Διαφημίσεις

Η εικόνα που αιμορραγεί είχε προκαλέσει την ανησυχία στους κατοίκους.

Το περιστατικό έγινε τον Ιανουάριο του 2015, όμως μόλις αυτές τις μέρες έγινε γνωστό.

Στο χωριό Bogorodichno του Donetsk της Ουκρανίας, υπάρχει η Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Το μοναστήρι είναι αφιερωμένο στην Παναγία και υπάρχει θαυματουργή η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας «Χαρά Πάντων των Θλιβομένων”.

Τον Ιανουάριο του 2015 έγινε ένα ακόμα θαύμα. Η εικόνα της Παναγίας του Σμολένσκ “Οδηγήτρια”, μια μικρή ξύλινη εικόνα, που ήταν δωρεά γιαγιά  προς την εγγονής  ως ευλογία για να πάει στο μοναστήρι, ξαφνικά άρχισε να αναβλύζει άγιο μύρο και μετά από  λίγο χρόνο να αιμορραγεί …

Ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε το θαύμα, που σήμερα προβληματίζει όλη την Ουκρανία :

e-koutsobola.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

20 σχόλια στο “Εικόνα της Παναγίας στην Ουκρανία αιμορραγεί – Σημάδι πολέμου;”
  1. Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΜΥΡΟΒΛΥΖΕΙ, ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΧΑΡΙΤΟΣ, ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ,ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ

  2. Πώς είχα την εντύπωση ότι οι Χριστιανοί ήταν κατά της ειδωλολατρείας;;;; Μάλλον δεν θα έχω καταλάβει καλά!

      1. Δηλαδή οι εικόνες, οι σταυροί, τα αγάλματα και γενικά όλα αυτά τα θαυματουργά αντικείμενα των χριστιανών δεν είναι είδωλα;;;; Ξέρεις την ετυμολογία της λέξης “είδωλο”;;;; Ρωτάω εσένα που έχεις πολύ μεγάλο εγκέφαλο, ίσως σαν του μοσχαριού ή του βοδιού!!!!!

    1. Η διαφορά με σας είναι οτι οι χριστιανοί δεν προσκυνούν μυθικά πρόσωπα ,δαίμονες για θεούς , και κυρίως ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ θεούς αποκύηματα φαντασίας θνητών ανθρώπων. Φυσικά δεν περιμένω να παραδεχτείς αυτά που λέω , λόγω του μάταιου εγωϊσμού που διακατέχει εσένα και την πρόσφατως δημιουργηθήσα συντεχνία σας .

      1. 1. Μάθε ότι οι Έλληνες ποτέ δεν προσκυνούσαν. Απλά είχαν αγάλματα ακριβώς με την σημασία της λέξης “άγαλμα” και μάθε τί σημαίνει “άγαλμα” από κανένα λεξικό για να καταλάβεις την χρησιμότητά τους. Πάντως θαυματουργά είδωλα δεν είχαν όπως έχουν οι Χριστιανοί που προσκυνούν. εικόνες, σταυρούς, πτώματα, χέρια, πόσια, κεφάλια, πασούμια και ζωνάρια κλπ κάποιων συνανθρώπων τους!

        2. Μάθε τί σημαίνει Δαίμων στην Ελληνική γλώσσα και μετά έλα να μου πεις ότι είναι λάθος να λατρεύεις (και όχι όπως οι χριστιανοί να σκύβουν και να προσκυνούν) τέτοιες οντότητες!

        3. Τα μυθικά πρόσωπα πώς τα προσδιορίζεις ως μυθικά; Μυθικά (με την έννοια τοων φανταστικών) ξέρω ότι θεωρούνται όσα ΔΕΝ αναφέρουν οι σύγχρονοι ιστορικοί αυτών των προσώπων.

        4. Απέδειξέ μου, όχι αν υπάρχει Θεός, αυτό είναι παραδεκτό, αλλά ότι υπάρχει ένας μόνο Θεός και αυτός είναι ο Γιαχβέ και έχει για γιό του τον Ιησού. Και μην μου πεις το γράφει η Βίβλος ή το είπε ο τάδε και ο δείνα! ΑΠΟΔΕΙΞΗ θέλω.

        5. Όσον αφορά το θέμα του άρθρου, δεν θα ήταν καλύτερα ο Θεός σου και η Παναγιά σου αντί να ματώνουν εικόνες (για να οικονομάει το παπαδαριό από τα τάματα και το χρήμα στα παγκάρια) να σταματούσαν τους πολέμους, την κακία και την δυστυχία και να έφερναν την ειρήνη και την αγάπη στον κόσμο;;;; Θεοί είναι, γιατί ταλαιπωρούν ολόκληρο πλανήτη;;;

        6. Θεωρείς ότι από ολόκληρο το Σύμπαν μόνο η Γη κατοικείται ή υπάρχουν και αλλού άνθρωποι, στους οποίους ο Θεός έστειλε τον γιό του κλπ κλπ;;;; Γιατί η Βίβλος στην Γένεση λέει ότι η Γη είναι το κέντρο του Σύμπαντος και μόνο εδώ έφτιαξε ανθρώπους ο Θεός!

        Τέλος απάντησέ μου σε μιά απορία που είχα πάντα και εξακολουθώ να την έχω: Πώς οι Χριστιανοί έχουν τόσους Αγίους και Οσίους, όταν ο Θεός θα επανέλθει στη Γη για να “κρίνει ζώντες και νεκρούς” την δευτέρα παρουσία;;; Ποιός έκρινε αυτούς τους “αγίους” και “Οσίους”;;;; Οι άνθρωποι, ή ο Θεός το είπε στο αυτί κάποιου παπά;;;;;

        1. Τις ιδιες παπαριες λες εδω και ποσον καιρο. Σου εχουν απαντησει χιλιες φορες και ποτε δεν παραδεχτηκες τις μαλακιες σου.
          Μην μας πρηζεις λοιπον με τα ιδια και τα ιδια σε καθε αρθρο. Εχεις καταντησει γραφικος Δωδεκαθειστης.
          Για να τελειωνουμε δεν προκειται να σου απαντησω διοτι λες ηλιθιοτητες που ουτε 5χρονα δεν τα ρωτανε.

          1. Εγώ λέω παπαριές κι εσύ που πιστεύεις ότι προπάτορές σου είναι ο Αβραάμ και ο Ισαάκ και ότι όλοι οι άνθρωποι όλων των φιλών και των χρωμάτων είναι αποτέλεσμα αιμομιξίας και προέρχονται από τον Αδάμ και την Εύα και ότι πρώτα έγινε η Γη, μετά το φως και μετά ο Ήλιος, η Σελήνη και τα αστέρια του ουρανού και ότι ΜΟΝΟ στη Γη κατοικούν άνθρωποι και ότι η Γη είναι επίπεδη και ότι ο Θεός Γιαχβέ έστειλε τον γιό του να σταυρωθεί, να χύσει το αίμα του και να αναστηθεί (θεός ήταν δεν γινόταν να πεθάνει, σιγουράκι η ανάσταση) για να σωθείς (από τί άρα γε;;;) εσύ λοιπόν που πιστεύεις όλα αυτά λες σοβαρά πράγματα!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
            Να είσαι καλά! Γελάσαμε και σήμερα!

          2. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΟΡΤΟΝΤΟΞ ΝΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
            Α, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ, ΤΗΝ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΥΣ (ζηλωτές Ιουδαίοι) ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΙΟΥΔΑΙΟΠΟΙΗΣΑΝ.
            ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!

  3. Παιδιά αυτό που θα πω φυσικά και ΔΕΝ αφορά την Παναγία αλλά την τεχνοτροπία (ο Θεός να την κάνει) της ζωγραφικής.
    Ρε παιδιά σαν τον Σεφερλή στα πιο χοντρά του είναι, έλεος, σκιάζονται τα παιδιά!

    1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΣΟΥ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ,ΣΑΝ ΚΟΙΝΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ.
      ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ?

          1. Ας πανε το υγρο για αναλυση να μιλησουμε σοβαρα

          2. 23,36
            αφου ρε ανοητε σου λεει πρωτα μυρο και μετα αιμα. Τι περιμενεις να σου δειξει η αναλυση; Νεκταρ των Θεων;

          3. Κολόνια και μπογιά κόκκινη, ή κάποια άλλα χημικά, όπως πάντα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *