Διαφημίσεις


Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 

Μια τροπή που ειλικρινά δεν την είχα σκεφθεί ποτέ…

Πάμε όμως να πάρουμε με τη σειρά τις πληροφορίες που μου έρχονται τις τελευταίες ώρες.

α) Καταρχήν το πραξικόπημα δεν πρέπει να είναι και τόσο γιαλαντζί, όσο νομίζαμε αρχικά. Μου έρχονται μαζικά πληροφορίες που συντείνουν σε αυτό το αποτέλεσμα. Η ιδέα αυτή μου καρφώθηκε στο μυαλό σήμερα το πρωί όταν πρώτος μετέδωσα για τα ελικόπτερα και τα άρματα μάχης, καθώς και το στρατιωτικό προσωπικό, η τύχη του οποίου αγνοείται…

β)Την δεύτερη πολύ ουσιαστική πληροφορία, την διάβασα πριν από λίγο σε εναλλακτικό δίκτυο ενημέρωσης και έρχεται από έναν αρθρογράφο που προέρχεται από την Αμερική και σύμφωνα με αυτόν η Αμερικανική πλευρά αν δεν βοήθησε εμπράκτως, βοήθησε με την σιωπή της, αλλά και με την σιωπή που επέβαλε στις λοιπές χώρες του ΝΑΤΟ (Ελλάδα, λέω εγώ τώρα;;;).

γ)Τρίτη πληροφορία έρχεται από δίκτυο της Αρμενίας, αρθρογράφος του οποίου σε σχόλιο σε συζήτηση σχετική με το πραξικόπημα είπε ότι συγκεντρώνει στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο Ερντογάν ειδοποιήθηκε για το πραξικόπημα από την Ρωσική πλευρά από το μεσημέρι της Παρασκευής και από εκείνη την ώρα βρισκόταν στον αέρα της Μεσογείου (φυσικά και του  Ελληνικού Εναερίου Χώρου, κάτι που μερικοί κάνουν ότι δεν το γνωρίζουν).

δ) Όσο βρισκόταν στον αέρα και ενώ το παιχνίδι ήταν ουσιαστικά χαμένο ο Ερντογάν ζήτησε άσυλο από δύο Ευρωπαϊκές και μια Ανατολική χώρα. Οι δύο Ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία και Ιταλία) του έριξαν πόρτα και μάλιστα ηχηρή. Εν συνεχεία ζήτησε άσυλο στην Τεχεράνη (Ιράν) η οποία προθυμοποιήθηκε να τον βοηθήσει (;)…

ε)Ο αποκαλούμενος “λαός” που είδαμε στους δρόμους την πρώτη 1-1,5 ώρα μετά το “διάγγελμα μέσω facetime” δεν ηταν απλός λαός που υποστήριζε τον Ερντογάν, αλλά αστυνομικοί με πολιτικά, γι΄αυτό όλα τα θύματα τις πρώτες δύο ώρες ήταν αστυνομικοί. Όμως πλασαρίστηκε πολύ σωστά ως “λαός” και οι υποστηρικτές του Ερντογάν αψήφησαν τους κινδύνους και βγήκαν στους δρόμους. Και εκεί το παιχνίδι άλλαξε ταμπλό. Βλέπετε οι στρατιώτες δεν είχαν πρόβλημα να πυροβολήσουν ή να ποδοπατήσουν πράκτορες, όμως στους απλούς πολίτες – συμπατριώτες τους δεν μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Και εκεί το παιχνίδι χάθηκε τελείως. Απόδειξη ότι αυτή δεν είναι μια απλή εικασία αποτελεί το γεγονός ότι μέχρι αργά το μεσημέρι του Σαββάτου σε ελάχιστα πλάνα υπάρχουν αστυνομικοί με στολή… Προσέξτε μιλάμε για μια χώρα που οι αστυνομικοί είναι όσοι και οι στρατιωτικοί… και όμως οι ένστολοι ήταν εξαφανισμένοι από τα πλάνα…

στ)Ένας από τους βασικούς λόγους που οι στρατιωτικοί ξεσηκώθηκαν ήταν και το βάρος των 2700 Τούρκων στρατιωτών που χάθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια (1700 μόνο φέτος) στις εμπόλεμες περιοχές της Συρίας και του Ιράκ. Η απότομη αλλαγή στάσης και στροφής του Ερντογάν προς τον Πούτιν, έδωσε την τελική ώθηση. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και τώρα που γράφεται αυτό το άρθρο (01.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας) υπάρχουν ολόκληρα στρατόπεδα που βρίσκονται υπό τον πλήρη έλεγχο των πραξικοπηματιών.

Συμπεράσματα:  

α)Υπάρχει σαφή στροφή του Ερντογάν προς τη Ρωσία και τους δορυφόρους της (και κυρίως το Ιράν), πράγμα που έχει οδηγήσει αρχικά σε πλήρη ψύχρανση των σχέσεων Αμερικής και Τουρκίας.

β)Αυτή τη στιγμή οι εκκαθαρίσει που γίνονται τόσο στις στρατιωτικές ηγεσίες, όσο και σε δικαστήρια, δημόσιες υπηρεσίες και πανεπιστήμια έχουν έναν και μόνον έναν σκοπό, τον πλήρη εγκλωβισμό των φιλοαμερικανικών (ΝΑΤΟϊκών) φωνών! Ουσιαστικά διώκει το λεγόμενο “κοσμικό κράτος” αυτό που δεν βλέπει με καλό μάτι την μαντήλα του ισλαμισμού στην Τουρκία και αυτό το κοσμικό κράτος είναι φιλοδυτικό.

γ)Η χώρα μας βρίσκεται σε μια πολύ περίεργη καμπή της ιστορίας. Αν ισχύουν όλες οι παραπάνω πληροφορίες (προσωπικά δεν έχω τις επαφές και τις διόδους να τις ελέγξω) τότε σαν χώρα μπαίνουμε σε περίεργα μονοπάτια. Σε μονοπάτια που οι “μεγάλοι” παίχτες βάζουν τα “κοκόρια” να τσακώνονται μεταξύ τους και αυτοί απλά παίζουν στοιχήματα για το ποίος θα κερδίσει… 
e-koutsobola.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

18 σχόλια στο “Τις επόμενες εβδομάδες θα δούμε σαφή στροφή του Ερντογάν προς Μόσχα και Τεχεράνη. ΣΤΟΠ! Μήπως το πραξικόπημα δεν ήταν και τόσο “γιαλαντζί”;”
  1. ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΟΥΝΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΙΤΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ…..ΕΦΟΣΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΝΤΑΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡ ΜΑΖΙ.

  2. Η στροφή του Ερντογάν στη Ρωσία έχει ήδη γίνει. ..

    ΔΈΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ να επιβιώσει πολιτικά ο Ερντογάν. …. το γιατί το εξηγώ εδώ :

    ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ….. Η ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ΝΤΡΙΠΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ..

        1. μπουλη… αυτές οι συζητήσεις δεν είναι για σένα… ας το γι’αυτούς που καταλαβαίνουν…. παίξε με τους βολους σου εσύ…

          1. Και όχι μόνο μπουλη…… και γράφει και στα ελληνικά……

            Το κουδούνι χτύπησε μπουλη…… τέρμα ο χαμένος χρόνος για σένα …..

      1. μιλάνε και οι μπάμιες; η τεχνολογία εχει ξεφύγει πια….

        βρε τους οβριους! τι κατασκευάζουν!

      2. Φίλε διάβασα με ιδιαίτερα ενδιαφέρον την άποψη σου και την αναδημοσίευσα στο blog μου (http://www.e-koutsobola.gr/2016/07/blog-post_20.html).

        Στην παρούσα φάση όλοι κάνουμε τις υποκειμενικές μας κρίσεις, ανάλογα με την διαίσθηση και τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεση μας.

        Πιστεύω ότι η Τουρκία βράζει και σύντομα θα δούμε καταιγιστικές εξελίξεις. Συμφωνώ 100% ότι όλο αυτό είναι μέρος του παζλ για την επίσημη πρώτη του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου (κατά την ταπεινή μου άποψη ο ΓΠΠ ΆΡΧΙΣΕ ουσιαστικά με την Καταιγίδα της Ερήμου, απλά ζούμε ένα νέο Πελοποννησιακό Πόλεμο με μάχες και μεγάλη διαστήματα παύσεων, όχι όμως ειρήνης).

        Θα σταθώ στην τελευταία παράγραφο, που νομίζω θα συμφωνήσεις :
        Η χώρα μας βρίσκεται σε μια πολύ περίεργη καμπή της ιστορίας. Αν ισχύουν όλες οι παραπάνω πληροφορίες (προσωπικά δεν έχω τις επαφές και τις διόδους να τις ελέγξω) τότε σαν χώρα μπαίνουμε σε περίεργα μονοπάτια. Σε μονοπάτια που οι “μεγάλοι” παίχτες βάζουν τα “κοκόρια” να τσακώνονται μεταξύ τους και αυτοί απλά παίζουν στοιχήματα για το ποίος θα κερδίσει…

        1. Όπως πολύ σωστά ανέφερες…. όλοι προσπαθούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς θα συμβεί την επόμενη μέρα για να φυλαχτούμε….. όπως μπορεί ο καθένας……… η καθημερινή μελέτη των ειδήσεων αλλά και η χωρίς παρωπίδες κρίση είναι σημαντική για την επεξεργασία των γεγονότων…… όσον αφορά τη δική μου ανάλυση….. ΠΑΝΤΑ εκτός από τα γεγονότα έχω και τις προρρήσεις των γερόντων μας ….. ΠΑΝΤΑ…… εκεί οδηγούν όλα…. πρεπει όμως να τις έχεις κατανοήσει καλά για να μπορείς να καταλαβαίνεις τις συνιστώσες που οδηγούν εκεί …..

          Η Τουρκία είναι τοσο πολύ άσχημα μπλεγμένη γεωπολιτικά που δεν καθαρίζει με ΤΙΠΟΤΑ….. το ίδιο και ο Ερντογάν…… ακριβώς γι’ αυτό πιστεύω ότι μόλις ρίξουν τον Ερντογάν οι στρατιωτικοί – σύμμαχοι του ΝΑΤΟ , θα περάσει μια μικρή χρονική περίοδο για να οργανωθούν και να ελέγξουν όλα τα πόστα και μετα θα μας επιτεθούν σε μια προσπάθεια να επιτύχουν συσπείρωση των πολιτών της χώρας που βρίσκεται υπό διάλυση …… αυτό θα είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτούς τη δεδομένη στιγμη.

          Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Πουτιν τους παίζει για να διαλύσει το ΝΑΤΟ…… επίσης πιστεύω ακράδαντα ότι η Ρωσία θέλει να αλλάξει το καθεστώς στα στενά μιας και γίνεται και πάλι υπερδύναμη αλλά και γιατί πια σουλατσάρει αέρα όλο το ΝΑΤΟ μέσα στη πόρτα της .…. κι αυτό αλλάζει μόνο με πόλεμο…..

          Θα τα λέμε

          Καλή συνέχεια

  3. Κυρ Ζαχαρία ξύπνα.

    Το πραξικόπημα ήταν στημένο για να οδηγήσει την Τουρκία στον εμφύλιο και στην
    τελική της διάλυση.

    Κυρ Ζαχαρία το ίδιο θα γίνει και στην Ελλάδα.

    ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

    ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.

    ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ.

    http://nikosxeiladakis.gr/μονο-σε-μια-βραδια-εκαναν-φτερα-40-δισ/

    “Μόλις άρχισαν να γίνονται γνωστές οι πρώτες κινήσεις των πραξικοπηματιών και ότι δημιουργούνταν μια ανώμαλη κατάσταση, σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας Milliyet, χιλιάδες Τούρκοι έτρεχαν στα ATM των τραπεζών, (τι σας θυμίζει αυτό ?) και απέσυραν μαζικά τις οικονομίες τους, (εκεί δεν υπάρχει capital control), με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ώρες να κάνουν φτερά δισεκατομμύρια πλήττοντας καίρια το ίδιο το τουρκικό τραπεζιτικό σύστημα.

    Την ίδια στιγμή τα καταστήματα τροφίμων δεχτήκαν μεγάλη επίθεση από πανικόβλητους Τούρκους που έτρεχαν να κάνουν προμήθειες σε τρόφιμα, φοβούμενοι την παράταση της έκρυθμης κατάστασης.

    Παράλληλα σύμφωνα πάντα με τις δημοσιογραφικά ρεπορτάζ, στα βενζινάδικα δημιουργήθηκαν μεγάλες ουρές από πανικόβλητο κόσμο που έσπευσε να γεμίσει τα αυτοκίνητα του με καύσιμα για κάθε ενδεχόμενο, προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος και μεγάλο πανικό”

    Υ.Γ.:Ο μικρος γιος της νύχτας

  4. Υπαρχει στροφη προς ρωσσια εδω και μερικες μερες.να τα παρω απο αρχη? Ο πουτιν ερχετε ελλαδα.δεν τα βρισκει με τον μαλακα τον δικο μας.παει εκκλησια και αποχωρει.μετα ολως παρδοξως ο ερντογαν ζητα δημοσια συγνωμη και αναγνωριζει τα λαθη εναντι της ρωσσιας στην κριση του su24! Μετα ο πουτιν αποδεχετε την συγνωμη και αρει ολο το εμπαργκο εναντιον των τουρκων.ενεργοποιει μαλιστα και παλι τον αγωγο φ.α.! Μετα απο ολα αυτα γινετε το πραξικοπημα.το γνωστο ειναι οτι γερμανοι και ιταλοι δεν δεχτηκαν τον ερντογαν οσο ηταν στον αερα.καπως ετσι ξεμπροστιαζετε η ΗΠΑ και οι συμμαχοι δλδ το ΝΑΤΟ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Να γνωριζω φυσικα αν ηξερε για το πραξικοπημα.το σιγουρο ειναι οτι η ΜΙΤ κοιμοταν…αν το εμαθε παντως απο τους ρωσσους αυτο λεει πολλα….οτι εμεις σαν μαλακες διωξαμε τον πουτιν,αυτος τα βρηκε με τον ερντογαν,τον γλιτωσε απο το πραξικοπημα και να δειτε που θα τον βαλει και στην ευρασιατικη ενωση! Εμεις για ακομα μια φορα με προδοτες πολιτικους,κατωτερους των περιστασεων θα μεινουμε ξεβρακωτοι και με την π@@σα στο χερι! Με τον ερντογαν ο πουτιν βγαινει νικητης!! Πληρη προσβαση στο αιγαιο,διελευση απο τα στενα χυμα,προπυργιο η τουρκια και τελος κατι σημαντικο που διαφευγει σε ολους: ο πουτιν οταν βγαινει στην πιατσα για ψωνια ενδιαφερετε μονο για ΦΑΓΗΤΟ.απο ολα τα αλλα εχει.και η τουρκια μπορει πραγματικα να του παρεχει πολυ τροφιμο που εχει ελλειψη: ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ!!!

  5. Καλημέρα αδέλφια

    Ο Τουρκος θα την πατήσει όπως ο Τσαουσέσκου..

    Άνοιξε την όρεξη για πραξικόπημα στην χώρα.

    Δεν είναι τόσο ερασιτέχνες αυτοί που τα διοργανώνουν.. παγκόσμια.

    Η αρχη του τέλους..

    Ο άλλος εξ Αμερικής εξόριστος είπε δεν έχω πρόβλημα έκδοσης .. να ένας ηγέτης πέραν του Ατλαντικού που θα μπορούσε να στηρίξει ένα νέο πραξικόπημα … και με πατρώνους έτοιμους !!!

    Ας το δούμε σαν μια ευκαιρια προσωπικής άσκησης ετοιμότητος όλοι μας.

    Καλή δύναμη.
    Προσευχή και προσοχή..

    1. Ας το συνδέσουμε το πραξικόπημα με τις συγνώμες στην Ρωσία στην Συρία στο Ισραήλ μιας και έχει αποφασιστεί ήδη η διάλυση της Τουρκίας απο τις αρχές Ιουλίου.
      Οι συγνώμες, το πραξικόπημα, και οι κινήσεις αστάθειας τον κάνουν να προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και να βρεί τους εσωτερικούς εχθρούς του .. τους πρόθυμους να τον ανατρέψουν δηλαδη,,,
      και δεν θέλει με τους γείτονες πλήν εμάς αυτή την ώρα να έχει λογαριασμούς ανοιχτούς..
      Τα μαζεύει όσο μπορεί !!!

      Έβαλε την φωτιά μόνος του !!!

      Δεν νομίζω να βρεί συμμάχους… δεν έχει..
      ο μόνος σύμμαχος του είναι ο λαός που έδειξε με αυτόν τον τρόπο και την συμμετοχή του οτι δεν θέλει να ξεβολευτεί…

      Το λάθος απο μεριάς Ελλάδος αν γίνει θα το εκμεταλευτεί..Και επειδή η ικανότητα να κάνουν λάθη οι απάτριδες μας ειναι μεγάλη ας είμαστε έτοιμοι…

      Μέχρι και να μας ξεφτιλίσουν με ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΝΩΜΕΣ ειναι ικανοί… στον φόβο μιας σύρραξης …

      Καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί …και έτοιμοι

      Πλησιάζει η ώρα της πατρίδας !!!
      Καλη δύναμη …

  6. Αγαπητέ Ζαχαρία η Τουρκία θα πιαστει απο τα τεσσερα της πόδια οπως αναφέρει και ο αγιος Παισιος.(Οταν καταλάβει η αλεπού τον κίνδυνο πηδαει και με τα τέσσερα ποδια και τη πινει το δοκανο απο τα τεσσερα)εξηγουμαι…η Ρωσία γνωρίζει τις προφητείες και όχι μόνο τις γνωρίζει αλλά τις πιστευει κιόλας,(διότι το Θέμα δεν ειναι να γνωριζεις αλλά να πιστευεις)γνωρίζουν οτι η αντίστροφη μετρηση για τη διαλυση της ηλθε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *