Διαφημίσεις

Ένας από τους ελεύθερους σκοπευτές που φέρεται να άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών στο Ντάλας, όπου 5 στελέχη των δυνάμεων ασφαλείας σκοτώθηκαν και άλλοι επτά τραυματίστηκαν, αναγνωρίστηκε, όπως μετέδωσαν πολλά αμερικανικά ΜΜΕ.

Πρόκειται για τον 25χρονο Μάικα Ξαβιε Τζόνσον

Πρόκειται για τον Μάικα Ξαβιε Τζόνσον, έναν νεαρό άνδρα ηλικίας 25 ετών ο οποίος διέμενε στο Μεσκίτ, ένα προάστιο του Ντάλας, σύμφωνα με τα τηλεοπτικά δίκτυα CBS News και NBC News.Όπως μεταδίδουν άλλα μέσα, ο νεαρός είχε υπηρετήσει στο αμερικανικό στρατό, στο U.S. Army Reserve.

Τον 25χρονο σκότωσαν τα ξημερώματα άνδρες των ειδικών δυνάμεων όταν τον περικύκλωσαν σε ένα κτίριο της πόλης όπου είχε οχυρωθεί.

Ο Τζόνσον σύμφωνα με ανώνυμες αστυνομικές πηγές, έχει καθαρό ποινικό μητρώο, ενώ ζούσε μαζί με την μητέρα του σε ένα σπίτι το οποίο αυτή τη στιγμή ερευνάται από δυνάμεις της αστυνομίας. Μάλιστα, όπως δήλωσε ένας γείτονας του νεαρού, ο Wayne Bynoe στο CNN, ο Τζόνσον ήταν ήσυχος και δεν είχε δώσει δικαιώματα.

Σύμφωνα με το NBC, στο τόπο της επίθεσης βρέθηκε ένα μεγάλο μαύρο τζιπ, το οποίο και είναι καταχωρημένο στο όνομα Delphene Johnson, στο όνομα δηλαδή της μητέρας του.

tribune.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

14 σχόλια στο “Αυτός είναι ο ελεύθερος σκοπευτής που σκότωσε αστυνομικούς στο Ντάλας”
  1. Ένας ή μερικοί τρελλοί που λέγαμε;;;;;

    Καταλάβατε γατάκια ήηηηηη να κάνω και ….κακά;;;;;;

      1. ΤΕΛΕΙΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΜΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΤΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΙ ΜΕ ΓΛΑΦΥΡΟΤΗΤΑ, ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΦΟΡΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΤΣΕΚΟΥΡΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΤΡΙΜΕΝΕΣ ΥΒΡΕΙΣ.
        ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΑΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.
        ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΚΟΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ.

  2. Σωστά.
    Μόνο 558 είναι οι δολοφονίες από την αστυνομία στις ΗΠΑ μόνο για το πρώτο εξάμηνο του 2016.

    Κρίμα που δεν είναι Έλληνες.
    [Εμείς με χιλιάδες νεκρούς, ακόμα τους κοιτάμε!]
    Κάτι, δεν θα ξέρουμε (;?!?;;!?!)

    Αλλά έτσι είναι, οι “ανώτερες” φυλές, γενοκτονούνται ήσυχα!

  3. Ο Δήμαρχος του Ντάλας Mike Rawlings επιβεβαιώνει πως υπήρξε μόνο ένας ελεύθερος σκοπευτής, ο Micah Xavier Johnson και πως έδρασε μόνος του.

    Αρχικά είπαν πως ο Micah Xavier Johnson αυτοκτόνησε αργότερα ανακατασκεύασαν την ιστορία ανακοινώνοντας πως σκοτώθηκε όταν η αστυνομία εξόπλισε με βόμβα ένα ρομπότ την οποία και πυροδότησε.

    Σύμφωνα με τον αρχηγός της αστυνομίας του Ντάλας, David O. Brown (κατά σύμπτωση μαύρος όπως και ο Michael Brown…..με το ίδιο επίθετο), ο δράστης φέρεται να είπε πως “Ήταν αναστατωμένος σχετικά με τις πρόσφατες εκτελέσεις από αστυνομικούς” και πως ” ήθελε να σκοτώσει λευκούς ανθρώπους, ειδικά λευκούς αστυνομικούς”

    Όλο αυτό το σκηνικό θυμίζει με ελάχιστες παραλλαγές την δολοφονία του Michael Brown από αστυνομικό στις 9 Αυγούστου του 2014, και τις αναταραχές που ακολούθησαν στο Φέργκιουσον. (Ferguson unrest)

    Ο bpearthwatch δημοσιοποίηση ηχητικό υλικό από αστυνομικούς, στο οποίο ακούγεται πως υπήρχαν παραπάνω από ένας σκοπευτές και μάλιστα παρότρυνε το ηχητικό αυτό ντοκουμέντο να το «σώσουν» όσοι περισσότεροι μπορούν γιατί ενδεχόμενος να διαγραφεί.

    Μην ξεχνάμε και τα γεγονότα στο Όρεγκον και την κατάληξη με την εν ψυχρώ δολοφονία του «πατριώτη» LAVOY FINICUM.

    Ο Άλεξ Τζόουνς εκφράζει την πεποίθηση που συμμερίζονται πλέον πολλοί και δεν μοιάζει πια συνομοσιολογική, πως ο Ομπάμα επιδιώκει 3η θητεία μέσω επιβολής στρατιωτικού νόμου, ως καταστολή του Εμφυλίου.

    https://youtu.be/uCvRzjuR4Ws

    ενώ ο DAHBOO77 αναφέρεται σε σκηνοθετημένα γεγονότα ‘Summer of Chaos’ που θα οδηγήσουν σε Εμφύλιο.

  4. Κατέληξε και αυτός “νεκρός” σαν τον “δολοφόνο του Κένεντι”…

    Οχυρώθηκε (λέει) και τον περικύκλωσαν….

    Οι ελεύθεροι σκοπευτές δεν οχυρωνονται, πάντα έχουν σχέδιο διαφυγής και πάντα εναλλακτικό σχέδιο διαφυγής…

    Πάντως, από ό,τι είδα σε βίντεο χθες στα τελεβιζια, αυτός έριχνε στα κουτουρού και ότι γίνει…. (αν έριχνε αυτός)

    Αν ήταν πραγματικά ελεύθερος σκοπευτής, θα είχε “καθαρίσει” πολλούς περισσότερους μπάτσους…

  5. αν αυτος ειναι ελευθερος σκοπευτης εγω ειμαι αστροναυτης απο αυτους που “πατησαν” στην σεληνη στις 21 ιουλιου 1969.νεοταξικο θεατρακι ειναι. αν ηταν ελευθερος σκοπευτης δεν θα ηξεραν απο που τους ηρθε και δεν θα τον επιαναν. Relocation τακτικη κανουν οι σκοπευτες δεν καθονται σε ενα μερος για να βγουν φωτογραφια

  6. In February 2014 paramilitary snipers (later identified as Gladio operatives) opened fire on protestors and police forces in Ukraine, escalating the crisis and putting the final nail in the coffin of Yanukovych’s rule. In March 2011 the “spontaneous democratic protest” in Daraa led to carnage as trained snipers killed seven policemen, escalating the crisis and launching the five-year long devestation of Syria. In July 2016 unidentified snipers opened fire at an otherwise peaceful protest in Dallas, potentially sparking America’s next civil war. Do you see a pattern? https://www.youtube.com/watch?v=SkiFnt3oDMI

  7. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΖΟΥΣΕ. ΟΠΩΣ Ο ΑDAM LNZA. HΣΥΧΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΦΟΡΜΕΣ, ΟΠΩΣ Ο LANZA, ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. O LANZA HTAN 20 ΧΡΟΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΣΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΙ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ [ΕΔΩ]. ΠΟΛΛΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΥΠΕΡΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΕ [ΑΣ ΠΟΥΜΕ] ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΟΥ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *