Διαφημίσεις

Σχόλιο: Λέτε να έπιασαν οι κατάρες;;; Θυμάμαι τότε που αυτή έλεγε για κάκωση είχε βγει ανώνυμη νοσοκόμα και είχε πει ότι είναι καρκίνος στο κεφάλι… Προχθές σε φωτό που μοιάζει με φίδι εσωτερικά ένας φίλος έγραψε ότι είναι εικόνα καρκινοπαθούς που οι όγκοι πλέον φαίνονται στο στόμα…

Στην επίμαχη φωτογραφία εικονίζεται η 68χρονη Χίλαρι να ανεβαίνει με δυσκολία τα σκαλοπάτια ιδιωτικής κατοικίας υποβοηθούμενη από τρεις άνδρες της ασφάλειάς της.

Η φωτογραφία είναι από την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον τον περασμένο Φεβρουάριο στη Βόρεια Καρολίνα, αλλά, μόλις, την Κυριακή δημοσιεύθηκε, αρχικά από την αμερικανική ιστοσελίδα Breitbart News και στην συνέχεια και από άλλα αμερικανικά μέσα.

Τα σχετικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πρόβλημα υγείας της Χίλαρι Κλίντον από παλιά κάκωση στον εγκέφαλο.

Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις στις ΗΠΑ και οι χρήστες στο twitter δημιούργησαν το hashtag #HillarysHealth, στο οποίο σχολιάζουν με αρνητικά και θετικά σχόλια την υγεία της υποψήφιας των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ.

Μένει πάντως να δούμε πόσο όλο αυτά θα επηρεάσει την κούρσα των προεδρικών εκλογών. Οι Αμερικανοί γενικά έχουν ένα θέμα με τους άρρωστους και θεωρούν τους προέδρους τους κάτι σαν ράμπο… Οπότε μάλλον σε κακό θα της βγει…

e-koutsobola.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Τι «τρέχει» με την υγεία της Χίλαρι Κλίντον;”
  1. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΛΥΣΣΩΔΗ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΥΣΤΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ( + 1 ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ), ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗ ΔΙΚΑΟΥΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΙΚΗ….
    ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ 2 ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ…ΕΝΑΣ ΟΝΜΑΤΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ….
    Η ΚΛΙΝΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ “ΗΠΑ”…

  2. εχει δηλωσει οτι θα βγαλει στην φορα φακελους που ειναι ,,,μη τζιζζζ, και κατι αλλα που εχει κανει και κατι αλλα που ειναι χωμενη εως την μυτη στα σκατα και κατι αλλα που ξερει για καποιους , εεε δεν παει παρακατω , θα την φανε (την φαγανε ) και θελουν να παει σαν το σκυλι στο αμπελι!!!

  3. και κατι ακομα την πανε τρεις , σε λιγο θα ερθει και ο τεταρτος και μαζι και ο παπας!!

  4. ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΣΤΕ; ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.

  5. Αλιμονο στους Αλβανούς,αν πάθει κάτι η ευεργέτισσά τους.Μην ξεχνάμε ότι της έχουν σκαλίσει και άγαλμα τα αλμπάνια.Αν νικήσει,που σαφώς το ευχόμαστε,ο Μέγας Ντόναλντ,θα βγούμε επωεφελημένοι.Είναι Μεγάλος Φιλέλληνας.

    1. Ο ΜΑΙΚΛ [ΜΙΧΑΛΗΣ] ΔΟΥΚΑΚΗΣ, ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟ 1988 ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΜΠΟΥΣ [ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ]. ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΗΤΑΝ ΝΙΚΗΦΟΡΑ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ”ΚΕΝΤΡΑ” ΔΙΕΔΩΣΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ….
      ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ”ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ” ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ. ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ [ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ]. ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΡΚΟΖΙ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΗΛ ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΩΦ, ΜΙΧΑΛΗ ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΙΔΗ [ΠΟΝΤΙΟ].

  6. Καμία αντίρρηση!…ΟΛΟΙ μαριονέτες είναι!-Μόνο που ακόμα και σ’αυτές υπάρχει Μπάρμπα Μητούσης και κακός Λύκος!-Η επιλογή δική μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *