03:53 - 30/06/2016

Είναι πολύ βαθιά πια η τρυπα του λαγού!

Διαφημίσεις

Κανείς δεν ήταν προετοιμασμενος για αυτό που ξεκίνησε ούτε για αυτό που καλπάζει προς εμάς!

Το θέμα πια ειναι οτι πρέπει μόνος σου να το δεις χωρίς να σου δώσει κάποιος άλλος την εξήγηση !

Γιατί σε κάθε εξήγηση πια θα υπάρχουν όλο και πιο πολλοί που θα αντιδρούν και ολο αυτό δεν θα φέρει ένωση αλλά διχόνοια!

Με ποιον άλλο τρόπο θα μπορουσε να το πετύχει αν όχι με αυτόν ….!

Αύριο θα μιλήσω μετά από καιρό…πολύ καιρό που πλέων κατανοώ γιατί έπρεπε να σωπάσω!

Δες το βιντεο .. Τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά από ένα απλό αστείο …η ένα απλό χοαξ που σίγουρα θα προσπαθήσουν όσο γίνεται γνωστό να το ονομάσουν!
https://www.youtube.com/watch?v=_SowcyVN1LQ
Σίγουρα θα φυτέψουν τα ψεύτικα από δω και πέρα ..αλλά εσύ δεν πρέπει να χάσεις τον δρόμο!

Πως αλλιώς θα το έκανε…Ποιες πύλες ανοίγει το Σερν;…

Ποιον φέρνουν ;

Τι κουβαλά μαζί της η αντιυλη που θέλουν να παράγουν;

Όλα αυτα να τα ρωτήσεις και να τα ερευνήσεις μέσα σου!

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Dr. Van Helsing 06/30/2016 @ 5:18 ΠΜ

    Ακούω την μουσική των σφαιρών μέσα απο την πύλη. Μου θυμίζει την μουσική του καραγκιόζη (θέατρο σκιών.!.),ανακατωμένη με τις κραυγές 10^ δαιμονικών ψυχών που αλλάζοντας τις συνισταμένες του matrix προκαλούν το Μαντέλα εφέκτ για να διασκεδάζουν τον τρελλό δημιουργό… Πάω να πάρω το χαπακι μου τώρα για να ηρεμήσω και να κοιμηθώ. Σας εύχομαι όνειρα γλυκά… Και για οποίον θέλει να ψάξει εις βάθος την τρύπα του λαγού προτείνω ένα terrie.

  2. Καιρο πριν, αισθανωμουν οτι κατι δεν παει σωστα , με το χρονοσυνεχες, το αισθανθηκα ειδικα καποιες στιγμες στο 2013 και κανα δυο αλλες φορες….πραγματα που ειχαμε ζησει με μια αγαπημενη φιλη μου, κυριολεκτικά δεν τα θυμώταν, και εκανε σαν να τα άκουγε για πρώτη φορα!…το ιδιο ακομα σε 2-3 περιπτωσεις!και με αλλους ανθρωπους! …
    Τωρα ολα αυτα δεν ειναι απαραίτητα απο τους ”κακους” τις υπόθεσης…οχι μονο απο αυτους….Τα περισσότερα τα κάνουν οι ανώτεροι Εαυτοί μας στο συλλογικό ασυνήδειτο….συμβαίνει εδω και καιρό συγχώνευση πραγματικοτήτων , που τρέχουν παράλληλα με μας….
    Θυμηθείτε ποίον ”λύκο” ταΐζεται(προσωπικη ψυχικη ενεργεια), αυτός θεριέυει(αυτη η πραγματικότητα υλοποιείται)!
    Τίποτα όλα μια εκπαίδευση του πνεύματος είναι στο καλύτερο σχολείο όλων των συμπάντων!

    • ….πολλές παρεμβάσεις στο χρονοσυνεχές, έχουν γίνει απο εμάς τους ίδιους, προς αποτροπής ολικής καταστροφής.

  3. Ανώνυμος 06/30/2016 @ 12:24 ΜΜ

    John 8:32

    καὶ γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν, καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς.

    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

  4. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 06/30/2016 @ 2:19 ΜΜ

    Όσοι είμαστε γεννημένοι την δεκαετία του 70 έχουμε καταλάβει από παλιά ότι κάτι δεν πάει καλά.Περάσαμε την παιδική και την εφηβική μας ηλικία με παιχνίδια στον δρόμο και με αυτοσχέδια παιχνίδια και με το που γίναμε 20αρηδες η εξέλιξη των πραγμάτων έγινε τόσο γρήγορα που δεν είχε λογική.Η ανθρωπότητα μέχρι το 1900 έκανε μισό βήμα την φορά από το 1993 ως το 2000 έκανε 2 βήματα την φορά και από το 2000 και μέτα έκανε 100 βήματα την φορά.

  5. Πέρα από τις ιστορίες που λέγονται με το κιλό, έχει κανείς καμία θεωρεία που να στηρίζεται στην φυσική και να αποδεικνύει ότι μπορούν να συμβούν αλλαγές στον χρόνο και στα πράγματα της καθημερινότητας; Είμαι περίεργη αν κάποιος έχει τουλάχιστον ένα θεωρητικό μοντέλο για το πώς αυτό μπορεί να συμβεί.

  6. Ανώνυμος 07/01/2016 @ 12:58 ΠΜ

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ.

    ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΌ ΕΝΑ ΠΙΘΑΝΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ, ΕΧΕΤΕ ΝΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΑΤΕ, ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΑΤΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ Ή ΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ???

    ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ. ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ. ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΚΑΝΑ RESTART ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΑ Ή ΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΒΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΖΕΙ !!! ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΧΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ. ΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΡΑΝΣΗ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΛΗΣΗ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*