Διαφημίσεις

“Τσιμουδιά”! Ούτε κουβέντα! Καμία αντίδραση για τη βαρύτατη ρατσιστική φράση του Γερμανού πολιτικού Πέτερ Ραμσάουερ που μας αποκάλεσε “βρωμοέλληνες”! Ακόμη και τα “παραδοσιακά” τηλεοπτικά ΜΜΕ σχετικά “χαλαρά”  έπαιξαν το θέμα!

Όπως σωστά επισημαίνει το thepressroom.gr η στάση του Μαξίμου και του ελληνικού ΥΠΕΞ προκαλεί τουλάχιστον απορία.Το ίδιο ισχύει και για την αντιπολίτευση. Κανείς δεν ενεοχλήθηκε από το γεγονός ότι ένας μέτριος Γερμανός πολιτικός,ο Χριστιανοκοινωνιστής Πέτερ Ραμσάουερ αποκάλεσε Έλληνα πολίτη “βρωμοέλληνα”;

Η αδιάφορη και αναξιοπρεπή στάση του ελληνικού πολιτικού συστήματος είναι σε πλήρη αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινής γνώμης.Στην οποία είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε,είτε όχι τα αντιγερμανικά αισθήματα έχουν δικαιολογημένα βρει πρόσφορο έδαφος. Η εμμονική στάση του Βερολίνου στο θέμα της ελληνικής κρίσης έχει  ξυπνήσει μνήμες που ποτέ δεν έσβησαν.

Όπως και να ΄χει και όσα λεφτά κι αν χρωστάμε δεν έχει το δικαίωμα ο κάθε τυχαίος πολιτικάντης να συμπεριφέρεται και να εκφράζεται με τέτοιο τρόπο εντός της χώρας.Αν ο Ραμσάουερ έχει την άποψη ότι είμαστε “βρωμοέλληνες”,τι δουλειά είχε να έρθει στην Αθήνα συνοδεύοντας τον Γκάμπριελ σε …αποστολή σωτηρίας μας.

Πως θα του φαινόταν του γραφικού Χριστιανοκοινωνιστή αν κάποιος τον αποκαλούσε νεοναζί; Δεν θα αντιδρούσε;

Η σιγή της Αθήνας στην ιταμή πρόκληση του γραφικού Γερμανού είναι απαράδεκτη. Μπορεί το πολιτικό προσωπικό να έχει αποδεχτεί ότη η χώρα έχει μετατραπεί σε γερμανικό προτεκτοράτο.Δεν το ΄χουν αποδεχτεί οι πολίτες.Την τιμή και την αξιοπρέπεια οφείλουν να υπερασπίζονται.Όλοι τους,κυβέρνηση και αντιπολίτευση…

militaire.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

14 σχόλια στο “ΝΤΡΟΠΗ! Κυβέρνηση και αντιπολίτευση”κότες” στο “βρωμοέλληνες” του Γερμανού Ραμσάουερ”
  1. Mπερδευτηκε ο ανθρωπος …βρωμιαρη ηθελε να πει τον Πρωθυπουργο, τον Προεδρο της Δημοκρατιας, τους Βουλευτες….και ολα το γνωστο συναφι, που απαρτιζεται απο ψευτες, κλεφτες, προδοτες, προσκυνημενους,υποτελεις,ανωμαλους….δηλ την παρεα του….Ο ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ….

  2. Χαχαχαχχζαα θυμάμαι όταν λαός και Κολωνάκι ψήφιζαν τους σωτήρες-κότες.δεν πειράζει ας πρόσεχαν άπαντες

  3. Η συμπεριφορά του πολιτικού κόσμου είναι δεδομένη… η ντροπή πάει σε όλους αυτούς που ψήφισαν για μια ακόμα φορά με όραμα το γενετικό τους μόριο.

    Όσο νεοναζί είναι ο εν λόγο Γερμανός… άλλο τόσο και περισσότερο νεοναζί, ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεοληψίας, είναι και οι πολιτικές μνημονιακές δυνάμεις της Ελλάδος.

    Αυτά.

  4. Oι Γερμανοί είναι φίλοι μας?
    Ποιός το είχε πεί αυτό?
    Θυμίζω:
    Μαζί με τους πολέμους, τα θύματα της κατοχής, τα δάνεια από γερμανικές τράπεζες, την μη αποπληρωμή ζημιών-δανείων-κλοπών-αρπαγών-θυμάτων πολέμου, βάζουμε και κακή συμπεριφορά εναντίον Ελλήνων και γενικά Ελλάδας στον κατάλογο.
    Δεν ξέρω τί κάνουν οι κυβερνώντες και κλωσσάν τα αυγά τους, εγώ ήμουν, είμαι και θα είμαι εχθρός απέναντι σε κάθε γερμανικό αντικείμενο, υποκείμενο και ιδέα.

  5. Δεν χρωστάμε τίποτα και σε κανέναν!!!Όσο για την μη αντίδραση των εδώ,είναι κάτι που περιμέναμε αφού είναι όλα τους κρυφό Γερμανοπουστ@@@θα!!!

  6. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΧΩΡΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ…..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ….Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ …ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙΣ…

      1. Π.Χ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΧΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Π.Χ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑ ΑΥΤΗΣ .ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟ .ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΑ ΤΟ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ http://katohika.gr/ellada/ase-mas-re-kasidiari-fasista/.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΟΜΜΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΑΠΟΨΗΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ..

        1. O STRANGER ΦΙΛΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΑΜΠΕΛΩΝ…ΔΙΑΤΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΑΤΡΙΩΣΜΟΥ…ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ…ΟΠΟΤΕ ΑΜΑ Ο STRANGER ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Ή ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ Ή ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ..ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ…
          – ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ.

          1. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ,ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ,ΕΙΠΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ… -ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *