Διαφημίσεις

Η συζήτηση που έγινε τα ξημερώματα της 29/6/16 στον απόηχο της βομβιστικής επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη.

Φυσικά αυτή η συζήτηση περιείχε ΠΟΛΥ συνωμοσία…

Δείτε / ακούστε τι λέμε για την φωτιά στην Πάρνηθα (Δερβενοχώρια)… τις “περιεργές” εκρήξεις από τα χιλιάδες πυρομαχικά που είναι κρυμμένα στο βουνό…

Μιλάμε με νούμερα για το καμπούμ στον Μαρινόπουλο

Κάνουμε μια σύντομη συζήτηση για το επίπεδο των χρηστών, το πως δέχονται την πληροφορία, την αντιπαράθεση με στοιχεία, αλλά και αυτούς που αρέσκονται στις ύβρεις..

Φυσικά δεν θα μπορούσε λείπει το BREXIT. Μιλάμε όμως για τα σχέδια τρόμου που έχουν στήσει, την στημένη και το καπηλευμένο αίτημα για νέο δημοψήφισμα.

Μιλάμε για τα πραγματικά αίτια της βομβιστικής επίθεσης, την “πρόβλεψη” μου για τις βομβιστικές επιθέσεις και την επαλήθευση τους μέσα σε 17 ώρες.

Το θέμα του μήνα το CERN και το Τούνελ ρίχνουμε κάποια στοιχεία στο τραπέζι, ώστε αυτοί που ενδιαφέρονται να το ψάξουν περισσότερο. Σε επόμενη συζήτηση το θέμα θα το τραβήξουμε από τα μαλλιά γιατί έχει πολύ ψωμί.

Κάπου στο τέλος παραλίγο να τραβήξουμε και λίγο τα μαλλιά μας με μια μικρή ας πούμε διαφωνία. Όμως σαν καλός τζέντλεμαν υποχώρησα.

 

 

http://www.e-koutsobola.gr/2016/06/2962016.html



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

16 σχόλια στο “Ραδιογραφήματα 29/6/2016 : Συζητάμε με την Βασούλα την τρέχουσα πολιτική και ειδησιογραφική επικαιρότητα”
  1. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΦΥΠΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΙ, ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

  2. Ας δουμε τις 5 πρωτες εντολες… Σας φαινονται λογικες? Δωσμενες απο λογικο μη εγωιστικο ον? Οι επομενες ειναι λογικοτατες…! Και μετα συζηταμε αν θελετε… Ποιοι και πως εχουν φτιαξει ολο αυτο το εκτρωμα των θρησκειων πανω στη γη με το δηθεν κακο και κακο…

    Απόδοση στην νεοελληνική:
    1 “Εγώ είμαι ο Κύριος ο θεός σου. Δεν θα υπάρχουν για σένα άλλοι θεοί εκτός από μένα”.

    2 “Δεν θα κατασκευάσεις για σένα είδωλα και κανενός είδους ομοίωμα. Δεν θα τα προσκυνάς ούτε θα τα λατρεύεις”.

    3 “Δεν θα προφέρεις καταχρηστικά το όνομα του Κυρίου, του θεού σου. Εγώ ο Κύριος δεν θ’ αθωώσω κανέναν που προφέρει το όνομα μου καταχρηστικά.”

    4 “Να θυμάσαι την ημέρα του Σαββάτου, για να την ξεχωρίζεις και να την αφιερώνεις στον Κύριο. Έξι μέρες θα εργάζεσαι και θα κάνεις όλες τις εργασίες σου. Αλλά η έβδομη μέρα είναι μέρα ανάπαυσης, αφιερωμένη σ’ εμένα, τον Κύριο το θεό σου.”

    5 “Να τιμάς τον πατέρα σου και τη μητέρα σου για να ζήσεις πολλά χρόνια στη χώρα που εγώ ο Κύριος, ο θεός σου, θα σου δώσω.”

    6 “Δεν θα φονεύσεις.”

    7 “Δεν θα μοιχεύσεις.”

    8 “Δεν θα κλέψεις.”

    9 “Δεν θα καταθέσεις ψεύτικη μαρτυρία ενάντια στο συνάνθρωπο σου.”

    10 “Δεν θα επιθυμήσεις τίποτε απ’ ό,τι ανήκει στο συνάνθρωπο σου”

    1. «Να θυμάσαι την ημέρα του Σαββάτου, για να την ξεχωρίζεις και να την αφιερώνεις στον Κύριο.

      ΣΑΒΒΑΤΟ – ΣΑΒΙΤ – ΣΑΒΒΑΩΘ – ΣΑΒΙΤΟΥΡΝ – ΣΑΤΟΥΡΝ (SATURDAY) – ΚΡΟΝΟΣ…

      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

      ΑΠΛΑ Η ΜΕΡΑ – ΛΕΞΗ “ΣΑΒΒΑΤΟ” ΕΙΝΑΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΣΤΑΣΙΑΣΤΗ ΘΕΟ ΚΡΟΝΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ (VARUNA GODS DYNASTY)

      ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΣΤΑΣΤΙΑΣΤΗΣ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΝΤΑΪ(ΒΛ. STAR WARS)-(ΨΕΥΔΟ)ΓΙΑΧΒΕΧ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΛΙΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΣΤΑΣΙΑΣΤΗ ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΙ-ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.

      ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ….

    2. Την μαλα@@α με μέτρο…οχι τόσο έντονα.χτυπαει στον εγκέφαλο.
      αν ο κόσμος έκανε οτι παρέθεσες θα είμασταν παράδεισος.μονο εσύ ως μέγας Δωδεκαθειστης τα βρίσκεις εγωιστικά και εκτρώματα…πες μας τωρα απο αυτα που παρέθεσες που ακριβώς διαφωνείς;
      Θέλεις να υβρίζετε τους γονείς σου;να σκοτώνεις ελεύθερα;να λες ψέματα ασύστολα;να επιθυμείς διαρκώς οτι έχει ο συνάνθρωπος σου;να φτιάχνεις είδωλα και να τα προσκυνήσεις οταν υπάρχει ένας και μοναδικός Θεος;να απαντάς την γυναίκα και τον άντρα σου;
      τι ακριβώς ρε κομπλεξικό δωδεκαθειστικο βουρλο;

      1. Ξερεις υπαρχουν και γονεις που απλως κανουν παιδια και δεν νοιαζονται για αυτα… Δηλαδη τι σεβασμο να εχεις σε αυτους πες μου? Δεν χρειαζεται να αναφερω παραδειγματα… Γιατι νομιζεις οτι εχουμε φθασει σε αυτο το σημειο πανω στη γη… τελος παντων… Το θεμα ειναι οτι η εντολη αυτη εχει δωθει ωστε να τηρειται υποσυνειδητα ο “σεβασμος” “υποταγη” προς τον “δημιουργο”. Η σωστη εντολη θα ηταν κατα τη γνωμη μου παντα καπως ετσι-> Οι γονεις θα πρεπει να σεβονται και να νοιαζονται για τη ζωη που φερνουν στη γη γιατι καθε ζωη που ερχεται στην γη δλδ καθε ανθρωπος που γεννιεται ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΩΤΗΘΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ωστε και αυτοι να σεβαστουν εσας… Αντιθετως αν εχεις διαβασει λιγο την καινη θα δεις οτι οτι ο “καλος” “θεος” ξεσπαει το μισος του στα παιδια και οχι γονεις… και μαλιστα τιμωρει και δευτετη και τριτη και τεταρτη!! γενναια… (ειλικρινα βαριεμαι να σου βρω τα χωρια… ψαξε το). Μεχρι την 5η εντολη διαφωνω… Απο την 6η και μετα ειναι ολα σωστα! Αλιμονο δλδ ο οποιοσδηποτε μπορει να το καταλαβει…

        1. Να υποθεσω οτι μικρο σε κακοποιουσαν οι γονεις σου…και εκτος αυτου καθομαι και μιλαω με πενταχρονο που δεν ξερει μαλλον ποσο κανει 0+1…σε διαφορετικη περιπτωση θα ελεγε οτι συμφωνει σε ολα.
          λεει πουθενα οτι αν σε ξυλοφορτωνουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ να τους τιμας;εντολες εδωσε σε νοημων οντα…οχι βιβλιο ψυχολογιας του Φροιντ.
          Ξεκολλα και βαλε ΑΝ υπαρχει μεσα στο κρανιο σου μυαλο να δουλεψει.

          1. Επειδη μαλλον δεν καταλαβες τι θελω να πω στο ξαναγραφω μπας και νιωσεις…

            Το θεμα ειναι οτι η εντολη αυτη εχει δωθει ωστε να τηρειται υποσυνειδητα ο «σεβασμος» «υποταγη» προς τον «δημιουργο».

      2. Συμπληρωνω… ειναι αυτο που λεμε… θέλει η p#Ut@ν@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει…

  3. Ενα τελευταιο, ετσι για να υπαρχει απλως… ΓΡΗΓΟΡΑ…

    Η Γη ηταν σαν την Αφροδιτη. Πως Εγινε γονιμος και πλανητης “ζωης”? Σταδιακα στο περασμα των χρονων ο ηλιος μειωνει την ενεργεια του… Καποια οντα λοιπον… Μεταφορα ΝΕΡΟΥ σε παγωμενη μορφη μορφη στη Γη σε τεραστιες ποσοτητες με “διαστημοπλοια”… Λιωσιμο… Δημιουργια διαφορετικης ατμοσφαιρας απο την υπαρχουσα ικανη για Δημιουργια “ζωης” – “μικροοργανιμων” αρχικα… πειραματα… φυτων ζωων στη στερια… (πριν εκ. ισως και δις εκ.χρονια ξεκινησαν)… Ενσακωση “οντων” και φυλακισμος σε αυτα… Αργοτερα δημιουργια συστηματος “ελεγχου” μετανσαρκωσεων… Αργοτερα κατακτηση και “ελεγχος” απο αλλα “οντα”…

    Παμε στο τωρα… Αποφαση να δωθει τεχνολογια στο ανθρωπινο ειδος (των ενσαρκωμενων οντων) με εναν και μοναδικο τελικο σκοπο! τον ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ. Πως λειτουγει η τεχνολογια σε αυτον τον πλανητη?—> Γρηγορα.., Λαμπα, (υλικο) ηλεκτρικη ενεργεια και μετατροπη σε θερμικη… Υπολογιστες, (υλικο (μερος)) ηλεκτρικο ρευμα και προγραμματισμο… Μηχανή εσωτερικής καύσης, (υλικο) καυσιμο π.χ. πετρελαιο+ εισαγωγη οξυγονου!!!… Προσφατα ειδαμε συσκευη παραγωγης ενεργειας απο νερο —>>> ηλεκτρικο ρευμα!!! Ζωα ψαρια φυτα… ΑΝΘΡΩΠΟΣ, (υλικο) εισαγωγη καυσιμου! ΝΕΡΟ+ΤΡΟΦΗ! + εισαγωγη ΟΞΥΓΟΝΟΥ!!!—- ΚΑΥΣΗ!!!—->>> ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!!! ΘΕΜΙΚΗ-ΚΙΝΗΤΙΚΗ-ΗΛΕΚΤΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ…..!!! ΑΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ!!! + ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ DNA!!! ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ-ΚΒΑΝΤΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ!!!
    (Το υλικο ειναι το χωματακι της Γης… μερος-ειδος ¨ενεργειας”)

    Πιο πριν… Εργαστηρια… Παραγωγη σε θαλαμους (υλικο+λειτουργια)… Αργοτερα δημιουργια θαλαμων στα κατασκευασμενα ρομποτ-ειδη—ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ!!!

    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ…

    ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΗ ΓΗΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΘΕΟΥΣ, ΚΡΑΤΗ, ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΓΗΙΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ “ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ” ΕΔΩ…

    ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑ…

    (ΜΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΙΜΑΙ… ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Εχουμε και καλοκαιρι και χτυπησε η ζεστη… οΟ!!!)

    1. Το μονο σωστο αυτο που ειπες με την ζεστη.
      Σε καταλαβαινω…να προτιμας χωρους με κλιματισμο.
      Συμβουλη.

  4. Προς Ανώνυμος 29 Ιουνίου 2016 @ 19:49
    Ανώνυμος 29 Ιουνίου 2016 @ 23:07

    Απλως για να σου φυγει η απορια… Δεν ειμαι κανα κτηνος ουτε παλιανθρωπος ουτε 12θειστης ουτε μασονος ουτε σατανιστης. Σε πληροφορω οτι μεχρι τα 22 μου χρονια ημουν χριστιανος και κοινωνουσα κιολας (σαν βλακας και ζομπι που ημουν… το σκεφτομαι και “τρελαινομαι”) μιας και εχω μεγαλωσει σε ηχυχη και χριστιανικη οικογενεια (το εχω ξαναγραψει αυτο παλαιοτερα εδω στα κατοχικα) Αλλα ρε φιλε δεν γινοταν να πιστευω για παντα την παπαρια του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΙΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ… Δεν μπορω να πω κατι περισσοτερο… “Ψαχτειτε” στη ζωη σας και εξελιχθειτε… Δεν εχω να πω κατι αλλο… (και μην ξεχναμε ειμαι τρελος και με εχει βαρεσει και η ζεστη…)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *