Διαφημίσεις

Ένα βίντεο 6 ωρών να σε βάλει σε σκέψεις έτσι ώστε να ξέρεις τι και που να κοιτάξεις για να σιγουρευτείς τι είναι αλήθεια και τι ψέματα ! Δυστυχώς μόνο στα αγγλικά….

https://www.youtube.com/watch?v=GhRiLP32qfs



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

49 σχόλια στο “Θέλεις να το ψάξεις για την επίπεδη γη;”
  1. η μπαρούφα του φλατ ερθ ειναι πουστριλικι psy op των αμερικλανικοερεβαικων τριγραμματων επερεσιωνε για να ξεφτιλίσουν τους κατ αυτούς συνομοσιολογους.

    1. Η Θεωρία της επίπεδης γης – πίτσας είναι αποπροσανατολισμός για την αληθινή επίπεδη – έγκλειστη βιβλική γη. Εν τέλει δεν σημαίνει ότι είναι 100% επίπεδη. Αυτό όμως ούτε σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να περπατάει ανάποδα επάνω σε μια γαμ***η σφαίρα

  2. Ειλικρινά δεν εχω ορεξη
    Αλλά μιας κ έχετε κάνει τοσα γκαλοπ πως να τα πω,ρωτηστε και ποσοι θυμούνται τον ηλιο να έχει κίτρινο χρωμα
    Προσωπικά ημουν μαζοχα απο μικρος κοιταζα τον ηλιο και έβλεπα παπάδες
    Εχω να δω κιτρινο απο τότε που βγήκε ο Κωστάκης
    Τι έγινε,αλλαξε η διάθλαση της ατμοσφαιρας?
    Τον έφαγε ο Κωστάκης?

    1. Ο σημερινός ήλιος είναι τεχνητός, λειτουργεί πιθανόν με τεχνολογία πλάσματος. Έχει γωνιές, άλλες φορές παρουσιάζεται τετράγωνος, άλλες εξάγωνος κλπ. Από το 1961 υπάρχει πατέντα της Nasa. Πώς γίνεται πριν χρόνια να μπορούσαν οι άνθρωποι να δουν τον ήλιο κατάματα ενώ τώρα να μην μπορούν; Άλλαξε η διάθλαση της ατμόσφαιρας;

      1. Δε θα ηθελα να μεινω στο οτι ειναι τεχνιτος και με ποια εννοια μπορει να το εννοεις. Αλλα εχεις καν ιδεα τι ειναι το πλασμα και ποια η τεχνολογια του; Ή απλα μαθαμε λεξουλες και τις πεταμε?

      2. Τι να πω,δεν εχω τα μεσα να παρατηρησω
        Θυμαμαι οτι ειχε κίτρινο φως κ ελπιζα να βρω συγκάτοικο στην τρέλλα μου
        Μα καλα,ολοι την τζοκοντα κοιταγατε..μαλακια σοκολατάκια,για να τα κονομαν οι οδοντίατροι ήταν

    1. Τι μας δείχνεις ρε μπαγλαμά…η θεωρία του Ερατοσθένη δεν είναι επιχείρημα για να αποδείξεις κάτι…Πολλές θεωρίες είναι εφικτές στα χαρτιά, το θέμα είναι ποια ισχύει πραγματικά.

  3. Τι να ψάξεις για την επίπεδη γη…βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί. Ούτε θρησκεία θέλεις, ούτε μαθηματικά, ούτε θεωρίες.

    2 τρόποι σίγουροι υπάρχουν για να αποδειχθεί το σχήμα της γης. Είτε να μπορέσουν απλοί άνθρωποι να πάνε στο λεγόμενο διάστημα ούτως ώστε να δουν και οι ίδιοι ότι αυτά που μας πασάρουν είναι όντως αλήθεια, είτε 2ον, να ταξιδέψουν απλοί άνθρωποι με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ δρομολόγιο θέλουν να πάνε ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ στη γη. Τη στιγμή που κανένα από τα 2 δεν μπορεί να συμβεί, πάρτε το χαμπάρι, η αλήθεια κρύβεται πίσω από τις κλίκες που ελέγχουν την πληροφορία.

  4. Έχει πραγματικά σημασία εάν η Γη είναι επίπεδη η στρογγυλή? η καθημερινότητά μας θα ήτανε διαφορετική εάν σήμερα έλεγε ο Στήβεν Χώκινγκ ότι η Γη είναι επίπεδη?

    Η απορία μου δεν είναι εάν η γη είναι στρογγυλή η επίπεδη, καρφί δεν μου καίγεται. Η απορία μου είναι για ποιον λόγο εάν ισχύει η θεωρία της επίπεδης Γης να μας λένε ψέματα τόσα χρονια. Το μονο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι το κάνουν για χαβαλέ, επειδή μπορούν, η κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

    Κάθε θεωρία συνωμοσίας ξεκινάει όταν η αρχική ιστορία που παρουσιάζεται έχει ελλιπή στοιχεια, δεν βγάζουν νόημα κάποια πράγματα η όταν η εναλλακτική ιστορία φαντάζει ποιο αληθινή κου ούτω καθεξής.
    Στην προκειμενη περίπτωση οι υποστηρικτές της επίπεδης γης έχουν δεκάδες εύστοχες απορίες και έχουν αποδείξει στην θεωρία ότι όντως η Γη είναι επίπεδη.
    Τώρα εάν ήθελε για παράδειγμα η NASA θα μπορούσε να καταρρίψει την θεωρία της επίπεδης Γης σε δευτερόλεπτα δημοσιεύοντας μια αληθινή φωτογραφίας της Γης από το διάστημα. Για ποιον λόγο δεν το κάνει όμως και αφήνει να εξελιχθεί όλο αυτό το θέατρο? Πραγματικά δεν έχει σημασία εάν είναι στρογγυλή η επίπεδη, σημασία έχει γιατί συνεχίζεται αυτό και σε τι ή ποιον εξυπηρετεί.

    1. Η ΝΑΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΡΕΛΟΥΣ…
      Η ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΦΑΙΡΙΚΗ…
      ΠΑΡΕ ΕΔΩ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΗ ΠΕΡΕΟΥΛΑ..

      Photo of Earth and its Moon from deep space. NASA Johnson Space Center Image ID. S92-52043.
      https://stamperdad.files.wordpress.com/2008/03/earth_moon.jpg?w=400&h=400

      ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΙΣΤΗΡΑ GALILEO ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑ…

      ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΛΛΟΠΑΡΜΕΝΟΙ ΑΛΑΦΡΩΙΣΚΙΩΤΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ PHOTOSHPO ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΤΑΖ…
      ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ…
      ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΕΤΑΕΙ..

      1. Ορίστε,μιση στρογγυλή μιση επιπεδη,ολοι ευχαριστημενοι
        Εκτός αν η φωτογραφία είναι ανφάς
        Αν την βλέπαμε ανδενφας θα βλέπαμε μια γραμμή,απο μια μισοφαγωμενη πίτσα μπλε
        Αλήθεια ποιος ξέρει..

    2. Όντως δεν έχει σημασία εάν η γη είναι πίτσα, αχλάδι ή ντολμαδάκια. Σημασία έχει ο κόσμος να αποκτήσει επιτέλους κριτική σκέψη και να ξεφύγει από την τεχνητή πραγματικότητα που του έχουν δημιουργήσει…

  5. Γνωστος συγγραφεας-ερευνητης εχει γραψει για τη γη οτι οντως ΔΕΝ ειναι σφαιρικη. Αλλα ουτε κι επιπεδη. Ειναι πολυεδρικη και αποκαλειται απο 666 εδρες-τεραστια πολυγωνα, γιαυτο και μας φαινεται οτι ειναι επιπεδη,η βλεπουμε παντα στο ιδιο υψος οριζοντα κλπ,γιατι ειμαστε πανω στη μια απ τις εδρες καθε στιγμη. Απο μεγαλη αποσταση ομως,πχ διαστημα φαινεται σφαιρικη κι αυτο διοτι ολες αυτες οι εδρες τεινουν οριακα προς τη σφαιρα.Οποιος εχει στοιχειδη γνωση μαθηματικων και γεωματριας μπορει ευκολα να το αποδεχτει αυτο σαν την πλεον ορθη γνωμη.

  6. ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ “ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΑΧΩΒΑ” ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΙΑΧΩΒΙΚΗ “ΒΙΒΛΟΣ” ΜΕΣΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
    Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΣΤΟ ΠΙΟ ΨΗΛΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ…
    ΟΜΩΣ ΣΕ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ, ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΟΥ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΜΙΣΗ ΓΗ.
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΕΝΑ …ΡΑΒΔΑΚΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ 3ο ΑΙΩΝΑ Π.Χ., ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ..
    ΚΑΙ ΑΡΑ Η “ΒΙΒΛΟΣ” ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ “ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ” ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ…
    ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η “ΓΗΝΕΣΗ” ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΤΗ ΓΗ, ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ….ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ…
    ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ…

    1. Κότα είσαι εσύ, όχι όμως μόνο κότα, αλλά υβρίδιο κότας – πρόβατου – παπαγάλου. Απλά μας είπες ότι ο Χριστιανισμός και ο Ιουδαισμός μιλάνε για επίπεδη γη, δεν μας απέδειξες ότι η γη είναι σφαιρική…πανίβλακα.

    2. Και αγραμματος και Ηλιθιος…πρωτα να κατανοεις και μετα να το παιζεις εξυπνος.
      Στα sites που μορφωνεσαι λενε τις ιδιες μαλακιες. Τουλαχιστον μην τις αναπαραγεις. Πουθενα η Βιβλος δεν λεει οτι η Γη ειναι επιπεδη. Διαβασε το πρωτοτυπο κειμενο και οχι τα σχολια του καθε αμορφωτου.

    3. Ιωβ 26,7(7 ἐκτείνων βορέαν ἐπ᾿ οὐδέν, κρεμάζων γῆν ἐπὶ οὐδενός).
      Εδω ξεφτερι χιλιαδες χρονια ΠΡΙΝ τι σου λεει η Αγια Γραφη; Οτι η Γη βρισκεται στο κενο. Το ηξερε κανεις τοτε;
      Για τα φυτα και λοιπα που λες ειναι αρλουμπες. Το φως ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ του Ηλιου(Γενηθητω Φως και εγενετο Φως). Εκτος των αλλων και να μην υπηρχε, ο Δημιουργος ειναι το ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. Οταν δημιουργουσε τον κοσμο δεν ηταν απαραιτητος ο Ηλιος. Οταν τελειωσε τοτε εδωσε στους νομους της Φυσικης και του συμπαντος το Δημιουργημα. Απο οπου και να το δεις ολα ειναι σωστα.
      Η Αγια Γραφη δεν ειναι εγχειριδιο μοριακης βιολογιας ανοητε. Ειναι οσα ο Θεος θελησε να φανερωσει στον ανθρωπο ωστε με την μελετη και την ασκηση να γυμνασει το μυαλο του.
      http://oodegr.co/oode/epistimi/epistimi.htm

      Και για να τελειωνουμε διαβασε και κανεναν πατερα της εκκλησιας ΠΡΙΝ ανοιξεις την βλεκεια του εγκεφαλου σου και αρχιζει να ξερναει @@@@@ες.

      Ἐν ἀρχῇ ἐποίησεν ὁ Θεὸς τὸν οὐρανὸν καὶ τὴν γῆν· πολλὰ ἀπεσιώπησεν, ὓδωρ, ἀέρα, πῦρ, τὰ ἐκ τούτων ἀπογεννώμενα πάθη· ἃ πάντα μὲν ὡς συμπληρωτικὰ τοῦ κόσμου συνυπέστη τῷ παντὶ δηλονότι· παρέλιπε δὲ ἡ ἱστορία, τὸν ἡμέτερον νοῦν γυμνάζουσα πρὸς ἐντρέχειαν, ἐξ ὀλίγων ἀφορμῶν παρεχομένη ἐπιλογίζεσθαι τὰ λειπόμενα.
      Μέγας Βασίλειος,
      Εξαήμερος, Ομιλία Β΄.

      Οταν η επιστημη αποτιναξει καποτε τα Μασονια πανω απο την πλατη της και λειτουργησει ανεξαρτητα(οχι με fakes ισχυρισμους και μπλα μπλα θεωριες διχως νοημα και ουσια θα καταλαβεις οτι η Αγια Γραφη ηταν και θα ειναι ΠΑΝΤΑ ο Προδρομος της πραγματικης επιστημης.)

      Ο Θεος δημιουργησε το συμπαν εκ του μη οντος. Τωρα που το απεδειξαν και οι Φυσικοι καντο γαργαρα και αλλου τους μυθους και τα παραμυθια σου.

      1. ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ?
        ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ (ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΩΡΙΑΣ-ΞΥΡΑΦΙ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΚΑΜ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΟΥΣ ΟΥΤΕ ΘΕΟΥΣΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ…
        ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ!!!

        1. Ο Θεος ειναι άναρχος και αιώνιος. Αν τον γεννούσε κάποιος άλλος δεν θα ήταν Θεος αλλά Δημιούργημα.
          Μάθε πρώτα ποιος Δημιούργησε το σύμπαν ή τα σύμπαντα καλύτερα και μετα έλα να σου δώσω τον δικό μου τον Μπούλο αφού σου αρέσουν τόσο.
          Εισαι αγράμματος αμόρφωτος απαίδευτος και ειρων.
          Κοιτά να ξεστραβωθείτε πνευματικά πρώτα και μετα πιάσε τα λιβάδια και τα γίδια τέτοιο που εισαι με το συμπάθειο.

          1. ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΜΩΡΗ ΘΕΟΥΣΑ…
            ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΣΥΜΠΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΟΥΡΛΟ;;;
            ΣΗΜΑΙΝΕΙ “ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ”…ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΞ’ΟΡΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ…..
            ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΡΙΖΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΘΕΟΣ “ΠΑΝ” ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ή ΑΛΛΙΩΣ “ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΘΕΟΣ” ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΖΩΑ, ΦΥΤΑ, ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΗΛΙΟΙ, ΑΣΤΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ-ΓΕΝΗΜΑΤΑ-ΚΥΤΤΑΡΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ “ΣΩΜΑΤΟΣ” ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ-ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ…ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΡΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ ΔΗΜΑΡΑΤΟ…
            ΜΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΦΡΩΝΟ-ΓΙΔΙ!!

          2. Ουστ στα μουτρα σου και αν δεν σου αρεσουν οι αποψεις των αλλων να μην ασχολεισαι ξεφωνημενη Δωδεκαθεουσα.
            Αντε μας τα επρηξες με ενα σωρο ονοματα και ασχετα σχολια.
            Ελπιζω να σου δινουν καλο μεροκαματο τα αφεντικα σου.

  7. Η γη δεν ειναι επιπεδη και αυτο μπορει να αποδειχτει πολυ ευκολα μονο απο ενα στοιχειο (το ποιο προφανες, υπαρχουν πολλα αλλα). Υπαρχει διαφορα στο επιπεδο της θαλασσας σε διαφορα μερη της γης (πχ ο ειρηνηκος ωκεανος εχει διαφορα περιπου 20 εκατοστα με τον ατλαντικο) αυτο το φενομενο συμβενει γιατι η γη δεν εχει ενα τελειο σφερικο σχημα αλλα μιαζει περισσοτερο με αυγο. Ετσι η βαριτητα διαφερει απο περιοχη σε περιοχη, υπαρχουν βεβαια και αλλοι πολλοι λογοι για την διαφορα επιπεδου της θαλασσας (αυτο το βιντεο τα εξιγει αρκετα καλα https://www.youtube.com/watch?v=q65O3qA0-n4). Η γη λοιπον ειναι αδυνατο να ειναι επιπεδη γιατι τοτε δεν θα ηταν δυνατο να υπαρχει το φενομενο της διαφορας επιπεδου του νερου.

    1. Αν η γη είναι αβγό ή αχλάδι γιατί τότε έχουμε τέλειες κυκλικές φωτογραφίες από NASA; ΟΕΟ;
      Ανοίξτε τα μάτια σας…

  8. Τα περι επιπεδης γης ειναι για να αποκρύψουν το όυι η γη ειναι κούφια με εισοδους μόνο στους πόλους.

  9. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΝΟΗΣΙΕΣ….ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΠΙΠΕΔΟ ? ΓΙΑΤΙ Η ΓΗ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ??? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ….

  10. ΔΙΑΘΕΤΩ 4 ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΙΡΙΚΟΙ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. Η NASA ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΙΡΙΚΟΙ, ΛΕΤΕ Η ΓΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ.. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ… Η ΑΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑΣ..

    1. Κοίταξε και εγώ σφαιρική θεωρώ πως είναι… αλλά από τα τηλεσκόπια δεν καταλαβαίνεις αν είναι σφαίρα ή δίσκος.. όπως και στο φεγγάρι.. (δεν μπήκες και σε τροχιά γύρω τους) και αν ήμουν κακοπροαίρετος… θα σου έλεγα γιατί βλέπεις ΜΟΝΟ τη μία πλευρά του “σφαιρικού” φεγγαριού? και γιατί να μην περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του “όπως κάνει και η γη”…

      ΑΨ

      1. ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΒΑΡΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ Η ΓΗ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 27 ΜΕ 28 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΕΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ Ο ΔΙΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 4 ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΚΟΙΛΟΝ.. ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΚΤΑΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ, ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ, ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟ..

  11. Η ΓΗ [ EARTH ] ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… ΟΥΤΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ …ΟΥΤΕ ΤΡΙΓΩΝΗ…ΟΥΤΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ …ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑΚΕΡΗ …ΑΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ…

    ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΑΔΕΙΟΥΧΟΙ ΠΛΕΟΝ…
    [ΜPOYLIOS ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ]…

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ …
    ΣΥΖΗΤΑΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΡΕ ΣΥ ΑΛΕΞΗ ΤΟ ’87 ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ EUROBASKET ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΧΕΡΙ…ΤΟ ’04 ΠΗΡΑΜΕ TO EURO KAI OΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΠΟΔΙ…ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ…ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ…ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ…

    ΓΙΑΝΝΗΣ-KOZANH

    1. Τι να μας πεις και εσύ ρε Γιάννη – Κοζάνη. Που η ίδια σου η θρησκεία μιλάει για την τετράγωνη γη. Εώς πότε θα κάνετε τις κότες

      1. Πηγές πρώτα πριν γράψεις ανοησίες. Πουθενά δεν υπάρχει αυτο που ισχυρίζεσαι. Αυτα ανήκουν στις συνομωταξιες σου τις αγράμματες.
        Οταν θα μας παραθέσεις που βρίσκονται αυτα που λες τα ξαναλέμε.

    2. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΠΛΟ ΕΣΥ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ; ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
      ΚΗΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΣ. ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΟΣ.

      Υ.Γ. ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΝΟΗΜΑ ΖΩΗΣ ΠΑΛΙ. ΘΑ ΑΝΤΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΧΛΕΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ.

  12. Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΨΙ ΜΕ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟ. ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΛΑΦΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 72 ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ. ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.
    https://www.youtube.com/watch?v=AjQ0oVQEAMM
    ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΣΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ [ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΑ ΠΡΟΣ ΠΑΝΑΜΑ] ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ-ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ, ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΝΔΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ. Η ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΛΟΤΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΜΑΘΗΜΑ ΚΟΣΜΟΓΡΑΦΙΑΣ.
    ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΔΟ ΤΩΝ … ΙΣΛΑΜΕΩΝ [ΚΑΤΑ ΤΟ ”ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΔΩΡΙΕΩΝ”], ΑΝΤΑΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΝΕΠΤΥΣΣΑΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΜΩΑΜΕΘ.
    ΠΑΝΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ … ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ. ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ … ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.

  13. Πηρα τον μπαρμπα στην Αυστραλια και μου ειπε οτι εκει ειναι χειμωνας και νυχτα ενω εδω καλοκαιρι και ημερα.
    Τωρα πως εξηγηττε αυτο το θαυμα ,ολοι εσεις που πιστεύεται στην επιπεδη γη ,πολυ θα ηθελα να μαθω .

    1. Φυσικά και ειναι η καμερα η gopro χρησιμοποιει fish eye lense όσο γοα το βίντεο κοίτα απλά την ώρα που ανοίγει η πόρτα.

  14. ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑ ΠΑΤΑΤΑΣ ΜΕ ΕΞΟΓΚΩΜΑΤΑ…ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ : ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΕΙΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ?
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΙ Η ΜΑΖΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΣΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΙΣΟΜΕΡΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΙΣΟΣΚΕΛΙΖΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΙΜΑΚΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΑΤΑΤΑ ΜΕ ΑΝΩΜΑΛΑ ΤΥΧΑΙΑ ΕΞΟΓΚΩΜΑΤΑ…

  15. Η εικονα τι σημαινει
    Παράθυρο φυλακης,η γιδα της γιουνισεφ,παιδακια τσιπακια διαφορων εθνικοτητων..ειναι και συμπαθητικά τα σκασμένα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *