Διαφημίσεις

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς γίνεται αλλά έχουμε  συνεχή συμβάντα με τα πολιτικά αεροσκάφη με  ατυχήματα τα οποία αποτελούν  δυσεπίλυτο γρίφο το τελευταίο διάστημα για τις αρμόδιες αρχές σε όλον τον κόσμο .
Ένα αεροπλάνο της ASL  στην Ιταλία βγήκε εκτός διαδρόμου και συνετρίβη σε ένα κεντρική πολυσύχναστη οδική αρτηρία προκαλώντας τεράστιες καθυστερήσεις στις πτήσεις  αναφέρει ο βρετανικός τύπος. Το συγκεκριμένο αεροσκάφος τύπου  Boeing 737-400 είχε πετάξει από το αεροδρόμιο Charles de Gaulle του Παρισιού στην Ιταλία , όταν «γλίστρησε» και εξήλθε του διαδρόμου του αεροδρομίου  Bergame-Orio al Serio του Μπέργκαμο, κοντά στο Μιλάνο, στις 4 το πρωί τοπική ώρα .Αεροπλάνο της Ryanair στην Ιταλία συντρίβεται εκτός του διαδρόμου και καταλήγει σε πολυσύχναστο κεντρικό δρόμο - Εικόνα1 Αεροπλάνο της Ryanair στην Ιταλία συντρίβεται εκτός του διαδρόμου και καταλήγει σε πολυσύχναστο κεντρικό δρόμο - Εικόνα2 Οι δραματικές  φωτογραφίες δείχνουν το μπροστινό μέρος του αεροσκάφους που έχει συντρίβει στο παρακείμενο αυτοκινητόδρομο διακόπτοντας την κυκλοφορία των  αυτοκινήτων κάτω από συνεχή βροχή .

Προς το παρόν δεν είναι σαφές κατά πόσον οι οδηγοί που διέρχονταν τον  δρόμο τραυματίστηκαν ή οποιαδήποτε αυτοκίνητο τράκαρε. Οι πτήσεις της εταιρείας Ryanair  από το Μπέργκαμο ακυρώθηκαν όλες δημιουργώντας μεγάλο χάος στους ταξιδιώτες .

Αεροπλάνο της Ryanair στην Ιταλία συντρίβεται εκτός του διαδρόμου και καταλήγει σε πολυσύχναστο κεντρικό δρόμο - Εικόνα3

Η ουσία είναι ότι τα δυστυχήματα με αεροσκάφη πολλαπλασιάζονται σε πολλά αεροδρόμια του κόσμου και δεν είναι δυνατόν όλα να οφείλονται στο ανθρώπινο λάθος ή στις κακές καιρικές συνθήκες. Ας ελπίσουμε ότι πρόκειται για εντελώς  τυχαία γεγονότα. Αεροπλάνο της Ryanair στην Ιταλία συντρίβεται εκτός του διαδρόμου και καταλήγει σε πολυσύχναστο κεντρικό δρόμο - Εικόνα4Αεροπλάνο της Ryanair στην Ιταλία συντρίβεται εκτός του διαδρόμου και καταλήγει σε πολυσύχναστο κεντρικό δρόμο - Εικόνα5

pentapostagma.gr

e-koutsobola.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Αεροπλάνο της ASL CARGO στην Ιταλία συντρίβεται εκτός του διαδρόμου και καταλήγει σε πολυσύχναστο κεντρικό δρόμο”
  1. ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΦΘΗΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ…
    ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ…

  2. Poso blakes mporeite na eiste. Den blepete stis foto oti to aeroplano eine cargo tis DHL. Meno konta sto bergamo kai to sigkekrimeno aeroplano petouse kathe nixta gia tis anagke tis DHL. Xtes ginotan panikos apo tin poli isxiri broxoptosi. Ta standar gia tis epibatikes ptiseis eine tetoia opou ean o keros eine san to xtesino tote pane sto aerodromio enalagis.

    1. Οι πτήσεις της raynair ακυρώθηκαν γιατί χρησιμοποιεί αυτό το αεροδρόμιο. Το αεροπλάνο είναι όντως της asl.

  3. Απάντηση στον ” ότι πληρώνεις παίρνεις”…Τι δουλειά έχουν τα φτηνά εισητηρια?σε πληροφορώ ότι κάθε μήνα ταξιδεύω με ryanair και είναι άψογη.γλυτωνει από αλλού…ναι δεν θα σου βάλει φισουνα θα πας με λεωφορείο στο αεροπλάνο αλλά την φισουνα η άλλοι την περνάνε στο εισητηριο.και αλλά πολλά βέβαια…Από ελέγχους κάθε βράδυ εξονυχιστικοι στην ryanair,ενώ κάτι άλλες μεγάλες εταιρίες τυπικός έλεγχος και να τα πρόστιμα…το ξέρω απο φίλη μου που κάνει αυτή την δουλειά σε αεροδρόμιο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek