Διαφημίσεις

*Δεν άφησαν να ταφεί ο νεκρός με την Ελληνική σημαία! Ενημερώθηκαν Μαξίμου, ΥΠΕΞ και Καμμένος για τα θλιβερά επεισόδια, κατεπειγόντως στην Αθήνα ο Ζεϊμπέκ!

ΤΟΥΡΚΙΚΟ πραξικόπημα τεραστίων εθνικών διαστάσεων στην Γλαύκη σήμερα το μεσημέρι την ώρα που η οικογένεια θρηνούσε τον θάνατο του Στρατιώτη Αχμέτ Κατουνλού και ετοιμάζονταν να τον μεταφέρει στα νεκροταφεία για την κηδεία με Στρατιωτικές τιμές και στρατιωτικό άγημα, όπως αναφέρει η εφημερίδα ΜΑΧΗΤΗΣ.

mete-563x330

Στο σπίτι του νεκρού την ώρα που ο Μουφτής κ.Σινίκογλου έψαλε και συμπαραστέκονταν στην οικογένεια, και χωρίς κανένα σεβασμό στη Μνήμη του Νεκρού στρατιώτη και του Στρατού που έδωσε το παρόν με επικεφαλής τον Στρατητό, εισέβαλαν ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης κ.Μετέ με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, συνοδευόμενοι από τον Δήμαρχο Μύκης Καπζά Τζεμήλ, τον Πρόεδρο της ΤΕΞ Κουρτ Αχμέτ και τον Αντιπρόεδρο του Τουρκικού κόμματος DEB Οζάν Αχμέτογλου κ.ά. απαιτώντας να αφαιρεθεί η Ελληνική σημαία από το φέρετρο, να φύγει ο Στρατός και να μεταφέρουν αυτοί το νεκρό στα νεκροταφεία.

Μάλιστα ο Μετέ έσπτρωξε τον Μουφτή Ξάνθης κ.Σινίκογλου που ήταν παρών δίπλα στην οικογένεια και του είπε να σηκωθεί και να φύγει αμέσως από το χωριό, γιατί δεν είχε καμιά δουλειά εκεί, ενώ στη συνέχεια πήραν αυτοί το φέρετρο, αφαίρεσαν την Ελληνική σημαία που υπήρχε επάνω και το μετέφεραν στο νεκροταφείο.

Στην κηδεία παραβρίσκονταν και η Περιφερειακή εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Χρύσα Ούτση που αντέδρασε έντονα στο «Πραξικόπημα» του Χουσεϊν Ζεϊμπέκ λέγοντάς του με πίκρα και απογοήτευση, «είναι δυνατόν βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου να συμμετέχει σε ένα τέτοιο πραξικόπημα και να μη σέβεται το Στρατό και την οικογένεια του νεκρού;», εκφράζοντας την έντονη λύπη της για το περιστατικό.

Είναι επίσης προς τιμή του Στρατηγού, Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού Ιωσήφ Μαυράκη που διατήρησε την ψυχραιμία του και απέτρεψε την πρωτοφανή προβοκάτσια του Μετέ και της «παρέας» του σε βάρος του Στρατού, απατρέποντας τα επεισόδια που ήθελαν να δημιουργήσουν οι εγκάθετοι της Άγκυρας.

ΤΕΛΙΚΑ Μετέ, Ζεϊμπέκ Χουσεϊν και οι λοιποί ακόλουθοι πήραν το φέρετρο του νεκρού στρατιώτη και συνοδεία τουρκικών καναλιών και ΜΜΕ το μετέφεραν στο Νεκροταφείο της Γλαύκης όπου τελικά παρενέβη και πάλι ο Στρατός προκειμένου να αποδοθούν από το στρατιωτικό άγημα οι απαιτούμενες στρατιωτικές τιμές το νεκρό που όπως είναι γνωστό, πνίγηκε εν ώρα υπηρεσία στο ΚΑΑΥ Κεραμωτής.

Αποκλειστικές πληροφορίες του maxitisthrakis.blogspot αναφέρουν ότι ήδη ενημερώθηκαν για τα θλιβερά και πρωτοφανή επεισόδια ο Πρωθυπουργός κ.Τσίπρας, ο ΥΠΕΞ κ.Νίκος Κοτζιάς και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και το Μαξίμου κάλεσε κατεπειγόντως στην Αθήνα τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ προκειμένου να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για το συμβάν.

Η απόλυτη πάντως ταύτιση του Χουσεϊν Ζεϊμπέκ με τον Μετέ, το DEB και τους κύκλους που εκπροσωπούν καθαρά τα συμφέροντα της Τουρκίας, αποτελεί πλέον έντονο πρόβλημα για τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο Πρωθυπυργός έχει ήδη διαμηνύσει σε κάθε κατεύθυνση ότι τέτοια φαινόμενα, «θα παταχτούν από την σημερινή Κυβέρνηση….η Εθνική ανεξαρτησία και ενότητα του λαού, είναι κάτι που δεν παζαρεύεται»

Σε αναμονή σοβαρών εξελίξεων πλέον…

hellasforce.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Tούρκοι, με πρωτοστάτη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αφαίρεσαν την ελληνική σημαία από φέρετρο νεκρού φαντάρου!!”
  1. ΠΟΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…
    Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ, ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ “ΠΕΡΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ” ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΗΝ “ΜΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΑΘΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ”…
    ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ, ΘΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ…
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ…

    1. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΘΑ ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ – ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΟΜΑΔΕΣ ΑΤΟΜΩΝ, ΕΝΝΟΙΕΣ.
      ΚΑΙ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ Η ΑΘΕΛΗΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΘΟΛΟ ΤΟΠΙΟ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΙΣ.
      ΤΑ ΣΥΚΑ – ΣΥΚΑ, ΚΑΙ Η ΣΚΑΦΗ – ΣΚΑΦΗ ΛΟΙΠΟΝ.
      Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΑΝ ΥΨΗΛΗ ΙΔΕΑ. [ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ, ΑΓΝΩΣΤΟ].
      ΙΣΩΣ Ο ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ Η ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ.
      ΚΑΙ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ. [ΛΙΓΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΕΝΝΟΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΔΕΞΙΑ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ].
      ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΣΩΣΤΟ.

        1. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΩ …. ΚΑΙ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ Η ΑΘΕΛΗΤΑ ….
          ΔΙΟΡΘΩΝΩ … ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ Η ΑΘΕΛΗΤΑ ….

  2. ΔΗΜΗΤΡΗ,Ο ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΦΡΑΣΤΙΚΟ Κ ΟΧΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΟΣ…
    ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΚΙ ΕΩ ΜΑΖΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ “ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ”, ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΜΟΥ…
    Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ (ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ), ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ Μ-Ι-Σ-Η ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΜΑ…
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΖΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΘΕΣΕΙΕ ΑΛΛΑ ΝΤΥΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΥΡΡΗΞΕΙΣ

    1. ΑΡΑ, ΟΣΟΥΣ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΥΤΗ, ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΥΣ.
      ΑΛΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ, ΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΑ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ. ΟΠΟΤΕ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
      ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΠΛΟ ΛΑΟ, ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ Η ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΞΗ.
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΜΑΙ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.

  3. Να δεις ποιός άλλος πέραν της αιστεράς είναι ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ, δηλαδή κατατάσει τον άνθρωπο με βάση τη δική του αξιολόγηση και κριτήρια και ΟΧΙ με βάση το ΕΘΝΟΣ; (αυτό σημαίνει διεθνισμός)
    Εντάξει, ο κομουνισμός κατατάσει τον άνθρωπο σε κοινωνικο-οικονομικές ΤΑΞΕΙΣ, ποιός άλλος μπορεί να είναι ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ αντιπαλεύοντας στην πραγματικότητα τον ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ;
    ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΚΕΣ ΙΟΥΔΑΙΟΓΕΝΕΙΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ!
    Πως είπες, τα… ΜΕΜΕΤΙΑ;
    Και… δεν μου λες, αν ταξιδέψεις πχ στην Δανία και συναντήσεις έναν Έλληνα (γονιδιακή καταγωγή)μουσουλμάνο
    και έναν Τούρκο χριστιανό, ποιόν θα συμπαθήσεις από την αρχή αξιολογόντας μόνο τα στοιχεία που γνωρίζεις εξ αρχής χωρίς να γνωρίζεις χαρακτήρες;
    Ο ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΜΑΡΔΟΧΑΪ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΑ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ!!!!
    Τι σου είναι οι… “ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ”!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek