Διαφημίσεις

Σκέψου είμαστε απλά μπλογκ που προσπαθούμε να πάμε κόντρα σε αυτό που δεν θέλουν να φανεί, που δεν θέλουν να το γνωρίζεις!

Αν το έκανε η τηλεόραση ,οι εφημερίδες …ξέρεις τι θα γινόταν;

Στο ίντερνετ ειναι το μικρο ποσοστό της Ελλάδας και όχι το μεγάλο… το δέκα με το ζόρι είναι στο ίντερνετ …αλλά εμείς θα το πετύχουμε!

Έχεις καταλάβει Ελληνα την δύναμη σου ; Θα διεκδικήσεις αυτό που θελεις στην ουσία;

Μπορούμε και θα το πετύχουμε αν όλοι μαζί το προσπαθησουμε…!

Θα κάνουν τα πάντα να το κρατήσουν αλλά δεν μπορούν πια !

ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ …ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ !

GREXIT

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΔΩ

https://secure.avaaz.org/el/petition/GREXIT_GREXIT/

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Αν μέσα σε 3 ώρες να συγκεντρώνουμε 1000 υπογραφές …τότε τι παίζει με το ποσοστό;”
    1. Yπεγραψα και για τον ανδρα μου αλλα το πηρε ως δικο μου ονομα και ετσι φαινεται οτι εχω ψηφισει δυο φορες ομως δεν ειναι ετσι…. μου το ζητησε εκεινος και ενω χρησιμοποιησα το δικο του email εβγαλε το δικο μου ονομα ισως επειδη ημουν συνδεδεμενη στο facebook ταυτοχρονα

  1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΩΤΕΡΟ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΡΑΧΝΑ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek