Διαφημίσεις

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

“Πανηγύρι” στο twitter με την οικογενειακή φωτογραφία του υποψήφιου Αντιπροέδρου του Τραμπ. Ποια λεπτομέρεια προκάλεσε πλήθος σχολίων και γιατί οι χρήστες στα social media αναρωτιούνται αν η κόρη του Mike Pence είναι… βαμπίρ;
Στη φωτογραφία που ανέβασε ο Mike Pence στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter εμφανίζεται να τρώει σε ένα εστιατόριο μαζί με τη γυναίκα και την κόρη του.

Ωστόσο η… τρομακτική λεπτομέρεια που αναστάτωσε τα social media είναι ότι η κόρη του υποψήφιου Αντιπροέδρου του Τραμπ δεν έχει είδωλο στον καθρέφτη, κάτι που πιστεύεται ότι συμβαίνει με τους βρικόλακες…!

vampire_563_355

trelokouneli



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

21 σχόλια στο “Παρατηρείτε κάτι παράξενο σε αυτή τη φωτογραφία;”
    1. Δεν υπάρχουνε χοντρά Βαμπίρ !!! Μην γράφετε ανακρίβειες !!! Όλα τα Βαμπίρ είναι σαν τις μοντέλες !!!

    2. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΠΥΡΑΣ….ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΙΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ!!!!!!!!!!!

    1. Επιτέλους και λίγη λογική εδω μέσα, γιατί θα χαθούν τα μυαλά μας με αυτά που διαβάζουμε.

  1. Γιατί έχει η άλλη που κάθεται απέναντι; Κι αυτή η κεφάλα με το μαύρο μαλλί που φαίνεται στον καθρέφτη πίσω του?

    Κάτι όντως δεν πάει καλά μ’αυτή την εικόνα… Το editing ολίγον μάπα…

  2. Το φυτό ειναι βρυκόλακας? δαιμονας?
    απλα ειναι μικροκαμομένο βόδι και κρύβεται πισω απ τον μπαμπα της

  3. Αντε και η κόρη του Pence ειναι βαμπιρ και δεν εχει είδωλο στον καθρεφτη, τα ρούχα της γιατι δεν φαίνονται στον καθρεφτη, ειναι βαμπίρ κι αυτά?

    1. ΦΟΡΑΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΙΝΙ ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΙ ΣΙΘΡΟΥ ΔΑΝΤΕΛΩΤΟ ΜΕ ΑΟΡΑΤΟΤΗΤΑ,ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΥΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ.
      ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΡΙΞ ΚΑΛΥΨΗΣ ΠΟΥ ΕΚΜΠΕΜΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΣΤΟ,ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΒΛΙΟΔΟΝΤΕΣ.

  4. πτι και να λετε ανατριχιασα με τη φωτο-και μη λετε βλακειες οτι τη καλυπτει ο μπαμπας της με αυτη τη γωνια ληψης ασχετοι!!!

  5. Λειπει η κοπελα που καθεται διπλα στον κυριο ….απο τον καθρεφτη….ενα αγορι εμφανιζεται μεσα στον καθρεφτη και τα μουτρα της κυριας αριστερα στον καθρεφτη φαινεται να εχουν κατι μπροστα….

  6. Ανόητοι, σταματήστε τα γελοία σχόλια. Η κοπέλα φοράει το μανδύα του Χάρι Πότερ, τι δεν καταλαβαίνετε;

  7. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΙΔΩΛΩ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

  8. Τελικά οι Αμερικάνικες σειρές έχουν φέρει αποτέλεσμα στην μαμακία που δέρνει μερικούς.
    Μήπως δεν είνα βαμπίρ και είναι Όρκ ; Η μήπως είναι ζόμπι με make up ; Ρε πάτε καλά ; Εδώ μας δείξανε την σκηνοθετημένη εκτέλεση του Μπιν Λάντεν που ήταν ΑΚΡΩΣ ρεαλιστικη.
    Μας δείξανε την σκηνοθετημένη επίθεση στους δίδυμους πύργους που ήταν σοκαριστικά αληθοφανή……!………..Λέτε να δυσκολεύονται να μας δείξουν μια μονταρισμένη φωτογραφία ;;;
    ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek