Διαφημίσεις

Σήμερα της Παναγίας και οι Ρωσικές ναυτικές δυνάμεις ξεκίνησαν τις ασκήσεις στη Μεσόγειο Θάλασσα

Η Ρωσία σήμερα Δευτέρα της Παναγίας ξεκίνησε μια στρατιωτική άσκηση στην ανατολική Μεσόγειο. Δύο νέα πολεμικά πλοία του στόλου της Μαύρης Θάλασσας θα ενταχθούν στις δυνάμεις. Τα πολεμικά πλοία μεταφέρουν πυραύλους Cruise.

Ο σκοπός των ασκήσεων οι οποίες ανακοινώθηκαν την Πέμπτη, έχουν να κάνουν με σενάρια τρομοκρατικών επιθέσεων, έτσι ανάφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. Που ακριβώς στην ανατολική Μεσόγειο γίνονται οι ασκήσεις δεν είναι γνωστό.

ΚΟΡΑΞ
http://mayroskoraks.blogspot.gr/2016/08/blog-post_15.html



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

6 σχόλια στο “Σήμερα της Παναγίας και οι Ρωσικές ναυτικές δυνάμεις ξεκίνησαν τις ασκήσεις στη Μεσόγειο Θάλασσα”
  1. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    1. ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ .20.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥΣ .ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ HOMO SAPIENS.

      1. Οι γέροντες μιλάνε χρονιά γι αυτά που έρχονται. Για να έρθουν αυτά επιβαλονται όλα τα παραπάνω που έγραψες.
        Και μάθε ένα πράγματα για το δικό μας τον Ορθόδοξο Θεό. Το μόνο που δεν θέλει να κάνει, είναι κ σου στερήσει την ελευθερία.
        Είσαι κι εσύ ελεύθερος να αυτοκτονήσεις εάν θέλεις να γίνετε 20001…

        1. Ναι ξεχασα να πω οτι υπαρχουν και ανθρωποι ΑΦΕΛΕΙΣ σαν εσενα που πιστευουν οτι οι γερονταδες εκπροσωπουν τον ανυπαρκτο Ιησου Χριστο ενω δουλευουν για την εξουσια η οποια σε θελει ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΙΜΕΝΟ ΠΡΟΒΑΤΟ .
          Για την κατασταση αυτη υπευθυνοι ειναι οι ανθρωποι του ειδους σου, αλλα συντομα θα ειστε παρελθον καθως οι νεες γενιες αφυπνιζονται και θα αποτινάξουν απο πανω τους τον σκοταδισμο που εχει καψει το αρρωστο μυαλο σας .Για να δεις ΠΟΣΟ ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΣΑΙ η εξουσια εχει παρει χαμπαρι οτι το παραμυθι παλιωσε και προσπαθει να το αντικαταστησει και εσυ και οι ομοιοι σου κοιμαστε ορθιοι αντι να τους παρετε στο κυνηγι με τις πετρες .Σκυψτε κι αλλο χειραγωγημενα προβατα για να δειτε οτι μετα απο ολα αυτα τα γεγονοτα ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ’ΑΛΛΑ ΚΙ’ΑΛΛΑ ΚΙ’ΑΛΛΑ .
          2000 χρονια το ιδιο παραμυθι ΕΛΕΟΣ .

      2. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑ ΣΟΥΓΚ 12ΘΕΙΣΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟ ΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ IPHONE K POKEMON MONO ΟΥΓΚ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΟΥΓΚ …

        1. 12ΘΕΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ .ΟΥΤΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΟΥΤΕ ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΕΧΩ IPHONE ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ
          ΕΝΑΝ AS-SHOLE ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek