Διαφημίσεις

Επτά άτομα έχουν τραυματιστεί, μεταξύ των οποίων ένα παιδί, αλλά και ο ίδιος ο δράστης – Είναι 27χρονος, υπήκοος Ελβετίας – Η επίθεση ομοιάζει με αυτές των τζιχαντιστών, ωστόσο οι ελβετικές αρχές τηρούν «σιγή ιχθύος»Επίθεση με «άρωμα» τρομοκρατίας -και δη, των τζιχαντιστών- σημειώθηκε σήμερα, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, σε ελβετικό τρένο.

Ένας 27χρονος, υπήκοος Ελβετίας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επιχείρησε να βάλει φωτιά σε βαγόνι στην ανατολική Ελβετία, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε στους επιβάτες του, με αποτέλεσμα επτά τραυματίες -εκ των οποίων ο ένας είναι ο δράστης.

Οι άλλοι τραυματίες είναι δύο ανήλικοι -ένα αγόρι κι ένα κορίτσι 17 ετών- ένας άνδρας 50 ετών, δύο γυναίκες, 34 και 43 ετών, και ένα παιδί 6 χρονών, που φέρουν είτε εγκαύματα είτε τραύματα από το μαχαίρι του δράστη.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα, ανάμεσα τους και ο δράστης. Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, με τη συνδρομή τριών ελικοπτέρων.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Σάλεζ, στο καντόνι του Σεν Γκάλεν. Θυμίζει μάλιστα έντονα το επεισόδιο της 19ης Ιουλίου στη Γερμανία, όταν νεαρός Αφγανός επιτέθηκε σε επιβάτες τρένου με τσεκούρι και μαχαίρι, πριν πέσει νεκρός από τα πυρά αστυνομικών.

Είναι όμως άγνωστο εάν ο δράστης του σημερινού αιματηρού περιστατικού στην Ελβετία συνδέεται με κάποιον τρόπο με τους τζιχαντιστές, πέρα από το γεγονός ότι ο τρόπος που έδρασε, θυμίζει ανάλογες πρακτικές.

Ελβετία: Άνδρας επιχείρησε να πυρπολήσει βαγόνι τρένου και μαχαίρωσε επιβάτες - Εικόνα 0

Ελβετία: Άνδρας επιχείρησε να πυρπολήσει βαγόνι τρένου και μαχαίρωσε επιβάτες - Εικόνα 1

Ελβετία: Άνδρας επιχείρησε να πυρπολήσει βαγόνι τρένου και μαχαίρωσε επιβάτες - Εικόνα 2

Ελβετία: Άνδρας επιχείρησε να πυρπολήσει βαγόνι τρένου και μαχαίρωσε επιβάτες - Εικόνα 3

protothema.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Ελβετία: Άνδρας επιχείρησε να πυρπολήσει βαγόνι τρένου και μαχαίρωσε επιβάτες”
  1. 2 ΦΟΡΕΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΧΛΙΔΑ… Ε ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ….

    1. Έχουν ήδη διαλυθεί …… λόγο ΑΤΖΕΝΤΑ 21 δεν έμειναν απέξω αυτή τη φορά….. τους έχουν διαλύσει το τραπεζικό σύστημα που έχριζαν δεκαετίες….. τα κεφάλαια δεν πάνε πια Ελβετία .. φεύγουν…. Έχουν ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ νεοταξίτες πολιτικούς σήμερα απόλυτα συνεργαζόμενους με τα αφεντικά τους …..

  2. Eseis giftoi elvetoi ti nomizate? Tha eiste busy me tis trapezes kai ta klemmena lefta ton allon? Oi katsalpiades eirthan kai se esas…..na do pote tha tous ksepastrepsoume autous tous vromomousoulmanous apo tin europi….kai sta dika sas…taiste tous zoa….

  3. ΕΔΩ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΝΟΥΝ 1,800 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 5ΩΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΚΗΠΟΥΡΟΥΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *