20:09 - 12/07/2016

Ραδιογραφήματα 12-7-2016 – Συζητάμε για Σύνοδο ΝΑΤΟ, τραπεζική κατάρρευση, αφύπνιση εφήβων, περίεργα φαινόμενα στην Ελλάδα και άλλα θέματα

Διαφημίσεις

Στη σημερινή συζήτηση με τη Βασούλα είπαμε πολλά…

Θέματα που συζητάμε στο παρακάτω βίντεο :
α)Σύνοδος του ΝΑΤΟ, η αντίδραση Πούτιν, η συμμετοχή της Ελλάδας…και η αποδέσμευσης εμπλοκής με χρήση πυρηνικών όπλων.

β)Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Ισραήλ. Εδώ να σημειώσω ότι εμείς πρώτοι δημοσιεύσαμε τον Μητσοτάκη με κιπά (σχετικό άρθρο εδώ). Όταν έγινε η ηχογράφηση δεν είχαν ακόμα διαρρεύσει οι εικόνες…

γ)Επιστροφή Βασιλιά,

δ)Κατάρρευση ελληνικών τραπεζών μετά το BREXIT,

στ)Λαγκάρντ για τον κατώτερο μισθό,

ζ)Διευθυντής της CIA μίλησε για χημικούς αεροψεκασμους,

στ)Αφαίρεση σταυρού από μαθητές και σπουδαστές.

ζ) Φιλης, Βουλη Εφηβων,

η)Χιόνια σε πολιτείες της Αμρικής Ιούλιο μήνα, Κλιματική αλλαγή,

ι) Εμφάνιση ΑΤΙΑ στον Ελλαδικό χώρο,
,
ια) Τα επεισόδια στο Ντάλας και τι συνεπάγονται αυτά



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Λαβρεντης 07/12/2016 @ 8:38 ΜΜ


    παρακαλώ προσέξτε τα μάτια των Ανδρεουλάκη και Κατρούγκαλου.
    πρώτη φορά το βλέπω καθαρά

  2. Θελω εκπομπη για τον TITOR απο το μελλον που εχει προβλεψει το cern τον εμφυλιο στην αμερικη και τον 3ο παγκόσμιο

  3. Ανώνυμος 07/13/2016 @ 2:27 ΠΜ

    Ενας φίλος μου ειδε πριν 20 μέρες βράδυ ένα φωτεινό αντικείμενο στον Χορτιάτη θεσσαλικής να πετάει σε ταχύτητα αεροπλάνου και μετά να χάνεται με ασύλληπτη ταχύτητα από τον ουρανό και να χάνεται

  4. Ωραίο το βίντεο Βασούλα. Όσων αφορά τις εμφανίσεις των Aliens να ξέρετε ότι το Alien βγαίνει από την Ελληνική λέξη Άλλος. Τα φώτα που βλέπουμε στους ουρανούς είναι δαιμονικές οντότητες και όχι εξωγήινοι όπως τους παρουσιάζουν στις ταινίες. Αυτά τα έχω επαληθεύσει από δύο οργανώσεις. Τα δηλώνουν τα βιβλία της Temple of Alienology και τα βιβλία της Vampire Temple. Η Temple of Alienology τους καλεί στις τελετές ως Alien Gods, ενώ η Vampire Temple τους καλεί ως Undead Gods. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το “Alpha Book” που είναι η βίβλος της Alienology και έχει μέσα Communion για να καλέσεις τους Alien Gods ή διαβάστε την “Vampire Bible” του βαμπιρικού ναού που αντίστοιχα έχουν το Vampiric Communion.

    Κι ο Aleister Crowley είχε επικοινωνήσει με ένα τέτοιο δαίμονα με μεγάλο κεφάλι, τον Aiwass.

    Αυτές οι οντότητες που μερικές φορές τα βλέπετε ως UFO στον ουρανό, είναι υπεύθυνες για τις μαρτυρίες ανθρώπων περί Απαγωγής από Εξωγήινους και περί επίθεσης από Μόρα. Στην ουσία είναι το ίδιο φαινόμενο με άλλα “ρούχα”.

    Η Μόρα που έρχεται να κάτσει επάνω σου είναι αυτές οι οντότητες που έρχονται να σου πάρουν Ζωτική Ενέργεια. Οι εξωγήινοι που βλέπεις να σε απαγάγουν και σε έχουν ακίνητο, είναι πάλι αυτές οι οντότητες που σου παίρνουν πάλι ενέργεια, απλά προβάλουν στο μυαλό σου άλλο σκηνικό. Είτε οι άνθρωποι θα μιλήσουν για Μόρα, είτε θα μιλήσουν για εξωγήινες απαγωγές, θα σου περιγράψουν ότι είναι ακίνητοι. Αυτές οι οντότητες τρέφονται καθημερινά από την ανθρωπότητα. Τα UFO όπως τα παρουσιάζουν οι ταινίες είναι απάτη, επίσης τα Βαμπίρ όπως τα παρουσιάζουν οι ταινίες είναι απάτη. Τα Aliens είναι Vampires. Και ο Ναός της Αλιενολογίας και ο Ναός των Βρικολάκων λένε ακριβώς τα ίδια!

    Στο μέλλον σχεδιάζουν και την Μεγάλη Συγκομιδή, ίσως να γίνει με τριτο παγκόσμιο, ίσως κι όχι. Μπορεί απλά να εμφανιστούν οι δαίμονες στους ανθρώπους ως εξωγήινη επίθεση.

    Όπως δείχνει η παρακάτω κάρτα του παιχνιδιού των ιλλουμινάτι:

    https://trinityatierra.files.wordpress.com/2008/03/plagueofdemons.jpg

    Πολλές από τις υπόλοιπες κάρτες βγήκαν αληθινές. Αυτή θα βγεί;;;

    • Και για όσους/όσες θελήσουν να μάθουν περισσότερα για τους Alien Gods, το πώς μπορείτε να τους καλέσετε να σας προσφέρουν το αστρικό τους dna που θα σας μετατρέψει σε reptilians, κτλ… Το βιβλίο θα το βρείτε εδώ:

      – Paperback –
      http://www.lulu.com/shop/temple-of-alienology/alpha-book/paperback/product-21022095.html

      – Hardcover –
      http://www.lulu.com/shop/temple-of-alienology/alpha-book/hardcover/product-20295221.html

      Οι ερπετοειδείς άνθρωποι που βλέπετε σε ντομικαντέρ συνομωσιολόγων είναι άνθρωποι που έγιναν μεταλλαγμένοι, αν αποκτήσετε τις κραδασμικές δονήσεις των Alien Gods, τότε κι εσάς τα μάτια σας θα αλλάζουν σχήμα… κτλ

      Δεν πρέπει να πώ περισσότερα. Θέλετε να γίνετε Reptilians ??? Διαβάστε το Alpha Book.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*