12:58 - 22/06/2016

Η ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ έχει ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ στα ΚΡΥΦΑ

Διαφημίσεις

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Ίσως ακούγεται απότομο και εξωφρενικό. Πολλοί μπορεί να το θεωρούν ήδη ένα γεγονός. Όπως και να έχει αρκετά στοιχεία βγαίνουν στο φως…

Σε μια συνέντευξη στο ExopoliticsTV με τον Alfred Lambremont Webre, η κοσμολόγος Laura Magdalene Eisenhower, επιβεβαίωσε ότι μια εξωγήινη εισβολή έχει ήδη συμβεί και ότι οι κυβερνήσεις δεν θέλουν να το ξέρουμε.

Η Laura Eisenhower, δισέγγονη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Dwight D. Eisenhower, επανέλαβε την δήλωσή της στο Παγκόσμιο Συμπόσιο στο Σαν Μαρίνο, 30/3/2014:

«Υπήρξε μια τεράστια συγκάλυψη σε σχέση με την επαφή εξωγήινων και των κυβερνήσεών μας ενώ έχουν παραμείνει ως απόρρητα, πολλά γεγονότα με απαχθέντες ή όσους επικοινώνησαν – αυτό συμβαίνει επειδή μια εισβολή έχει ήδη πραγματοποιηθεί και δεν θέλουν να το γνωρίζουμε.

»Αυτή η εισβολή έχει διεισδύσει σε κάθε τομέα της κοινωνίας μας, κυρίως υπό μεταμφίεση, αλλά κατάφωρα προφανές σε πολλούς. Όταν εξετάζουμε μία μαρτυρία ή έναν πληροφοριοδότη, είναι σαφές ότι έχει γίνει κάποια συμφωνία με ομάδες εξωγήινων. Και, από ό,τι έχω ανακαλύψει, αυτό ξεκίνησε πολύ πριν από τον Ike (τον προπάππου της, nT. Αϊζενχάουερ)».

Υπάρχουν πάρα πολλές ενδείξεις που προτείνουν ότι πριν από δεκαετίες υπήρξε ένα σύμφωνο μεταξύ της κυβέρνησης των ΗΠΑ και εξωγήινων όντων, ενώ ήταν παρών και ο ίδιος ο πρόεδρος Ντουάιτ Αϊζενχάουερ.

Αυτό το σύμφωνο εορτάστηκε μαζί με κάποια μερίδα εξωγήινων (γκρι όντα – Greys), ύστερα από μία άρνηση πρότασης άλλων όντων (Nordic), να εξαλείψουν τα πυρηνικά όπλα.

Σε αυτό το σύμφωνο συμμαχίας με τους Greys, φαίνεται πως υπήρξε μία ανταλλαγή εξωγήινης τεχνολογίας (προς τις κυβερνήσεις) και παράδοσης ανθρώπων (προς τους Greys) για πολλών ειδών πειράματα.

Οι σκεπτικιστές συχνά απαιτούν αποδείξεις αυτών των «επαφών», όμως, προς το παρόν φαίνεται πως τα καλύτερα στοιχεία διαθέτει η δισέγγονη του Eisenhower, η οποία έχει αφιερωθεί στην έρευνα και τη διάδοση πληροφοριών και υποστηρίζουν ότι εισβολή εξωγήινων έχει ήδη λάβει χώρα.

Για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν θυμούνται, η Laura Eisenhower έχει αποκαλύψει, επίσης, πως ήδη υπάρχει στον πλανήτη Άρη γήινος μυστικός στρατός σε συνεργασία με εξωγήινους όπου προετοιμάζουν την Εναλλακτική λύση 3.

Και αναρωτιόμαστε… Αν τα πράγματα είναι έτσι όπως τα περιγράφει η Eisenhower, τότε… ποιών την επικείμενη εισβολή ενδεχομένως «φοβούνται» όλοι; Προφανώς του αντίπαλου δέους… Άραγε αυτή πλησιάζει; Πολλές ενδείξεις δείχνουν ότι ο καιρός είναι κοντά…

Στο video που ακολουθεί, ο συγγραφέας και ερευνητής Alfred Lambremont Webre, αναλύει την ιστορία και τις δραστηριότητες της Laura Eisenhower, η οποία φέρνει στο φως και αποκαλύπτει σημαντικά γεγονότα σε σχέση με τις συμφωνίες μεταξύ ΗΠΑ και Εξωγήινων.

Για όσους δεν γνωρίζουν αγγλικά: Γρανάζι, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (33)

  1. On Sunday between 4-6pm Obama, Biden and the 6 military males mentioned +1 more, and 4 CEO’S including Cargill, Aerostar, and 2 others, were all atrested by Procynians (Humans from Procyon)

  2. Ανώνυμος 06/22/2016 @ 2:53 ΜΜ

    ΟΙ “ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ” ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΤΕΡΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΙΝΔΩΝ, ΑΓΥΠΤΙΩΝ, ΚΙΝΕΖΩΝ.
    ΠΕΡΙ ΤΟ 10.000πχ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΙΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Κ ΑΠΕΙΛΗ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, Κ ΕΞΩΝΤΟΣΗ ΑΥΤΩΝ ΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ Κ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ Κ ΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΕΛΛΑΣ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΠΩΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΤΕ??????

    • Ανώνυμος 06/22/2016 @ 4:02 ΜΜ

      Υπάρχουν αποδείξεις με στοιχεία γι αυτά που λες;

      • Ανώνυμος 06/22/2016 @ 4:44 ΜΜ

        Θα μπορούσε κάποιος να αντλήσει στοιχεία από την Αποκωδικοποίηση της Ομηρικής Οδύσσειας του Βασίλη Λυκιαρδόπουλου
        https://drive.google.com/file/d/0By07kaLNCJQwNlpHZjVmTzhwMk0/view?pref=2&pli=1

        να αντιπαραβάλλει αρχαιολογικά ευρήματα με βιβλία άλλων θρησκειών αλλά και την καινή διαθήκη.
        Και γενικά, θέλει πολλή μελέτη, σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που μας δίνει ο Stranger.

        Καλή δύναμη σε όποιον το επιχειρεί,
        όμως τα περιθώρια στενεύουν!

        ο Άλλος (Ανώνυμος)
        όχι ο πιο πάνω

        • Ανώνυμος 06/22/2016 @ 7:30 ΜΜ

          ΑΔΕΡΦΕ ΣΩΣΤΟΣ
          ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
          ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΡΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ. ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΝΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
          ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝ ΠΕΡΙ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.
          ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ. ΟΛΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ.

          • ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 06/22/2016 @ 10:14 ΜΜ

            ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ…ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΛΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ…

  3. Τα μόνα εξωγήινα όντα που υπάρχουν είναι οι άγγελοι και οι δαίμονες… Μην χάνουμε χρόνο με ανοησίες… Οι “πεφωτισμένοι” θέλουν να μας αποπροσανατολίσουν για να μας παρουσιάσουν την κατάλληλη στιγμή τον αντίχριστο.
    Μακάρι τον χρόνο που χάνουμε με αυτές τις βλακείες να τον αφιερώναμε στον Θεό…

    • Ανώνυμος 06/22/2016 @ 5:28 ΜΜ

      ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ? ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑΝΙ ΤΩΡΑ

      • Η ορθόδοξη εκκλησία πιστεύει σε δαίμονες και αντίχριστους και κατ επέκταση πιστεύω κι εγώ ως βαπτισμένη ορθόδοξη χριστιανή. Εσύ να υποθέσω δεν ανήκεις στην ορθόδοξη εκκλησία για να απαντάς έτσι. Όμως λύσε μου την απορία, γιατί εφόσον πιστεύω σε δαίμονες και αντίχριστους πρέπει να πιστεύω και στους εξωγήινους; Μάλλον ο συλλογισμός σου είναι παράλογος…
        Επίσης, όνειρα γλυκά και ξεκούραστα!

        • αμήν ελενη

        • Ανώνυμος 06/23/2016 @ 1:33 ΜΜ

          ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ Η ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ (ΣΤΟΙΧΕΙΑ) ΠΑΡΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥ (ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ). ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ “ΝΟΜΙΜΗ” ΠΑΡΑΛΟΓΗ

          • Σε κατανοώ αλλά δε συμφωνώ.
            Το τι είναι λογικό ή παράλογο θα το δείξει ο χρόνος.
            Ο καλοπροαίρετος διάλογος πάντα μας πάει ένα βήμα μπροστά…
            Προσπαθώ να μην μπαίνω στον πειρασμό να βάζω ετικέτες, η κάθε άποψη είναι σεβαστή. Άλλωστε οι χαρακτηρισμοί δείχνουν δογματισμό. Αν και δεν είμαι και τόσο σίγουρη ότι όσοι σχολιάζουν το κάνουν με στόχο έναν επικοδομητικό διάλογο.

        • Ανώνυμος 06/23/2016 @ 11:52 ΜΜ

          ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥς ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ LoL

    • Οι άγγελοι δεν έχουν υλικό σώμα δεν μπορεί να είναι εξωγήινοι. Εξωδιάστατοι, ναι.

    • Ανώνυμος 06/22/2016 @ 7:15 ΜΜ

      ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΑ ΕΙΔΟΙ ΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΠΩΣ Κ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ 2-3 ΕΙΔΟΙ ΟΝΤΩΝ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΓΩΣΤΙΚΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΗ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΕΔΩ Κ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟ. ΤΟΣΟΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΤΟΣΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΟΝΤΑ.

      • Δηλαδή, είναι εγωιστικό να πιστεύω ότι υπάρχει ζωή μόνο στη γη; Και δεν είναι εγωιστικό και αλαζονεία να θέλουμε να ανακαλύψουμε περισσότερα από όσα μας έχει αποκαλύψει ο δημιουργός Τριαδικός Θεός μας; Έχεις διαβάσει στην Αγία Γραφή κάτι σχετικό με τους “εξωγήινους”;
        Και σε τελευταία ανάλυση, λύσαμε όλα μας τα προβλήματα εδώ στη γη και η έννοια μας είναι αν υπάρχει ζωή στους άλλους γαλαξίες; Άντε και υπάρχει ζωή πέρα από τη γη!Και υπάρχουν εξωγήινοι! Πες μου σε τι θα σε ωφελήσει η ξαφνική ανακάλυψή τους.Σε τι θα σε βοηθήσουν στη ζωή σου; Θα σου λύσουν τα προβλήματά σου;

    • ΑΡΤΕΜΗΣ 06/22/2016 @ 8:25 ΜΜ

      Ελένη θέλεις να μας πεις οτι στο απέραντο χάος του διαστήματος με τους τρισεκατομμυρια γαλαξίες κατοικούν ΜΟΝΟ ο θεός, οι αγγελοι, οι διαβολοι και οι ανθρωποι; Και τελικά ποιος είναι ο θεός; Αυτός που πιστευουν οι καθολικοί; οι ορθόδοξοι; οι ιεχωβαδες;οι μορμονοι; ο αλάχ; ο γιαχβε; ο κθούλου; οι ελ; οι κουνέλ και το κακό συναπήντημα; και γιατί πρέπει να τον προσκυνάμε και να τον φοβόμαστε;(οργή θεού) και αφού είναι θεός γιατί δεν εξαλείφει το κακό, τι θεός είναι τότε; αλλα ναι ξέχασα ειμαστε η αγάπη του μας έφτιαξε κατ εικόνα και ομοίωση του. Ναι αλλά γιατί μας έδιωσε απο τον παράδεισο; τι φοβήθηκε; επειδη φάγαμε από το δέντρο της γνώσης φοβήθηκε μήπως φάμε και απο της αθανασίας και γίνουμε ίδιοι σαν αυτόν; αφου είμαστε τα αγαπημένα του παιδια, δεν βλέπεις κάθε μέρα πόσση αγάπη υπάρχει στον κόσμό;

      Απλές απορίες ανέφερα θα εκτιμούσα αν θες και απλές εξηγήσεις

      • Αρτέμη θα σου απαντήσω με ειλικρίνεια (κι ας κοροιδέψεις) ότι δεν με απασχολεί καθόλου το θέμα “εξωγήινοι”. Το αντίθετο παραξενεύομαι που τόσοι άνθρωποι ασχολούνται μαζί τους και χαμογελάω κάθε φορά που βλέπω άρθρα σχετικά. Ούτε καν τα διαβάζω. Τις τελευταίες μέρες όμως αντιλήφθηκα ότι κάτι “παίζει”… Κάποιοι επίτηδες(?) προσπαθούν να τους φέρουν στη ζωή μας. Άραγε, γιατί σε αυτή τη χρονική στιγμή;Για το λόγο αυτό διάβασα και το παρόν άρθρο.
        Όσο για το Θεό, αναφέρομαι στον ένα, αληθινό και τριαδικό Θεό. Θα μου πεις έχεις αποδείξεις ότι αυτός είναι ο αληθινός και μοναδικός; Και θα σου πω ότι η πίστη είναι βίωμα, δεν στηρίζεται στη λογική. Υπό αυτή την έννοια νιώθω την παρουσία Του στη ζωή μου…και όχι μόνο στις ευχάριστες στιγμές της ζωής μου αλλά και μέσα στον πόνο…
        Όλα αυτά τα “γιατί” που θέτεις και πολλά ακόμη, πρώτη τα έχω ρωτήσει. Όμως ξέρω βαθειά μέσα μου πως ο Θεός έχει ένα σοφό σχέδιο για μένα, όπως και για κάθε άνθρωπο. Το σχέδιο της σωτηρίας μου. Ο Θεός μας είναι θεός αγάπης και πρώτος Εκείνος θέλει να τον πλησιάζουμε από αγάπη κι όχι από φόβο. Δυστυχώς μεγαλώσαμε με πολλές “κακοδοξίες”. Ο Θεός που παρουσιάζεις δεν έχει σχέση με τον αληθινό Θεό, που μπορεί να είναι και πατέρας και αδερφός και φίλος για τον καθένα μας.
        Θα μπορούσα πολλά να σου γράψω, αν όμως αυτά που ήδη έγραψα δεν έχουν μιλήσει μέσα σου, όσα και να γράψω απλά θα σε κουράσουν…

        • Ελένη καλημέρα θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους σχολιαστές και δεν θα κουράσω το θέμα. υπάρχει όμως μια λεπτή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην πίστη και στη γνώση.Η πρωτη είναι ότι αποδέχεσαι τα πράγματα ως έχουν περιμμένοντας κάποιον να σε σώσει και η δευτερη ότι βλέπεις ξεκάθαρα τον πόλεμο που γίνεται γύρω μας ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΏΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΚΑΜΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΝΙΑ ΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ Κ.Τ.Λ. Το πιος θα βγει νικητής θα το δείξει η έκβαση της μάχης, πάντως δεν θα είναι από ανθρώπους της πίστης.

          ”Το πιο δυσκολό πράγμα στον κόσμο είναι να δεις μέσα απο τα μάτια σου, αυτό που είναι μπροστά στα μάτια σου” Καντ

          • Επίσης, είναι ακατόρθωτο να κατανοήσεις το Θεό με τη λογική και τις αποδείξεις.
            Αλλά ακόμη κι αν ερχόταν ο Θεός μπροστά μας και έκανε τρομερά θαύματα, πάλι θα τον αμφισβητούσαν πολλοί.
            Τα γραφόμενά σου δείχνουν έλλειψη ουσιαστικής γνώσης και αυτό δικαιολογεί τα βιαστικά συμπεράσματά σου.
            Αλλά ας μην το κουράσουμε άλλο όπως λες κι εσύ, εφόσον δείχνεις να εγκλωβίζεσαι στην κοσμοθεωρία σου
            και κυρίως, εφόσον δεν βρίσκουμε ένα τουλάχιστον κοινό σημείο ώριμου προβληματισμού.
            Τελικά, κουβέντα να γίνεται… αλλά στην Ελλάδα ζούμε! Κλασσικοί νεοέλληνες…

          • ΑΡΤΕΜΗΣ 06/23/2016 @ 6:40 ΜΜ

            Μες στη κοσμοθεωρία σου έχεις εγκλωβιστεί εσύ Ελένη. Όσο για τις γνώσεις μου άστο καλύτερα.. Μια χαρά ζεις στη χώρα του ποτέ… συνέχισε έτσι

    • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 06/22/2016 @ 9:25 ΜΜ

      Αμα σου λεγαμε με αποδείξεις οτι οι άγγελοι ειναι τετραδιαστατα οντα με σαρκα και οστα απο τον σειριο και οι δαίμονες τρεισδιαστατα οντα με σαρκα και οστα απο τον ωριωνα , ενω ο βιβλικός θεουλης που πιστεύεις και τον ταΐζεις σαν καλό προβατάκι με την θεϊκή σου ενεργεία-σκεψη είναι αθάνατος (ανθρωπος)απο τον φαεθοντα αραχτός εν τοις ουρανοίς σε βάση στο εσωτερικό της σελήνης, τι θα εκανες μετα; θα σου έπεφτε βαρυ; θα το εψαχνες σαν Ελλην που εισαι; η θα έτρεχες κλαίγοντας για μετάνοιες στον ραββι σου;

    • Ανώνυμος 06/22/2016 @ 10:16 ΜΜ

      οι πεφωτισμενοι και καποιοι αλλοι ειναι πισω απο τις θρησκειες και μας εχουν φλομωσει στα ψεματα .Μεσω της ΠΙΣΤΗΣ οι ανθρωποι οδηγουνται στο δικο τους μονοπατι.Μεσω της ΓΝΩΣΗΣ στην αληθεια. Γνωση την οποια θα αποκτησει καποιος μετα το πανεπιστημιο με καταλληλη διασυνδεση, προσβαση,και πολλα αλλα. Ειναι ανηφορα ο δρομος
      προς την γνωση-αληθεια.Και αυτη ειναι που με θλιβει.Ετσι ειτε καποιος θα ζει μεσα στην εικονικη πραγματικοτητα που του εχουν ετοιμασει, ΕΙΤΕ θα αντιμετωπισει την σκληρη αληθεια η οποια οριζει διαφορετικα την κατανοηση αυτου του κοσμου.

  4. Ανώνυμος 06/22/2016 @ 7:48 ΜΜ

    Ποιο Θεο? Υπαρχει καμια σοβαρη αποδειξη υπαρξης Θεου ή Δαιμονα……!!

    • ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ... 06/22/2016 @ 10:10 ΜΜ

      ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ…
      ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΤΟΥΣ…

      • Και λίγα λες…!!!

        • ΠΡΟΣΕΛΕΝΗ 06/23/2016 @ 8:12 ΜΜ

          ΨΑΛΜΟ ΟΑ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔΙ
          ΣΤΙΧΟΣ 5 ΚΑ 7
          5 καὶ συμπαραμενεῖ τῷ ἡλίῳ καὶ πρὸ τῆς σελήνης γενεὰς γενεῶν.7 ἀνατελεῖ ἐν ταῖς ἡμέραις αὐτοῦ δικαιοσύνη καὶ πλῆθος εἰρήνης, ἕως οὗ ἀνταναιρεθῇ ἡ σελήνη

          «…ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΔΕ ΕΝ ΤΗ ΤΕΓΕΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΦΗΣΙΝ ΟΤΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑΝ ΩΚΗΣΑΝ, ΟΙΤΙΝΕΣ ΕΞΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΥΠΟ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ ΕΠΙΘΕΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΙΣ ΠΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΙΛΑΙ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗΝ, ΔΙΟ ΚΑΤΩΝΟΜΑΣΘΗΣΑΝ ΠΡΟΣΕΛΗΝΟΙ.»
          FRAGMENTA VARIA – “SCHOL. IN APOLLON. RH. 4, 264.”

    • Ανώνυμος 06/23/2016 @ 12:52 ΠΜ

      Α καλά…καλημέρα…καληνύχτα σου.

  5. Κάποιοι δεν αντέχουν την κριτική και απαντούν σπασμωδικά…
    Κι αν δημοσιευτεί κάποια αντίθετη άποψη από τη δική τους αρχίζουν τις εξυπνάδες και τα υπονοούμενα γιατί δεν έχουν επιχειρήματα…
    Αυτό νομίζω ονομάζεται:
    Δημοκρατία
    Ελευθερία σκέψης και λόγου
    Σεβασμός
    Εσωτερική καλλιέργεια
    Πρόοδος
    Κλπ κλπ κλπ!

  6. ευλογητος 06/23/2016 @ 10:32 ΜΜ

    ΚΟΨΤΕ ΤΗ Μ@Λ@ΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ.
    ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.
    ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*