Διαφημίσεις

…ταξιδεύουν Αεροπορικώς «καλυμμένα» σε νομιμοφανείς διαδικασίες – Υπόθεση που προκαλεί ανατριχίλα !!

Πως δέμα με (4) πολεμικά τυφέκια, εκατοντάδες σφαίρες, ποσότητα ναρκωτικών και κανείς δεν θα μάθει ποτέ τι άλλο, από το Αεροδρόμιο Χάρτσφιλντ-Τζάκσον στην Ατλάντα – Η.Π.Α, φτάνει στο Αεροδρόμιο Charles DE GAULLE της Γαλλίας και από εκεί ¨μπαίνει¨ σε πτήση φτάνοντας στον Διεθνή Αερολιμένα ¨Ελευθέριος Βενιζέλος ¨ στην Αθήνα , φορτώνεται σε ιδιωτικό αεροσκάφος τύπου CESSNA (550) ¨φτάνει ¨ στον Αερολιμένα Σητείας Κρήτης και από εκεί μεταφορτώνεται στο Δεξαμενόπλοιο MT OVERSEAS MYKONOS με σημαία Η.Π.Α …. χωρίς να ελέγξει κανείς επισταμένα το περιεχόμενο του;;;

Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό , ακυρώνει το σύστημα ασφαλείας στις αεροπορικές πτήσεις στην χώρα μας … και περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση των υπευθύνων… πριν προχωρήσουμε σε περισσότερα .

Δείτε και ¨βγάλτε συμπέρασμα¨ !!

Την Δευτέρα 25-7-2016 και περί την 14.00 ώρα , ιδιωτικό αεροσκάφος τύπου CESSNA 550 με στοιχεία πτήσεις SX-FDA LLK401 προσγειώνεται στον Αερολιμένα Σητείας Κρήτης , προερχόμενο από τον Αερολιμένα Αθηνών , ¨Ελευθέριος Βενιζέλος ¨ ( ευχαριστούμε τους φίλους μας από Κρήτη για την ενημέρωση )

Μεταφέρει σφραγισμένο «Πακέτο» που ¨έφτασε¨ στο Αεροδρόμιο Αθηνών ( φαινομενικά ) από το Αεροδρόμιο Charles DE GAULLE της Γαλλίας, το οποίο περιέχει σύμφωνα τουλάχιστον με τα σχετικά παραστατικά :

Ένα Πολεμικό Τυφέκιο Εργοστασίου κατασκευής DPMS , διαμετρήματος 5,56mm με S/N F209261 Ένα Πολεμικό Τυφέκιο Εργοστασίου κατασκευής BUSHMASTER , διαμετρήματος 5,56mm με S/N AR A018484 -ένα Πολεμικό Τυφέκιο Εργοστασίου κατασκευής BUSHMASTER , διαμετρήματος 5,56mm με S/N AR A018526 – και ένα Πολεμικό Τυφέκιο , επίσης Εργοστασίου κατασκευής BUSHMASTER , διαμετρήματος 5,56mm με S/N AR A018592 500 φυσίγγια των 5,56mm και σύμφωνα με ακριβής πληροφορίες , ποσότητα ναρκωτικών που γεμίζει τις κάννες των όπλων .

Και εδώ, τα πρώτα ερωτήματα : Πως έγινε ο έλεγχος του δέματος ; εντοπίστηκαν και επιβεβαιώθηκαν τα όπλα από το ακτινογραφικό σύστημα ελέγχου X-RAYΠ στην βάσει των μεθόδων του εξελιγμένου συστήματος ανάλυσης κινδύνου; καταγράφηκε ¨ο έλεγχος ¨ στο νέο Πληροφοριακό Σύστημα Τελωνείων ICISnet ;

Στο ίδιο Ιδιωτικό αεροσκάφος φαίνεται να επιβαίνουν (5) άτομα , μεταξύ των οποίων οι :

Υπήκοος Η.Π.Α JESPERSEN JOSHUA κάτοχος του υπ αριθμ 448905601 από 15-7-2008 διαβατηρίου , γενν 3-10-1986 στις Η.Π.Α -Υπήκοος Η.Π.Α TROTTA STEVEN PETER κάτοχος του υπ αριθμ 509326299 από 22-10-2013 διαβατηρίου , γενν 17-7-1975 στις Η.Π.Α – Ο ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος κάτοχος του υπ αριθμ ΑΙ1949042 από 25-1-2012 Ελληνικού διαβατηρίου ,γενν 2-2-1966 – και ο ΤΡΟΥΛΗΣ Ιωάννης , κάτοχος του υπ αριθμ ΑΝ1578779 από 21-5-2016 Ελληνικού διαβατηρίου ,γενν 31-8-1967

Οι δύο πρώτοι είχαν αφιχθεί την 23 -7-2016 Αεροπορικός στον Διεθνή Αερολιμένα ¨Ελευθέριος Βενιζέλος ¨από το Αεροδρόμιο Charles DE GAULLE της Γαλλίας μαζί με το «πακέτο», προερχόμενοι από το Αεροδρόμιο Χάρτσφιλντ-Τζάκσον στην Ατλάντα – Η.Π.Α . ενώ οι δύο ημεδαποί φέρεται ότι βρισκόταν στην Αθήνα κατά την άφιξη των δύο πρώτων .

Ο Ιδιώτης , Ναυτικός – Τουριστικός Πράκτορας ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ Νικόλαος τηλ 6972231781 , και έδρα επιχείρησης Μ Αλεξάνδρου & Παπαναστασίου 17 , Σητεία Κρήτης , ενημερώνει με e-mail στις 22- 7-2016 και ώρα 13.18 περίπου , τον Αστυνομικό Σταθμό Αεροδρομίου Σητείας , ότι το « πακέτο » φτάνει την 23-7-2016 , Αεροπορικός από το Αεροδρόμιο Charles DE GAULLE της Γαλλίας , προερχόμενο από το Αεροδρόμιο Χάρτσφιλντ-Τζάκσον στην Ατλάντα – Η.Π.Α .

Στην συνέχεια όμως ενημερώνει μόνο προφορικά – κατά τον ίδιο χρόνο αποστολής του e-mail – ότι το «πακέτο » μαζί με τους τέσσερις πλέον ( δύο Έλληνες που περίμεναν στην Αθήνα και τους δύο υπηκόους Η.Π.Α ) , θα επιβιβαστεί σε ναυλωμένο ιδιωτικό αεροσκάφος που θα προσγειωθεί στον Αερολιμένα Σητείας την 25-7-2016 . Το «πακέτο» στην συνέχεια θα μεταφερθεί οδικώς στον ΛΙΜΕΝΑ ΣΗΤΕΙΑΣ για να παραδοθεί στο Δεξαμενόπλοιο MT OVERSEAS MYKONOS (IMO: 9435894, MMSI: 366846000 ,με σημαία Η.Π.Α , έχει 183m ολικό μήκος και ακτίνα 32μ. ολική χωρητικότητα 29.433 τόνοι ) που θα ελλιμενιστεί την 25-7-2016 εκεί για τον σκοπό αυτό .Οι τέσσερις είναι ¨συνοδοί ασφαλείας ¨ του δεξαμενόπλοιου… σύμφωνα με τον πράκτορα.

Συνεπώς, πολίτης γνωρίζει από την πρώτη στιγμή τα πάντα , τι μεταφέρει το σφραγισμένο «πακέτο» και ενημερώνει την αστυνομία.

Η εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης Αερολιμένα – Sky Serv – ενημερώνει με e-mail τον Αστυνομικό Σταθμό Αερολιμένα Σητείας στις 24-7-2016 και ώρα 12.30 περίπου ότι την επομένη , 25-7-2016 και ώρα 12.20 θα αφιχθεί στον Αερολιμένα Σητείας Κρήτης από το ¨Ελευθέριος Βενιζέλος ¨το ιδιωτικό αεροσκάφος τύπου CESSNA 550 με στοιχεία πτήσεις SX-FDA LLK401 μεταφέροντας (5) άτομα και μετά από 20 λεπτά θα αναχωρήσει πίσω για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Συνεπώς, αρμόδια υπηρεσία φέρεται να μην γνωρίζει τίποτα για το ειδικό «πακέτο » ,ούτε καν το ταυτίζει με πρόσωπα.

Η υπάλληλος του Τελωνείου Αερολιμένα Αθηνών κ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ τηλ 2103542141 , ενημερώνει στις 25-7-2016 και περί ώρα 12.15 τηλεφωνικά τον Αστυνομικό Σταθμό Αερολιμένα Σητείας ¨ να μην ανησυχεί ¨αφού ο οπλισμός που έφτασε από το Αεροδρόμιο Charles DE GAULLE της Γαλλίας την 23-7-2016 παραμένει σφραγισμένος από το Τελωνείο Αερολιμένα Αθηνών και όπως παραλήφθηκε , σε χώρο του τελωνείου , χωρίς όμως να γίνει «Εισαγωγή » , αφού πρόκειται για τις ιδιαίτερες εκείνες περιπτώσεις που γνωρίζουμε … είπε . Ενημέρωσε επίσης τον Αστυνομικό Σταθμό Αερολιμένα Σητείας , ότι το «πακέτο» με τα όπλα , με μέριμνα του τελωνείου , θα φορτωθεί στο αεροσκάφος τύπου CESSNA 550 , για Αεροδρόμιο Σητείας , θα παραληφθεί από υπαλλήλους του Τελωνείου Σητείας για να καταλήξει στο ΤΕΛΕΩΝΕΙΟ ΣΗΤΕΙΑΣ σύμφωνα με τον νόμο .Ενώ το ναυλωμένο αεροσκάφος θα επιστρέψει αμέσως στον Αερολιμένα ¨Ελευθέριος Βενιζέλος ¨

Συνεπώς , η τελωνειακή υπάλληλος χωρίς να ταυτίζει πρόσωπα και αποσκευές , ενημερώνει ότι το «πακέτο» θα πάει στο τελωνείο , και όχι στο Πλοίο όπως ΑΝΤΙΘΕΤΑ ενημέρωσε ο ανωτέρω ναυτικός πράκτορας . Παράλληλα , γνωρίζει στον διοικητή του Αερολιμένα Σητείας ότι ¨ δεν έχει γίνει εισαγωγή στην Ελλάδα ¨ , του πακέτου όπως προβλέπεται , δηλαδή , δεν έχει μεταξύ άλλων , ανοιχτεί για να διαπιστωθεί το περιεχόμενό του και ότι αυτό ταυτίζεται με τα έγγραφα που το συνοδεύουν, και αυτό , γιατί έτσι γίνεται – προφανώς για χρόνια – σε αυτές τις ειδικές περιπτώσεις , όπως είπε .

Δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ της αστυνομίας Αερολιμένα Αθηνών με την αστυνομία του Αερολιμένα Σητείας . Η Αστυνομία Αερολιμένα Αθηνών φαίνεται ότι αγνοεί τα πάντα για τον βαρύ οπλισμό ..γιατί ;

Παραβιάζει δηλαδή (η τελωνειακή υπάλληλος ) τις σχετικές διατάξεις του Ν 2960/2001 ¨περί Τελωνειακού κώδικα¨του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 1546/06 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ.α Αλλά , ούτε και ο διοικητής του Αστυνομικού Σταθμού Αερολιμένα Σητείας , που ενημερώθηκε για την ΜΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ του «πακέτου», δεν πράττει με την σειρά του αυτά που όφειλε αφού πλέον ήξερε , αλλά , φεύγει της Ευθύνης , ενημερώνοντας σχετικά όλη την Τοπική ηγεσία ( όπως ενημερωθήκαμε ) με σωρεία εγγράφων προς διάφορες υπηρεσίες . Έτσι το «πακέτο» φτάνει ¨νόμιμο ¨ πλέον – εάν έφτασε – στο Τελωνείο Σητείας το οποίο φαίνεται ότι μέχρι την τελευταία στιγμή , δεν γνώριζε τίποτα ή ότι θα μπορούσε να αρκεστεί στο ότι παραλάμβανε ένα σφραγισμένο νόμιμα ¨πακέτο ¨

Η Τελωνειακή Υπηρεσία είναι αρμόδια, δια των οργάνων της στα σημεία εισόδου-εξόδου της χώρας , να ελέγχει πρόσωπα, αποσκευές, εμπορεύματα και μεταφορικά μέσα, για τον εντοπισμό αφ’ ενός παράνομης διακίνησης ναρκωτικών, ψυχοτρόπων ή τοξικών ουσιών, όπλων, εκρηκτικών, πυρηνικών υλικών κτλ σύμφωνα με Ειδικές Κοινοτικές – Εθνικές Διατάξεις, Διεθνείς Συνθήκες και συμφωνίες για την προστασία των εθνικών συμφερόντων και των συμφερόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) της δημόσιας υγείας και την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Σύμφωνα με υπαλλήλους του Λιμεναρχείου Σητείας , το Δεξαμενόπλοιο MT OVERSEAS MYKONOS με σημαία Η.Π.Α , φέρεται να ελλιμενίστηκε την 25-7-2016 στον Λιμένα Σητείας προκειμένου να επιβιβαστούν τα προαναφερόμενα άτομα .

Κανείς όμως σε όλη αυτήν την διαδρομή , δεν άνοιξε το δέμα προκειμένου να επιβεβαιώσει και να ταυτοποιήσει το περιεχόμενό του , και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει εάν πράγματι , το «πακέτο» παραδόθηκε στο πλοίο , και ως εκ τούτου εάν τα όπλα βρίσκονται στα χέρια των ¨συνοδών ασφαλείας του ¨ και είναι αυτά που αναφερόταν στα έγγραφα ή έχουν μοιραστεί σε κάποια μέρη της Κρήτης , μαζί με το περιεχόμενο στις κάννες του .

Μα το σημαντικότερο , δεν προκύπτει από πουθενά , πως βρέθηκε όλος αυτός ο οπλισμός ¨ να ταξιδεύει ¨ Αεροπορικώς .

Θα είμαστε λοιπόν ασφαλείς εάν το πακέτο είχε ΒΟΜΒΑ;

…συνεχίζεται !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ omada.h.police@gmail.com

hellasforce.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Ξέφραγο αμπέλι Αεροδρόμια και Λιμάνια – Βαρύς Οπλισμός, Πυρομαχικά και Ναρκωτικά…”
  1. Αυτό όλο το γεγονός αποτελεί μια περίπτωση από αυτές που δεν θα έπρεπε να είχαν αποκαλυφθεί… προφανώς την μαλακία (άθελα του) την έκανε ο Τζωρτζάκης…

    Όταν το εμπόρευμα έχει τα σωστά έγραφα και διαπιστεύσεις… τότε όλες οι πόρτες είναι ανοικτές! Πάντα όμως υπάρχουν οι αστάθμητοι παράγοντες!… Σε αυτή την περίπτωση ο αστάθμητος παράγοντας έχει το κοσμικό όνομα Τζωρτζάκης.

    Βεβαίως το όλο story με τις ελληνικές υπηρεσίες θυμίζει λίγο από ταινία του 1960.. με τον Βέγγο! Όλοι γνωρίζουν το τι συμβαίνει… αλλά κανείς επίσημος δεν αναλαμβάνει την ευθύνη της μαλακίας του Τζωρτζάκη! 🙂

    Οπωσδήποτε στην προκείμενη περίπτωση το “κενό” ασφαλείας των ελληνικών αεροδρομίων αφορά και το κενό ασφάλειας των αεροδρομίων των Η.Π.Α. και της Γαλλίας… και δεικνύεται ότι στην προκείμενη περίπτωση ΔΕΝ υπήρχε ΚΑΝΕΝΑ κενό ασφαλείας! Το πακέτο ήταν γνωστό το τι μεταφέρει και ήταν καθ΄όλα νόμιμο ως προς τα έγραφα του!

    Το πακέτο μετέφερε όπλα που δεν έχουν πιστοποιηθεί από τον στρατό των Η.Π.Α. ως δικά του… τα όπλα ανήκουν σε ιδιώτες. Ο γράφων πάντα είχε και έχει εμπιστοσύνη στην ιδιωτική πρωτοβουλία!…

    Αυτά τα όπλα και τα ναρκωτικά προορίζονταν για 2 περιπτώσεις, α) Για δολοφονία επισήμου προσώπου, όπου δεν θα ήθελαν οι Η.Π.Α. να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία εναντίων τους, από τον βαλλιστικό έλεγχο… Black Ops και β) Ιδιώτες δολοφόνοι, πληρώνουν αδρά και κάνουν σαφάρι με ανθρώπινα θύματα πάντα σε εμπόλεμες περιοχές… σε εμπόλεμες περιοχές από συνήθεια, κανείς δεν νοιάζεται για τα θύματα.

    Αυτά.

    Υγ. Ο Τζωρτζάκης ίσως να έχει ένα προσωπικό θέμα τους επόμενους μήνες. Ποιος ξέρει; ίσως λόγο βλακείας να απαλλαχθεί!

  2. Η πτήση Παρίσι-Αθήνα είναι εσωτερική πτήση και στις εσωτερικές πτήσεις δεν υπάρχει τελωνιακός έλεγχος (ελεύθερη διακίνηση αγαθών στην Ε.Ε.). Τελωνιακά το δέμα έπρεπε να ελεγθεί ή στο Παρίσι ή αφού περάσει transit έπρεπε να ελεχθεί στην Σητεία. Στις ενδιάμεσες διαδρομές γίνεται έλεγχος ασφαλείας, ως προς την επικινδυνότητά του με τα μηχανήματα των ακτίνων. ΞΥΠΝΑΤΕ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *