Διαφημίσεις

Το βίντεο είναι από τη στιγμή που οι Τούρκοι στρατιώτες οι οποίοι από χθες κρατούσαν κλειστή τη γέφυρα του Βοσπόρου παραδίνονται.Δεν δείχνει τις αγριότητες που ακολούθησαν και αποκαλύπτονται με την φωτογραφία ενός αποκεφαλισμένου στρατιώτη!

militaire.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “ΤΟΥΡΚΙΑ: Η παράδοση των στρατιωτιών στη γέφυρα του Βοσπόρου-ΒΙΝΤΕΟ”
  1. Ελπιζω να καταλαβατε οτι δεν ηταν πραγματικο πραξικοπημα αλλα ενα σχεδιο του ερντογαν ωστε να γινει πιο αγαπητος στον κοσμο και να μπορει να κανει ανετα μια καθαρση στο στρατο και γενικως στα σωματα ασφαλειας!!! Απο εδω και περα θα πρεπει να εχουμε μεγαλη επιφυλακη σε οτι αφορα τα σχεδια της τουρκιας γιατι θα αρχησει να γινεται πιο ισλαμικη και να ειναι πιο επικινδυνη στις παραβιασεις της και με περισσοτερα θερμα επεισοδια!!!
    Οσο αφορα το δηθεν πραξικοπημα , ηταν ενα μεγαλο ψεμα γιατι:
    1)οι στρατιωτικοι ενω ξεραν που ειναι ο ερντογαν και το πιο λογικο ηταν να τον συλλαβουν για να πετυχει το πραξικοπημα δεν το εκαναν!
    2)δεν καταλαβανε οπως θα επρεπε τα μεσα αποχαβνωσης αλλα στειλαν απο 2-3 φανταρους και μετα απο λιγο φευγαν!! Δεν ειναι καθολου λογικο αυτο!
    3) οταν υποτιθεται οτι κανεις πραξικοπημα και εχεις δωσει απαγορευση κυκλοφοριας τουλαχιστον για εκεινο το βραδυ , το πιο λογικο ειναι οτι κινειται εκτελειται και οχι να καθονται να συζηταν ΦΑΝΤΑΡΟΙ με πολιτες και να τους παιρνουν τα οπλα οι ΠΟΛΙΤΕΣ!!! Ουτε ανεχονται να ανεβαινουν πανω στα ελαχιστα τανκς που κατεβαζεις στους δρομους για το υποτιθεμενο πραξικοπημα!!!
    4)κατεβαζεις ολο τον γενικο τις χωρας απο ρευμα και μεσα κοινωνικης δυκτιωσης και οχι να αφηνεις τον ερντογαν να μιλαει μεσω ιντερνετ που το ΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!
    5)δεν βαζεις ασχετους φανταρους να κανουν πραξικοπημα αλλα εμπειρους στρατιωτικους να το κανουν!!!εχθες ηταν η μια ασχετοσυνη μεγαλυτερη απο την αλλη!! Ουτε ασχετους ηθοποιους κομπαρσους να εβαζαν!!!μεχρι και ενας μπαρμπας ηταν που ηταν σαν τον ραμπο!!!αν ειναι δυνατον..(ή μηπως αυτο κανανε? μηπως ηταν ηθοποιοι στο κατω κατω ?ΛΕΩ ΠΗΠΩΣ?)
    6) Δεν μπορω να πιστεψω οτι κανανε πραξικοπημα και ενω δεν ειχαν καμια αντισταση απο κανεναν και καταλαβανε αρχηγεια στρατου, αστυνομιας και ενα σωρο στρατοπεδα και αστυνομικα τμηματα ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!! Αν ειναι δυνατον… Απο ποτε γινεται πραξικοπημα και μπορει να συλλαβει η αστυνομια τον στρατο? και μαλιστα δεν ειχε αντιδρασει ο υπολοιπος στρατος ενω εβγαινε ο ερντογαν και ελεγε οτι ενα πολυ μικρο τμημα του στρατου εχει εξεγερθει!! Γιατι δε βαλανε τις ειδικες δυναμεις και την στρατιωτικη αστυνομια να το κανει?ΟΕΟ?
    Υπαρχουν πολλες λεπτομεριες ακομα που μονο ενας ανιδεος θα μπορουσε να πιστεψει οτι εχθες ηταν ενα πραξικοπημα και οχι ενα τρικ του ερντογαν…
    Ας μην ξεχναμε οτι για να πετυχουν τον σκοπο τους καποιοι μπορουν να κανουν πολλα ακραια πραγματα…(δεν χρειαζεται να αρχησω να αναφερω ενα ενα ολα οσα γιναν στο παρελθον και σε ποσες χωρες…)
    Οποτε πιστευετε οτι ηταν πραγματικο το πραξικοπημα ή απλως ενα κολπο του ερντογαν για τεραστιες αλλαγες προς το χειροτερο στην τουρκια…???

    1. Μπορει να μπει σαν αρθρο για να ξεστραβωθει ο κοσμος και να ξυπνησει απο το ψεμα επιτελους και να μαθει την αληθεια?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *