Διαφημίσεις

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ‘ΔΩ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ..

Συνέβη σε πανεπιστήμιο και μάλιστα κρατικό στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. Αρμόδιοι ζήτησαν από φοιτήτρια να βγάλει το Σταυρό που…φορούσε! Ο λόγος;

Για να μην προσβληθούν αυτοί που δεν είναι Χριστιανοί! H Andrey Jarvis βγήκε στο τηλεοπτικό δίκτυο FOX και έκανε την καταγγελία… Ο αρμόδιος την διέταξε να βγάλει το Σταυρό διότι μπορεί να κάνει τους νέους φοιτητές να νιώσουν ανεπιθύμητοι! Η ίδια δεν δέχτηκε όπως ήταν φυσικό και τότε της είπε να τον κρύψει!
Δήλωσε πως αυτό που συνέβη ήταν επίθεση στην πίστη της. Σαν χριστιανή έχει το κάθε δικαίωμα να εκφράζει με αυτό τον τρόπο τα πιστεύω. Η κοπέλα απευθύνθηκε στην συνέχεια σε δικηγόρο ώστε να αναγκαστεί ο αρμόδιος να της ζητήσει συγγνώμη…

Πάντως μην νομίζατε πως και εδώ δεν θα έρθουν έτσι τα πράγματα…

πηγή: pentapostagma.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

27 σχόλια στο “ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ‘ΔΩ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ..”
  1. εγώ θα τον φοράω και όποιος έχει τα κάκαλα άς έρθει να μου ζητήσει το ίδιο…αυτά που ξέρουν να τα ξεχάσουν.άν τους προσβάλει ο Σταυρός ξυδάκι.καίει και τα λίπη…τέοιοι λιπάνθρωποι που είναι…εγκεφαλικά και σωματικά.

  2. σωπάτε καλέ
    δεν γίνονται αυτά τα πράγματα
    εδώ η γυναίκα του Κυριάκου με το σταυρό να φαίνεται είναι στις φωτογραφίες τώρα στα Ιεροσόλυμα μες τους Εβραίους που μισούν τον σταυρό
    μύθοι και ψέμματα όλα αυτά!

  3. Αν το έχουν πει οι αυτόκλητοι ερμηνευτές του Άγιου Παίσιου τότε ισχύει… αν δεν το έχουν πει (λόγο Η.Π.Α.*) τότε δεν ισχύει!

    Αυτά.

    * Οι αυτόκλητοι ερμηνευτές του Άγιου Παίσιου, μπορεί να έχουν γράψει πολλά μελλούμενα για την Αγγλία, την Γερμανία, την Ρωσία, την Τουρκία, την Ελλάδα κ.λ.π. αλλά σε δυο χώρες δεν τολμούν να αναφερθούν… για τις Η.Π.Α. και το Ισραήλ!!! 🙂

    1. και που να δεις οι αυτόκλητοι επικριτές του Αγίου Παισιου πόσο αποφεύγουν να αναφερθουν σε αυτές….

      το “Αυτά” με το “αυγά” ένα γράμμα διαφέρουν…. πρόσεχε θαυμαστή των γερμανών και των αμερικανών γιατί σύντομα θα σου έρθουν…. και θα είναι και κλούβια…..

    2. ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ :

      Ο Μακαριστός Γέρων Πορφύριος το 1985 είπε: « Όταν θα αναλάβει την διακυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής μαύρος πρόεδρος, τότε θα έρθει η καταστροφή τους.»

      ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΙΠΕ :

      1. “Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ”
      2. “Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ”
      3. “Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ”
      4. “ΟΤΑΝ ΓΕΜΙΣΗ Η ΚΟΛΑΣΗ, Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ”

      ΑΛΛΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ εχει πει : ΤΟ 90% ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ

      Δηλαδη απο 300 εκατομμυρια , θα μεινουνε 30 εκατομμυρια.

      ….και ψαξε με το γκουγκλ να βρης τις οριτζιναλ αναφορες…

      ….αλλο χρονο να χαλαω με μλκς δεν διαθετω

  4. Αυτο ακουγεται ενδιαφερον..
    Καιρο ειχα να φορεσο τον σταυρο μου ευκαιρια να τον ξαναφορεσω τωρα.

  5. τον σταυρο τον φοραω παντα αν τολμα ας ερθει καποιος να ζητισει τον βγαλω θα τον κανω κιμα αρκετα ανεκτηκαμε τους προκλητικους νεοταξικους χριστιανομαχους με τις αρρωστημενες ιδεοληψιες τους δεν σεβονται το δικαιωμα ελευθερης εκφρασης

  6. Είναι απόλυτα λογικό μέτρο. Ζουν ανάμεσά μας τόσοι Δαίμονες, δεν πρέπει να σεβόμαστε τα δικαιωματά τους;;; Ο Σταυρός είναι κινούμενη βόμβα!!!

  7. Εγώ πάντως έχω κάνει τατουάζ τον Σταυρό της Αναστάσεως στον γλουτό μου. Έτσι λοιπόν κανείς δεν μπορεί να με αναγκάσει να αφαιρέσω το τατουάζ από τον ποπό.

  8. Τελευταια επειδη βλεπω που κ που μουσουλμανοους με τις μπουργκες τους και δεν γουσταρω και ξερω οτι και αυτοι δεν γουσταρουν αυτο που κανω, βγαζω τον σταυρο μου απεξω ετσι να φαινεται

  9. Ρε παιδιά, τις ίδιες μαλακίες του tromaktikou και άλλων blogs κάνετε και εσείς;;
    Δλδ όταν δεν έχουμε τι να γράψουμε ανακυκλώνουμε παλιές ειδήσεις;;

  10. Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ,ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ,ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ,ΚΑΙ Η ΑΘΕΙΑ,ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ.
    ΠΑΡΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΕΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΙΗΣΟΥΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΞΕΡΟΥΝ,ΟΤΑΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΛΛΟ,ΑΠ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ!!!ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ,ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ.

  11. AYΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!

  12. Εμενα αν μου ζητησουν να βγαλω το σταυρο δε θα το κανω.κατι αλλο μπορει να βγαλω εξω να το δουνε

  13. Ο Σταυρός αποτελεί τον καλύτερο δονητή για εμάς τις γυναίκες! Και είναι η μεγαλύτερη ένδειξη αγάπης προς τον εσταυρωμένο. Αντί να τον φοράμε, τον βάζουμε μέσα μας! Τα κρεμαστά μπορεί να απαγορευσουν, τους δονητες ομως ποτέ!

    1. χαχαχχαχαχχαχ

      παλι ,εδω εισαι μωρη λουγκρα Γνωστικε?
      ειχες δεν ειχες μεταμφιεστηκες σε τραβεστι γα να ξεφτυλισεις τον ΣΤΑΥΡΟ τον χριστο ,,,,

      ακου ο σταυρος ειναι δονητης των γυναικων…τι πηνεις ρε και δεν μας δινεις…χαχχαχαχχαχα

      θα σε ψαχνω παντου βρε αβρασαξ ,σκατσατανστη μαγε,,,.οπου σε βρισκω θα σε κανω ρομπα..

      χαχαχχαχαχχα

    2. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ, ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.
      ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ.
      ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ.
      ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ.
      ΑΛΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΥΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩ.
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  14. θελω να ενημερωσω τα Κατοχικα ….πως σημερα το πρωι 10-7-2016 σε ολες τις εξωπορτες των σπιτιων στην Κατερινη ειχε κρεμασμενες….. μαιμου…Καινη Διαθηκη ….καποιας Αιρεσης….που δρα στην Β.Ελλαδα ….
    Αν θελετε μπορειτε να το ψαξετε …..και να κανετε ενα αρθρο….
    Μη με ρωτησετε τι εγραφε?????
    Δεν ασχοληθηκα καν……πηγε κατευθιαν στον κουβα των σκουπιδιων….εξω απο το σπιτι….

  15. Ήταν μόδα της δεκαετίας του 80′ και του 90′ ο σταυρός. Τώρα κανένας σωστός άνθρωπος δεν φοράει, κι αν τύχει καμιά κοπελίτσα να φορέσει να είναι πολύ μινιόν, πολύ μικροσκοπικό δηλαδή το σταυρουδάκι. Οπότε και δεν το απαγορεύουν; Τι είχαμε, τι χάσαμε;

    1. Εσύ ουτε είχες ούτε έχασες οπότε χαπατης. ….

      Ο πολιτισμός της χεστρας που υπηρετεις σε θέλει λογο μόδας στα τέσσερα με ροζ πασουμακια οπότε το πουλο και στο κραββατακι σου…

      1. ΟΡΙΣΤΕ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΒΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ! ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ… ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ.

  16. ΠΝΕΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ ΟΙ ΗΠΑ.ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΣΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ :ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΗΘΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΛΥΒΑ ΣΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΤΗΣ. Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.

    Η ΠΤΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ. Ο ΚΡΟΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΣ. Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗ

    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ.ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΣΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΡΙΣΜΟΥ.

    ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΑΥΤΗΣ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΡΗΝΗΣΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ. ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ.

    ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΠΩΣ Η ΡΩΣΙΑ. Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΣΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΕΙ ΔΕΟΝΤΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ. ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ. Η ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΒΙΒΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

    Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ. ΠΑΛΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΒΑΒΥΛΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥ ΜΕΧΡΙ 70 ΕΤΗ. ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ. Γ.ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ :ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΑΥΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *