Διαφημίσεις

Ποιοι και γιατί συνδέουν την επίθεση με την επέτειο από το μακελειό στο νησί Ουτόγια της Νορβηγίας από τον Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ – Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο ότι ένας από τους δράστες φορούσε μπότες που φορούν νεοναζί στη Γερμανία και φώναζε «γ@μ…οι  ξένοι» – Το CNN ωστόσο μεταδίδει ότι ο ένοπλος στο «mall» φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ»Συγκεχυμένες είναι ακόμα οι πληροφορίες τόσο για τα θύματα όσο και για τους δράστες του του μακελειού στο εμπορικό κέντρο στη συνοικία Moosach του Μονάχου. 

Αρχικά, πληροφορίες έκαναν λόγο μόνο για έναν δράστη, ωστόσο η γερμανική αστυνομία κάνει λόγο για τρεις ενόπλους, τονίζοντας πως «έχουν διαφύγει όλοι».

Αργότερα, γερμανικά μέσα μετέδωσαν ότι οι δράστες είναι δύο, εκ των οποίων ο ένας είναι νεκρός και ο άλλος διαφεύγει. Για τις συνθήκες θανάτου του ενός εκ των δραστών, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι αυτοπυροβολήθηκε, όταν περικυκλώθηκε από αστυνομικούς.

Κάποιοι άλλοι μάρτυρες λένε ότι ο ένας δράστης, όταν πυροβολούσε, φώναζε «είμαι Γερμανός».

Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο ότι ένας από τους δράστες φορούσε μπότες που φορούν νεοναζί στη Γερμανία και φώναζε «γ@μ…οι ξένοι».

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μονάχου δήλωσε πως δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η φονική τρομοκρατική επίθεση συνδέεται με φανατικές ισλαμιστικές οργανώσεις.

Το CNN ωστόσο μετέδωσε ότι ο ένοπλος στο εμπορικό κέντρο πυροβολούσε παιδιά και φώναζε «Αλλάχου Ακμπάρ» («ο Θεός είναι μεγάλος»).

Την ίδια ώρα επισημαίνεται πως σήμερα είναι η πέμπτη επέτειος του μακελειού στο νησί Ουτόγια της Νορβηγίας από τον Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, χωρίς ωστόσο να το συνδέουν οι Αρχές.

Στις 22 Ιουλίου του 2011, ο ακροδεξιός Μπρέιβικ είχε πραγματοποιήσει την πρώτη επίθεση με βόμβα έξω από τα κυβερνητικά γραφεία στο Όσλο, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οκτώ άνθρωποι. Στην συνέχεια κατευθύνθηκε στο νησάκι Ουτόγια στη θερινή κατασκήνωση του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, όπου άνοιξε αδιακρίτως πυρ σκοτώνοντας άλλους 69 ανθρώπους.

Στο μανιφέστο του που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο πριν τα ειδεχθή του εγκλήματα, ο 35χρονος σήμερα Μπρέιβικ δήλωνε μεταξύ άλλων ότι οι πράξεις του αποτελούν μέρος της σταυροφορίας του ενάντια στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης. Καθόλη την διάρκεια της δίκης, όχι μόνο δεν δήλωσε μετανοημένος, αλλά εμφανίστηκε περήφανος για το «έργο» του.

Η δίκη του ξεκίνησε στις 16 Απριλίου 2012 και ολοκληρώθηκε, με την απολογία του, στις 22 Ιουνίου του 2012. Στις 24 Αυγούστου 2012 το Επαρχιακό Δικαστήριο του Όσλο εξέδωσε την απόφασή του σύμφωνα με την οποία ο Μπρέιβικ κρίθηκε υγιής ψυχικά και ένοχος για τη δολοφονία 77 ανθρώπων.

Καταδικάστηκε σε 21 χρόνια φυλάκισης με τη μορφή προληπτικής κράτησης, σύμφωνα με την οποία θα εκτίσει την ελάχιστη υποχρεωτική 10ετή φυλάκιση, με περαιτέρω δυνατότητα επέκτασης της κράτησης για όσο διάστημα θεωρείται «κίνδυνος για την κοινωνία», κάτι που σημαίνει πως, πιθανότατα, θα παραμείνει στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του.

Ισλαμιστές ή νεοναζί οι δράστες της επίθεσης στο Μόναχο; - Εικόνα 0

Ισλαμιστές ή νεοναζί οι δράστες της επίθεσης στο Μόναχο; - Εικόνα 1

protothema.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Ισλαμιστές ή νεοναζί οι δράστες της επίθεσης στο Μόναχο;”
  1. Ο ενας που ηταν πάνω στην ταρατσα απο το παρκινκ ελεγε οτι εχει γεννηθεί στην Γερμανία.. Μιλούσε καθαρά γερμανικά.. Εχει αποκλειστεί η είσοδος και η εξοδος απο το Μόναχο ούτε με αυτοκινιτο δεν μπορεις… 9 νεκροι επίσημα μέχρι τωρα.. Εμπολεμη ζωνη ειναι εδω..

  2. ΧΑΧΑΧΑ ΜΕΡΚΕΛΙΚΗ ΑΝΤΙΝΑΖΙ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ…. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ…. ΤΡΑΓΙΚΟ….

  3. εμμμ…. well…. Λοιπόν έχουμε και λέμε!!!

    Το χτύπημα ήταν ΚΩΔΙΚΟΣ. Δείτε που έγινε: “ΟΛΥΜΠΙΑ”

    Υπάρχει εκεί Ολυμπιακό Στάδιο και Ολυμπιακό Πάρκο.

    Ο Κωδικός είναι ξεκάθαρα ΟΛΥΜΠΙΑ ή ΟΛΥΜΠΟΣ λοιπόν.

    Αν πάτε στον χάρτη της επίθεσης υπάρχει δίπλα ένα κατάστημα SATURN (Κρόνος). Οπότε όσοι είδανε από το Google Earths/Maps το γενογός, πήρανε δύο μηνύματα: Ολυμπία και Κρόνος.

    Πριν πολύ πολύ καιρό όταν έγινε πρώτη φορά επίθεση σε σινεμά στην γερμανία, έγινε στους κινηματογράφους Κυνόπολις (Κυνῶν Πόλις).

    Είναι όλα Ελληνικά Ονόματα.

    Πάντως ας έχουμε στο νού μας ότι πριν 3 χρόνια γεννήθηκε ο αντίχριστος, στις 22/7/2013. Τρία τα χρόνια, τρείς και οι δράστες… Who Knows???

    Σε λίγο καιρό όταν θα χτυπήσουν το Βερολίνο σε 3 τοποθεσίες, θα λέμε όλοι Ο Όλυμπος Έπεσε!!!!

    To Μετρό του Βερολίνου, το Παλιό Γερμανικό Κοινοβούλιο και το Potsdamer Platz θα είναι οι τρείς στόχοι των Πεφωτισμένων. Πώς τα ξέρω;;; Μα τα αποαλύπτουν μόνοι τους τόσα χρόνια!!! Στις τέχνες, στην μουσική, στα παιχνίδια κτλ περνάνε τα μηνύματα. Αν μπορείς να τα καταλάβεις τότε στο τέλος θα γελάς κι εσύ μαζί με τον κύριο της φωτογραφίας…

    http://3.bp.blogspot.com/-cYCWM-6Fh5c/VmfBRqA9AiI/AAAAAAAAB4g/jVnc7MsufMY/s1600/leonard_cohen_star_david.jpg

  4. Λοιπόν, ο Κωδικός Olympia σημαίνει Αφροδίτη. OLYMPIA = VENUS.

    Αυτό θα το δούμε στο παρακάτω κείμενο που το βρήκα στο βιντεο:
    O’Lucifer: Sun of the Morning!
    https://www.youtube.com/watch?v=5-NSntIFubc

    This venerial desire is by the Poets called urania, and Olympia, because it proceeds from heaven; namely, from the SUN, the chief Ruler in HEAVEN. And to show that by Venus they meant the SUN, as he is the god of Love, the speak of her in the Masculine Gender, so doth Virgil. They paint her with a beard, hence Venus barbata, to show the Sun beams. They gave her the Epithets of the Sun, in calling her golden Venus, so doth Virgil, Venus Aurea: and by the Greek Poets Χρυσή Αφροδίτη, and by the Eastern people she was called Baaleth Shammajin, the Ruler of Heaven, and Φώσφορος, Phosphorus or Lucifer, from the Light of the sun, which Venus or the Moon borroweth. So what Orpheus in Hymns Speaks of Venus, is to be understood of the Sun.

    Δίπλα στο εμπορικό Olympia που έγινε το χτύπημα, υπάρχουν επίσης τα μαγαζιά Apollo (Απόλλων) και Saturn (Κρόνος). Ο Απόλλων όπως και η Ολυμπία σημαίνουν Αφροδίτη ή Εωσφόρος.

    Πόσο τυχαίο ήταν που υπάρχουν πάλι μαζί οι συμβολισμοί Venus και Saturn ???

    Τι θέλουν να μας πουν άραγε οι επικυρίαρχοι ???

    Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

  5. Ας δούμε περισσότερα, για το τί έχει η περιοχή που επέλεξαν οι illuminati.

    1) Olympia Einkaufszentrum
    2) Saturn
    3) McDonald’s
    Όσο για το τελευταίο οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους!!!

    http://www.truthseekersvideo.com/articles/images/mcdonaldssign.jpg

    http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Wicca%20&%20Witchcraft/mcdonalds-sign.jpg

    http://thefederalist.com/wp-content/uploads/2015/11/shutterstock_330611264-998×666.jpg

    Προφανώς… illuminati are the Alien Elite!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *