Διαφημίσεις

Πέντε άνθρωποι, οι οποίοι θα προέβαιναν σε ένορκες καταθέσεις παρουσιάζοντας αποκαλυπτικά στοιχεία σε βάρος της υποψήφιας Προέδρου των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον ή που μίλησαν στα ΜΜΕ εναντίον της, σκοτώθηκαν μυστηριωδώς ή αυτοκτόνησαν υπό πολύ περίεργες συνθήκες τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες.

Το γεγονός αυτό κάνει πολλούς να αναρωτιούνται, είναι τυχαίο;

Απάντηση κανείς δεν μπορεί να δώσει, αλλά οι συγκυρίες είναι πολύ ύποπτες με ορισμένους να μιλούν για νεκρούς που “αφήνει πίσω της” η προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον με στόχο τη νίκη. Τα στοιχεία που παρατίθενται για τους πέντε αυτούς ανθρώπους μπορούν να οδηγήσουν τον καθένα στα δικά του συμπεράσματα.

ShawnLucas: Πρόκειται για έναν υποστηρικτής του Sanders ο οποίος βοήθησε να αποκαλυφθεί η διακίνηση του 50% των ψήφων που είχαν πάει από τον Sanders στο DNC. Η απάτη έχει αποδειχθεί, γεγονός που εξοργίζει εκατομμύρια Δημοκρατικούς που ψήφισαν για τον Sanders στο DNC και έχουν υποσχεθεί να μην ψηφίσουν για την Κλίντον κατά την ημέρα της ψηφοφορίας. Είναι ένα γεγονός που θα μπορούσε να επηρεάσει καθοριστικά τις εξελίξεις.

Ο ShawnLucas πέθανε όμως μυστηριωδώς στις 2 Αυγούστου.

VictorThorn: Πρόκειται για έναν συγγραφέα που έγραψε όχι και τόσο ωραία πράγματα για την Χίλαρι Κλίντον. Χωρίς να έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, αυτοκτόνησε τον Αύγουστο του 2016. Τιμωρημένος για την πεζογραφία του;

SethConradRich: Μέλος που εργαζόταν στο Δημοκρατικό Κόμμα, ηλικίας 27 ετών, πέθανε στο δρόμο ενώ πήγαινε στα γραφεία του FBI να καταθέσει στοιχεία και να κάνει αποκαλύψεις σε βάρος την Χίλαρι Κλίντον.

Δολοφονήθηκε στις 8 Ιουλίου 2016.

JohnAshe: Επίσημο μέλος των Ηνωμένων Εθνών ο οποίος είχε ραντεβού με το FBI για να καταθέσει εναντίον της Χίλαρι Κλίντον και του Δημοκρατικού Κόμματος. Τον πλάκωσαν τα βάρη που έκανε στον λαιμό και βρήκε ακαριαίο θάνατο στις 22 Ιουνίου του 2016.

Mike Flynn: (Big Government Editor for Breitbart News). Το τελευταίο άρθρο του MikeFlynn κυκλοφόρησε την ίδια ημέρα του θανάτου του, και τιτλοφορούσε: «Τα λεφτά των Κλίντον: Οι Bill και Hillary δημιούργησαν το δικό τους κινεζικό Ίδρυμα για τους εαυτούς τους το 2014». Πέθανε στις 23 Ιουνίου 2016, άγνωστο πως.

Μπορεί όλα αυτά να φαντάζουν θεωρίες συνωμοσίας, αλλά το παιχνίδι των αμερικανικών εκλογών και τα συμφέροντα είναι τόσα μεγάλα που κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει απολύτως τίποτα.

ΠΗΓΗ
thesecretrealtruth.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “ΤΥΧΑΙΟ; – Τα πέντε πρόσωπα που στράφηκαν κατά της Κλίντον και πέθαναν μυστηριωδώς”
  1. Τα ‘παρεξηγητε’ τα γεγονοτα κυριοι..

    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΕΝΟΧΕΣ ..ΟΤΑΝ ΚΑΚΟΛΟΓΗΣΑΝ ΤΟ ΖΟΜΠΙ…ΣΥΓΓΝΩΜΗ…ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ !!!
    ‘Η.. λεω , ‘Η υπεπεσαν θυματα της ‘ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΣ’ προστατιδας της ‘Αγιας’ οικογενειας ΚΛΙΝΤΟΝ !!!

    1. ΘΑ ΤΟ ΕΘΕΤΑ ΑΛΛΙΩΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΛΙΝΤΟΝ. ”ΕΣΤΙΝ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ, ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ’ ΟΡΑ” ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ. ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ”ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙ”.
      ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤ’ ΕΠΙΦΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ, Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ;
      Η ”ΤΙΣΙΣ” ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΥΡΙΤΕΣ;

  2. Η μελλοντική πρόεδρος των Η.Π.Α. (μακάρι να μην γίνει αυτό), είναι ένα τέρας με πολλά και μακριά πλοκάμια. Καλώς ή κακώς, ο δαίμονας της εξουσίας μαγεύει τους ανθρώπους μετατρέποντας τους σε τέρατα (αν το έχουν μέσα τους), χωρίς ηθική. Ο σκοτεινός δαιμονικός κόσμος της δύναμης δεν έχει έλεος, κανόνες, τιμή. Αν δεν έφαγε αυτούς, αποκλείεται να έχει φάει άλλους? Επιπλέον η ηθική ευθύνη για μαζικούς θανάτους εξαθλίωση και τρόμο -και ποιός ξέρει τι άλλο- που το πλοκάμι της έχει μερίδιο (ε, θα έχει), (εξ)υπηρετώντας τα αφεντικά της που την φροντίζουν αφού ως γνωστόν το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυό το πρόσωπο, ως εβραία γνήσια, κάτι που εμείς στο Ελλάντα το έχουμε ξεχάσει και ούτε ήταν ποτέ το δυνατό μας σημείο. Εν ολίγοις είναι μια τρελλή μέγαιρα, που πούλησε την ψυχή της, αν είχε, στο αφεντικό των αφεντικών της, στο big boss του πλανήτη, για μια χούφτα αέρα κοπανιστό.
    Αυτή είναι η μοίρα αυτού του πλανήτη. Αυτή είναι η φύση του κόσμου. Δυστυχία για το τίποτα. Για ιδέες, μεγάλες ή μικρές, ατομικές ή συλλογικές.
    Ολοι αυτοί οι βλαμμένοι,Ελληνες εβραίοι αμερικανοί γερμανοί κινέζοι
    ρώσοι(και ο Πουτιν βλαμμένος δεν είναι?!),ινδοί ή όποιας άλλης εθνικότητας βλαμμένοι, διάσημοι ή άσημοι ή μηδενικά-οπως στην ελληνική tv π.χ- για μια εφήμερη λάμψη ξεπουλούν έναν θησαυρό. Τι λέει αυτό για το είδος μας? Η Χίλαρι, είναι μια ακόμα βλαμμένη ανάμεσα σε τόσους και τόσες αλλες. Δεν λέω, μια τέτοια εξουσία στα χέρια μιας γυναίκας όπως αυτή, μόνο το μέλλον θα δείξει τα αποτελέσματα.

  3. Ο αντινεοταξίτης σκηνοθετης του ντοκυμανταιρ “Gray State” τι έπαθε? και αυτος και η γυναικα του αλλα και η 5χρονη κορη του?
    Βρεθηκαν νεκροι και μετα απο ενα ή δυο χρόνια (δεν θυμαμαι καλα) η αστυνομια εβγαλε πορισμα οτι τον «επιασε αμοκ, σκοτωσε την γυναικα του και την κορη του και μετα αυτοκτονησε»…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *