Διαφημίσεις

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΥΛΛΑ, ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ “ΘΕΣΜΟ”! ΖΗΤΕΙ ΝΕΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΓΙΑΤΙ, ΛΕΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΣ! ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΘΕΣΜΟΥΣ! ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΝΟ!!!

Οι προδότες Τσίπρας-Καμμένος, δεν φτάνει που έσκυψαν στα τέσσερα γλείφοντας τους τοκογλύφους, τους ονόμασαν και θεσμούς! Τους δολοφόνους του ελληνικού λαού που πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί για…

εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, τους βάφτισαν θεσμούς! Όπως λέμε “θεσμός της Δημοκρατίας” ταυτίζουν και τους οικονομικούς δολοφόνους με παρόμοιους…δημοκρατικούς θεσμούς!
Σήμερα λοιπόν η Σκύλλα που βλέπετε (υπάρχει ως γνωστόν και η Χάρυβδη, που είναι η ΕΕ) ζητεί νέα, ραγδαία πτώση του κατώτατου μισθού γιατί, λέει, είναι πολύ υψηλός! Τουτέστιν, η Σκύλα Λαγκάρντ ζητεί την περαιτέρω εξαθλίωση του συνταξιούχου!
Κι εξακολουθούν και συνομιλούν μαζί της οι Τσιπρο-Καμμένοι, οι προσκυνημένοι!

ndobserver.blogspot.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

10 σχόλια στο “ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΥΛΛΑ, ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ “ΘΕΣΜΟ”! ΖΗΤΕΙ ΝΕΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΓΙΑΤΙ, ΛΕΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΣ! ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΘΕΣΜΟΥΣ! ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΝΟ!!!”
  1. ΘΕΣΜΟΣ= ΛΕΞΗ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΗ ΕΞ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΗΓΟΝΤΑ ΕΙΣ -ΜΙ ΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ, ΤΟ ΤΙΘΗΜΙ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΤΗΜΙ = ΣΤΕΚΟΜΑΙ [ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ]!!! ΤΟ ΔΙΔΩΜΙ = ΔΙΔΩ [ΑΠΟ ΔΩΣΙΜΟ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ], ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΙΗΜΙ = ΡΙΠΤΩ, [ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΜΟΝΟ [ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΝΤΥΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, Η ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ] ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΕ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ; ….
    ΕΙΠΑ, ΘΕΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΘΗΜΙ. ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ [ΣΕ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ] ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΑΞΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΘΕΤΟΥΝ ΖΥΓΟΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΥΧΕΝΟΣ ΗΜΩΝ.

      1. Σωστος Δημητρη….μονο που ο Λαος κανει μπανια ….και ειναι λιγο απασχολημενος….με το να λιαζεται…..
        Εκει καταντησαμε …..γι αυτο και κανουν οτι γουσταρουν ….και οι μεσα και οι εξω….

        1. Α++ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ [ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΝΟΙΑ ΑΚΟΜΑ], ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟ ΕΙΣ -ΜΙ ΡΗΜΑ, ΤΟ ΔΕΙΚΝΥΜΙ = ΔΕΙΧΝΩ.
          ΒΕΒΑΙΑ, ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ [ΜΕ ΜΕΤΡΟ], ΚΑΚΟ – ΚΑΚΙΣΤΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Η ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΝΩΧΕΛΙΚΑ…
          -ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ….

          1. ΕΝΑ – ΕΝΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ …
            ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΜΠΡΗΜΙ = ΒΑΖΩ ΦΩΤΙΑ – ΚΑΤΑΚΑΙΩ [ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ], ΠΟΥ ΑΜΑ Ο ΠΟΛΥΣ ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ, ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ …
            ΑΛΛΑ ΠΟΥ…
            https://www.youtube.com/watch?v=Jw54xxXS-bk

  2. Θα έρθει νομοτελειακά το τέλος τους! Δεν μπορει! Και αν δεν το προκαλέσουμε εμείς οι άνθρωποι, ας το προκαλέσει ο Θεός! Ειναι καιρός να επέμβει! 8 χρονια στην πίεση ειναι πολλά!

  3. ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ Τ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ .

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ .

    ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ .

    TΩΡΑ ΟΣΟΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΛΗΔΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

  4. η φιλενάδα της φιλιπίν ντε ροτσιλντα τα λεει ολα αυτα; για δείτε εικονες της με καρφιτσες με τρια εξαρακια και τις καρφιτσες και τα κολιε της αλλης με τον τραγο…

  5. νταλίκες πλακομούνοβες,ιέρειες της wicca κάνουν κουμαντο την πολιτική σκηνή παγκόσμια ,δεν το έχετε καταλάβει ακόμη;Χίλαρυ,Μέρκελ,Ολμπραιτ,Λαργκάντ,”Ντρακουλεσκου” και το λουρί της μάνας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *