Διαφημίσεις

Στιγμές άφατου πόνου του εβραϊκής καταγωγής γάλλου φιλοσόφου και διανοούμενου Μπερνάρ-Ανρί Λεβί, (Bernard-Henri Levy, γνωστού και ως ο BHL) από άρθρο έμπλεο δημοκρατικού ελιτισμού και υποβόσκοντος ρατσισμού, που έγραψε στην ισραηλινή Haaretz. Παρακολουθείστε το. 

Brexit. Παραφροσύνης ξέσπασμα… - Εικόνα1
Το Brexit….
Δεν είναι μια νίκη του λαού, αλλά του λαϊκισμού.
Δεν είναι μια νίκη της δημοκρατίας, αλλά της δημαγωγίας.
Είναι μια νίκη της ξενοφοβίας και του μίσους που σιγοβράζει για τους μετανάστες.
Είναι μια νίκη του εθνικισμού στην πιο ηλίθια μορφή του.
Είναι μια νίκη της μουχλιασμένης Αγγλίας και όχι της Αγγλίας που είναι ανοικτή στον κόσμο.
Είναι μια νίκη των οπαδών του κόμματος του Nigel Farage πάνω στην «τάξη των πολιτικών και των media» και της «παγκόσμιας ελίτ» που υποτίθεται «παίρνει οδηγίες από τις Βρυξέλλες».
Στο εξωτερικό, είναι μια νίκη για τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ήταν ένας από τους πρώτους, αν όχι ο πρώτος, που χαιρέτησε την ιστορική ψηφοφορία, καθώς και για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, του οποίου το όνειρο και το σχέδιο είναι η διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Είναι μια νίκη για την Λε Πεν, που ονειρεύεται μια γαλλική παραλλαγή του Brexit.
Είναι μια νίκη, στην Ισπανία, για τους Podemos (λίγο χλωμό) και στην Ιταλία για το Κίνημα Πέντε Αστέρων και τους γελοίους ηγέτες του.
Είναι μια νίκη των δολιοφθορέων, των μεθυσμένων σκίνχεντ και χούλιγκαν, των αναλφάβητων επαναστατών και πεισματάρηδων νεο-εθνικιστών.
Brexit. Παραφροσύνης ξέσπασμα… - Εικόνα2
Είναι μια νίκη για εκείνους που, κατ ‘απομίμηση του απίστευτου γκαρίσματος του Donald “Θα κάνουμε την Αμερική μεγάλη και πάλι!”, ενώ το κίτρινο φουσκωτό μαλλί του ανεμίζει σαν λάσο, έχουν όνειρο την οικοδόμηση ενός τοίχου μεταξύ των «μουσουλμάνων» και των ίδιων.
Είναι μια νίκη της άγνοιας πάνω στη γνώση.
Επειδή αυτό το Brexit δεν σηματοδοτεί τη νίκη της «άλλης Ευρώπης», αλλά μάλλον «της καθόλου Ευρώπης».
Σηματοδοτεί την χειροτονία του των αποτρόπαιων ορκισμένων εχθρών του Διαφωτισμού και των αιώνιων αντιπάλων της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Όλο το παραλήρημα στην haaretz.
–  «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη». (Καισάριου Δαπόντε, 1713-1784)
Επιμύθιον:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Brexit. Παραφροσύνης ξέσπασμα…”
  1. εδω κολαει το “” αυτοι δεν ειναι ρατσιστες ,,,αυτοι ειναι εβραιοι!!!””

  2. Πεφτει το τελευταιο μεγαλο βασιλειο του κοσμου για το γενικο καλο φυσικα κι αλλο ενα θ ανεβει..
    Το 2016 το οποιο καθρεφτιζεται με 2 αλλα ετη απο το παρελθον ξεκινησε την αφετηρια αυτου που θα ερθει.

    Οταν ηρθαν τα κοκκινα φεγγαρια ολοι προμηνηαν οτι κατι θα γινει και για πολλους τιποτα δεν εγινε πως δεν εγινε με το πρωτο το φεγγαρι αρχισαν οι χρονιες να καθρεφτιζουν το πρωτο γεγονος ηταν για να το δουν οσοι μπορουσαν να δουν.

    Οπως και με την ανασταση του Χριστου την ειδαν οσοι μπορουσαν να την δουν κι οσοι επρεπε να την δουν.
    Ακριβως το ιδιο εγινε και με τα κοκκινα φεγγαρια θυμαμαι με το τελευταιο κοκκινο φεγγαρι το ονειρο που ειχα δει με εναν δρακο κι εναν πολεμο που γινοταν κι εναν ο οποιος πολεμουσε με τον δρακο και τον λαβωσε οπως ακριβως γραφτηκε στη βιβλο για το πληγωμενο θηριο που θα σηκωθει ψηλα.
    Ηταν 2 ενας αντρας και μια γυναικα ενας αγγελος και μια γυναικα ο αγγελος ο οποιος θα λαβωσει τον δρακο και η γυναικα την οποια θα κηνηγησει ο δρακος και θα προστατευσει η γη.
    Οι δρακοι θα ειναι 2 κι οχι ενας ετσι ηταν και στο ονειρο 2 δρακοι ο ενας ξυπνησε κι επιτεθηκε στον αγγελο ο οποιος με τη βοηθεια της γυναικας τον λαβωσε δε τον σκοτωσε ομως.
    Οποτε εχουμε 2 δρακους εναν αγγελο και μια γυναικα ο ενας ξυπναει κι επιτιθεται ο αγγελος τον πληγωνει με τη βοηθεια της γυναικας.

    Η γυναικα θα προστατευτει απο τη γη και τον αγγελο και θα κηνηγηθει απο εναν δρακο απ οτους 2 κι ο ενας απο τους 2 θα πληγωθει.

    Ο αγγελος θα πρεπει να προστατευσει τη γυναικα που θα φερι ενα παιδι σε αυτο το κοσμο.

    Ο δρακος δεν θα θελει να γεννηθει αυτο το παιδι το παιδι ομως θα γεννηθει.
    Τα φεγγαρια ειχαν γεγονοτα εσεις τα ειδατε?
    Αν οχι αριχστε να τα παρακολουθειται απο τωρα το ολο θα συνεχισει ακομα τουλαχιστον ως το 2017 το οποιο 2017 ειναι ενας χρονος ερωτηματικο κι αυτο διοτι δεν θα γινει μονο καθρεφτισμα των χρονων..

  3. Αυτός η ”μεγαλοκαρδία” των εβραίων, με εκπλήσει
    Την ημέρα άγγελοι, το βράδυ σατανάδες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *