Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:56 - 12/08/2016

EKTAKTO: Νεκρός Ουκρανός συνοριοφύλακας στα σύνορα με Ρωσία- Τρεις Ρώσοι συνελήφθησαν από Ουκρανικές δυνάμεις (βίντεο)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι εχθροπραξίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Νεκρός βρέθηκε Ουκρανός φρουρός στα σύνορα με τη Ρωσία ενώ υπό κράτηση βρίσκονται τρεις Ρώσοι οι οποίοι είχαν περάσει τα ουκρανικά σύνορα.

Ο 39χρονος Ουκρανός εντοπίστηκε νεκρός στο χωριό Novaya Sloboda κοντά στα σύνορα με την Ρωσία.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση κάνοντας λόγο για «φόνο εκ προμελέτης» από αγνώστους…

Όμως η ένταση δεν σταματάει εδώ. Η Ουκρανία συνέλαβε κατά την διάρκεια περιπολίας τρεις «ψαράδες» από την Ρωσία επειδή πέρασαν παράνομα στα σύνορα Ρωσίας-Ουκρανίας.

Την εμφάνιση άγνωστων ατόμων στην συνοριακή ζώνη των ουκρανικών συνόρων είχαν αναφέρει νωρίτερα κάτοικοι.

Αμέσως ειδικές δυνάμεις από την υπηρεσία εσωτερικής ασφαλείας της Ουκρανίας των τμήματος Chernihiv έσπευσαν στο σημείο.

Οι τρεις «ψαράδες» εντοπίστηκαν στην ρωσική κατεύθυνση του χωριού Zapesoche.

Οι δύο είπαν στις ουκρανικές αρχές ότι είναι πολίτες της Ρωσίας αλλά δεν έφεραν έγγραφα.

Έγγραφα είχε μόνο η μια γυναίκα που ήταν μαζί τους.

Οι τρεις Ρώσοι ανέφεραν ότι προέρχονταν από την περιοχή Bryansk όπου η Ρωσία έχει δημιουργήσει νέα βάση την 28η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία πρόσφατα όπως είχαμε αναφέρει και στο άρθρο μας ΕΚΤΑΚΤΟ: H Ρωσία ανέπτυξε την 28η μηχανοκίνητη Ταξιαρχία στα σύνορα με την Ουκρανία – Θέμα χρόνου η επέμβαση – Δείτε βίντεο και εικόνες .

Και οι τρεις Ρώσοι βρίσκονται υπό κράτηση για τρεις ημέρες μέχρι να διευκρινιστεί η ταυτότητα και η ειδικότητα τους.

Πάντως το πιο πιθανό είναι οι Ρώσοι να βρίσκονταν σε αποστολή συλλογής πληροφοριών καθώς μετά το συμβάν στην Κριμαία απαγορεύεται η μετακίνηση πολιτών…

Δείτε στο βίντεο τη στιγμή που ο Π.Ποροσένκο θέτει τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις σε ύψιστη πολεμική ετοιμότητα.

 

pentapostagma



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 08/12/2016 @ 10:21 ΜΜ

    Η Αμερική ενεργοποιεί την Ουκρανία για να ανοίξει μέτωπο με τη Ρωσία και να φέρει σε δύσκολη θέση την Τουρκία σε σχέση με τη Ρωσία. … θέλουν οπωσδήποτε να διασπασουν την,έτσι κι αλλιώς, πλασματικη Ρωσοτουρκικη προσέγγιση. …

    Τώρα αρχίζουν τα πραγματικά δύσκολα για τον σουλτανο. ..

  2. Ανώνυμος 08/12/2016 @ 11:01 ΜΜ

    Εάν κάποιος πάρει τα δοθέντα ονόματα περιοχών στο άρθρο… και τα βρει σε χάρτες της google… βλέπει ότι η κατάσταση ξεφεύγει από την περιοχή της Κριμαίας, και τοποθετείται σε όλη την συνοριακή γραμμή μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας… θα δείξει… αν τα επόμενα 24ώρα συμβούν ανάλογα επεισόδια και με ποια ένταση… τότε ο πόλεμος θεωρείται σίγουρος.

    Βεβαίως για το τι έρχεται είχα δώσει ένα στίγμα ήδη από τον Μάιο.

    ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!Ο Β.Πούτιν πιέζεται να ετοιμαστεί για πόλεμο!!!Οπότε «έχει ριφθεί ο κύβος»;Είναι αναπόφευκτη η σύγκρουση;Ο Β.Πούτιν πιέζεται να αρπάξει το μαχαίρι και να κόψει βαθιά!!!

    Βέβαια για όλα αυτά με κατέκριναν και ως φίλο του Πούτιν… ακόμα και ως εχθρό της περιτομής! Αναρωτιέμαι!… Τώρα γιατί να θέλει ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων να απελευθερωθεί είναι άγνωστο!.. αφού και να απελευθερωθεί ΔΕΝ θα το καταλάβει!

    Αυτά.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*