16:48 - 26/07/2016

Οξύμωρο;

Διαφημίσεις

Ενώ υπάρχουν κράτη και κρατίδια που εδώ και χρόνια προσπαθούν να αναγνωριστούν από ένα και μόνο κράτος το ισλαμικό κράτος χωρίς σύνορα δομή και σύνταγμα αναγνωρίστηκε κατά κόρον από όλα τα επικοινωνιακά μέσα κάνοντας θηριωδίες και τρομοκρατίες!!

Σε χώρες όπως Αμερική και Γαλλία οι τρομοκρατικές επιθέσεις έχουν γίνει θέμα σαββατοκύριακου σαν ταινίες του Χόλιγουντ! Καμία αντίδραση από τους συγγενείς των Θυμάτων , κανένα καρύδι από υπεύθυνο δεν έχει φαγωθεί! Απλά κατανόηση και απαράμιλλη ευγένεια από τα θύματα των νεκρών!
Ούτε ένας να ξεφύγει… η απόλυτη ευγενική κάστα της νέας παγκόσμιας τάξης!

Σε έναν πολιτισμό που έχουν διείσδυσή μέσα του ο εχθρός ο οποίος εκτελεί αθώους και άοπλους πολίτες θα ήταν λογικό να παρθεί η απόφαση οι πολίτες του πολιτισμού αυτού να έχουν δικαίωμα οπλοφορίας και Άμυνας έτσι ώστε να αντιμετωπίσεις τον αόρατο εχθρό που σχεδόν ποτέ δεν προλαβαίνεις να σταματήσεις ! Αντιθέτως σήμερα γίνεται μια παγκόσμια προσπάθεια αφοπλισμού των όποιον πολιτών έχουν την άδεια να οπλοφορούν!Προφανώς η πρόταση πόλεμος κατά της τρομοκρατίας αφορά άλλα τμήματα στην ιεραρχία του πληθυσμού και ο λαός δεν βρίσκεται σε πόλεμο αν και πεθαίνει πρώτος!!!!!!!

Σήμερα αν σε συλλάβουν για εμπόριο ναρκωτικών τρως την δεκαπλάσια ποινή από έναν βιαστή ανηλίκου , σήμερα οι άνθρωποι ψάχνουν ναρκωτικά και τα ζητάνε ενώ κανείς ανήλικος δεν έχει ζητήσει να τον βιάσουν!!!!

Η Ελλάδα ήταν μέσα στις 4 χώρες παγκοσμίως με τα σκληρότερα φορολογικά μέτρα παρά ταύτα μπήκε σε μνημονιο ώστε να ενισχυθούν τα φορολογικά αυτά μέτρα!

Το παγκόσμιο χρέος αγγίζει τα τρις χωρίς κανείς να γνωρίζει ποιος είναι αυτός που πρέπει να εισπράξει ! Ταυτόχρονα δεν υπαρχει ούτε μια χώρα που να μην χρωστά πράγμα που μας κάνει να κατανοήσουμε ότι το χρέος των κρατών είναι σε ιδιώτες η ιδιωτικούς οργανισμούς η σε εξωγήινους , από την άλλη επιλεγμένα κομματια του πληθυσμού παίρνουν στους ώμους τους την αποχρεωση τους κράτους…προς τους ιδιώτες ..που δεν φορολογεί!! Το κις σήμερα στην Ελλάδα δεν φορολογείτε!

Οι μισές χώρες θέλουν την νέα παγκόσμια τάξη και οι άλλες μισές δεν την θέλουν ( σε δύναμη και όχι αριθμητικά) στόχος και των δυο ομάδων είναι η παγκόσμια κυριαρχία όπου εκεί που θα αποτύχει η νέα παγκόσμια τάξη θα δημιουργήσουν οι νικητές την δική τους νέα παγκόσμια τάξη!

Προσπαθούν να λύσουν την οικονομική κρίση δημιουργώντας νέα μοντέλα συμφέροντος και νέες τεχνικές επένδυσις , όλοι ξεχνούν το γρανάζι άνθρωπος ο οποίος είναι ο μόνος που στην ουσία κάνει την γη να κινείται , πιέζουν το γρανάζι να αντέξει πιο πολύ ώστε η μηχανή να παράγει περισσότερο , δηλαδή θέλουν να νικήσουν τα προβλήματα του καπιταλισμού χρησιμοποιώντας τις μεθόδους του καπιταλισμού αναμένοντας ένα νέο καπιταλιστικό αύριο!!!!!!!!!!!

Σήμερα κανείς πραξικόπημα και βγάζεις στους δρόμους επιθετικά όπλα (τανκς ,στρατιώτες ) ενώ γνωρίζεις ότι δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσεις απέναντι στον άμαχο-αοπλο λαο , ταυτόχρονα έχεις ένα στόλο από αμυντικά όπλα, όπλα νερού , όπλα μικροκυμάτων έτσι ώστε να μην μπορούν να σταματήσουν τα τανκς τα γυμνά κορμιά πφφφφφφ!!!!

Κάποτε πρέπει οι άνθρωποι να κατανοήσουν ότι η ιστορία που τους δίδαξαν ήταν η κατάλληλη και η πιο βολική για την χώρα που γεννηθηκαν έτσι ώστε καθενας από εμας να είναι ένα πιονι στην σκακιερα τους!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Πάνος Σπηλαίος 07/26/2016 @ 6:15 ΜΜ

    ΕΥΓΕ!!!έδωσες με λίγα λόγια την τέλεια απάντηση!!!

  2. Πάνος Τ. 07/26/2016 @ 6:26 ΜΜ

    Πολύ καλά τα λες παράξενε. Απ’ όλο το κείμενο τρία γράμματα μένουν στο νου μου. “κις”! Θεωρώ πως είναι η καταλληλότερη στιγμή να τους στείλουμε μια ισχυρή δέσμη… σκεπτονίων να τα πω; … Εγω κ κάποιοι άλλοι τους έχουμε στείλει filakia (;-)), για προθέρμανση… Μια ενημέρωση περι Κ.Ι.Σ. για όσους δεν ξέρουν απ’ τα κατωχικά θα ήταν καλή.

  3. Σίγουρα δεν ειναι λυτρωτής και θεοσεβούμενος αλλιώς δεν θα έβγαζε την καρτα του πολιτη και εχει ψηφίσει και νομο που μεχρι το 2025 θα πρεπει να εχουν ολοι μικροτσιπ εγκεφαλου ολοι τοιδιο αφεντικό τους σατανα υπηρετούνε

  4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 07/27/2016 @ 3:05 ΠΜ

    ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ. [ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟΙ ΕΚΕΙ]. ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΛΛΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ ΛΙΒΑΝΙΖΑΝ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. [ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ];
    http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708×320/public/nazi-athos.png?itok=cpPVNnbT
    2.bp.blogspot.com/-LsU0Cnbuh1A/UkigG3tUJ6I/AAAAAAAAcC8/fgPWnGvPkNA/s1600/agio_oros_-_xitler.jpg
    ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ….
    static.pblogs.gr/f/503363-Áèëé3.jpg

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*