15:35 - 30/06/2016

Wilhelm Reich: Contact With Space – EA

Διαφημίσεις

Wilhelm Reich: Contact With Space – EA

RICHARD DOLAN: Τα αποδεικτικά στοιχεία για τα ΑΤΙΑ και το ενδιαφέρον των κυβερνήσεων

Λαμβάνοντας  υπ’ όψιν το γεγονός ότι τα ΑΤΙΑ έχουν διεισδύσει εδώ και πολύ καιρό στην δημοφιλή κουλτούρα, ποιά είναι τα αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με την ύπαρξή τους; Γιατί πρέπει να νοιάζονται οι άνθρωποι; Έχουν ενδιαφερθεί οι στρατιωτικές και οι κυβερνητικές υπηρεσίες για τα ΑΤΙΑ; Ο Αμερικανός ιστορικός Ρίτσαρντ Ντόλαν απαντά σε αυτές τις ερωτήσεις, παρέχοντας αδιάσειστα στοιχεία για την πραγματικότητα αυτού του αξιοσημείωτου φαινομένου. Αν και τα ΑΤΙΑ υποτίθεται πως δεν υπάρχουν στον κόσμο μας, βρίσκονται εδώ έτσι κι αλλιώς και οι κυβερνήσεις σ’ όλον τον κόσμο σίγουρα ενδιαφέρονται γι’ αυτά.

Η γεωπολιτική της συγκάλυψης των ΑΤΙΑ

Τα ΑΤΙΑ είναι μια παγκόσμια πραγματικότητα που επηρεάζει όλα τα έθνη και τους ανθρώπους. Ο ιστορικός Ρίτσαρντ Ντόλαν παρέχει μια παγκόσμια γεωπολιτική ανάλυση του φαινομένου των ΑΤΙΑ και των διεθνών διαστάσεων της συγκάλυψής τους. Γίνεται ιδιαίτερη ανάλυση του ρόλου που έπαιξαν οι Ηνωμένες Πολιτείες και της σχέσης τους με τους συμμάχους τους (όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση) αλλά και με την Ρωσία και την Κίνα. Ο Ντόλαν θα συζητήσει για την αληθινή δομή της εξουσίας στα παρασκήνια (όσο μπορούμε να την καταλάβουμε ως τώρα) και θα εξετάσει την πιθανή εξέλιξη ή ακόμα και το τέλος της συγκάλυψης στο προσεχές μέλλον.

ANDREW JOHNSON: Ανακαλύπτοντας την αλήθεια- Η 11η Σεπτεμβρίου και η συγκάλυψη

Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συνειδητοποιούν τώρα πως η επίσημη ιστορία για την 11/9 είναι εντελώς ψευδής. Σε αυτή την παρουσίαση θα εξετάσουμε τα στοιχεία που αποδεικνύουν γιατί είναι ψευδής, όπως και το πώς κάποια στοιχεία του «Κινήματος για την Αλήθεια σχετικά με την 11/9» φαίνεται να προσπαθούν να συγκαλύψουν ένα μυστικό που έχει την δυνατότητα να μεταμορφώσει το μέλλον της ανθρωπότητας. Πώς καταστράφηκε στην πραγματικότητα το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου και γιατί ο τυφώνας Έριν βρισκόταν στην πιο κοντινή απόσταση από την Νέα Υόρκη στις 8.00πμ την 11η Σεπτεμβρίου; Μια ματιά στα αποδεικτικά στοιχεία μας λέει τί συνέβη και, ως ένα βαθμό, πώς καταστράφηκε το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου. Μέσω των σποδεικτικών στοιχείων που αποκαλύφθηκαν από την Δρ Τζούντυ Γουντ θ’ ανακαλύψουμε την σχέση ανάμεσα στην Ενέργεια και την 11/9.

Ανακαλύπτοντας την Αλήθεια – Άπειρη Ενέργεια και η Συγκάλυψή της

Σε αυτή την παρουσίαση θα εξετάσουμε τα αποδεικτικά στοιχεία για την συγκάλυψη της «Ελεύθερης Ενέργειας». Κοιτάζοντας γύρω μας μπορούμε να δούμε φανταστικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς της τεχνολογίας – κι όμως, στις επίγειες μεταφορές έχουμε «κολλήσει» επι δεκαετίες στην τεχνολογία της μηχανής εσωτερικής καύσης, η οποία δεν έχει προοδεύσει πολύ. Υπάρχει εναλλακτική στην χρήση των ορυκτών καυσίμων; Η Ακτινοβόλα Ενέργεια, η Ψυχρή Σύντηξη, οι Μαγνητικοί Κινητήρες – μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την «Ενέργεια του Κενού» και να «παίρνουμε περισσότερη από όση βάζουμε»; Μια ματιά στα στοιχεία μας λέει ότι μπορούμε, μας λέει όμως επίσης και γιατί αυτό προς το παρόν «δεν επιτρέπεται».

PETER ROBBINS: Η ζωή μου στην Οργονομία – Μια προσωπική αναπόληση

Ο Πήτερ Ρόμπινς ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τα γραπτά του Βίλχελμ Ράιχ όταν ήταν έφηβος, μέσω του συγκατοίκου και συμφοιτητή του στο κολλέγιο, στον οποίο παραμένει για πάντα ευγνώμων. Δέκα χρόνια αργότερα ξεκίνησε την επταετή του οργονοθεραπεία με τον Δρ Έλσγουορθ Μπέικερ (συγγραφέα του Άνθρωπος στην Παγίδα) τον πρώτο βοηθό του Ράιχ κατά τα τελευταία έντεκα χρόνια της ζωής του.

Αυτή η μεταμορφωτική για την ζωή εμπειρία τον οδήγησε σε βαθειά ενασχόληση με την δουλειά και τις ανακαλύψεις του Ράιχ, ιδιαίτερα όσον αφορά τις παρατηρήσεις και τα συμπεράσματά του σχετικά με τα φαινόμενα που αποκαλούμε αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα ή ΑΤΙΑ. Συνέχισε σπουδάζοντας επιστημονική και κοινωνική Οργονομία στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και παρακολούθησε μαθήματα εργαστηρίου στο Αμερικανικό Κολλέγιο Οργονομίας στο  Πρίνστον Νιού Τζέρσευ. Αυτό οδήγησε στην συνάντηση με αρκετούς οργονομιστές που είχαν εκπαιδευτεί από τον  Ράιχ και τον Μπέικερ και στην φιλία του με μαθητές του Ράιχ, συγγραφείς και χειριστές νεφοδιαλυτή όπως ο Δρ Τζόζεφ Καμαρέλα, ο Δρ Μάιρον Σάραφ (Βιογραφία του Β.Ράιχ), η Δρ Μπάρμπαρα Κούπμαν (Παρορμητικός Χαρακτήρας και άλλα γραπτά), ο Δρ Τζέημς ΝτεΜέο (Σαχαρασία, Προς Υπεράσπιση του Β.Ράιχ), ο Τζιμ Μάρτιν (Ο Β.Ράιχ κι ο Ψυχρός Πόλεμος), ο Τζερόμ Ήντεν (Πλανήτης σε Μπελάδες, η επίθεση των ΑΤΙΑ στην Γη), η κόρη του Β.Ράιχ Εύα Ράιχ και άλλοι.

Σε αυτήν την ανεπίσημη, εικονογραφημένη και βαθειά προσωπική ομιλία, ο Πήτερ αναφέρεται σε πολλές αναμνήσεις, παρατηρήσεις και εμπειρίες της ζωής του στην Οργονομία και τον αντίκτυπο που είχαν – και συνεχίζουν να έχουν στην ζωή του. Μια μοναδική παρουσίαση που δεν θα ξεχάσετε εύκολα.

Το Περιστατικό με το ΑΤΙΑ στο Δάσος Ρέντλεσαμ της Αγγλίας

Ανατομία μιας από τις καλύτερες Υποθέσεις

Επί τρία διαδοχικά βράδυα στα τέλη Δεκεμβρίου του 1980, η αγροτική περιοχή του Σάφολκ στην Ανατολική Αγγλία έγινε το σκηνικό του πιο σημαντικού και καλύτερα τεκμηριωμένου περιστατικού με ΑΤΙΑ της Μ. Βρετανίας. Η πραγματική φύση αυτών των γεγονότων αποκρύφθηκε από την αρχή μέσω του Νόμου περί Επισήμων Μυστικών της Βρετανίας και του Νόμου για την Εθνική Ασφάλεια του 1947  των ΗΠΑ, και η ιστορία σύντομα κατέληξε στο χώρο της λαϊκής παράδοσης. Παρέμεινε εκεί ως τον Οκτώβριο του 1983, όταν κυριολεκτικά εξερράγη στον Βρετανικό και μετά στον διεθνή τύπο. Το περιστατικό έχει παραμείνει από τότε στην δημοσιότητα και συνεχίζει να είναι ένα από τα πιο συζητημένα και αμφισβητούμενα στην ιστορία των ΑΤΙΑ.

Αυτή η ομιλία παρουσιάζει την ερευνητική ενασχόληση του ομιλητή στην περίπτωση του Ρέντλεσαμ, που διαρκεί είκοσι εννέα χρόνια, και τις πολυάριθμες επισκέψεις του στην περιοχή του Σάφολκ. Ο Πήτερ Ρόμπινς έχει συμμετάσχει στην συγγραφή του Βρετανικού μπεστ σέλερ Αριστερά στην Ανατολική Πύλη – ένας απολογισμός από πρώτο χέρι του περιστατικού του Δάσους Ρέντλεσαμ, της συγκάλυψης και της διερεύνησής του. Την εποχή των γεγονότων, ο Λάρρυ Γουώρεν, που έγραψε μαζί του το βιβλίο, ήταν μέλος της Στρατιωτικής Αστυνομίας της Αεροπορίας των ΗΠΑ στην κοντινή βάση της Αεροπορίας Μπεντγουώτερς και ήταν αυτόπτης μάρτυρας των γεγονότων της τρίτης βραδιάς της δραστηριότητας των ΑΤΙΑ. Το 1983 ήταν υπεύθυνος για την δημοσιοποίηση του γεγονότος, κάτι που έχει πληρώσει ακριβά από τότε. Το βιβλίο τους παραμένει ο πιο αξιόλογος απολογισμός του περιστατικού του Δάσους Ρέντλεσαμ. Ελάτε μαζί μας για μια συναρπαστική παρουσίαση ενός από τα πιο σημαντικά γεγονότα των ΑΤΙΑ στην ιστορία.

Wilhelm Reich: Contact With Space – EA ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ 2-3 Ιουλίου 2016

ΟΜΙΛΗΤΕΣ PETER ROBBINS RICHARD DOLAN ANDREW JOHNSON

Ξενοδοχείο Αμαλία Αθήνα Λεωφ. Αμαλίας 10 10557 Αθήνα

Εισιτήριο για δύο ημέρες: 50 € Φοιτητικό εισιτήριο: 30 €

Info@Contactwithspace-Ea.Com Τηλ. + 30 27410 52004

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ

Wilhelm Reich: Contact With Space – EA - Εικόνα1 ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

PETER ROBBINS: Ερευνητής, συγγραφέας κι ομιλητής, γνωστός για τις σχετικές με τα UFO εργασίες του, τις διαλέξεις, τις εμφανίσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπως και για τα άρθρα και τα σχόλιά του πάνω σε αυτό τον τομέα. Έχει τακτική παρουσία στο ραδιόφωνο, έχει εμφανιστεί ως καλεσμένος και έχει υπάρξει σύμβουλος σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ντοκυμαντέρ. Ο Robbins μαζί με τον Larry Warren είναι συγγραφέας του Βρεττανικού best seller Left at East Gate: A First-Hand Account of the Rendlesham Forest UFO Incident, Its Cover-Up and Investigation. Είναι επίσης συγγραφέας των Deliberate Deception και Halt In Woodbridge.

Ήταν ιδρυτικό μέλος του Ιδρύματος Intruders του Budd Hopkins και βοηθός του Hopkins για πολλά χρόνια. Επίσης ήταν συντονιστής της εκδήλωσης ‘Alien Abduction Phenomenon: A Symposium του καναλιού SCI FI που οργανώθηκε για να προωθήσει την προβολή της μίνι σειράς του Steven Spielberg “Taken” κι από το 2007 ως το 2010 ήταν σύμβουλος της πόλης του Roswell New Mexico και συντονιστής του ετησίου τους συμποσίου για τα UFO. To 2012 έγινε μέλος της Γαλλικής Académie d’ Ufologie και το 2013 προσκλήθηκε να καταθέσει στο Citizen’s Hearings on Disclosure στο National Press Club, Washington, D.C. Είναι βοηθός παραγωγής στο ντοκυμαντέρ μεγάλου μήκους “Travis: The True Story of Travis Walton”

Τα θέματα των διαλέξεών του περιλαμβάνουν ανάμεσα σε άλλα:

To περιστατικό UFO του Ηνωμένου Βασιλείου στο δάσος Rendlesham Peter Robbins και Larry Warren: το περιστατικό του δάσους Rendlesham, Left At East Gate Εξαπάτηση και Παραπληροφόρηση στο περιστατικό του δάσους Rendlesham της Βρετανίας HaltIn Woodbridge: η 30χρονη προσπάθεια ενός αξιωματικού της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ να δυσφημίσει έναν αυθεντικό πληροφοριοδότη ΜΜΕ, γελοιοποίηση και UFO Πολιτική, Ιστορία και Ανθρώπινη Φύση: προκλήσεις για την αποκάλυψη των UFO UFO, Oργανωμένη Θρησκεία και Φονταμενταλιστική Σκέψη Ο παράξενος θάνατος του James Vincent Forrestal, πρώτου υπουργού Αμύνης και πρώτου θύματος της μυστικότητας σχετικά με τα UFO Κριτική σκέψη, επαγωγικός συλλογισμός και ουφολογία. Η ζωή, το έργο και οι επιστημονικές ανακαλύψεις του Δρ.Βίλχελμ Ράιχ Ο Βίλχελμ Ράιχ και τα UFO, κλπ

RICHARD DOLAN: Ενας από τους πιο διακεκριμένους ερευνητές και συγγραφείς του κόσμου πάνω στο θέμα των ΑΤΙΑ, και πιστεύει πως αποτελούν το μεγαλύτερο μυστήριο της εποχής μας. Είναι ο συγγραφέας δύο τόμων ιστορίας με τίτλο UFOs and the National Security State, δύο πρωτοποριακών έργων, τα οποία συνδυασμένα παρέχουν ουσιαστικά την πιο πλήρη και προσβάσιμη αφήγηση που υπάρχει πάνω στο ζήτημα των ΑΤΙΑ. Έχει επίσης συμβάλλει στην συγγραφή ενός θεωρητικού βιβλίου σχετικά με το μέλλον, με τίτλο A.D. After Disclosure, την πρώτη ανάλυση όχι μόνο σχετικά με την πιθανή λήξη της μυστικότητας που αφορά τα ΑΤΙΑ, αλλά και του πιο σημαντικού ερωτήματος: τι θα γίνει μετά;

Το τελευταίο έργο του Richard, UFOs for the 21st Century Mind, παρέχει μια νέα προσέγγιση του όλου ζητήματος. Σε αυτό συζητά τις σημαντικές θεάσεις, τις συναντήσεις, την πολιτική, την συγκάλυψη, τους αρχαίους εξωγήινους, την παράξενη επιστήμη, την αποκάλυψη και μας παρακινεί να σκεφτόμαστε κριτικά, όπως και να είμαστε ανοιχτόμυαλοι στον σημερινό κόσμο. Όπως και στα προηγούμενα τρία βιβλία του, κάνει νέες ερωτήσεις και προσφέρει νέες απαραίτητες πληροφορίες ώστε να επεκτείνει την κατανόηση μας σχετικά με το μυστήριο των ΑΤΙΑ. Πριν το ενδιαφέρον του για τα ΑΤΙΑ, ο Richard ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Rochester, όπου σπούδασε την στρατηγική των ΗΠΑ στον Ψυχρό Πόλεμο, Ευρωπαϊκή Ιστορία και διεθνή διπλωματία. Είχε σπουδάσει προηγουμένως στα Πανεπιστήμια Alfred και Oxford και ήταν φιναλίστ για την υποτροφία Rhodes.

Tις δυό τελευταίες δεκαετίες όμως, ο Richard είναι αφοσιωμένος μελετητής όλων όσων σχετίζονται με τα ΑΤΙΑ επεκτείνοντας σταθερά τα ενδιαφέροντα του σε αυτό το θέμα πέρα από την αρχική του εστίαση στα κυβερνητικά έγγραφα και την συγκάλυψη. Τα ενδιαφέροντα του τώρα περιλαμβάνουν τα πάντα, από τις βαθύτερες πλευρές της συγκάλυψης ως την επαφή και τις απαγωγές, την επιστήμη πίσω από το φαινόμενο, πώς το φαινόμενο επηρέασε την παγκόσμια κουλτούρα, την θεωρία του για τον «αποσχισθέντα πολιτισμό», την πιθανή σχέση της τεχνητής νοημοσύνης και της βιοτεχνολογίας με το φαινόμενο των ΑΤΙΑ και τις επιπτώσεις του τέλους της μυστικότητας, δηλαδή, τον κόσμο μετά την επίσημη Αποκάλυψη (του φαινομένου). Δεν υπάρχει καμμία πλευρά του φαινομένου που δεν θα μελετήσει ο Richard σήμερα. Ανυπομονεί συνεχώς να μελετήσει σε όλο του το βάθος το θέμα, το οποίο πιστεύει πως ανοίγει τις πόρτες της αντίληψής μας, προκαλώντας μας να δούμε τον κόσμο διαφορετικά και πιο καθαρά.

O Richard έχει μια εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή στον σταθμό KGRA που ονομάζεται The Richard Dolan Show και είναι συχνά φιλοξενούμενος στην εκπομπή Coast-to-Coast AM. Έχει εμφανιστεί σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και ντοκυμαντέρ, συμπεριλαμβανομένων των Ancient Aliens, Hangar One: The UFO Files και Close Encounters. To προσωπικό του website είναι: http://richarddolanpress.com  O Peter είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους σε αυτό τον τομέα που έχει κάνει ομιλίες και εργαστήρια σχετικά με τα UFO για παιδιά και νεαρούς ενήλικες στην Αγγλία. O διαδικτυακός του τόπος είναι: peterrobbinsny.com

ANDREW JOHNSON: Μεγάλωσε στο Γιόρκσαιρ της Αγγλίας και αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ το 1986 με πτυχίο στην Πληροφορική και την Φυσική. Έχει εργαστεί κυρίως πάνω στην Τεχνολογία Λογισμικού και την Ανάπτυξη Λογισμικού επί περίπου είκοσι χρόνια. Έχει επίσης εργαστεί με πλήρη και μερική απασχόληση δίνοντας διαλέξεις και διδάσκοντας (σε εκπαίδευση ενηλίκων). Τώρα εργάζεται με μερική απασχόληση στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο διδάσκοντας και αξιολογώντας σπουδαστές, ενώ περιστασιακά εργάζεται ανεξάρτητα πάνω σε διάφορα μικρής κλίμακας σχέδια ανάπτυξης λογισμικού.

Ενδιαφέρθηκε για την «εναλλακτική γνώση» το 2003, αμέσως αφού ανακάλυψε το Disclosure Project του Steven Greer. Έχει κάνει παρουσιάσεις κι έχει γράψει και αναρτήσει πολλά άρθρα σε διάφορους διαδικτυακούς τόπους σχετικά με την 11η Σεπτεμβρίου, τον Άρη, τους Αεροψεκασμούς και την έρευνα Αντιβαρύτητας, ενώ παράλληλα προκαλεί κάποιες από τις αρχές να απαντήσουν σε κάποια από τα αδιάσειστα δεδομένα που υπάρχουν. Από το 2003 έχει κάνει παρουσιάσεις στην Μεγάλη Βρεττανία και την Ευρώπη, έχει εμφανιστεί σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς στο Derby, το Leeds, to Hull και το Liverpool όπως επίσης και σε αρκετούς σταθμούς των ΗΠΑ και στο διαδίκτυο. Ο διαδικτυακός του τόπος είναι www.checktheevidence.com.

Wilhelm Reich: Contact With Space – EA - Εικόνα2 Wilhelm Reich: Contact With Space – EA

Επαφή με το Διάστημα

Το τελευταίο βιβλίο του Wilhelm Reich περιγράφει την αποστολή του στην Αριζόνα, παρουσιάζοντας τα επιστημονικά δεδομένα της επιχείρησης, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το πρασίνισμα της ερήμου, την δημιουργία βροχής και τις μάχες που δόθηκαν με σκάφη από το διάστημα, όπως επίσης και τα συμπεράσματα που εξήχθησαν από αυτές τις συναντήσεις. Το περιεχόμενό του περιγράφεται στο βιβλίο του Ήντεν “Planet in Trouble-The UFO assault on Earth”

Ακολουθούν μεταφρασμένα αποσπάσματα από το βιβλίο του Τζερόμ Ήντεν “Planet in Trouble” Exposition Pr of Florida; 1st edition (June 1973)

Πριν ταξιδέψουμε με τον Ράιχ στην έρημο της Αριζόνα, ας θυμηθούμε κάποια από τα στοιχεία που ανακάλυψε τα οποία θα οδηγούσαν τελικά στην «Επαφή με το Διάστημα».

ΑΤΙΑ που πετούσαν πάνω από το εργαστήριό του στο Μέιν είχαν παρατηρηθεί από το 1951, αλλά ο Ράιχ δεν έδινε μεγάλη προσοχή σε τέτοια φαινόμενα. Δεν του φαινόταν καθόλου απίθανη η ιδέα πως υπήρχαν «επισκέπτες» από άλλους πλανήτες που έρχονταν στην γη. Το 1953, για να βρει μια απάντηση στο μαύρισμα των βράχων γύρω από το εργαστήριο του, ξεκίνησε προ-ατομική έρευνα της χημείας της Μέλανορ- της μαύρης ουσίας που έπεφτε σαν πούδρα σε όλη την έκταση του εργαστηρίου, καταστρέφοντας τους βράχους, αφυδατώνοντας την ατμόσφαιρα και προκαλώντας ανείπωτη δυστυχία στους εργαζόμενους.

Μόνο προς τα τέλη του 1953 διάβασε κάτι σχετικά με τα ΑΤΙΑ, με ένα από τα πρώτα βιβλία να είναι το βιβλίο του Ταγματάρχη Ντόναλντ Κήχοου Flying Saucers from Outer Space που εκδόθηκε εκείνο τον χρόνο από τον Χένρυ Χολτ στη Νέα Υόρκη. Οι αναφορές φαίνονταν πραγματικές και πολύ σοβαρές. Εκτός από την σοβαρότητα των προβλημάτων που παρουσιάζονταν από αυτούς τους εισβολείς του διαστήματος υπήρχε και το ακόμα σοβαρότερο πρόβλημα της αποφυγής του θέματος στα υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια. Τα στοιχεία του φόβου και της υπεροψίας φαίνονταν να είναι τα πιο δύσκολα εμπόδια στην πορεία για την παραδοχή της αλήθειας: η Γη βρίσκεται υπό την επιτήρηση ευφυών όντων από το εξώτερο διάστημα.

Ο Ράιχ έβγαλε μια σειρά από φωτογραφίες στάσης χρόνου του νυχτερινού ουρανού. Τα ίχνη της κίνησης συγκεκριμένων «αστεριών» έδειχναν με την διαφορά τους από τα άλλα πως ΔΕΝ ήταν κατά κανένα τρόπο αστέρια! Τέτοιες εύκολες διαδικασίες φαίνεται πως είχαν διαφύγει της προσοχής αυτών που προσπαθούσαν να βρουν απαντήσεις στο πρόβλημα των ΑΤΙΑ.

Καθώς έφταναν στο γραφείο του περισσότερες αναφορές για ΑΤΙΑ, ο Ράιχ εξοργιζόταν με τα άκρα στα οποία έφταναν όσοι απέφευγαν το πρόβλημα. Συγκινησιακά πανουκλιασμένοι χαρακτήρες, αγχωμένοι περιγελούσαν υπεύθυνους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και άλλα ειλικρινή και με γνώσεις άτομα που ανέφεραν διαρκώς ΑΤΙΑ σε όλη την γη. Ήταν ξανά ο τρόμος που ένιωθαν οι άρρωστοι άνθρωποι όταν ήταν αντιμέτωποι με τους ζωντανούς – απλώς δεν μπορούσαν «να το αγγίξουν» και έσκιζαν τα ιμάτιά τους αν το έκανε κάποιος άλλος!

Στην μελέτη του αινίγματος των ΑΤΙΑ ο Ράιχ ακολούθησε αυστηρά τις διαδικασίες της βασικής λειτουργικής έρευνας που είχαν αποδείξει την αξία τους στο παρελθόν. Ανάμεσα σ’ αυτές, όπως υπενθύμιζε στον εαυτό του και στους συνεργάτες του, ήταν η αναγκαιότητα να μην διαμορφώνουν γρήγορα κρίσεις, να επιτρέπουν στα γεγονότα να ρέουν μέσα στον παρατηρητή, να χαλαρώνουν απλώς και να κοιτάζουν τον ουρανό, δίχως να τρέχουν χαοτικά πίσω από οφθαλμαπάτες. Δεν έπρεπε να δίνει κανείς σημασία σε μια παρατήρηση αν αυτή δεν γινόταν ξανά και ξανά ώσπου να επιβάλλει την προσοχή. Οι κάθε είδους μετρήσεις ήταν άχρηστες πριν να μελετηθούν και να κατανοηθούν πρώτα οι ιδιότητες του υπό εξέταση φαινομένου: Ποιες εντυπώσεις και ποια συναισθήματα προκάλεσαν στον παρατηρητή αυτά τα «πράγματα στον ουρανό»; Πώς επηρεάστηκε σωματικά, αν επηρεάστηκε καθόλου;

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΟΥΡΗΣ

Τα εντελώς καινούργια δεδομένα και οι καινούργιες ιδέες δικαιολογούν καινούργιους όρους. Εκείνοι που γύρισαν την πλάτη τους στις ανακαλύψεις του Ράιχ, που αρνήθηκαν να μελετήσουν τους τόμους των πραγματικών στοιχείων που περισυλλέχθηκαν μέσα σε περισσότερα από 30 χρόνια δουλειάς, ή εκείνοι που εξοργίστηκαν ή τρόμαξαν από τις επιπτώσεις αυτών των νέων ανακαλύψεων, συχνά κατηγόρησαν τον Ράιχ πως επινοεί νεολογισμούς. Δεν ήταν ζήτημα «επινόησης νέων λέξεων», αλλά εξακρίβωσης της ταυτότητας νέων – εντελώς νέων – φαινομένων με ακρίβεια!

«Όρανουρ» είναι ο όρος που χρησιμοποίησε ο Ράιχ για να περιγράψει διεργασίες και αποτελέσματα που σχετίζονταν με τα πειράματα Οργονομικής Αντι-Πυρηνικής ακτινοβολίας. Οι διαδικασίες αυτού του πειράματος και η πλήρης αποκάλυψη των αποτελεσμάτων του, μπορούν να βρεθούν στο Πείραμα Όρανουρ, Πρώτη Αναφορά (1947-1951)

Το κίνητρο για το Πείραμα Όρανουρ ήταν να παρατηρηθούν τα πιθανά αποτελέσματα που είχε η Οργόνη πάνω στην πυρηνική ενέργεια. Μια σχετικά μικρή, φυσιολογικά «ακίνδυνη»ποσότητα ραδιενεργού υλικού (ακίνδυνη αν διατηρηθεί μέσα στο μεταλλικό της δοχείο· ωστόσο, η Οργόνη διεισδύει στα πάντα) τοποθετήθηκε επανειλημμένα μέσα σε ένα Συσσωρευτή Οργονοενέργειας υψηλής συγκέντρωσης. Οι μετρήσεις υποβάθρου του ίδιου του πυρηνικού υλικού και της άμεσης περιοχής γύρω του συγκρίθηκαν μέσω μετρητών Γκάιγκερ-Μίλλερ. Το πυρηνικό υλικό στην επαφή με την υψηλή συγκέντρωση Οργόνης παρήγαγε εξαιρετικά επικίνδυνα αποτελέσματα. Ένα σαφώς οριοθετημένο σύνολο συμπτωμάτων, το οποίο ο Ράιχ ονόμασε «ασθένεια Όρανουρ» αναπτύχθηκε σε όλους όσους συμμετείχαν σ’αυτό το πείραμα, αποκαλύπτοντας σε «υψηλή μεγέθυνση» από τι υποφέρουν εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο: η αντίδραση ανάμεσα στις ατμοσφαιρικές και τις υπόγειες πυρηνικές δοκιμές παγκοσμίως παρήγαγε πλανητική Όρανουρ!

Μετά το πείραμα Όρανουρ ο Ράιχ έθαψε το ραδιενεργό υλικό που χρησιμοποιήθηκε στο πείραμα αλλά δεν το ξέχασε. Ενώ προετοιμαζόταν για την αποστολή του στην έρημο της Αριζόνα, ξέθαψε το πυρηνικό υλικό που βρισκόταν κάτω από το χώμα επι τρία χρόνια. Ξαναέλεγξε το υλικό με ένα μετρητή ΓΜ Autoscaler. Έκανε τώρα μια καταπληκτική ανακάλυψη: το αθωράκιστο πυρηνικό υλικό εξέπεμπε το ένα δέκατο των μετρήσεων που εξέπεμπε το θωρακισμένο υλικό! Το ράδιο που χρησιμοποιήθηκε στο Πείραμα Όρανουρ, όταν μετρήθηκε γυμνό έδινε ανάμεσα στις 702 και 1420 ΑΑΛ (αριθμήσεις ανά λεπτό). Το ράδιο μέσα στο ΔΙΠΛΟ ΜΟΛΥΒΔΙΝΟ ΔΟΧΕΙΟ έδινε ανάμεσα στις 22.000 και τις 24.576 ΑΑΛ!! Όταν μετρήθηκε με την λυχνία του μετρητή Tracelab Autoscaler στην κλίμακα 4096, ένα δείγμα ραδίου μέσα στο μολύβδινο δοχείο του έδινε 122.880 ΑΑΛ! Αυτό που εξέπληξε ιδιαίτερα τον Ράιχ ήταν οι εξαιρετικά υψηλές μετρήσεις μέσα στο βαρύ μολύβδινο δοχείο!

Είναι καλό να έχουμε υπ’ όψιν μας ότι στο αρχικό Πείραμα Όρανουρ το πυρηνικό υλικό ερέθισε την ενέργεια ΟΡ που βρισκόταν σε υψηλή συγκέντρωση, κάνοντας την συνήθως πράα ΟΡ να «πάθει αμόκ», ή μετατρέποντας την σε ΝΤΟΡ. Αυτή την φορά ωστόσο, ο Ράιχ ανακάλυψε πως το ίδιο το πυρηνικό υλικό, έχοντας πρώτα καταστεί ακίνδυνο από το Όρανουρ, μετατράπηκε ποιοτικά και ποσοτικά προς την κατεύθυνση της ίδιας της Οργόνης-δηλαδή μέσω του Όρανουρ μετατράπηκε σε «ΟΡΟΥΡΗ». Όταν το «ορουρισμένο» υλικό συνδεόταν με τον Νεφοδιαλυτή παραγόταν ένα ακαριαίο αποτέλεσμα στην ατμόσφαιρα. Αν χρησιμοποιούνταν μόνο για μερικά δευτερόλεπτα μπορούσε να καθαρίσει την ατμόσφαιρα από την ΝΤΟΡ!

Η ανακάλυψη της ΟΡΟΥΡΗΣ και η χρήση της σε συνδυασμό με τον Νεφοδιαλυτή αποδείχθηκε το πιό αποτελεσματικό ζευγάρωμα των θετικών προς την Ζωή δυνάμεων για την καταπολέμηση της ΝΤΟΡ.

ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Αν και τα προηγούμενα γεγονότα μπορεί να φαίνονται απίστευτα, πρέπει να συνεχιστούν από υπεύθυνους αξιωματούχους, αν πρόκειται να επιβιώσουμε από την επικείμενη κοσμική κρίση. Ο Βίλχελμ Ράιχ δεν «δημιούργησε» τα γεγονότα και τα συμπεράσματα που απείλησαν να κατακλύσουν αυτόν και τους λίγους θαρραλέους συνεργάτες του. Παρατήρησε, κατέγραψε, συμπέρανε. Παρέμεινε πάντα ανοιχτός στα νέα δεδομένα, τις νέες παρατηρήσεις που μπορεί να διαψεύσουν εντελώς τα παλιότερα δεδομένα και τις έννοιες. Δήλωσε αρκετές φορές πως υπήρχαν απλώς «πάρα πολλά» που έπρεπε να παρατηρηθούν και να καταγραφούν κι ότι πολλά χάθηκαν με την απίστευτη έφοδο νέου υλικού που κατέκλυσε τον ίδιο και την μικρή ομάδα του.

Καθώς χρησιμοποιούσε το νέο υλικό Ορούρης για να καθαρίσει την ατμόσφαιρα που περιέβαλλε το Όργονον από την ΝΤΟΡ, σημείωσε στο ημερολόγιο του την εμφάνιση τεσσάρων παράξενων σκαφών που διέσχισαν τον ουρανό το πρωί. Τα σκάφη πετούσαν σε πολύ μεγάλο υψόμετρο και με εξαιρετικά μεγάλη ταχύτητα, γρηγορότερα από οποιοδήποτε αεριωθούμενο αεροπλάνο και διέσχισαν τον ουρανό μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Εκείνη την ημέρα ήταν που συνέλαβε την ιδέα του «Διαστημικό Όπλου» (δηλαδή τον συνδυασμό της Ορούρης με τον Νεφοδιαλυτή).

Την 6η Οκτωβρίου 1954-κατά την διάρκεια της νύχτας- ο Ράιχ παρατήρησε τρία μεγάλα, κίτρινα, παλλόμενα ΑΤΙΑ χαμηλά στον ουρανό στο νότο. Άλλο ένα παρατηρήθηκε πάνω από τον πύργο του παρατηρητηρίου. Υπήρχαν άλλοι τρεις μάρτυρες που είδαν αυτούς τους Εισβολείς από το Διάστημα που ο Ράιχ ονόμασε «Εα»-η κωδική ονομασία για τα ΑΤΙΑ ή για τα φαινόμενα της αρχέγονης ενέργειας. Το «Ε» σημαίνει «Ενέργεια», ενώ το «α» σημαίνει «άλφα» ή «αρχέγονη». Ο Ράιχ θεωρούσε επίσης τα «Εα» ως «Αίνιγμα». […]

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ

Τι συμπεράσματα μπορούμε να εξάγουμε με ασφάλεια από τις δύο κοσμικές μάχες που δόθηκαν από τους χειριστές του Διαστημικού Όπλου, πρώτα στο Όργονον στο Ρέιντζλυ του Μέιν, και μετά ξανά στο Μικρό Όργονον στην έρημο της Αριζόνα;

Πρώτον, οι άνθρωποι της Γης γνωρίζουν τώρα καλά ότι τα ΑΤΙΑ (τα Εα του Ράιχ) ενδιαφέρονται πρωταρχικά για τις επιχειρήσεις Όρανουρ σε όλο τον πλανήτη. Το ενδιαφέρον των Εα για το στρατιωτικό κατεστημένο φαίνεται να είναι δευτερεύον. Πρέπει να είναι έτσι, επειδή κανένας δευτερεύοντως τύπου οπλισμός δεν μπορεί να διαπεράσει το «δυναμικό πεδίο» των Εα. Η ανακάλυψη της κοσμικής, αρχέγονης Οργονοενέργειας από τον Ράιχ προσφέρει την μόνη ρεαλιστική ελπίδα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτών των Εισβολέων από το Διάστημα.

Χάρη στον Ράιχ και τους θαρραλέους συνεργάτες του έχουμε αφήσει τον κόσμο των θεωριών «επιστημονικής φαντασίας» κι έχουμε μπει στην αληθινή Διαστημική Εποχή. Υπό το φως αυτών των επιτυχημένων συναντήσεων με τους Διαστημάνθρωπους, οι ισχυρισμοί ότι «η Οργονοενέργεια δεν υπάρχει» είναι απλώς τα κακαρίσματα της συγκινησιακής πανούκλας. Τέτοιες προφασιστικές και θανατηφόρες τακτικές από την συγκινησιακή πανούκλα πρέπει να σταματηθούν και να αποκαλυφθούν ως αυτό που πραγματικά είναι: Ενεργή βοήθεια προς τον Εχθρό του Ανθρώπου!

@Ιων Μάγγος /Σας περιμένουμε εκεί να τιμήσουμε έναν Τιτάνα της Γνώσης τον Wilhelm Reich

terrapapers.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. αυτα αναλυονται και στο βιβλιο Ο Κοσμικός Παλμός της Ζωής

    • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 07/01/2016 @ 9:45 ΠΜ

      Στο εν λόγω βιβλίο υπάρχει μπόλικη παραπληροφόρηση και η κακή πρόθεση του συγγραφέα. Καμία σχέση με τον Ράιχ και το έργο του περί τους Εα άλλωστε γι αυτό τον δολοφόνησαν …

    • Ναι, αλλα δυστυχως ο συγγραφεας του πεθανε προσφατα.
      Ενδιαφερον θα ειχε να ερωτηθει και αυτος για τα θεματα αυτα. Και ευτυχως που το βιβλιο εχει μεταφραστει στα Ελληνικα.

  2. ΚΑΝΕΝΑΣ 06/30/2016 @ 10:24 ΜΜ

    Οργονομία και Α.Τ.Ι.Α. μαζι, σοβαροί ομιλητές.!!!
    Πραγματικά φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα η εκδήλωση..!!!
    Αληθεια κύριε Ίων, εσείς την διοργανώνετε;

    • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 07/01/2016 @ 9:43 ΠΜ

      ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ

      ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΟΡΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ

      • ΚΑΝΕΝΑΣ 07/02/2016 @ 11:19 ΠΜ

        Εσείς πάλι ποιός είστε;
        Είπα κάτι που σας ενόχλησε;
        Από τον τρόπο και μόνο που μιλάτε φαίνεται το ποιόν σας.
        Επιπροσθέτως διακρίνω ότι έχετε πολύ θυμό μέσα σας, όμως νομίζω ότι τελικά μιλάτε στον καθρέπτη σας..
        Λυπηρό….

  3. kante anafora gia ta cloudbuster episis,tous nefodialytes kai rain making.kai kati allo kopste auto to teriasma eikonon kai den eimai robot.einai enohlitiko to ligotero

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*