Διαφημίσεις

AYTA, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ… (Σκωτία = Ελλάδα!!!)

(Συγχωρήστε μας τον απαραίτητο πρόλογο. Δεν γίνεται αλλοιώς). Αμέσως μετά την προσεκτική αγωγή ενός παιδιού απο το σπίτι του και τους γονείς του, έρχεται ΑΜΕΣΩΣ η σωστή μάθηση στα σχολικά θρανία. Αυτήν ακριβώς την ‘δεύτερη’ ΑΝΑΓΚΑΙΑ και ‘ΙΚΑΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ’ οι αιώνιοι ΕΧΘΡΟΙ της Ελλάδος μας, έχουν φροντίσει εδώ και αρκετές δεκαετίες, να α π ο σ α ρ θ ρ ώ σ ο υ ν, να διαλύσουν, να αλλοιώσουν! Σε βάθος… Τόσο δυστυχώς αποτελεσματικά, τόσο μεθοδικά, τόσο καθολικά, ούτως ώστε τα αποτελέσματα να τα «εισπράτουμε» στην έκδηλη ανεπάρκεια των αποφοίτων, σε ένα σημαντικό τους ποσοστό, στην επαγγελματική τους ζωή μετά…

1

Πόσο διαφορετικά θα ήσαν όμως τα πράγματα, άν αυτά τα νέα παιδιά, είχαν την δυνατότητα να διδάχθουν (και μάλιστα εις βάθος!) το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ; ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ‘Π Ο Υ’ ΕΦΘΑΝΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΕΣΧΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ;;;

Πόσο διαφορετικοί χαρακτήρες θα προέκυπταν, για πολλές γενεές παιδιών μας, απο μία υψηλού επιπέδου πνευματική καλλιέργεια; Τί εκθέσεις θα έγραφαν; Τί σκέψεις θα ήσαν σε θέση να αναπτύξουν; Τί ερμηνείες εντελώς διαφορετικές και σε ουσία και βάθος, θα μπορούσαν να δώσουν;

2

Ένα απλό(;) αλλά χαρακτηριστικό παράδειγμα, απο …χιλιάδες που θα μπορούσε κανείς να παραθέσει. Ως γνωστόν, οι Σκοτσέζοι ΔΕΝ νοιώθουν κ α θ ό λ ο υ Άγγλοι! Σαφής και αποδεκτή παραδοχή. Η ετυμολογία όμως της λέξεως ‘Σκοτία’, είναι καθαρώς ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Προέρχεται απο την λέξη ‘σκότος’ και την αγγλική κατάληξη ‘land’, που σημαίνει ‘χώρα’.

3

Εδώ ας προσέξουμε! Όπως αναφέρεται με σαφήνεια στο ονομαστό «Σκοτικό χρονικό» (που εκεί είναι γνωστό ως ‘Scotichronicon’), oι πρώτοι οικιστές της Σκοτίας ήσαν ΕΛΛΗΝΕΣ εξ Αιγύπτου!

Επικεφαλής των Ελλήνων οικιστών, ήταν ο πρίγκηπας Gaythelos με την σύζυγό του Scota, η οποία ήταν κόρη του Φαραώ της Αιγύπτου ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ! Οι ΕΛΛΗΝΕΣ έφεραν στην Σκοτία την λατρεία της Αφροδίτης-Σκοτίας, ιερό της οποίας υπήρχε στήν Αίγυπτο, όπως αναφέρει ο συγγραφέας Ησύχιος.

5

Τώρα! Το μίσος μεταξύ Σκοτσέζων και Άγγλων είναι γράφεται καθαρώς φυλετικό! Οι Σκοτσέζοι πιστεύουν και το ισχυρίζονται με πάθος, πώς είναι ΑΠΟΓΟΝΟΙ των ΕΛΛΗΝΩΝ, ενώ οι Άγγλοι των Τρώων. Εδώ βρίσκεται η ουσία της μεγάλης ‘κόντρας’ μεταξύ Σκοτσέζων και Άγγλων, αλλά το ΚΡΥΒΕΙ ΕΠΙΜΕΛΕΣΤΑΤΑ, στο σύνολό του ο «ελληνικός» τύπος! Μήν παραλήπει κανείς, πώς η πρωτεύουσα της Σκοτίας είναι το Εδιμβούργο, που αποκαλείται απο αιώνων, ως » η Αθήνα του Βορρά»!!!

6

Θα μπορούσαμε να επεκταθούμε, γιατί στοιχεία υπάρχουν σε βιβλία προηγουμένων αιώνων, αλλά θα αρκεσθούμε ως επίλογο να τονίσουμε, μερικές «περίεργες» κουβέντες του παμπόνηρου Ουΐνστον Τσώρτσιλλ, των οποίων Σκοτσέζων την λατρεία προς κάθε τι ελληνικό, την ΓΝΩΡΙΖΕ!

7

Τόσο ώστε, δεν έχανε ευκαιρία να τους κολακεύει για αυτόν τον λόγο. Μία απο τις γνωστότερες φράσεις του, περί του ζητήματος αυτού, ήταν: «Απ΄όλα τα μικρά έθνη αυτής της γής, πιθανόν μόνον οι Αρχαίοι Έλληνες ξεπερνάνε τους Σκοτσέζους σε προσφορά στην Ανθρωπότητα»! («Of all the small nations of this earth, perhaps only the ancient Greeks surpass the Scots in their contribution to mankind»!)

8



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ…”
  1. Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα με τους Έλληνογενείς Σκώτους.
    Δυστυχώς όμως έγινε μεγάλη προσπάθεια από τους Ρωμαιογενείς Άγγλους ώστε να αλλοιώσουν το γονίδιο των Σκώτων προσθέτοντας το δικό τους, με σκοπό να τους αφομοιώσουν.
    ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
    Όταν οι Αγγλοι – Ρωμαίοι κατέκησαν την Σκωτία και εγκατέστησαν δικούς τους άρχοντες – διοικητές, επέβαλλαν ως κατακτητές το μέτρο της ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ αμέσως μετά τον γάμο, μεταξύ της Σκωτίδας νύφης και του τοπικού Άγγλου άρχοντα – διοικητή.
    Η συνουσία λάμβανε χώρα στο συζυγικό κρεββάτι και ουσιαστικά ο διοικητής διακόρευε (ξεπαρθένιαζε) την νύφη.
    Η συνουσία γινόταν όσες φορές χρειαζόταν μέχρι να μείνει η νύφη έγκυος.
    Είχαν ήδη νομοθετήσει για την Σκωτία ότι κληρονόμος της περιουσίας της κάθε οικογένειας θα ήταν το ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ.
    Έτσι, με αυτή τη στρατηγική τους θα διασφάλιζαν ότι τα εδάφη της Σκωτίας και η διοικησή της θα έμεναν για πάντα σε μεικτούς απογόνους, τους Αγγλοσκώτους.
    Αυτό που θα πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι καθ’ όλη τη διαρκεια που λάμβανε χώτα η διαδικασία του τοπικού Άγγλου άρχοντα και της Σκωτίδας νύφης, η αγγλική φρουρά φυλούσε το σπίτι (για να μην “καθαρίσουν” τον διοικητή) και έξω από την κεντρική θύρα κρεμούσαν μια πινακίδα που ανέγραφε το ακρωνύμιο F.U.C.K., δηλαδή… “Fornication Under Content of the King”, δηλαδή “Συνουσία με την Συγκατάθεση του Βασιλιά”!
    Από αυτό προκύπτει και το σύγχρονο FUCK, το οποίο δεν έχει σε τίποτε να κάνει με τον ΕΡΩΤΑ, παρά με εξευτελιστική συνουσία επιβολής, με στεγνό σεξ, που εκφράζει την κυριαρχία μέσω δύναμης του ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ στον ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΟ.
    Για αυτό χρησιμοποιήται και ως ΥΒΡΙΣ, αντίθετα με τον ΕΡΩΤΑ (make love Αγγλιστί).
    Οι Άγγλοι με τους Σκώτους πραγματικά δεν τα βρήκαν ποτέ
    και πως θα μπορούσαν άλλωστε μετά από τόσες μεταξύ τους
    σφαγές αλλά και μετά από αυτό το υποτιμητικό και
    εξευτελιστικό μέτρο, που επιβλήθηκε στους δεύτερους όταν
    τελικά ηττήθηκαν.
    Από τότε μέχρι σήμερα, πάντα είχαν κάτι κακό να πουν ο ένας για τον άλλο.
    Οι Άγγλοι διέδωσαν παγκοσμιως το παρατσούκλι ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ για τους Σκωτσέζους, κάτι που είναι μεγάλο ψέμα και δεν ισχύει (το αντίθετο μάλιστα).
    Οι δε Σκώτοι τους κόλλησαν το ΑΔΕΡΦΕΣ, καυτηριάζοντας ότι έχουν πολύ υψηλό ποσοστό ομοφυλλοφιλων (δεν είναι και τόσο ψέμα).
    ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΑΓΓΛΟΙ, Ο ΜΟΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ
    ΤΡΟΠΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΛΑΝΟΝΤΑΣ!

    1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
      Η ΤΑΙΝΙΑ “BRAVEHEART” ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛ ΓΚΙΜΠΣΟΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΛΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ F U C K TOY ASSHOLE.
      ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙ.
      ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.
      ΤΟ DNA ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ….ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.

      1. ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ..
        Ο ASSHOLE ΕΒΡΑΙΟ-ΑΓΓΛΟ-ΣΑΞΟΝΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΣΦΑΞΕ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ…
        KAI AYTO HTAN H ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ BRAVEHEART ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΩΣ ΗΓΕΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ (ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΟΙ ΗΜΙ-ΑΙΜΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟΙ ΑΓΓΛΟΣΚΩΤΟΙ “ΕΥΓΕΝΕΙΣ” ΗΤΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΙΔΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ)…
        ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙNAI ΘΕΜΑ DNA KAI ΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΤΡΟΥ…ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Η Ο.Ε.Α….ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ..

    2. Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ(ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΑΞΩΝΙΑ Κ ΙΔΙΕΤΑΙΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΛΕΣΒΙΧ-ΧΟΛΤΣΑΙΝ…
      ΠΗΡΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΤΟΥΣ9ΓΙΟΥΤΛΑΝΔΗ-ΔΑΝΙΑ) ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΗΣΑΝ ΤΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΕΛΤΕΣ ΙΡΛΑΝΔΟΥΣ, ΣΚΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΚΤΟΥΣ…
      ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΕΛΤΟΓΑΛΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ-ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΚΕΤΙΚΑ, ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ…
      ΑΛΩΣΤΕ, ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ(!!!)(ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ, Ε???) ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΣΑΞΕΝ-ΚΟΜΟΠΥΡΓΚ-ΓΚΟΤΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ 1917, ΕΝ ΜΕΣΩ Α΄Π.ΠΟΛΕΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΤΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Β΄Π.Π)
      ΑΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ-ΤΡΩΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΕΒΡΑΙΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΤΡΩΕΣ…
      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΘΩΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟ, ΚΑΘ ΟΤΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ…

  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΚΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΥΣ. ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΩΤΟ Ή ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Η ΚΟΥΤΡΑ ΣΟΥ;
    ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΣΚΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΥΣ ΕΧΩ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΟΣ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΜΟΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ.
    Η ΜΥΘΟΜΑΝΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.

    Ο ΠΟΛΥ ΧΑΙΛΑΝΤΕΡ (ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ) ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ.

    1. Ένας σκωτζέζος, που γνωρίζω, πτυχιούχος αρχαίας ελληνικής φιλολογίας από Καίμπριτζ, δεν έχει χειρότερη βρισιά από το να τον αποκαλέσεις Άγγλο. Γυρίζει το μάτι του.

  3. Σε αλλο αρθρο εχω διαβασει οτι ιρλανδοι και σουηδοι ειναι μακρινα μας ξαδελφια ισως και για αυτο οι σουηδοι ειδικα που εχουν σειρα διαπρεπουν….αυτα ομως στην κωλοεβραικη δημοκρατια που ζουμε δεν τα αναφερει κανεις….

    1. ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ (!!!).
      ΣΕ ΕΝΑ ΒΕΛΓΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΒΑΒΥΛΩΝΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΛΑΛΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

      1. ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΛΑΛΗΣΕΙ ΟΙ ΒΟΛΑΔΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ. ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ

  4. ..ομως σίγουρα οι Σκωτσέζοι έχουν την ίδια άποψη?
    Αν τα πω σ εναν Σκωτσέζο πως θ αντίδρασει
    Αν τα πω σε μια Σκωτσέζα θα μου κατσει?
    Αν τα πω σε δυο Σκωτσέζες θα μου κάτσουν?
    Αν ο Σκωτσέζος φοράει φουστα,μπερδευτω και του την πεσω,θα μου κάτσει?

  5. Τα διασημοτερα Σκωτσεζικα επωνυμα που αρχίζουν απο ΜΑC υποδεικνυαν την Ελληνικη καταγωγη των συγκεκριμενων Σκωτσεζων οι οποιοι ηταν-ειναι απογονοι- τεκνα της φρουρας του Μεγαλεξανδρου που ειχα φτασει εκει και εκαναν οικογενειες. Το MAC εννοουσε MACEDON εν συντομία.

    1. ΤΟ MACEDON ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ;
      ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΓΡΑΨΕΣ;
      ΞΕΧΑΣΑ…..ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ….Η ΒΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΘΕΜΑ ΠΡΟΦΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ.

      1. Εγραψα εγω οτι ”ΤΟ MACEDON ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ;”
        ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΕ μακεδονικη γλωσσα, οι ΓΝΗΣΙΟΙ Μακεδονες ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ!!!

  6. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ!!
    ΕΔΩΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΙΖΑ “ΣΚΟΤΟΣ” ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΚΟΤΙΑ (SCOTLAND) ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ (ΘΟΥΛΗ) ΛΟΓΩ ΥΨΗΛΟΥ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΛΑΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΖΕΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΗΛΙΟ…ΛΟΓΩ ΣΦΑΙΡΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ…(ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ)
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ.
    ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΛΕΥΚΟ-ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 10 ΧΑΜΕΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ (ΑΓΓΛΟΙΣΡΑΗΛΗΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ) ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΙΤΩΝ…ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ “ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ”…ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΚΑΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ” ΤΟΥ ΔΙΦΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ..ΑΥΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΝΔΟ-ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ…ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ..
    ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΕΚΕΙ, ΤΟΥΣ ΙΡΛΑΝΔΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΥΑΛΟΥΣ…
    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ “BRAVEHEART” ΟΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΩΝ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ (ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ) ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑ…
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΩΝ ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ…ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΑΓΓΛΟ-ΣΑΞΟΝΕΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΑΝ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΣΕΖΙΚΟΥ ΟΥΪΣΚΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ….
    ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΟΤΙΑ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *