Διαφημίσεις

Αυστραλία: Αετός επιχείρησε να αρπάξει ένα 8χρονο αγόρι!

Σε επίδειξη αρπακτικών σε πάρκο στην Αυστραλία ένα αγοράκι δέχθηκε επίθεση από αετό. Το 8χρονο αγόρι, τη γλίτωσε με μια βαθιά γρατζουνιά στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με ανθρώπους που ήταν μαζί με τον 7χρονο, φορούσε φούτερ με κουκούλα και ανεβοκατέβαζε συνέχεια το φερμουάρ του.

Ξαφνικά ένας αετός «aquila audax», ένα είδος αετού που με άνοιγμα φτερών 2,3 μέτρα είναι το μεγαλύτερο αρπακτικό πουλί στην Αυστραλία , πετάει πρς το μέρος του.

Του καρφώνει τα νύχια στην κουκούλα και προσπαθεί να τον σηκώσει στον αέρα, ένα παιδί οκτώ χρονών, «λες και ήταν ένα μικρό ζώο».

Κάπως έτσι περιγράφουν το περιστατικό οι μάρτυρες αυτού του απίστευτου συμβάντος που έλαβε χώρα στο Alice Springs Desert Park, ένα φυσικό πάρκο

1.300 εκταρίων στο βόρειο μέρος της Αυστραλίας.

Την εικόνα την τράβηξε η Κρίστιν Ο’Κόνελι, η οποία της δημοσίευσε αργότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η πτήση του αετού ήταν μέρος μιας επίδειξης των πτηνών του πάρκου, περνούσαμε καλά και περιμέναμε να βγει ο αετός audax ως κλείσιμο», δήλωσε στο τοπικό ειδησεογραφικό μέσο ΝΤ News ο Κίναν Λούκας.
aetos2
«Το πτηνό πέταξε πάνω από το πλήθος και προσπάθησε να πάρει το παιδί πιάνοντας το από την κουκούλα», εξήγησε ο Κίναν.

Είπε ότι το παιδί λίγα δευτερόλεπτα πιο πριν είχε κατεβάσει και ύστερα ανεβάσει το φερμουάρ του, κάτι που υποθέτει πως τράβηξε την προσοχή του αετού.

«Το παιδί φώναξε και η μητέρα του ήταν αρκετά τρομοκρατημένη αλλά το προσωπικό χειρίστηκε την κατάσταση εξαιρετικά καλά», δήλωσε.

Δεν συνέβη τίποτα περισσότερο, το παιδί βγήκε σώο από το πάρκο και είχε μόνο μια «επιφανειακή γρατσουνιά», σύμφωνα με το πάρκο.

Μια έρευνα διεξάγεται για να ξεκαθαριστεί το γεγονός και, προς το παρόν, ο αετός δεν ια συμμετάσχει σε άλλες επιδείξεις, πρόσθεσε στέλεχος του πάρκου.
madata.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *