19:00 - 19/07/2016

Θα μπορούσες να το πεις Μαντέλα εφφεκτ και το ότι ο Πουτιν δεν είναι Ο Πουτιν;

Διαφημίσεις

Υπάρχει μια θεωρεία εδώ και καιρό ότι ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πουτιν έχει πεθάνει εδώ και δυο χρόνια και η μαύρη ελίτ έχει βάλει στην θέση του έναν κλώνο!

Υπάρχει και βίντεο με την πρώην γυναίκα του να το δηλώνει…ότι δηλαδή ο πρωην συζύγος της έχει πεθάνει εδώ και δυο χρόνια και ο Πουτιν του Τώρα …δεν είναι ο Πουτιν του χτες!

Δεν θα σου δώσω το βίντεο υπάρχει κάπου μέσα στο κατοχικά αν ψάξεις …αλλά θα σου θυμίσω ότι εδώ και καιρό ερευνω το φαινόμενο Μαντέλα…. και μάλλον πρέπει να σου δείξω κάποιες φώτο!

Αυτός είναι ο Παλιός πουτιν… κοιτα το πρόσωπο και ιδιαιτερως το αριστερο φρύδι !

1

Αυτός είναι ο νέος πουτιν με το σημαδάκι στο φρύδι…θα μου πεις μπορεί να το έπαθε στην πορεία …

2

Εδώ θέλω να δεις την μύτη…Το σημαδάκι σαν ελιτσα …κάτω από την μύτη …

3

Εδώ στον νέο Πουτιν εξαφανίστηκε….θα μου πεις μπορεί να έκανε πλαστική ..!

5

Πάμε στον λοβό του αυτιού …. (Να βοηθήσω λίγο τον πραγματικό Πουτιν αν υπάρχει ακόμα…πρόεδρε από το αυτακι που βλέπω να κοιτάξεις την ανεπάρκεια καρδιάς)

6

Ο νέος πουτιν έχει άλλο λοβό αυτιού…και έχει σημασία σε πολλά ο λοβός του αυτιού ,..και είναι ταυτότητα ο λοβός του αυτιού ! Θα μου πεις ..του το τραβάει η πιτσιρίκα στο σεξ και του το χαλάρωσε….

7

Θα σου πω δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα ..άμα θες να είναι αυτός είναι αυτός …αν θελεις την αλήθεια ψάχνεσαι και ..φτου ξελευθερια …!

Stranger….

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. Σωστο αυτο αρθρο Stranger αλλα επειδη εχω ψαξει κι εγω το Mandella effect αρκετα, δε ξερω αν ειναι σιγουρα. Φυσικα δεν ειναι απιθανο. Προσωπικα πιστευω οτι ο Πουτιν ζει κανονικα αλλα χρησιμοποιεί κλωνους για δημοσιες εμφανισεις και συναντησεις εκτος χωρας… για λογους ασφαλείας! Διοικει την Ρωσια εξ αποστάσεως. Κατι αντιστοιχο φυσικα δεν αποκλείεται να κανει και ο Μπαμιας.

  2. ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ... 07/19/2016 @ 8:07 ΜΜ

    Με την πρώτη κιόλας ματιά,χωρίς να προσέξεις τις λεπτομέρειες, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι ο παλιός γνώριμος Πούτιν.Είχαν αρχίσει ήδη να μου μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά,πολύ πριν από τις δηλώσεις της γυναίκας του.

  3. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΣΝ 6 Κ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΟΛΟ ΣΧΕΔΙΟ.Ο ΒΛΑΔΗΜΙΡΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Κ ΠΛΑΣΤΙΚΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΙ ΘΑ ΝΑΙ?

  4. Ανώνυμος 07/19/2016 @ 8:17 ΜΜ

    Και γω θα συμφωνησω στην τελευταια σας προταση περι του αφοδευειν και του νταλαρα και θα την απεθιυνω σε σας

    • είσαι αηδιαστικός! 07/19/2016 @ 11:38 ΜΜ

      Αφού αφόδευσες πάνω μας, αρθρογράφους και αναγνώστες, είναι απορίας άξιο που συνεχίζεις να διαβάζεις περιττώματα… σίχαμα ε σίχαμα!

  5. Ανώνυμος 07/19/2016 @ 9:00 ΜΜ

    ΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΩΣΙΕΣ; ΜΟΝΟ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

  6. ΜΙΤΣΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ 07/19/2016 @ 9:13 ΜΜ

    KAI TI MAΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥΤΙΝ;;;;;;;
    ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ;;; ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ;;
    ΑΥΤΟΣ , ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ΄ΑΥΤΗ.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  7. ανωνυμος 07/19/2016 @ 10:13 ΜΜ

    το βλεμμα. Του “παλιου Πουτιν” ειναι “ζωντανο” εκφραστικο, ειτε δειχνει προβληματισμο στη πρωτη, είτε πονηρια στη δευτερη, ειτε τρυφεροτητα στην τριτη. Του “αλλου” ειναι απλα κενο σε ολες.

  8. Αυτός είναι.. Ίδιος.. Τα σημάδια είναι εκεί και είναι ίδια.. Ο φωτισμός, η γωνια, η φωτογραφική και η επεξεργασία σε κάθε φωτο, είναι κάθε φορά διαφορετικές.. Απλά αν δεν θέλεις να τα δεις…
    Δεν τα βλέπεις…

    • ΕΛΕΟΣ ΔΙΣ!

      ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.
      ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΚΑΚΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΥΤΙΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΛΩΒΟ.

      ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.


  9. νομίζω ότι έχει απαντηθεί ετεροχρονισμένα,
    αλλά έχει απαντηθεί το ερώτημα που βάζεις.

  10. Ενας από εσάς.... 07/20/2016 @ 12:23 ΜΜ

    Η εκδοχή που έθεσες περί σωσία Ερντογάν είναι ανατριχιαστική…… Ας ελπίζουμε πως όχι, διότι αν ισχύει αυτό θα μιλάμε για ένα πολυ αρρωστημένο και άκρως νοσηρό σχέδιο κατά Ελλάδας, Ρωσίας και όχι μόνο….

  11. Μαυρος Πιτ 07/20/2016 @ 3:57 ΜΜ

    Κ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΧΕΙ ΣΩΣΙΑ
    Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Κ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΚΑΤΕΛΗ

  12. Χαρά στα μπούτια της δηλαδή .
    Με 6 Βλαδίμηρος πάει για χαρέμι η κυρία Πούτιν.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*