Διαφημίσεις

Άμεση ήταν η απάντηση της Μόσχας στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ και στην ΝΑΤΟϊκή άσκηση με ελληνική συμμετοχή στην Μαύρη Θάλασσα επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά και το Stratfor και τα όσα προέβλεψε. Περίπου 400 συστήματα πυρηνικών πυραύλων «Τopol», «Topol-M» και «Yars» μετακινήθηκαν σε χώρους διασποράς.

Πρόκειται για την έναρξη των μεγαλύτερων ασκήσεων των ρωσικών στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων.

Οι στρατιώτες θα εκτελέσουν ασκήσεις αποτροπής δολιοφθοράς και καμουφλάζ διανύοντας μεγάλες αποστάσεις από την περιοχή Tver στην περιοχή Altai Territory.

Η ανακοίνωση έγινε μάλιστα επίσημα από το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας και θα διαρκέσει ένα μήνα.

Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων θα εμπλακούν drones και οχήματα αντιδολιοφθοράς  BPDM «Typhoon-M».

Οι στόχοι θα είναι τόσο επίγειοι όσο και εναέριοι.

Στο πλαίσιο της στρατιωτικής κινητοποίησης, 50 μαχητικά και πολεμικά ελικόπτερα της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας θα μετασταθμεύσουν σε πέντε επιχειρησιακές βάσεις για την διενέργεια ασκήσεων.

Τα βομβαρδιστικά Su-34 θα κάνουν ασκήσεις εναέριου ανεφοδιασμού, χαμηλής πτήσης σε μεγάλες αποστάσεις  3.000 χλμ ώστε να μην εντοπιστούν από τα εχθρικά ραντάρ και θα πλήξουν στόχους.

Σε Voronezh και Tver οι Ρώσοι πιλότοι θα εμπλακούν σε αναχαιτίσεις.

Όπως είχαμε πει στα άρθρα μας Άσχημες εξελίξεις στην Μαύρη Θάλασσα προβλέπει το Stratfor και ο κυβερνήτης της Σεβαστούπολης με την Ελλάδα να έχει στείλει πολεμικό πλοίο – Πώς το ΝΑΤΟ μας έμπλεξε (βίντεο) και Οργή Μόσχας κατά Ελλάδας: Στείλαμε την ΤΠΚ «Υποπλοίαρχος Γρηγορόπουλος» στη Μαύρη Θάλασσα για άσκηση του ΝΑΤΟ (εικόνες-βίντεο) οργή επικρατεί στη Μόσχα προς το ΝΑΤΟ αλλά και την Ελλάδα εξαιτίας της νατοϊκής ναυτικής άσκησης «Breeze 2016» που ξεκίνησε χτες στα χωρικά ύδατα της Βουλγαρίας και στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της και θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Ιουλίου.

Στην άσκηση θα συμμετάσχουν 25 πολεμικά πλοία, δύο αεροσκάφη, δύο ελικόπτερα, 1.700 στρατιώτες του ΝΑΤΟ.

Οι χώρες που συμμετέχουν στην άσκηση είναι η Βουλγαρία, Ελλάδα, Ρουμανία, Τουρκία και Ισπανία.

pentapostagma



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “ΕΚΤΑΚΤΟ: Τεράστια πυρηνική κινητοποίηση από τη Ρωσία – 400 συστήματα πυραύλων Topol-M και Yars μετακινήθηκαν σε χώρους διασποράς – Δείτε το βίντεο”
  1. αυτα μονο ασκησεις δεν ειναι ο πολεμος ξεκινησε και εμεις πεταμε χαρταετο και λεμε για ενφια και βλακειες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *