Διαφημίσεις

Αναστάτωση με τη διανομή της Καινής Διαθήκης σε σπίτια της Κοζάνης και Πτολεμαΐδας – Για νεοπροτεσταντική οργάνωση κάνει λόγο ο Αρχιερατικός Επίτροπος Εορδαίας

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας το γεγονός πως άγνωστα άτομα – σύμφωνα με μαρτυρίες – διανέμουν την Καινή Διαθήκη σε σπίτια καθώς επίσης και ενημερωτικό υλικό.

Η ανακοίνωση της Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος για τη δράση

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος έλαβε γνώση από την καθ’ ύλην αρμοδία Συνοδική Επιτροπή επί των Αιρέσεων για την προσηλυτιστική δραστηριότητα της νεο-προτεσταντικής οργανώσεως «Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση», και απεφάσισε όπως ενημερώσει το Ορθόδοξο Πλήρωμα σχετικά με αυτήν.

Η εν λόγω κίνηση προγραμματίζει ευρείας κλίμακος προσηλυτιστική δραστηριότητα, με την ονομασία «Operation Joshua 9», κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ 9 – 14 Ιουλίου 2016, στους νομούς Φλωρίνης, Καστορίας, Κοζάνης και Πιερίας. Επίσης, με πρόσχημα τη διανομή της Καινής Διαθήκης, διανέμει ποικίλο υλικό προτεσταντικού χαρακτήρα ασυμβί-βαστο προς την Ορθόδοξη Πίστη.

Η «Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση», αν και ιδρύθηκε το τελευταίο τέταρτο του 20ού αιώνα, θεωρεί την Ορθόδοξη Πίστη ως «πνευματικά δεσμά αιώνων», όπως η ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν, και ταυτοχρόνως υποστηρίζει, ότι στην πατρίδα μας «επικρατεί πνευματικό σκοτάδι και απιστία».

Υπενθυμίζουμε για μία ακόμη φορά ότι οι Ορθόδοξοι Χρι-στιανοί, ως μέλη του ενός και μοναδικού Σώματος του Χριστού, της Εκκλησίας, δεν έχουν ανάγκη τις διάφορες νεοφανείς αιρε-τικές κινήσεις, ούτε τους διάφορους αυτοχειροτονημένους «κη-ρυκές» τους από το εσωτερικό η το εξωτερικό και παραμένουν πιστοί στο Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού.

Τι αναφέρει στο eordaia.org ο Αρχιερατικός Επίτροπος Εορδαίας Αυγουστίνος Αυξωνίδης:

kozanilife.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

29 σχόλια στο “Αναστάτωση με τη διανομή της Καινής Διαθήκης σε σπίτια της Κοζάνης και Πτολεμαΐδας – Για νεοπροτεσταντική οργάνωση κάνει λόγο ο Αρχιερατικός Επίτροπος Εορδαίας”
  1. Τι λεει…..στο 1.09 οτι εχει την εγκριση της εκκλησιας της Ελλαδος …ακουσα καλα?????
    Γιατι εδωσε εγκριση η εκκλησια της Ελλαδος …σε μια ΑΙΡΕΣΗ να χρησιμοποιει….. το ονομα της ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ??????
    Παμε καλα μωρε??????
    Αν ειναι αληθεια αυτο…..τοτε θελουν σουβλισμα….

    1. Η ΚΑΙΝΉ δΙΑΘΉΚΗ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΈΓΚΡΙΣΗ … ΟΧΙ Η ΚΙΝΗΣΗ. Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΗ.

      1. Η Καινη Διαθηκη που αυτοι αφησαν στις πορτες των σπιτιων ….καμια σχεση δεν εχει με την Καινη Διαθηκη των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ….
        Ερωτησεις…
        Ποιον σκοπο εξυπηρετουν????
        Εισαι σιγουρος οτι γραφει…ολα αυτα που μεχρι τωρα ξερουμε και δεν εχουν αλλαχτει …λεξεις,φρασεις,στιχοι????
        Εχεις εμπιστοσυνη …μετα την φανερη πλεον,προσπαθεια τους να γινει μια ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ οπου θα περιλλαμβανει και Αιρεσεις ….ολες τις ΑΙΡΕΣΕΙΣ…..πως οτι σου σερβιρουν ειναι και το σωστο????
        Εχεις εμπιστοσυνη στους παπαδες και Ιεραρχες …οτι παιρνουν τις σωστες αποφασεις????
        Μηπως,λεω μηπως ….πρεπει να ειμαστε πιο προσεκτικοι …..σε οτι.. δεν μπορουν να παρουν με τη βια?????
        Για τις παραπανω ερωτησεις εγω εχω απαντησεις….
        προσπαθησε να βρεις και εσυ τις τις δικες σου….και να εισαι σιγουρος οτι υπαρχουν χιλιαδες…. αλλες ερωτησεις.
        Φιλικα…

        1. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΘΥΜΩΝΕΙΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΚΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ. ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟ, ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΟΦΕΙΛΩ ΔΕ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΚΙ ΑΥΤΗ (ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ) ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΚΑΘΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΘΕΙΑ.
          ΩΣΤΟΣΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΔΩΡΙΖΕΙ. ΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ.
          ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΣ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ…

          1. Αγαπητε φιλε δεν θυμωνω …απλα δεν μασαω!!
            Οτι δεν εχω αγορασει,ψαξει,επιλεξει ….μεσα στο σπιτι μου δεν μπαινει….
            Και για τον ελεγχο που επικαλεισαι απο την εκκλησια ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ….Δεν, εμπιστευομαι τους παπαδες για τις αποφασεις που παιρνουν.
            Πως δεν, συμφωνω με ολα οσα κανουν και μαλιστα τον τελευταιο καιρο …τοσο φανερα….με τον Αιρετικο παπα….
            Αλλωστε δεν εχω αναγκη, απο ενα αγνωστου προελευσεως βιβλιαρακι…που τοποθετησαν αγνωστοι κρυφα στην εξωπορτα μου…γιατι εδω και 20χρονια εχω το πρωτοτυπο Ευαγγελιο….
            Με στεναχωρει …και δεν το κρυβω …οτι θα υπαρξουν ανθρωποι που θα ξεγελαστουν και θα πλανηθουν ….απο τους ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ που οι παπαδες….βαλανε απο την πισω πορτα στις ζωες μας…
            Βλεπεις εγω νοιαζομαι…..και για τους αλλους, γιατι τους θεωρω αδερφια μου….

  2. OPERATION JOSHUA = ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΧΟΣΟΥΑ = Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ)
    ΕΝΔΟ-ΕΒΡΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΝΔΟ-ΙΑΧΩΒΙΚΕΣ ΕΜΦΥΛΙΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ…
    ΩΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΑΓΕΡΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ…

    1. Ο καθένας με τον πόνο του . Εσύ δεν είσαι Ελληνοκεντριστής αλλά αρνητής του Χριστού και οπαδός του δωδαικάθεου που ταυτίζεται και με άλλες θρησκείες όπως των Αιγιπτίων ( Άμωννας ) και των φοινίκων. Ανακατεύεις την θρησκεία με τον πατριωτισμό .

  3. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ;ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ;ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ.ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ;

    1. Αχ, Τασο….
      Αν το ρωτας απο αφελεια, εχει καλως…
      Αν το ρωτας γιατι δεν βρισκεις τιποτα κακο και πονηρο …σου συνηστω να το κοιταξεις…

  4. ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓ. ΓΡΑΦΗ;ΜΑΣ ΘΑΛΟΥΝ ΣΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ,ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΧΩΡΕΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΟΣ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ.ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΥΝΧΩΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΑ ΔΙΝΕΙΣ

    1. Ο θεός δεν συγχωρεί με το τί , ή πόσο δίνει κανείς αλλά με το τί κάνει , που αποτελεί και απόδειξη του βαθμού της πίστεως του κάθε ανθρώπου σε αυτόν . Π.χ. μόνο με την πίστη δεν σώζεται κανείς γιατί και ο διάβολος πιστεύει στον Θεό αλλά παραμένει κακός και αμετανόητος.Ο Θεός θέλει απόδειξη της πίστεως μας . Και η απόδειξη είναι τα καλά έργα μας .Όσο για τους παπάδες είναι θεσμικά οι αρμόδιοι σε ότι αφορά τα θεολογικά θέματα δηλ. είναι η δουλειά τους ως διαδόχων των 12 αποστόλων. Τώρα αν εσύ προσωπικά το θέλεις μπορείς να διαβάσεις και να ερευνήσεις τις γραφές . Πρόσεξε όμως . Δέν είναι κάτι απλό, και ούτε όλα εξηγούνται με την λογική . Και κυρίως δεν συνιστώνται τα αυθαίρετα συμπεράσματα διότι σε συνδυασμό με τον άκρατο εγωϊσμό οδηγούν στην αίρεση .

  5. Σε μία οικοδομη 20 διαμερισμάτων βρήκαμε την Καινή Διαθήκη,κανέναν δεν ενόχλησαν Αν η Καινή Διαθήκη όπως λέει ο γενειοφόρος οικουμενιστής ιερέας είναι σωστή μπράβο σε αυτούς που την μοίρασαν δωρεάν.Αν την μοίραζαν καρδινάλιοι θα τον πείραζε?

    1. Εκεί είναι το δόλωμα : “στο μια χαρά” ενώ εμείς οι Ορθόδοξοι είμαστε πλημελείς , κακότροποι , αστοιχείωτοι , μή σοβαροί , δεν ξέρουμε τις γραφές και πολλά άλλα . Μα δεν σας κάνει εντύπωση ; Όποτε εμφανίζωνται διάφοροι – απο όπου και αν είναι – είναι τύπος και υπογραμμός ! Επιτέλους ξυπνήστε ! Αυτοί έρχονται έτοιμοι για να ψαρέψουν τον κάθε αφελή . Η Ορθοδοξία αποτελεί την μόνη συνεχεια της πρώτης αρχαίας χριστιανικής εκκλησίας , και τα παιγνίδια που παίζωνται είναι όχι απλώς χοντρά αλλά πολύ χοντρά . Δεν έρχετε έτσι τυχαία ο άλλος απο την άλλη άκρη του κόσμου κάνοντας τόσα έξοδα για να σου φέρει την αγία γραφή . Και που βρίσκουν όλα αυτά τα λεφτά ; Και ναι , όσο για τους παπάδες όντως υπάρχουν κακώς κείμενα στην εκκλησία . Και αυτοί απλοί άνθρωποι με ελατώματα είναι. Και μ’αυτό τί ; θα εγκαταλείψουμε την αλήθεια που έχουμε διδαχτεί αδιάσπαστα εδώ και 1800 χρόνια επηδή “έτσι την έχουν δεί” κάποιοι όψιμοι φωστήρες εκ δυσμών που ποιός ξέρει “απο που βαστάει η σκούφια” τους , και ποιός τους στέλνει; Και στο κάτω κάτω της γραφής ποιός απο όλους αυτούς που μιλάνε ποιο πάνω και κατηγορούν με τόση ευκολεία την εκκλησία , ξέρει να εξηγήσει το σύμβολο της πίστεως , ή πηγαίνει στην θεία λειτουργία κάθε Κυριακή ( εφ όσον έχει την δυνατότητα ; )Δεν τα λέω αυτά για να σε προσβάλω Ηλία ούτε για να πουλήσω μαγκιά . Πολλοί εξ αυτών που μιλούν έτσι για τους ιερείς έχουν πλήρη άγνοια για την Ορθοδοξία . Αποτέλεσμα ; Όταν έρθει ο μάρτυρας του ιεχωβά ή ο προτεστάντης που “είναι σωστοί περιποιημένοι με καλούς τρόπους και γνώση της αγ.γραφής”ξαφνικά αυτός ή αυτοί που δεν ήθελαν να ακούνε για εκκλησία και σε κορόϊδευαν ή σε περιφρονούσαν , και το μόνο που τους ένοιαζε ήταν οι γυναίκες τα πολιτικά και το ποδόσφαιρο , ξαφνικά “ανακαλύπτουν την Αμερική”και γίνονται γιαχωβάδες και προτεστάντες . Ακόμη και για τα λεφτά . Έχουν λυσσάξει όλοι τους να μας εξοντώσουν σπέρνωντας ένα σωρό ζιζάνια ( με τα κόμματικά , με την δημιουργία των δωδαικαθεϊστων και πολλά άλλα ρεύματα ) για να μας διασπάσουν και να μας διαλύσουν . Δέν το καταλαβαίνετε ; Αυτόν που έχει ήδη στο χέρι ο πονηρός δεν τον πειράζει . Πολεμάει όμως με μανία όλους άλλους .

  6. ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ …ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. οΙ ΙΔΙΟΙ ΑΚΥΡΩΣΑΝΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!! ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΛΠ. ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ. ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.
    ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙΝΕΣ ΔΙΑΘΗΚΕΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ;;;
    ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ ΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ, ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ. ΤΑ ΨΩΝΙΑ … ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΗ; ΔΕΝ ΠΙΣΤΥΕΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΧΘΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥΣ;;;

    1. Και αν οι Παπαδες Αγαπητε μου ειναι οπως τα λες..
      Εσυ, πρεπει να απαρνηθεις την πιστη σου ????
      Πρεπει να απαρνηθεις αυτο που εισαι.. Ελληνας Ορθοδοξος??
      Πρεπει να απαρνηθουμε αυτο που μας κραταει …χρονια τωρα …..ορθιους?????(Δεν μας κρατουν οι παπαδες,αλλα ο Χριστος)
      Οτι ειναι οι παπαδες …ειναι για τον εαυτο τους…καποια στιγμη θα δωσουν λογο…για το τι εκαναν και για το τι επρεπε να κανουν.
      Στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ δεν παει καποιος για τον παπα….παει για το Χριστο.
      Ο παπας ειναι ανθρωπος οπως εσυ και εγω ….καμια φορα εσυ και εγω ειμαστε καλυτεροι απο τον παπα…..
      Απλα στεναχωριεμαι, που επιτρεπουμε να χρησιμοποιει ….ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ(καθε αιρετικος)….ενω θα επρεπε με τη μια…..να απορριπτουμε οτιδηποτε ειναι αντιθετο με τα πιστευω μας…..
      Και ναι, σε καποιο σημειο εχεις ενα δικιο …υπαρχει μεγαλη βρωμια στους κολπους της εκκλησιας …..ειναι φανερη σε ολους …..
      Αλλα αυτο πρεπει να μας κανει πιο δυνατους στην πιστη μας …και καλυτερους ανθρωπους….

      1. ΔΕΝ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΣΗΣ, Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΕΙΧΗ (ΕΚΚΛΗΣΙΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ…ΗΡΘΕ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ.
        ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΟΘΟΥΝ.

        1. Αγαπητε ΙΩΝΑ, ζητω ταπεινα συγνωμη αν σε ταραξα…δεν ηταν αυτη η προθεση μου οπως, και το οτι δεν σε κατηγορησα… για αρνηση της πιστης σου.
          Με το σχολιο μου ηθελα να δειξω οτι, οτι και να κανουν καποιοι που βρισκονται σε θεσεις Ιερατικες …ακομη και να δεν ειναι αξιοι… για αυτες….
          Εμεις πρεπει να ειμαστε ακλωνητοι σε αυτο που πιστευουμε …..
          Ζητω ξανα συγνωμη …για την οποια …δυσνοηση…

  7. το οτι δενεχουμε ιδεα για τον λογο του χριστου ολοκληρη η ορθοδοξοι ελλαδα δεν μας ενοχλει μας ενοχλει ομως που ο γειτονας εχει μερτσετες.10 εκατομυρια προδοτες εντος χωρας κ αλλοι 10 εκτος.προς το παρον σιχαμεροι κ ειναι ευγενικο

  8. ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΜΑΛΛΟΝ , ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΚΕΡΙΑ ΛΙΒΑΝΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΚΗΔΕΙΕΣ – ΤΡΙΣ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ .

    ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΑ !!! ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ !

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΩΧΟΥΝ ΜΑς ΛΕΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΣ ΨΥΧΟΣΩΣΤΗΣ ! ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ ΚΛΠ…?

    ΑΡΕ ΧΑΛΙΑ…. ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΝ Κ ΤΩΝ ΔΕ… !!!

    https://www.youtube.com/watch?v=0MwrEAwz2qg

  9. Από πότε η εκκλησία και οι δεσποτάδες μας δίνουν δωρεάν καινή διαθήκη,τους προκαλώ να μας πουν να πάω να πάρω καμιά..ρε μας δουλεύετε..τι είναι αυτά που λέει ο δέσποτας στο βίντεο; Αφού οι δικοί μας είναι μόνον για να παίρνουν απο τους πιστούς και όχι να δίνουν!Τι μας λέει ο άνθρωπος;

    1. ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΤΙ ΠΧ ΕΥΧΕΛΑΙΑ, ΑΓΙΑΣΜΟΥΣ ΤΡΙΣΑΓΙΑ ΚΛΠ. ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ!!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΩΡΙΕΤΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΗΣ, ΚΑΘΩΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΗΡΥΤΤΕΤΑΙ ΑΔΑΠΑΝΟ…
      ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΟΧΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ;;; ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ, ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΕΥΗ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΔΑΠΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!!!

  10. Καλά τα λέει ο πάτερ,βεβαία το συμφέρων του ιερατείου κοιτάει ,ούτε αυτός θέλει να διαβάζουμε την καινή διαθήκη. Να προσέχεται,αυτή έρχονται με μπόλικο χρήμα,Ευαγγελιστές,ξεκινάνε με την καινή διαθήκη και την παλαιά,σε πάνε σίγα σίγα στην παλαιά,ξεχνάς την καινή διαθήκη και έχεις γινη Εβραίος(δεν έχω τίποτα, με του Εβραίους άλλα ο τρόπος δεν ειναι ωραίος) χωρίς να το καταλάβεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *