Διαφημίσεις

ALERT! Κόκκινος Συναγερμός!! Ερντογάν και απόρρητο έγγραφο φέρνουν δεύτερο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ στην Τουρκία!!!

Εξαιρετικά δυσοίωνο εμφανίζεται το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων. Οι ΗΠΑ με παρέμβαση τους ζήτησαν από την ελληνική κυβέρνηση να μην εκδώσει τους 8 πραξικοπηματίες στην Τουρκία!!! Η παρέμβαση αυτή σημαίνει ότι η Ελλάδα μπαίνει στη μέση μετά και τις απειλές του Τούρκου πρέσβη που αποκαλύψαμε.

Επιπλέον οι ΗΠΑ θεωρούν πως πολύ σύντομα θα υπάρξει και δεύτερο πραξικόπημα. Αν ο Ερντογάν γλιτώσει και από αυτό, τότε μέσα στο επόμενο εξάμηνο μια ελληνοτουρκική σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.

Στενοί φίλοι του Τούρκου προέδρου και όλες οι κυβερνητικές εφημερίδες χτες μιλούσαν ευθέως και χωρίς κανένα υπονοούμενο για Αμερικανική υποκίνηση και ανάμιξη της CIA στο πραξικόπημα.

Μάλιστα έστειλαν όλες τις πληροφορίες και ζήτησαν επίσημα την έκδοση του ιμάμη Φ.Γκιουλέν με τις ΗΠΑ να απαντούν ότι θα εξετάσουν προσεχτικά τις πληροφορίες.

Μάλιστα γνωστές τουρκικές εφημερίδες προχωρούν σε δημοσκοπήσεις με το ερώτημα:

Συμφωνείτε με τις κατηγορίες ότι οι ΗΠΑ παρείχαν άμεση ή έμμεση υποστήριξη στο αποτυχημένο πραξικόπημα των Γκιουλενιστών;

Οι σχέσεις ΝΑΤΟ-ΗΠΑ και Τουρκίας αναμένεται να διαταραχθούν και να περάσουν σοβαρές κρίσεις.

Οι δημοσκοπήσεις αυτές εξυπηρετούν τις επιδιώξεις του Ερντογάν για κλείσιμο του Ιντσιρλίκ.

Aν ο Ερντογάν πάντως καταφέρει τους επόμενους μήνες να επιβιώσει τότε οι ισλαμιστές Στρατηγοί που θα έρθουν στην εξουσία και το Σουνιτικό μαγαζί που θα στήσει ο Σουλτάνος για να μετριάσει την έξοδο της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ θα είναι ότι χειρότερο για τη χώρα μας.

hellasforce.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΚ! Αναπόφευκτη μια ελληνοτουρκική σύγκρουση (μέσα στο επόμενο εξάμηνο)”
  1. Μακαρι παιδια ,γιατι 563 χρονια ειναι πολλα για την Πολη ,πρεπει καποια στιγμη να γινει ελληνικη ,και να επιβεβαιωθουν οι προφητειες. Το τελος της τουρκιας πλησιαζει ας ετοιμαστουμε ολοι μας…

  2. ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΚΕΡΡΥ. ΕΑΝ ΚΡΑΤΗΣΟΤΜΕ ΤΟΥΣ 8 ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑΙ Η ΟΧΙ???

  3. χμ….

    και τώρα τι θ’ απογίνουν ολοι οι τουρκολογοι, σχολιασταρες, γεωπολιτικοι αναλυτές και “ειδικοί αναλυτές” που έλεγαν οτι το πραξικόπημα το έκανε ο superman Ερντογάν για να δει πόσες κιλοτες φοράνε οι στρατιωτικοί ?

    οι αντίχριστοι και οι “ειδικοί” σε θέματα ακύρωσης αλλά και απαξίωσης των προφητειών της ορθοδοξίας που θα κρυφτούν?

    οι κλοουν που διαδίδουν ότι ο Άγιος Παΐσιος ηταν πράκτορας της CIA (!!!) πως θα ζησουν?

    Τα χαπατα που πιστευουν οτι ο Πούτιν συμμάχησε πραγματικά με τον Ερντογάν πως θα επιβιώσουν?

    καλα σας λεω ότι πολλοί απο εσάς τους παραπάνω μπουρδελομ@στορες είσαστε για να σας κατουρανε οι γάτες….

    λοιπον κορίτσια των πρεσβειών και των στοών, ο Πούτιν σας δουλεύει ψιλό γαζί…. αφού με την φοβερή διπλωματική του τριπλα έβαλε σε μπελάδες το ΝΑΤΟ, οδηγεί σε διάλυση την Τουρκία απο τους ίδιους τους συμμάχους της (οπως έλεγε ο Άγιος Παΐσιος)….. χωρίς να ρίξει τουφεκιά….
    οταν σύντομα αναλάβουν την εξουσία τα “γελαστά” και “υπερήφανα” στρατηγακια της CIA ο τουρκικός στρατός θα ειναι σε πληρη απαξίωση…

    το οτι θα μας επιτεθούν είναι σίγουρο…. να δείτε όμως πόσο εύκολα θα τους καταπιεί ο ξανθός θάνατος για δικά του συμφέροντα….και πάλι όπως έλεγε ο Αγιος…. ειδικά έτσι όπως θα εχει καταντήσει ο στρατός τους θα είναι ένας μικρός Ρωσικός περίπατος…

    το Αιγαίο δεν θα μείνει στα χερια του ΝΑΤΟ…. τα στενά θα αλλάξουν καθεστώς…. η υπερδύναμη που αναπτύσσεται δεν θα επιτρέψει ΠΟΤΕ στο μέλλον να σουλατσάρουν νατοικα μολυβένια ναυτακια στην αυλή της…..

  4. Ολο μαλακιες! Hellasforce αν δεν ωινει τπτ ως το γεναρη δεσμευεσε να κλεισεις για παντα? Φτανει η κινδυνολογια!! Θελετε ολο μαυριλα? Kingworldnews.com.πιο μαυρα δεν γινονται.αι σιχτιρ ,βραδιατικα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *