Διαφημίσεις

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την πραγματικά φοβερή καταγγελία κατά των Ηνωμένων Πολιτειών ότι οι Αμερικανοί είχαν ετοιμάσει σχέδιο δολοφονίας του Τούρκου προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν, κάνει στο σημερινό της φύλο η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα, Yeni Şafak, που εκφράζει και το προεδρικό περιβάλλον δια μέσω του πιο πιστού στον Ερντογάν Τούρκου αρθρογράφου, İbrahm Karagül.

BASBAKAN ERDOGAN, BASBAKANLIK RESMI KONUTU'NDA BASIN YAYIN KURULUSLARININ SAHIPLERI VE GENEL YAYIN YONETMENLERIYLE BIR ARAYA GELDI.  TOPLANTIYA YENI SAFAK YAZARI IBRAHIM KARAGUL DE KATILDI. (ANADOLU AJANSI - KAYHAN OZER) (20111020)
BASBAKAN ERDOGAN, BASBAKANLIK RESMI KONUTU’NDA BASIN YAYIN KURULUSLARININ SAHIPLERI VE GENEL YAYIN YONETMENLERIYLE BIR ARAYA GELDI. TOPLANTIYA YENI SAFAK YAZARI IBRAHIM KARAGUL DE KATILDI. (ANADOLU AJANSI – KAYHAN OZER) (20111020)

Αντιλαμβάνεται κανείς την σοβαρότητα αυτής της καταγγελίας, καθώς γίνεται από ένα πρόσωπο του πιο στενού περιβάλλονται του Ερντογάν και σίγουρα απηχεί και τις απόψεις του Τούρκου πρόεδρου.

Με ένα μακροσκελές άρθρο του στην τουρκική εφημερίδα ο Τούρκος αρθρογράφος υποστηρίζει ότι εδώ και καιρό εξιχνιάζονταν στις Ηνωμένες Πολιτείες ένα σχέδιο ανατροπής και δολοφονίας του Ερντογάν, μάλιστα με την καθοδήγηση του εξορισμού ισλαμιστή ηγέτη. Φετουλάχ Γκιουλέν. Στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον İbrahm Karagül, καταστρώθηκε και το συγκεκριμένο σχέδιο επέμβασης στην Μαρμαρίδα όπου βρίσκονταν ο Ερντογάν και η εν ψυχρώ δολοφονία του.

Τα σχέδια αυτά είχαν καταστρωθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο υπό την καθοδήγηση των Αμερικανών και προέβλεπε εκτός απ την ανατροπή του Ερντογάν, την προώθηση των Κούρδων στον λεγόμενο Βόρειο Διάδρομο στην Συρία με την συνεργασία των Αμερικανών και των κουρδικών οργανώσεων PKK και PYD.

Για την επιτυχία αυτών των σχεδίων οι Αμερικανοί είδαν οργανώσει στην βάση του Ιντζιρλίκ ολόκληρο στρατηγείο, ενώ υπήρχαν και εναλλακτικά σχέδια που προέβλεπαν την ένταση μεταξύ Αλεβιτών και Σουνιτών μέσα στην Τουρκία, καθώς και μεγάλη έξαρση του κουρδικού ζητήματος με αλλεπάλληλες επιθέσεις εναντίον μεγάλων αστικών κέντρων.

Ανεξάρτητα από την σημασία αυτών των καταγγελιών, το άρθρο αυτό δείχνει πως ο Ενήγαν πνέει μένεα κατά των ΗΠΑ που τις θεωρεί σαν την αφετηρία όλων των κακών και σίγουρα αυτή η κατάσταση δεν προβλέπει τίποτα το θετικό για τις σχέσεις των δυο χωρών, αλλά και για την ίδια την Τουρκία, που τώρα αντιμετωπίζει πράγματι το χάος ενός αποτυχημένου πραξικοπήματος αλλά και μιας διαλυμένης χώρας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος nikosxeiladakis.gr

hellasforce.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ”
  1. Μπινγκο… Νεοταξιτς νεοεποχιτες γκλομποφασιστες… Ο χρήσιμος ηλιθιος αρχιισλαμοφασιστας δεν εχει πλεον ρολο… Εναι παντως παλικαρι εχει το ιχωρ ο λαζος… Το κεμαλικο θελουν στατους να επαναφερουν κατι πιυ δεν ευνοει εμάς… Προσοχη Ουδετεροτητα μονο αμυνα οχι εναντων Ρωσιας οχι αναμεξη σε Τουρκια θα ερεθισουν την Τουρκια να μας επιτεθει δια αντιπροσοπων.. Κανουν τις διιαολιες τους… Οσο για τη πολη οι αγγλοαμερικανοι θα μας τη δωσουν ε ω ο Πουτιν θα την παρει… Χρυση ευκαιρία να απαλαγει αλο την Τουρκια… Αλλα θελου αλλα κανουν αλλα λενε αλου το πανε αλου θα παει το σχέδιο του Θεού… Ψηλα το κεφαλι Βυζάντιο και παλι… Αμυνα Στα συνορα Ουδετεροτητα το δυνατον ενοτητα κινουμενη αμμος… Κυκλωνας αρμαγεδωνας να μεινκυμε Ουδετεροτητα… Κιβωτος σωτβριας του εθνους…. Υπομονη και προσευχη… Να μετα… Νοησουμε ωστε να σφραγιστουμε υο αιμα του αρνιου… Να μη μας πειραξει ο απωλυων αγγελος.. Και να αξιωθουμε να κοινωνησουμε στην Αγια Σοφια… Μεγαλη ευλογια

  2. ο Ερντογάν δημοσιεύει τις υποψίες ίσως και τα γεγονότα που φοβάται ότι θα συμβούν ακριβώς για να προστατευτεί…… πονηρός ο σουλτάνος……. δυστυχώς γι’ αυτόν όμως ….. δεν ……..

    με την επαναπροσέγγιση που έκανε με τη Ρωσία υπέγραψε το τέλος του…. περισσότερα εδώ:

    ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ….. Η ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ΝΤΡΙΠΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ…..

    triklopodia.gr/%cf%81%cf%89%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%b5%ce%b3%ce%b3%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%b7-%cf%86%ce%b1%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b5%cf%81/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek