Διαφημίσεις

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ 9ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ

Τα οικονομικά είναι ένας τομέας ακατανόητος αλλά συγχρόνως και πολύ απλός. Χαλάς αν έχεις να χαλάσεις! Αν δεν έχεις να χαλάσεις απλά δεν έχεις να φας. Η σημερινή ελληνική κυβέρνηση όπως και όσες πέρασαν είναι μια του είδους… πολιτικής ανωριμότητας για να μην την ονομάσουμε…πολιτικής ανικανότητας. Φυσικά είναι ανίκανοι να κάνουν σωστές κινήσεις και να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα ώστε να “λαδώσουν” την οικονομική μηχανή στην χώρα μας για να έχει ο κόσμος εργάσια και χρήμα να χαλάσει.

Δεν το κάνουν διότι δεν τους αφήνουν οι Γερμανοί και γιατί τους συμφέρει αυτή εδώ η οικονομική κατάσταση της αβεβαιότητας. Υπηρετούν την Γερμανία και τους κεντρικούς τραπεζίτες αντί την χώρα τους!

Θα πουλήσουν όλο τον αμύθητο κρατικό πλούτο που κανείς από εμάς δεν γνωρίζει την πραγματική αξία…για ευνόητους λόγους…για να ζεσταίνουν τα έδρανα της Βουλής των ελλήνων. Κρατάνε 2 εκατομμύρια δημόσιους υπαλλήλους στα γραφεία της μηχανορραφίας με μοναδικό σκοπό να παιδεύουν τον Έλληνα πολίτη με παρανοϊκούς νόμους ώστε να υπάρχει η χαρτούρα και η καρέκλα!

Είναι οι καλύτεροι στο να αποσπάν την ψήφο των 2 εκατομμυρίων εργαζόμενων στο δημόσιο και όλα τα στόματα που θρέφουν. Το κάνουν κάθε τέσσερα χρόνια με απόλυτη επιτυχία και όλοι το γνωρίζουμε αλλά δεν ενδιαφέρει κανέναν!!!

Δεν μπορούν να λύσουν τα πιο απλά προβλήματα του Έλληνα πολίτη γιατί είναι της γρήγορης αρπαχτής και της συντήρησης της σάπιο κοιλιάς τους… Είναι άριστοι στο να δεσμεύσουν το μέλλον μιας χώρας στον Ιησουίτη Ντράγκι και τις κεντρικές τράπεζες παρά να υπηρετήσουν και να κρατήσουν τον όρκο που έδωσαν. Εν ώρα πολέμου θα έπρεπε να τουφεκιστούν για προδοσία!!! Η Κατοχή είναι μέσα στο σπίτι μας και στο μυαλό μας γιατί η μηχανή προδοσίας λειτουργεί όπως στα χρόνια του 40.

Αλλά ας δουμε ένα απλο παράδειγμα που ένα 9χρονο παιδάκι καταλαβαίνει αλλά οι ελληνικές κυβερνήσεις “δεν θέλουν” να καταλάβουν.

“Αν μπορώ να κερδίσω 1.000 ευρώ και να χαλάσω 900, τα 100 τα αποταμιεύω. Τα 900 που θα χαλάσω στην αγορά θα γίνει το εισόδημα κάποιου άλλου. Αν βάλω στην τράπεζα 100 θα επενδυθούν από την τράπεζα και τελικά θα γίνουν το εισόδημα κάποιου άλλου. Με αυτό τον τρόπο λειτουργεί η οικονομία.”

Αλλά αν τα 100 δεν δανείζονται γιατί οι τράπεζες δεν έχουν ή δεν θέλουν να δανείσουν χάνονται τα 100 και μένουν 900. Την επόμενη φορά θα μειωθούν σε 800, και ούτω καθεξής… στο τέλος χάνονται όλα και κλείνουν και οι επιχειρήσεις που κρατάνε τον κόσμο στην δουλειά.

Αυτό συμβαίνει συνέχεια με την χώρα μας. Οι πολίτες δεν εχουν δουλειά για να χαλάσουν και οι τράπεζες δεν δανείζουν ώστε να δημιουργηθούν νέες ευκαιρίες και νέες θέσεις εργασίας. Οι πολιτικοί μας όμως ακολουθούν κατα γράμμα την γερμανική πολιτική εξόντωσης μας!!!
Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης του 30 οι ΗΠΑ έχασαν στα χρόνια 1929 και 1933… 46 τοις εκατό του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος. Αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα, στην Ισπανία, στην Πορτογαλία και σε πολλές άλλες χώρες της ευρωζώνης.

“Μόνο μια πραγματικά ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε να πάρει σωστά μέτρα βγαίνοντας από το ευρώ…εκτυπώνοντας δραχμές ακολουθόντας την διέξοδο από την τεράστια ύφεση που βρισκόμαστε.”

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

20 σχόλια στο “ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ 9ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ”
  1. Συμφωνούμε 100% ΚΟΡΑΞ με την διαφορά ότι ο Ελληνικός λαός αποδείχθηκε ιδιαίτερα ΑΝΩΡΙΜΟΣ στα χρόνια των μνημονίων. Ακόμη και τώρα, συνεχίζει και ψηφίζει κυβερνήσεις από τα παραδοσιακά κόμματα που μπαίνουν στην βουλή. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η πλειοψηφία τάσσεται υπέρ του Ευρώ και θεωρεί ότι θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας εάν επιστρέψουμε στην δραχμή ή πάμε σε άλλο ΕΘΝΙΚΟ νόμισμα. Αγνοούν ότι η δημοσιονομική και η νομισματική πολιτική είναι τα 2 ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΟΠΛΑ που διαθέτει ένα κράτος απέναντι στην ύφεση και τα έχουν παραδόσει και τα 2 στους ξένους !!!

    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΡΙΜΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ… ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΥΡΙΟ… ΜΟΝΟΜΙΑΣ

  2. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΚΟΡΑΞ…
    ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ…!!!
    ΑΡΑ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ…
    ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΗΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΖΩΝ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΝΕΝΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ…

    1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ…ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ;;; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΙΔΑΧΘΕΙ Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ.

  3. Δεν θυμάμαι εάν έχει δημοσιευθεί παλιότερα στα Κατοχικά κάτι σχετικό με το Πείραμα του Wörgl ….Εάν όχι,θα ήταν μια καλή ευκαιρία, σχετική με αυτό το ποστάρισμα.

  4. Λες 2 εκατομμύρια που τρέφονται από το δημόσιο. Αν βάλεις και τους γύρω από αυτούς φτάνουμε στα 5 εκατομμύρια. Δεν είναι και κακιά ιδέα να ταΐζεις με τα ψέμματα τον μισό πληθυσμό. Έχεις κάποια δίκια σε αυτά που γράφεις μόνο που καμία δυτική οικονομία δεν πάει καλά. Γι’ αυτό και το παγκόσμιο χρέος έχει φτάσει στα 60 τρις και μεγαλώνει και ο λογαριασμός δεν βγαίνει, κυρίως λόγω των παροχών υγείας των συντάξεων αλλά λόγω του τεράστιου κόστους των κρατικών “μηχανών”. Η μόνη ουσιαστική διαφορά είναι ότι οι “μεγάλες” χώρες έχουν ακόμα το αξιόχρεο και μπορούν και πουλάνε τα ομόλογά τους.

  5. από το 1ο μνημόνιο στόχος ήταν η μείωση του εμπορικού ισοζυγίου πληρωμών.
    Αυτό επιτυγχάνεται μόνο με μείωση της κατανάλωσης, άρα με μείωση του εισοδήματος

  6. ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΓΙΟΙ ΣΤΑΡΕΤΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΙΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΄΄ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙΑ΄΄
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ

  7. Οπως και τα μαθηματικά ειναι πολύ απλά έτσι και τα πραγματα στη ζωή ειναι πολύ απλά. Το προβλημα ομως της Ελλάδας ειναι και αλλού, στην “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”. Το πολίτευμά μας ήταν και ειναι κοινοβουλευτική ολιγαρχία κι οχι δημοκρατία που το βαπτισαν, διοτι ο λαος δεν παιρνει καμια αποφαση και για τιποτα, ουτε καν τον ρωτουν, αποφασίζου λιγότερο απο 300 ατομα που ειναι μέσα στη βουλή. Πρώτα λένε ψέματα στο λαο για να κλεψουν την ψήφο του κι οταν την παρουν κανείς ουτε καν στα ανωτατα δικαστικά στρώματα του κρατους, αρειος παγος,συνταγματολόγοι, εισαγγελείς κ.α. δεν αντιδρούν και να βγουν να πουν το αυτονοητο, οτι δηλαδή μια τετοια κυβέρνηση ειναι παρανομη, διοτι ψηφίστηκε με ψέματα που ειπε στο λαό. Αλλα συνεχίζουν τα ψέματα χωρίς κανένα δισταγμό και κανένα ελεος που δεν θα έκανε ουτε ο χειροτερος δικτάτορας στο λαο του.

  8. Φίλε Κόρακα δυστυχώς οι τράπεζες δεν περιμένουν να δανείσουν στην αγορά χρήμα που έχει προκύψει από την παραγωγική εργασία (τα 100 ευρώ που περιγράφεις). Δανείζουν αέρα κοπανιστό ο οποίος λειτουργεί ως τροχοπέδη για την την κοινωνία στον οποίο χρεώνεται εν τέλει. Δανείζονται από το αύριο για να τα δώσουν (φάνε) σήμερα και μάλιστα με τόκο… Ακόμα χειρότερα, έχουν βρει και δικαιολογία οι απατεώνες με πτυχία για το έγκλημα που επιτελούν με την ανοχή μας, λένε οι κύριοι ότι τα έργα τα οποία γίνονται με τα χρήματα που δημιουργούνται με αυτόν τον τρόπο δεν θα μπορούσαν να προέλθουν με πιο παραδοσιακούς τρόπους (π.χ. από αποταμίευση του λαού) γιατί πολύ απλά δεν θα έφταναν για να τα χρηματοδοτήσουν…. άκουσον άκουσον…

    Πάντως ένα είναι σίγουρο, η λαϊκή ρήση ‘απλώνω τα πόδια μου μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμά μου’ σίγουρα δεν συνάδει με αυτά που έχουν στο μυαλό τους οι φωστήρες που κυβερνούν την ταλαίπωρη χώρα μας. Αλλά ποιόν γελούμε; Ήταν σχέδιο η φτωχοποίησή μας και μάλιστα καλά κρυμμένο από τον απαίδευτο ελληνόφωνο λαό μας.

    Ελπίζουμε στην φώτιση του πραγματικού και Τριαδικού Θεού, να βάλουμε στην θέση του κάθε απατεώνα που έχει πλουτίσει στην πλάτη του λαού και τον έχει εξαθλιώσει πρώτα πνευματικά και μετά οικονομικά για τόσα χρόνια.

  9. Δεν θέλει πτυχίο οικονομολογιας από το Χάρβαρντ, ούτε μεταπτυχιακό στην Οξφόρδη, (ούτε κουστούμι και γραβάτα με εκλεπτυσμένο λεξιλόγιο για να επιδεικνύεις μόρφωση και καλά….) για να καταλάβεις ότι αν τα έξοδά σου είναι μεγαλύτερα από τα έσοδά σου, θα μπεις μέσα με το κεφάλι…
    Μπακαλοδεφτερο είναι όλα με μαθηματικά δημοτικού….
    Οι οικονομολογοι απλά παίρνουν το Μπακαλοδεφτερο και το καθαρογραφουν σε διάγραμμα γκαους….
    Απλά οι οικονομολογοι είναι μια απάτη… Μπακαλογατοι πολυτελείας…

  10. ΛΕΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ;
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ; ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.
    ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ “ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ” ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

  11. Πρόσφατα άκουσα για την συμφωνία Bretton – Woods που συνυπέγραψε η Ελλάδα με άλλα 43 κράτη. Καταρχήν να πω ότι η συμφωνία αυτή υπογράφηκε το 1944 [άρα υπό γερμανική κατοχή από την κατοχική κυβέρνηση] και μετέπειτα το 1945 [ως ανεξάρτητο κράτος] την κατέστησε νόμο του κράτους δημοσιεύοντας την στην Εφημερίδα της Κυβρνήσεως. Η Ελλάδα λοιπόν συμμετείχε με 44 εκ. δρχ στον παγκόσμιο κορβανά και με την υποχρέωση το 60% των εισπραττόμενων φόρων να πηγαίνει επίσης στον παγκόσμιο κορβανα. Μετά από αυτά κατανόησα γιατί όσο και να δούλευαν οι έλληνες αυτό το κράτος μετά τον πόλεμο παρέμενε “ψωρωκώσταινα”, όπως κατανοώ γιατί παραμένουν υψηλοί οι φορολογικοί συντελεστές. Τα υπόλοιπα συμπεράσματα δικά σας.

  12. Δυστυχώς η ανάλυσή σου είναι μισή….Το μεγάλο πρόβλημα της διεθνούς οικονομικής απάτης στηρίζεται στον τρόπο δόμησης των οικονομιών και ιδιαίτερα στην παραγωγή του χρήματος από τις τράπεζες.Το πρόβλημα του δημοσιονομικού χάους είναι φτιαχτό,προκειμένου να αποπροσανατολίζεται ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ λαός…Δηλαδή πάγια και διαρκής αντιπαλότητα μεταξύ των πολιτών. Το αποτέλεσμα όλων αυτών οι ικανές κυβερνήσεις να εξουσιάζουν τους ιθαγενείς με τα ΜΜΕ και το παραμύθιτου κοματικού στρατού ή της υποδούλωσης σε στοές και φατρίες.Η μεγάλη τους επιτυχία είναι το κράτος ρουφιάνος και η κοινωνική συνενοχή….Αναζητήστε στο YOU TUBE το βίντεο για την ΓΕΝΝΗΣΗ του χρήματος.ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΩΣ ΧΡΕΟΣ.Κατόπιν σε παρακαλώ ξαναγράψε το άρθρο πιο σοβαρά… Ελπίζω να μη σε πρόσβαλα αλλά αυτά που έγραψα να είναι χρήσιμα!!!

    1. Το βιντεο με το Χρημα ως Χρέος το εχω δει πριν 6 χρόνια και όντως ειναι πολύ σωστό. Εξαλου αυτο ισχυρίζομαι και εγω και για αυτό λεω οτι η οικονομικη πολιτικη της χωρας μας ειναι προδοτική! Αυτό ομως δεν το ισχυρίζεσαι στην λογικά σύντομη αναλυσή σου… Παρολα αυτα χρειαζόμαστε ωρες για να τα γραψουμε ολα οπως έχουν.
      Αν διαβαζεις συχνοτερα τα αρθρα μου θα εχεις διαβασει για τα αερισια λεφτά που εκτυπώνουν χωρις να υπάρχει κανενα αντάλαγμα απεναντι του. Το QE3 ή 4 εχει συμπληρωθεί και με αυτον τον τροπο ειναι ικανοι να το συνεχίσουνε για χρόνια. Σημασια εχει τι κανουμε εμεις φιλε μου! Και εμεις ειμαστε προς το παρων τα θυματα του καθε Τσίπρα που ειναι πολυ καλός στην δουλειά του και επισης καλος δτην δουλεία του νεοέλληνα.

      1. Αγαπητέ ΚΟΡΑΞ!Συμφωνούμε σε ό,τι γράφεις απλώς διαφωνώ στο παιχνίδι του ποιός φταίει για την κατάσταση….ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ για όλα!!!!Το πικρό της υπόθεσης είναι πως κανένας μας δέν στέκεται λίγο σε μία αυτοδιάγνωση-αυτοδιώρθωση,αλλά όλοι περιμένουμε τον απομηχανής θεό να μας σώσει,μιας και πάντα οι άλλοι είναι υπεύθυνοι και υπόλογοι.Φυσικά να σηκωθούμε από τους καναπέδες,ούτε λόγος…..

        1. ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ…ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2.500 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *