Διαφημίσεις

Ακόμα δεν προλάβανε οι Βρετανοί να ενεργοποιήσουν το άρθρο 50 για την έναρξη των διαδικασιών εξόδου τους από την ΕΕ μετά το BREXIT και οι Γερμανοί μαζί με τους Γάλλους δεν κρατιούνται να αλλάξουν την πολιτική Ασφάλειας και Άμυνας της ΕΕ. Ένας τομέας που όπως ισχυρίσθηκε σε δηλώσεις της η Γερμανίδα υπουργός άμυνας Von der Leyen είχε παραλύσει εξαιτίας της αρνητικής προσέγγισης των Βρετανών … .

Αυτή την προοπτική αμυντικής απουσίας της Βρετανίας από την ΕΕ σπεύδει να αδράξει άμεσα η Γερμανία η οποία πλέον, μετά από πολλές δεκαετίες, μιλά για μεγαλύτερη εμπλοκή της στα θέματα ασφάλειας και άμυνας και ότι αυτό την αναγκάζει να προβλέψει αύξηση των στρατιωτικών της δυνάμεων και δαπανών αλλά και φιλοσοφίας, σύμφωνα με ένα νέο πλάνο που έθεσε και ανακοίνωσε την Παρασκευή και με το οποίο βγαίνει από την μέχρι τώρα στρατιωτική της αδράνεια, λόγω του ναζιστικού παρελθόντος της χώρας, εξαιτίας των νέων Ευρωπαϊκών αναγκών και απειλών που έχουν προκύψει … Αυτή την νέα προοπτική της Γερμανίας αλλά και την δική της ενεργητικότερη συμμετοχή έρχεται να προσυπογράψει και η Γαλλία με δηλώσεις του ίδιου του Προέδρου της. Δηλαδή φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι Γερμανοί θέλουν να ξαναμπούν στρατιωτικά στην παγκόσμια σκακιέρα, χρησιμοποιώντας το σκαλοπάτι της ΕΕ …

Έτσι, η υπουργός άμυνας της Γερμανίας ανακοίνωσε ένα νέο οδικό χάρτη για την στρατιωτική ικανότητα και δράσεις των ενόπλων δυνάμεων της Γερμανίας. Σύμφωνα με αυτόν θα αυξηθεί η δύναμη του στρατιωτικού προσωπικού κατά 20.000 τα επόμενα επτά χρόνια ενώ πλέον θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο γερμανικός στρατός για θέματα ασφαλείας στο εσωτερικό της Γερμανίας αλλά και σε ανθρωπιστικές αποστολές … Την ίδια στιγμή ο Γάλλος πρόεδρος μία ημέρα πριν από την εθνική εορτή της Γαλλίας την 14η Ιουλίου και την παραδοσιακή στρατιωτική παρέλαση, ανακοίνωσε την πρόταση του να ενισχυθεί η ευρωπαϊκή άμυνα, δηλώνοντας  ότι, «Διαπιστώνω επίσης ότι οι Γερμανοί φίλοι μας είναι έτοιμοι για αυτό, μπορούμε επομένως να προωθήσουμε από κοινού αυτή την πρωτοβουλία», «στόχος της πρωτοβουλίας είναι να διευκολυνθεί η εμπλοκή της Ε.Ε. σε επιχειρήσεις πέραν των συνόρων της, να ενισχυθεί η ασφάλεια των εταίρων και των γειτόνων μας και να συνεργαστούμε σε ό,τι αφορά τις δυνατότητες αντίδρασης και αντιμετώπισης απειλών εναντίον μας, συμπεριλαμβανομένων των τρομοκρατικών απειλών»…

Θεωρούμε ότι η αλλαγή αμυντικής – στρατιωτικής στάσης που προτίθεται να υιοθετήσει η Γερμανία με την συναίνεση της Γαλλίας, με αρχικό σκαλοπάτι την ΕΕ, αποτελεί μια σημαντική αλλαγή που δεν μας αφήνει να σκεφτούμε και πολύ αισιόδοξα για το μέλλον εάν η Γαλλία και κυρίως οι ΗΠΑ δεν βάλλουν όρια σε αυτά τα νέα παγκόσμια στρατιωτικά όνειρα των Γερμανών, που με τόση αφέλεια προσυπογράφει ο Γάλλος Πρόεδρος …

Χρήστος Καλογερόπουλος – Βαλκάνιος Στρατηγικός Αναλυτής Εξειδικευμένος σε Θέματα Διεθνούς Ασφάλειας στη ΝΑ Μεσόγειο

pentapostagma



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Οι Γερμανοί Ξανάρχονται… – Κάνουν Στρατιωτικά Σχέδια για την Ευρώπη – Κάποιος Πρέπει να τους Σταματήσει …”
  1. Ο αιγόκερος είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ζώο, που ζει στην νήσο Κρήτη… μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι η μεγάλη ισορροπία στις κινήσεις του, αμέσως μόλις αυτό γεννηθεί. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό του, είναι ότι αν βρει ένα εμπόδιο στον δρόμο του, δεν κάθεται να το αντιμετωπίσει και να χάσει τον χρόνο του… απλά πηδάει από πάνω του, η περνάει από δίπλα του!!!

    Και εδώ τίθεται το ερώτημα…. για ποιο λόγο θα πρέπει κάποιος να σταματήσει κάτι, χάνοντας χρόνο και ενέργεια; Δεν θα ήταν προτιμότερο να σηκωθεί και να φύγει συνεχίζοντας το έργο του; Αν πάλι παραμείνει γιατί δεν έχει τους όρχις να φύγει, τότε πως θα βρει τους όρχις να το σταματήσει;;;…

    Αυτό το απλό κατάλαβαν οι Άγγλοι… γιατί να παραμείνουν σε μια Ε.Ε. και να σταματήσουν τους Γερμανούς, χάνοντας τον χρόνο τους, σε μια ατέρμονη προσπάθεια; Αυτό το παράδειγμα θα πρέπει να ακολουθήσουν όσοι λαοί δεν θέλουν να υποταχθούν στην Γερμανία.. είτε υποτάσσεσαι μέσα στην Ε.Ε. είτε φεύγεις από αυτή.

    Αυτά.

  2. Η επιτάχυνση της διάλυσης της ευρωπαϊκής ένωσης είναι ορατή δια γυμνου οφθαλμου….

    Ο χρήσιμος ηλιθιος, η Γερμανία, έχει αναλάβει και πάλι το ρόλο του τρομοκρατη πάντα με εντολή και καθοδήγηση του σιωνισμου.

    Αφου το ανδρο της παγκόσμιας τοκογλυφιας και μασονιας, το City of London, έβγαλε την ουρά του από αυτό που έρχεται στην Ευρώπη, το λόγο έχει το σιωνιστικο μαγαζακι με το όνομα Γερμανία ..

    Προσδεθείτε … το παιχνίδι τώρα αγριευει…. ίσως κιόλας ο πρώτος βομβαρδισμος να έχει οριστεί. .. “Μπουτεσμπανκ”…

  3. Ποια Γερμανία;; Η υποδουλωμένη από το 1945 στους Σιωνιστές;;
    Η Ε.Ε. τι σχέση έχει με τον Χίτλερ;;; Ο τελευταίος ήθελε τον πολυπολιτισμό;;ήθελε τα gay pride, την διαστροφή της Ομοφυλοφιλίας;; Ας πάψετε λοιπόν να λέτε ψέματα.
    O Xίτλερ έβλεπε να έχουν κάνει το Βερολίνο ένα πορνείο και τους πέταξε με τις κλωτσιές έξω από την Γερμανία ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!
    Ο πολιτισμός της Ευρώπης ενάντια στη βαρβαρότητα της Ασίας.

    480π.Χ. – Θερμοπύλες
    1529 και 1683 – Βιέννη
    1945 – Βερολίνο, εκεί που Γάλλοι εθελοντές οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό των Γερμανών για να πολεμήσουν τους παιδεραστές, γράφανε στους τοίχους…
    “ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ”.
    Να κάρφωνα την σβάστικα μέσα στο σημερνό Βερολίνο να σκούζανε οι τύραννοι όλης της γης.
    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΓΗ!!! Μακάριοι όσοι αγωνίστηκαν για ένα καλύτερο κόσμο.

  4. η λιλιθ μαλλον καταλαβε οτι με τους ρωσους δεν μπορει να προχωρησει τα σχεδια της και παει παλι στα σιγουρα με τα γερμανα αλλα αν προχωρησει στρατιωτικα με οπλα αυτο θα ειναι και το ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *