Διαφημίσεις

Εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου της Βόρειας Κορέας από υποβρύχιο

Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε σήμερα Σάββατο ένα βαλλιστικό πύραυλο, ο οποίος φαίνεται να προέρχονται από ένα υποβρύχιο. Σύμφωνα με τις ένοπλες δυνάμεις της Νότιας Κορέας το λανσάρισμα απέτυχε σε πρώιμο στάδιο.
Ο πύραυλος εκτοξεύτηκε περίπου στις 11:30 (τοπική ώρα) στα ύδατα ανατολικά της κορεατικής χερσονήσου. Μετά το λανσάρισμα πίστευαν ότι η επιχείρηση ήταν επιτυχής, γρήγορα όμως ο πύραυλος πήρε λάθος πορεία, σύμφωνα με τη Νότια Κορέα.

Οι προσπάθειες της Βόρειας Κορέας να αναπτύξει ένα σύστημα που μπορεί να εξαπολύει βαλλιστικούς πυραύλους ανησυχεί τους αντιπάλους και τους γείτονες, επειδή πύραυλοι από τα υποβρύχια είναι δύσκολο να ανιχνευθούν.
Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε έχει καταδικάσει έντονα την ενέργεια. Η εκτόξευση του πυραύλου είναι σύμφωνα με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Abe μια μεγάλη παραβιάση της συμφωνίας του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

2 σχόλια στο “Εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου της Βόρειας Κορέας από υποβρύχιο”
  1. Φήμες λένε οτι οι ναύτες έγιναν κάρβουνο και το υποβρύχιο βυθίστηκε για πάντα. North Korean technology : We fire our ship sinks

  2. Νομίζεις ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν είναι του συστήματος;;; Ξέρεις κανείς ότι είναι μέλος της Μαύρης Αδελφότητας; Όλοι οι μεγάλοι φασίστες ήταν παιδιά του Κρόνου.

    Είδες το καπελάκι που φοράει που συμβολίζει τον πλανήτη Κρόνο;;;

    http://image.newsru.com/pict/id/large/1949157_20160311034930.gif

    http://cdn1-europe1.new2.ladmedia.fr/var/europe1/storage/images/europe1/international/le-conseil-de-securite-de-lonu-condamne-fermement-le-dernier-tir-de-missile-nord-coreen-2728207/26781913-2-fre-FR/Le-Conseil-de-securite-de-l-ONU-condamne-fermement-le-dernier-tir-de-missile-nord-coreen.jpg

    Αν είδες την φωτογραφία στα παραπάνω links τώρα άκουσε και αυτό:
    Sleepless In Pyongyang – Kronos (Official Video Clip)
    https://www.youtube.com/watch?v=lGHuVykSTgk
    https://youtu.be/lGHuVykSTgk

    Γιατί το συγκρότημα Sleepless In Pyongyang, άυπνος στην Πιονγιάνγκ, μας μιλάει για τον Κρόνο ??? Η Πιονγιάνγκ είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Βόρειας Κορέας. Η εταιρία Out Of Line Music δεν είναι τυχαία, συνεργάζεται με κρόνια συγχροτήματα και ανεβάζει συνεχώς σατανική και βαμπιρική μουσική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *