Διαφημίσεις

14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ…ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της 14η Αυγούστου αυξάνονται τα τουρκικά δημοσιεύματα που επισημαίνουν ότι επίκειται και νέο κίνημα με επίκεντρο τους «χαμένους» τρεις στρατηγούς, που καταζητούνται από την ήμερα του πραξικοπήματος χωρίς να δίνονται περισσότερα στοιχεία.

cf86cebfceb2cebfcf85cebdcf84ceb1ceb9-cf84cebfcf85cf83-cf84cf81ceb5ceb9cf83-cf83cf84cf81ceb1cf84ceb7ceb3cebfcf85cf83-c2abcf86ceb1cebd1

Η γενικότερη κατάσταση στο στράτευμα είναι χαοτική και αυτό συνάγεται από του ότι δεν έχει καταστεί ακόμα δυνατόν να αναπληρωθούν οι πάρα πολλές κενές θέσεις μετά το πραξικόπημα ενώ στις τάξεις των στελεχών υπάρχει έντονο κλίμα καχυποψίας και μετά την προτροπή του Ερντογάν να καταδίδεται όποιος είναι συμπαθών στο δίχτυο του Φετουλάχ Γκιουλέν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Milliyet, οι αρχές φοβούνται στις επίμαχες ημερομηνίες, (14η Αυγούστου), την διενέργεια προβοκατόρικων επιθέσεων ή ακόμα και απόπειρες δολοφονίας υψηλών πολιτικών προσώπων που θα έχουν σαν στόχο την δημιουργία χάους και αναστάτωσης με ανεξέλεγκτες συνέπειες.

Όπως αναφέρουν πληροφοριες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, μια «περίεργη» συμμαχία των ανθρώπων του Γκιουλέν, Κούρδων, Αμερικανών και της συριακής μυστικής υπηρεσίας Muhaberat, ετοιμάζουν προβοκατόρικη επίθεση στην περιοχή του Hatay που βρίσκεται στα τουρκοσυριακά σύνορα. Για τον λόγο αυτό έχουν αυξηθεί στο έπακρο τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή.

2221

Παράλληλα μια μεγάλη τουρκική ειδησεογραφική ιστοσελίδα, η internethaber, αναφέρει ότι υπάρχουν πληροφοριες για επικείμενη επίθεση σε κέντρα Σύριων μεταναστών που βρίσκονται στις νότιες επαρχίες, με σκοπό να δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση που θα μεταδοθεί και στα αστικά κέντρα.

Εκεί όμως που η κατάσταση είναι ανησυχητική, είναι στο Αρχηγείο των ενόπλων δυνάμεων στην Άγκυρα καθώς κυκλοφορούν πληροφορίες, (Yeni Şafak), ότι «κάτι» περιμένουν, ενώ πολλοί κάνουν λόγο και για ηλεκτρονική επίθεση που θα μπλοκάρει τα συστήματα επικοινωνίας και θα προκαλέσει κλίμα ανταρσίας που μπορεί να μεταδοθεί σε πολλές μονάδες του τουρκικού στρατού.

Οι ειδήσεις που διαχέονται κάνουν λόγο για μεγάλο αριθμό αξιωματικών που ακόμα και τώρα μετά τις διώξεις είναι πολύ δυσαρεστημένοι και έτοιμοι να δράσουν εναντίον του καθεστώτος, υπό την καθοδήγηση των τριών στρατηγών που καταζητούνται με λύσσα από τις τουρκικές αρχές.

Την μεγάλη ανησυχία έχει εντείνει και η μετάδοση από ένα πρώην στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών, τον Fuat Avni, μέσω twit, της είδησης ότι επίκειται νέο κίνημα την 14η Αυγούστου και ότι ο ίδιος ο Φετουλάχ μετέδωσε το σήμα μέσω τηλεοπτικών κωδικών επικοινωνίας.

Σε κάθε περίπτωση το κλίμα είναι ανησυχητικά ρευστό και μάλλον θα αργήσει πολύ να ηρεμήσει η κατάσταση, αν ηρεμήσει ποτέ, και κυρίως πως θα ηρεμήσει!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος nikosxeiladakis.gr

hellasforce.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “ΦΟΒΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Η 14η Αυγούστου και οι Στρατηγοί «Φαντάσματα»!!”
  1. Καλά όλα αυτά.. αλλά από ότι φαίνεται η 14η Αυγούστου, θα έχει ήδη σημάνει τον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας – Ουκρανίας…

    Εξ΄άλλου από όσα γνωρίζω τυχαίως 🙂 εδώ και 2 μήνες…. από μια Ουκρανή γνωστή μου κοπέλα, για πρώτη φορά φέτος, κάλεσε ΟΛΗ την οικογένεια της (8 άτομα) να έρθει στην Ελλάδα, και μάλιστα με εγγυήσεις παραμονής όλης της οικογένειας, από οικείους της…

    Αυτά.

  2. Κειμενο 0.Ε.Α. για τον επικειμενο πολεμο Ελλαδας-Τουρκιας Νο 356 και συνεχιζουν. Στα ποσα καιγεστε;

    1. για αυτους δεν ξερω, εσυ μαλλον εχεις καει ηδη, και θα πρεπει να πας να κυτταχτης, ΔΙΟΤΙ

      ποσα αποβατικα εχει τΟΥΡΚΙΑ, που τα εχει και γιατι

      γιατι κανει μονιμως ασκησεις καταληψης νησιου, και εμεις αντιστροφα κανουμε ασκησεις ΑΝΑκαταληψης

      γιατι κανει ασκησεις εισβολης στον Εβρο, και εμεις αντιστροφα κανουμε ασκησεις ΑΠΟΚΡΟΥΣΙς

      ΓΙΑΤΙ επιμενει με την υφαλοκρηπιδα και το αιτια πολεμου

      γιατι δεν θα παρει τους 8, και θα το κανει αιτια πολεμου.

      γιατι θελει μονο να κανει τουρκικο το Καστελοριζο, για να μοιρασει το αιγαιο στα δυο

      για τι εκανε αυτα στα Ιμια, για να τα κανει γκριζα.

      εσυ λοιπον, που δεν βλεπεις λογο εισβολης παρολα αυτα,
      αρα θα πρεπει να πας να κυτταχτης….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *