Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:38 - 29/07/2016

Ποιος λεει αληθεια τελικα;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ποιος λεει αληθεια τελικα;

https://www.youtube.com/watch?v=Qup1M0R7-1Y



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (42)

  1. Τριγώνη ειναι με τέσσερις γωνιές …ρε βρείτε καμμία γκομενα να ξελαμπικάρει το μυαλό σας!

  2. Ανώνυμος 07/29/2016 @ 11:03 ΜΜ

    Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .Η Γη αιωρείται και είναι στρογγυλή:

    «Εκτείνει τον βορέαν επί το κενόν· κρεμά την γην επί το μηδέν» – Ιώβ κς’ 7

    «Δεν εγνωρίσατε; δεν ηκούσατε; δεν ανηγγέλθη προς εσάς εξ αρχής; δεν ενοήσατε από καταβολής της γης; Αυτός είναι ο καθήμενος επί τον γύρον της γης και οι κάτοικοι αυτής είναι ως ακρίδες·» – Ησαΐας μ’ 21-22

    Αυτά τα εδάφια έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την πλειο- ψηφία των κοσμολογικών αντιλήψεων που θεωρούσαν τη Γη επίπεδη και το γεγονός ότι δεν στηρίζεται κάπου, αδιανόητο.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το βιβλίο του Ιώβ χρονολογείται τον 15ο αιώνα προ Χριστού. Επίσης το βιβλίο του προφή- τη Ησαΐα γράφτηκε τον 8ο αιώνα π.Χ., δηλαδή περίπου 4 αιώνες προτού ο Αριστοτέλης διατυπώσει την άποψη ότι η Γη μπορεί να έχει σφαιρικό σχήμα.

  3. Ανώνυμος 07/29/2016 @ 11:14 ΜΜ

    ΚΟΙΤΑΞΕ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ FLAT CHESTED ΚΑΙ ROUND CHESTED.

  4. Απάντηση 07/29/2016 @ 11:20 ΜΜ

    Η γη ειναι ενα τεραστιο γαλακτομπουρεκο, κι ο Ουρανός είναι πράσινος, όπως τα πράσινα άλογα που μας πουλανε τα κατοχικα νεα. Καραγκιοζηδες! Και πρώτους απο όλους ο stranger.

  5. Ανώνυμος 07/29/2016 @ 11:27 ΜΜ

    Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΟΤΕΡΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ… ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΟΥΡΑΝΟ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ…ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ …ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ…ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ…ΔΕΙΞΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ…

    ΥΓ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ…

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  6. Ανώνυμος 07/29/2016 @ 11:35 ΜΜ

    Χαχαχαχαχαχαχα… Εμπρός προς τα πίσω….. Χαχαχαχαχα….

  7. Ανώνυμος 07/29/2016 @ 11:36 ΜΜ

    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ.ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΙΑ ΠΙΤΣΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.

  8. η γη ειναι μαστουρα...ισως και gay.... 07/29/2016 @ 11:52 ΜΜ

    λοιπον παιδες η μαλακια εχει και ορια……να δω τι αλλο θα διαβασω εδω μεσα…εχω αρχισει και τα παιρνω στο κρανιο απ τη βλακια νατο πω,απ τη κουταμαρα η μαλλον απο τιποτα βαλτους που εχουν σκοπο να αναμεταδιδουν τη προπαγανδα της αποβλακωσης ειδικα αυτη την εποχη…πειτε οτι εισαστε εβραιοι να τελιωνουμε επιτελους…γιατι μονο οι εβραιοι πιστευαν οτι η γη ειναι επιπεδη….και κατι ηλιθιοι ευρωπαιοι τον μεσαιωνα που για πορτα ειχαν ενα κοματι δερμα ας πουμε….παντως αν πινετε κατι..σιγουρα ειναι πολυ καλο..καλη διασκεδαση…

  9. Περσέας 07/30/2016 @ 1:45 ΠΜ

    23.20 ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΈΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΚΑΙ Ο STRANGER ΠΆΝΕ ΝΑ ΠΙΆΣΕΙΣ ΠΟΚΕΜΟΝ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ.

  10. Προβλιματισμένος 07/30/2016 @ 2:29 ΠΜ

    Παρακολουθώντας την πορεία του Internet στην Ελλάδα και γενικότερα εξ αρχής, αρχίζω και έχω αμφιβολίες του κατά πόσο τελικά είναι ένα χρήσιμο τεράστιο εργαλείο πληροφόρησης όπως πίστευα οτι θα εξελίχθεί.
    Έχει αποχαβλώσει τα πιτσιρίκια και τους νέους, και στην ουσία τα έχει φυλακίσει να απασχολούνται συνεχώς με αυτό με μη ουσιαστικό τρόπο στο 80% της χρήσης του.
    Το ίδιο βλέπω τα τελευταία χρόνια να γίνεται και με τους πιο ηλικιωμένους ανθρώπους, οι οποίοι τώρα ουσιαστικά μαθαίνουν βασικές του λείτουργίες (επικοινωνία, μουσική κτλ) και κλασικά facebook κτλ.
    Και είναι και μια μερίδα σημαντική οι οποίοι το χρησιμοποιούν για εναλλακτική ενημέρωση, το οποίο ουσιαστικά το μόνο που κάνει είναι να τους γεμίζει αμφιβολίες, μη λογικές σκέψεις και γενικά ανισορροπία στον εαυτό τους και στους γύρω τους.
    Έχουμε χάσει την μπάλα νομίζω, και αυτό που περισσότερο με προβληματίζει ειδικά για αυτού του είδους την πληροφόρηση είναι οτι αναπαραγάγετε ότι βγαίνει πρώτα στην αμερική. Μέχρι πριν ορισμένα χρόνια πολλοί είχαν την άποψη οτι το μεγάλο ποσοστό των αμερικανών είχαν λίγο πολύ άχυρο αντί για μυαλό, τουλάχιστον αυτό θυμάμαι. Να που σήμερα με το internet φτάσαμε να αναμασάμε την δική τους τροφή σκέψης.
    Ελπίζω να κάνω λάθος, σε διαφορετική περίπτωση πάντως είμαστε χαμένοι από χέρι, διότι είναι ένα όπλο χαλιναγώγησης και ‘καψίματος’ γενεών ολόκληρων..και περισσότερο αυτών που ακολουθούν

    • ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ 07/30/2016 @ 8:56 ΠΜ

      Έτσι είνα δυστυχώς!

    • ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΑΝΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ…. ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ…. ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ.
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΙΨΕΙΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ (ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ;), ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΤΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ.

  11. ΕΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ GOOGLE EARTH ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΣΤΑ 36000 ΠΟΔΙΑ (ΥΨΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ) ΘΑ ΔΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΠΕΔΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΜΠΥΛΟΤΗΤΑ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΤΑΞΕΙΔΙ.
    Η ΔΕ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑ ΣΤΟ GOOGLE EARTH ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ, ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΦΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑ, ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΛΠ.

    ΜΕ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ Ο ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΥΠΕΡΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.

    ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΕΛΑ ΕΦΕΚΤ. ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΤΕΛΑ ΕΦΕΚΤ ΟΧΙ ΟΙ ΛΕΞΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΒΛΙΑ!
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΝΤΕΛΑ ΕΦΕΚΤ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ “ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΥΣ” ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΜΕΣΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΠΗΚΕ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.

    ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΜΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ “Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ” ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΣΙΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΘΕΙ.

    Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΒΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΑΓΜΕΝΩΝ, ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΑΠΟΔΟΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΕΣΤΡΑΣ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ…

    Π²

    Υ.Γ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΝΑΣΑ

    • ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ: ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΓΡΦΕΙ, ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΒΛΟΓΙΕΣ

      Π²

      • ΝΑΙ, ΤΟ ΕΙΔΑ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ ΕΠΙΠΕΔΟ?

        ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

        ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΒΛΕΠΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΣΕΝΑ ΥΠ΄ ΟΨΙΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ Η ΚΑΜΠΥΛΟΤΗΤΑ Σ΄ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΜΠΥΛΟΤΗΤΑ ΔΕ.

        ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ν΄ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ.

        ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Μ.Κ 14:39 ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ

        Π²

        • Φίλε μου επειδή κι εγώ ταξιδευω πάρα πολύ συχνα με αεροπλάνο, κοίτα τον ορίζοντα και πες μου αν τον βλέπεις να κατεβαίνει όπως θα έπρεπε σε μία σφαίρα ή τον βλέπεις να ανεβαίνει στο ύψος των ματιών, όπως συμβαίνει στο επίπεδο. όσο για την ελαφριά καμπυλότητα ίσως φταίει το παράθυρο του αεροπλάνου, προσωπικά δεν την έχω παρατηρήσει ποτε

      • Ανώνυμος 07/31/2016 @ 5:43 ΠΜ

        ο ορίζοντας είναι επιπεδος και οταν τον κοιταμε απο την θάλασσα ….
        Μάλον δεν εχεις αντιληφθεί το μεγεθος του πλανητη…

  12. Ανώνυμος 07/30/2016 @ 9:21 ΠΜ

    Γιατί τα κατοχικά νέα δημοσιεύουν το ίδιο βίντεο πάλι…μπορείτε τουλάχιστον να προσπαθήσετε να βρείτε τις απόψεις και αντιλήψεις από συγκεκριμένα (σημαντικά) πρόσωπα για το θέμα…

  13. Ανώνυμος 07/30/2016 @ 9:25 ΠΜ

    ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΥΦΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΠΕΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

  14. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ... 07/30/2016 @ 11:21 ΠΜ

    ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ.ΔΙΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

  15. https://www.youtube.com/watch?v=vobTigw4ZCo

    η αποδομηση της γνωσης δεν υφισταται μονο οπου μας συμφερει …
    τι και εαν ολα οσα μαθαμε εως τωρα ειναι μιση η΄και καθολου αληθεια??
    το να αμφιβαλεις ειναι χαρακτηριστικο θετικο
    και το αποτελεσμα του (χωρις να παθιαζεσαι και να φανατιζεσαι)ειναι η διευρυνση της αντιληψης.
    υπαρχουμε η’ οχι σε ενα κοσμο που λειτουργει μεσα μας …
    αυτο ειναι και θαυμαστο αλλα και ευθυνη..
    καλημερα

  16. Ενας ( Μ . Κ ) 07/30/2016 @ 2:39 ΜΜ

    Αν και το αναρτησα και στο The Flat Earth Conspiracy Documentary (η γη είναι επίπεδη)

    θα το αφεισω και εδω :

    Ερευνησα αρκετα αυτες τις ημερες περι του Θεματος επιπεδη Γη.

    Ειτε ειναι Σφαιρικη ,
    ειτε ειναι επιπεδη μες σε σφαιρα .

    Μου αρεσει οταν ερευνω να παω οσο Πισω μπορω ωστε να συγκρινω
    παρατηρωντας , συσχετιζοντας,

    λογιζομενος το συνολο ολων των πληροφοριων
    που διαθετω και υπαρχουν .

    Καταρχας μια συνοψης εφ ολης της υλης

    http://www.physics4u.gr/articles/2009/astronomia1.html

    (απλα εδω υπαρχουν συγκεντρωμενα και οχι σκορπια ..
    οποιος εχει ορεξη μελετηστε το διεξοδικα )

    Και στο δια ταυτα Eleni kava .

    Αποσταση υψους Διεθνη διαστημικου σταθμου
    :418 χιλιομετρα

    Δορυφοροι Gps :19.960 χλμ

    Δορυφοροι τηλεπικοινωνιων που αναμεταδιδουν σημα απο ενα προκαθορισμενο σημειο στον ησημερινο εκπεμπουν : 35.420 χιλιομετρων

    http://www.sfak.org/page/%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CE%AF%20%CE%94%CE%BF%CF%81%CF%85%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9/82

    http://www.heavens-above.com/

    Αραγε τι ισχυει και τι οχι ;

    Εαν παλι ισχυει το ΑΝτιθετο
    οτι ζουμε δηλ σε μια επιπεδη Γη μες σε μια σφαιρα

    τοτεψ μαλλον εχει στηθει ενα Τεραστιο και Τιτανιο Εργο μιας Υπερ κατασκευης
    απο Οντα τα Οποια μαλλον ειναι
    παρα μα παρα παρα πολυ ΑΝωτερα απο τον Παρων Χωρο
    ωστε να κατασκευασουν απυτο το

    Υπερ μεγεθες «μαντρι»
    για εμας τους απλους * να πω ανθρωπους;

    Χμμ…ισως και ναι . ..

    Ισως ειμαστε μες σε ενα Τεχνητο εργαστηρι
    στο οποιο αναπαραγωμαστε εως Οτου εξαγουμε πληροφορια για ενα Συμπερασμα ,
    οτιδηποτε Θεωρησε το Ως Υπαρκτο .

    Αυτοι που ονομαστηκαν Θεοι και Σωηρες δηλ
    δεν ειναι τιποτα αλλο απο «βοηθεια»
    ωστε να κλεινουμε προς μια Κατευθυνση ωστε το πειραμα να πετυχει τελικως .

    Ακομη και οι Αρχαιοι διδασκαλοι που εβλεπαν με το ματι μεσω παρατηρησης δηλ εξωτερικα φαινομενα ,
    πλανητες και νεφελωματα γαλαξιων
    ισως ειναι τεχνητα μεχρι εκει εξω οπου μπορει να δει το ματι
    ή να ειναι και αυτοι βαλτοι ..

    Οσοι ειπαν δηλ απο μια ιστορια . ..

    Ισως οντως ειναι μια Φαρμα το εδω σημειον της γης οπου πατουμε και ζουμε εως στερεψουμε απο ζωσα ανασα και απλα χανουμε τον χρονο μας με Υλικα αγαθα
    τα οποια μας αποπροσανατολιζουν απο το να
    Δουμε οντως Αληθινα . ..

    Αλλα να σου πω κατι , μεταξυ μας ..

    Γιατι ολοι περιγραφουν τα προβληματα αποσπασματικα
    χωρις την σωστη αναλυση ωστε να υπαρξει αμεση αντιμετωπιση ;

    Βρηκα και αλλα μεσω της ερευνας , αλλα ειναι αρκετα για να ειπωθουν εδω .

    Οποτε τι Κανουμε Τωρα και στο εξης αφου
    παρατηρησαμε δυο πλευρες του νομισματος ;

    Μηπως Υπαρχει και αλλη ωστε να δεσει καλυτερα ολο το παρων που εμπεριεχει τα παντα μεσα Του ;

    Αραγε εχει σημασια εαν ζουμε σε μια
    στρογγυλη σφαιρικη
    ή σε μια επιπεδη σφαιρικη ;

    Τι εχει επομενως σημασια και αξια ασχολιας ;

    Ελπιζω να εγινα κατανοητος και να ημουν σαφης .

    • “Εχω όμως τις δικές μου ειδικές γνώσεις, που ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΞΕΡΩ, και άρχισα το σκάψιμο απο εκεί….”

      ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΗΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ? ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ?

      ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ?

      ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ?

      ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΨΗΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΩΣ ΑΛΗΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΨΗΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ …ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ?

      ΠΟΙΟ ΣΕΤ ΚΑΝΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ?!?!?!

      ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ?

      ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝ ΟΙΔΑ, ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ.

      ΚΑΛΟ ΚΟΛΛΗΜΑ.

      Π²

      • ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΖΟΥΜΙ.

        ΚΑΙ ΕΧΕ ΥΠ ΟΨΙΝ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ.

    • ΕΝΑΣ (Μ . Κ) 08/01/2016 @ 2:16 ΠΜ

      Θα το ποιασω απο καθαρα θεμα λειτουργικοτητας .
      Οσο μπορω βασικα

      Γιατι δεν ειναι τεχνητη η Γαια μας ,
      ο πλανητης = ο περιπλανωμενος και οχι ο πλανεμενος

      Αποδειξη 1.. Γιατί η Γη έχει τεκτονικές πλάκες;
      http://physics4u.gr/blog/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%B7-%CE%B3%CE%B7-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B5%CF%82-2/

      Αποδειξη 2.. Τα ηφαίστεια, η ιστορία και η δράση τους
      Μέρος 1ο
      http://www.physics4u.gr/articles/2003/volcano1.html

      Αποδειξη 3.. Ορυκτα
      http://www.orykta.gr/geologia-oryktologia/orykta

      Εαν δεν ισχυαν τα προαναφερθεν τοτε δεν ζουμε σε εναν Φυσικο οργανισμο
      οπου μας τρεφει με Ζωη μεσω της Ανασας

      αλλα

      σε εναν ψευτικο οπου η Ζωη εχει αντικατασταθει με Ιδεες Εικονων
      οι οποιες προβαλονται Συνεχως αεανα απο μια Υπερ Οθονη .

      (κατι μου θυμιζει..)

      Ο Λουκιανός και ο πόλεμος των Ελλήνων στη Σελήνη
      http://www.pronews.gr/portal/item/%CE%BF-%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7

      Μπορει να εγραφε φαντασιωσεις και αυτος ,
      ποτε δεν ξερουμε με συγουρια .

      Ειναι μια γνωμη ομως ακομη ,
      δεν μπορω να την αγνοησω ..

      Ολο αυτο το σεναριο ομως μου θυμιζει το εξης : μια προσπαθεια συγχυσης
      στην οποια ερχεται ο διχασμος εντος .

      Ωστε ποτε να μην μπορεσουμε να ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ Εντος Μας
      στο Τωρα , απλα νιωθοντας .

      Διοτι η πορεια μας σταματα εαν γεννηθει η Λαθος Σκεψη,
      ο μη εστιασμενος καθαρα προβληματισμος .

      Ο πολιτισμος μας το εχει δειξει αμετρητες φορες εως τωρα .

      Ολοι ειναι λαβωμενοι απο τις Ιδεες που εχουν στοχο στο συναισθημα

      Το χειροτερο ειναι οτι Μας εχουν πει οτι εχουμε Πνευμα και Ψυχη
      αλλα δεν γνωριζει κανεις τι Κανουν,
      Πως Λειτουργουν ! ! !

      Εδω ειναι το κλειδι της απορρειας, της Εστιασης

      Εαν καποιος μας ηθελε Οντως τοσο μα τοσο περιορισμενους
      και ξεχασμενους εδω κατω δεν θα μας παρεδιδε ποτε την ευκαιρεια να συκωσουμε το κεφαλι και να αναρωτηθουμε . ..( λες ; )

      Θα μας εκανε να μην ασχοληθουμε με εμας ,
      αλλα με ολα τα υπολοιπα των επιλογων που θα μας περιορισουν

      Γνωριζεις καποιον Eleni kava που να αχολειται με τον Ιδιον τον ευατον του,
      το Πνευμα του ;

      Αγνουομε εμας τους ιδιους μες στην Υπαρξη γιατι εμεις δεν ασχολουμαστε με εμας
      γιατι δεν μαθαμε να Εστιαζουμε στο Αρεστο Του Συνολου .

      Παντα αφεινω εναν περιορισμο σε ολα
      ωστε να μην επειρεαζομαι
      για να μπορω να παρατηρω με Γυμνια το Ολο που παιζεται

      βαζωντατος να λειτουργηση για να δω εαν εφαρμοζεται .

      Θα ηθελα να μας πεις ομως τι γνωριζεις επ ακριβως
      ωστε να δουμε κ εμεις
      αυτο το οποιο αγνοησαμε .

      (Το τριτο σεναριο που δεν εχει υπωθει ειναι οτι κανενας δεν γνωριζει
      τον Ευατο του στο Τι να κανει επ ακριβως
      και ολοι μαζι δημιουργουμε ενα μπαχαλο επιδειξης μεσω της συνδεσμολογιας
      και παμε οπου θαυμαζομαστε απο την στιγμη μεσω των αναφορων- σχολιων-εικονων- ερεθισματων ανα τους αιωνας )

  17. Αφού μέσα σου πιστεύεις ότι η Γή είναι σφαιρική τότε η γή είναι σφαιρική. Όταν όμως παλιά πίστευαν πραγματικά ότι η γή ήταν επίπεδη, τότε η γή ήταν πράγματι επίπεδη. Τα πιστεύω είναι θεμελιώδη δομικά στοιχεία στο σύμπαν πού δημιουργείς. Ναί, εσύ, το άτομο, το δημιουργείς, ο ισχυρός Θεός είσαι εσύ.

    Ηλίας Α. Λυμπέρης

  18. ΓΙΑ ΞΥΓΑΜΟΥ ΡΕ ΞΕΝΕ ΠΩΣ ΕΝΑΛΑΣΕΤΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ.ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΤΟ ΔΙΚΟΣΟΥ;

    • Κατοχικά Νέα 07/30/2016 @ 7:28 ΜΜ

      Τι σχεσει εχω εγω παλι τωρα? η πληροφορια ειναι πληροφορια ..την ελεγχουμε , την αμφισβητουμε αν μπορουμε την αποδυκνιουμε

    • Είναι πάρα πολύ απλό και είναι σχεδόν από τις πρώτες απορίες που εξηγούνται, απλά ψάξε λίγο και σχημάτισε την δική σου γνώμη αλλιώς ότι και να σου πει κάποιος αλλος είναι απλά λογια.

  19. ΕΝΑΣ (Μ . Κ) 08/01/2016 @ 2:18 ΠΜ

    Θα το ποιασω απο καθαρα θεμα λειτουργικοτητας .
    Οσο μπορω βασικα

    Γιατι δεν ειναι τεχνητη η Γαια μας ,
    ο πλανητης = ο περιπλανωμενος και οχι ο πλανεμενος

    Αποδειξη 1.. Γιατί η Γη έχει τεκτονικές πλάκες;
    http://physics4u.gr/blog/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%B7-%CE%B3%CE%B7-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B5%CF%82-2/

    Αποδειξη 2.. Τα ηφαίστεια, η ιστορία και η δράση τους
    Μέρος 1ο
    http://www.physics4u.gr/articles/2003/volcano1.html

    Αποδειξη 3.. Ορυκτα
    http://www.orykta.gr/geologia-oryktologia/orykta

    Εαν δεν ισχυαν τα προαναφερθεν τοτε δεν ζουμε σε εναν Φυσικο οργανισμο
    οπου μας τρεφει με Ζωη μεσω της Ανασας

    αλλα

    σε εναν ψευτικο οπου η Ζωη εχει αντικατασταθει με Ιδεες Εικονων
    οι οποιες προβαλονται Συνεχως αεανα απο μια Υπερ Οθονη .

    (κατι μου θυμιζει..)

    Ο Λουκιανός και ο πόλεμος των Ελλήνων στη Σελήνη
    http://www.pronews.gr/portal/item/%CE%BF-%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7

    Μπορει να εγραφε φαντασιωσεις και αυτος ,
    ποτε δεν ξερουμε με συγουρια .

    Ειναι μια γνωμη ομως ακομη ,
    δεν μπορω να την αγνοησω ..

    Ολο αυτο το σεναριο ομως μου θυμιζει το εξης : μια προσπαθεια συγχυσης
    στην οποια ερχεται ο διχασμος εντος .

    Ωστε ποτε να μην μπορεσουμε να ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ Εντος Μας
    στο Τωρα , απλα νιωθοντας .

    Διοτι η πορεια μας σταματα εαν γεννηθει η Λαθος Σκεψη,
    ο μη εστιασμενος καθαρα προβληματισμος .

    Ο πολιτισμος μας το εχει δειξει αμετρητες φορες εως τωρα .

    Ολοι ειναι λαβωμενοι απο τις Ιδεες που εχουν στοχο στο συναισθημα

    Το χειροτερο ειναι οτι Μας εχουν πει οτι εχουμε Πνευμα και Ψυχη
    αλλα δεν γνωριζει κανεις τι Κανουν,
    Πως Λειτουργουν ! ! !

    Εδω ειναι το κλειδι της απορρειας, της Εστιασης

    Εαν καποιος μας ηθελε Οντως τοσο μα τοσο περιορισμενους
    και ξεχασμενους εδω κατω δεν θα μας παρεδιδε ποτε την ευκαιρεια να συκωσουμε το κεφαλι και να αναρωτηθουμε . ..( λες ; )

    Θα μας εκανε να μην ασχοληθουμε με εμας ,
    αλλα με ολα τα υπολοιπα των επιλογων που θα μας περιορισουν

    Γνωριζεις καποιον Eleni kava που να αχολειται με τον Ιδιον τον ευατον του,
    το Πνευμα του ;

    Αγνουομε εμας τους ιδιους μες στην Υπαρξη γιατι εμεις δεν ασχολουμαστε με εμας
    γιατι δεν μαθαμε να Εστιαζουμε στο Αρεστο Του Συνολου .

    Παντα αφεινω εναν περιορισμο σε ολα
    ωστε να μην επειρεαζομαι
    για να μπορω να παρατηρω με Γυμνια το Ολο που παιζεται

    βαζωντατος να λειτουργηση για να δω εαν εφαρμοζεται .

    Θα ηθελα να μας πεις ομως τι γνωριζεις επ ακριβως
    ωστε να δουμε κ εμεις
    αυτο το οποιο αγνοησαμε .

    (Το τριτο σεναριο που δεν εχει υπωθει ειναι οτι κανενας δεν γνωριζει
    τον Ευατο του στο Τι να κανει επ ακριβως
    και ολοι μαζι δημιουργουμε ενα μπαχαλο επιδειξης μεσω της συνδεσμολογιας
    και παμε οπου θαυμαζομαστε απο την στιγμη μεσω των αναφορων- σχολιων-εικονων- ερεθισματων ανα τους αιωνας )

  20. Βαλάντης 08/01/2016 @ 5:59 ΠΜ

    ενα βιντεο με παραδειγμα του Ερατοσθενη που εξηγει οτι η γη ειναι κυρτη στρογγυλη καλη συνεχεια

    https://www.facebook.com/athanati.elliniki.psyxi/videos/989330721186106/

    • ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΗΛΙΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΟ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

  21. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΛΗΡΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ: ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΥΠΟΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΑΠΙΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ ΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ (ΚΒΑΝΤΩΝ, ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΥΠΕΡΧΟΡΔΩΝ, ΚΛΠ) ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΙΚΟΥ ΑΙΘΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΙΑΙΑ ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΜΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΕΥΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ……ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ;; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΒΛΟ ΤΩΝ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΑ ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΙΒΕΤΙΑΝΕΣ ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΛ. ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΙΟΥΝΑΝ, ΒΛΕΠΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΑΥΝΟΥ ΣΤΗ ΙΑΠΩΝΙΑ…….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*