13:26 - 21/06/2016

Περίεργα φαινόμενα στον ουρανό της Ελλάδας

Διαφημίσεις

Περίεργα πράγματα έχουν ξεκινήσει από την Κυριακή….

Γιατί βάζω την Κυριακή ως ορόσημο;

Ήταν καθαρά ο περίεργος καύσωνας, που δεν μπορούσες να δεις με τίποτα τον ουρανό και αυτό το ακόμα πιο περίεργο πυκνό σύννεφο που ήταν ΜΟΝΟ πάνω από τη χώρα μας.

Από την Κυριακή και μετά περίεργα φαινόμενα στους ουρανούς της Ελλάδας.

Την Κυριακή ο STRANGER αλλά και μερικά άλλα ιστολόγια σας έγραψαν για την χειραγώγηση του χρόνου και το mandela effect…

Τα ξημερώματα σας έγραψα για το περίεργο μετέωρο.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο φίλοι μου…

Πριν λίγο καλή μου φίλη, ΑΠΟΛΥΤΑ αξιόπιστο άτομο μου έστειλε αυτήν την φωτογραφία :

Περίεργα φαινόμενα στον ουρανό της Ελλάδας - Εικόνα1
Η φωτογραφία είναι από χωριό της Εύβοιας στο ξημέρωμα σήμερα 21/6. Αυτό που βλέπετε αριστερά δεν είναι ο δημοτικός φωτισμός, αλλά ΞΕΚΑΘΑΡΑ δεύτερος ήλιος, το ίδιο φωτεινός με αυτόν δεξιά.

Η καλή φίλη μου το ξεκαθάρισε και την πιστεύω απόλυτα :

Δεν ειναι λαμπα το λεω με σιγουρια γιατι ΕΓΩ τα ειδα Ζαχαρια μου ΕΓΩ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗ ΦΩΤΟ
Εντός της ημέρας επανέρχομαι με πολλά άρθρα και πληροφορίες.

Μόνο ένα στοιχείο θα σας δώσω… Έχουν πειράξει μέχρι και την Καινή Διαθήκη… και δεν μιλάω για την Αγγλική έκδοση… αλλά για την Ελληνική… 
e-koutsobola.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (43)

  1. Ανώνυμος 06/21/2016 @ 1:48 ΜΜ

    Κατι δεν παει καθολου καλα εδω κ 5_6 μερες
    Την φωτογραφία δεν την σχολιαζω
    Αλλα…ενας ανθρωπος να πατήσει το κουμπάκι του βίντεο δεν βρίσκεται
    Προσωπικα θα τραβαγα βίντεο μεχρι να τελειωσει η μπαταρία…ουλιαζοντας υστερικα

  2. lampa einai eleos dld…

  3. Ανώνυμος 06/21/2016 @ 2:06 ΜΜ

    Πιστευω πως ειναι λάμπα γιατι + το σπιτι φωτίζεται στην πανω αριστερά γωνία, και η κολώνα φωτίζεται στο ύψος της φωτεινής πηγής, και φαινεται και η μεταλλική βάση της λάμπας στην κολώνα..

  4. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 06/21/2016 @ 2:31 ΜΜ

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ; ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΟΛΩΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΖΟΥΜΑΡΕΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΤΗΣ ΚΟΛΩΝΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΛΑΜΠΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΦΙΛΗ ΣΑΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΩΤΟ Ή ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ.

    • ΑΓΝΩΣΤΗ 06/21/2016 @ 3:07 ΜΜ

      ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΛΟΝΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ!

      • ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 06/21/2016 @ 6:17 ΜΜ

        ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΙΣΑ ΙΣΑ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΩΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ, ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;

  5. Λάμπα είναι ρεεεεεε!!

  6. παιδια σας διαβαζω χρονια αυτη η φωτογραφια διαφημιζει την ΔΕΗ και τιποτα αλλο. Λιγο προσοχη παρακαλω.

    • Κατοχικά Νέα 06/21/2016 @ 4:33 ΜΜ

      Μαθε ρε αφου μας διαβαζεις χρονια…μαθε ρε…την υπεροντοτητα τσεκαρουμε καθε μερα….μαθε ..δεν μας διαβζεις καθε μερα αλλιως θα ηξερες τι κανουμε

  7. Ανώνυμος 06/21/2016 @ 3:08 ΜΜ

    Λοιπον,η λαμπα ειναι λαμπα κ ο ηλιος δεν ειναι ηλιος..τοσο ψηλα,τοσο σκοτεινα,κ αλλου παει η σκια..

  8. Νικ the greek 06/21/2016 @ 3:10 ΜΜ

    το ουρανιο σωμα, δεν ειναι ο ηλιος, ειναι το φεγγαρι, το αλλο φως ειναι η λαμπα της ΔΕΗ.δεν ειναι ξημερωματα, στο ιδιο χωριο μενω,

  9. Ανώνυμος 06/21/2016 @ 3:16 ΜΜ

    Εχω την υποψια οτι μας βαζεις γρίφους..όμως εχω θείο ντετέκτιβ..δεν μπορει,εκτος απο την μυτογκα κατι θα κληρονομησα

  10. εχεισ και αλλεσ καλεσ φιλεσ που τισ πιστεύεις ..ήμαρτον …τελικα το δουλεμα κυριε ζαχαρια παει συνεφο….η κολονα φωτίζετε απο την λαμπα οπωσ και το αριστερο παραθυρο του σπιτιου …πουλασ φούμαρα επίτηδες
    η εισαι τοσο ασχετοσ….λιγο σεβασμο στην νοημοσύνη μασ…

    • Κατοχικά Νέα 06/21/2016 @ 4:29 ΜΜ

      Αν ειχατε λιγο μυαλο δεν θα κατηγορουσατε τον ζαχαρια αλλα τον τροπο που η υπεροντοτητα κινειτε… οταν ακουμπας πραγματα που τσουζουν (μαντελα) ειναι σιγουρο οτι θα ερθουν αμεσως μετα αλλοι να αποδομησουν με οποιο τροπο…το γνωριζουν δεν το γνωριζουν..επιβολη η μη…μαυροψυχης η οχι…αν λοιπον για τις επομενες μερες εχουμε απο δικους μας ολο μουφα φωτο…μην φωναζετε ουτε για τους δικους μας …γιατι και αυτοι το εδιαν στα αληθεια,….αλλα εμεις πρεπει να αποδομηθουμε…μαθετε να σκεφτεστε…ειμαστε μεσα σε ενα ηλεκτιρκο κουτι που μας κοιτα απο παντου…εγω παρατηρω …ακομα και τις λαθος κινησεις…πααρτηρω ετσι πρεπει να κανω για να δω πως αντιδρα η υπεροντοτητα…ελπιζω εστω και ενας να κατανοησει τι λεω τωρα!

      • Έχεις χάσει τη μπάλα μαλακα..
        Η αλήθεια είναι η σωτηρία της ψυχής, όχι να μάθουμε τις κινήσεις της υπεροντωτητας. Έχετε γίνει όλοι σεισμολογοι και μάντεις για το τι κι που θα συμβεί, ποτέ θ’ανατραπεί φορτηγό και ποτέ θα έρθει η επόμενη λούπα και ο κόσμος ασχολείται με το να προσπαθεί να βγάλει άκρη εάν έχετε δίκιο η Όχι.. και δίκιο να έχετε καλα κάνετε, αλλά τον κόσμο στην αλήθεια δεν τον οδηγείτε..
        Δημιουργείτε ακόμα ένα εμπόδιο, ακόμα έναν περισπασμο στους ανθρώπους που θα έπρεπε να σκέφτονται τον Θεό και να κάνουν καμία προσευχή..
        Κι ακόμα περισσότερο που όσα γράφετε υπάρχουν.. Αυτό θέλει και η υπεροντωτητα σου μπουφέ!! Να συνειδητοποιήσεις ότι κάτι υπάρχει και να π αρασυρθεις στο κυνήγι της πληροφορίας.
        Έμαθες τα κόλπα του διαβόλου μέσα κι έξω, πάνω κάτω.. Και? Έκανες κάτι μ’αυτό? Ακόμα και ν’αλλάζουν τα σχέδια κάθε φορά που συνειδητοποιείς εσύ κάτι. Κάθε φορά που δημοσιεύεις κάτι.. Ούτε τα κόλπα του θα τελειωσουν ποτε, ούτε τα σχέδια αλλάζουν, απλά υλοποιούνται με άλλη μορφή..
        Κι εσυ?
        Εσύ εκεί.. Στο κυνήγι του χαμένου θησαυρού.. Ν’αποκρυπτογραφισεις το Ματριξ, τις λούπες και του κωλου τα εννιάμερα..
        Και με την ψυχη σου τι?
        Να σου πω εγώ τι..
        ΤΙΠΟΤΑ..
        Ποια είναι η αλήθεια που κυνηγάς?
        Μια μαλάκια.
        Σ’έχει βάλει ο διάολος να κυνηγάς την ουρά σου και νομιζεις ότι κάτι κανείς..
        Μ Α Λ Α Κ Α . . .
        Μην κράζει το κόσμο επειδή δεν συμφωνεί 100% μαζί σου..
        Και μην είσαι τόσο σίγουρος ότι είσαι τόσα έτη φωτός μπροστας από τους υπολοιπους.
        Είναι άτομα εδώ μέσα που σε ακολουθούν με κλειστά μάτια και αύριο θα Α πολογηθεις και λογοδοτησεις και για τις δικές τους ψυχές..

        • Κατοχικά Νέα 06/21/2016 @ 11:57 ΜΜ

          Ο μαλακας θα σου πει λοιπον οτι την ψυχη μου την εχω καλα φυλαγμενη στον ουσιαστικο θεο της υπαρξης , εσυ απο την αλλη αποδεχτηκες θεους και εικονες φτιαγμενες απο ανθρωπους …κοιτα φιλε μου χριστιανε της αγαπης οπως προφανως θα νομιζεις οτι εισαι μην και εσυ προσκυνας τον σατανα και δεν το ξερεις!! Τωρα κατσε στις λεξεις και βγαλε νοημα αν ειμαι χριστιανος η οχι…αλλα στο λεω φανερα …εσυ δεν εισαι και ειναι απολυτα σιγουρο αυτο!

          • Το μονο σιγουρο ειναι οτι ειμαι Χριστιανος Ορθοδοξος..
            Το επίσης σίγουρο είναι ότι δεν είμαι σωστός στην παραπάνω μου ιδιότητα..
            Το τι είσαι και τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή δεν με απασχολεί δευτερόλεπτο.
            Η δουλειά σου όμως με απασχολεί και ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο έχεις μάθει τους οπαδούς σου να σκέφτονται..
            Δηλαδή εμείς που βλέπουμε με τα ματάκια μας ότι είναι λάμπα της ΔΕΗ είμαστε καθυστερημένοι?
            Η μήπως κι αυτό είναι πείραμα για να ξεσκεπασετε την υπεροντωτητα?
            Είμαστε τα πειραματόζωα σας και με την αντιδραση της συνείδησης μας σε κάθε σας άρθρο ενεργοποιούμε αντιδράσεις της άλλης πλευράς τις οποιες εκ των υστέρων εσείς αποκρυπτογραφειτε.
            Όταν έχεις γνωστοποιήσει την ατζέντα σου ρε φίλε σε 10 άτομα και είσαι κρυψινους και μυστηκοπαθης τι απαντήσεις περιμενεις από τον κόσμο που σε διαβαζει κι εκνευρίζεσαι με το σκεπτικό τους?
            Δηλαδή θέλεις όλοι εδώ μέσα να ασχοληθούμε με την αριθμοσοφία και να στηβουμε το μυαλο μας για το που θα γινει η επόμενη καταστροφή? Κι αν δεν υιοθετήσουμε τις απόψεις σου ειμαστε βαθια νυχτωμενοι και δεν καταλαβαινουμε τι κανεις?
            Εσύ καταλαβαίνεις τι κάνεις?
            Ποια η ουσία?
            Ξανά διάβασε τα λόγια μου στο προηγούμενο ποστ και προβληματισμού.
            Τουλάχιστον τα δικά μου πιστεύω υπάρχουν 2000 χρόνια. Ο πραγματικός Θεός της ύπαρξης ποτέ δημιουργήθηκε και που. Μέσα σου? Μαζί με την εκκίνηση του site?
            Συ γνώμη για τους χαρακτηρισμούς αλλά εξεραγην. Φοράω παντελόνια όμως και αναιρω..
            Σε παραδέχομαι σαν ερευνητή.. Μέχρι εκεί..
            Μη μας Κ ραζεις που δεν δεχόμαστε τα παντα αμάσητα..

          • Κατοχικά Νέα 06/22/2016 @ 1:59 ΠΜ

            Απαντησα ποιο πανω για το ποιον πρεπει να βρισετε στο θεμα της λαμπας και σε οσα μουφες ερθουν εδω απο την στιγμη που πιασαμε το θεμα μαντελα…Για να βοηθησω λιγο την γραμικη σκεψη σου…ενας παρατηρητης ..παραμενει παντα παρατηρητης …ακομα και οταν γνωριζει οτι θα ξεκινσει η αποδομηση…το ειπα και πιο πανω..αν δεν με πιανεις δεν μπορω να βοηθησω..οπου μπορω να ειμαι ξεκαθαρος το κανω! Τωρα αν δεν πιανεις οτι πρεπει να αποδομηθουμε ακομα γιατι εχουμε στραβο γιλεκο..οπως ο φανταρος που βγαινει στην αναφορα και τρωει εικοσαρες γιατι τα φρυδια του ειναι στραβα απο τον λογαχο που δεν τον παει…τοτε δεν μπορω να σου εξηγησω παραπανω το θεμα παρατηρησεις…και εγω σαν λαμπα το ειδα…δεν ειμαι γκαβος..αλλα δεν θα το εμποδισω….γιατι θα σταματησω την παρατηρηση…οπως και να εισαι σιγουρος οτι και η κοπελα που το εστειλε ..το ειδε ακριβως οπως λεει… αλλα το θεμα ειναι επιφανεια ..με κρινεις για αυτο που βλεπεις στην φωτο και οχι για αυτο που σου εξηγω…την παρατηρηση…την αλλαγη…το στησιμο.κοκ κοκ κοκ!!! Απο ποιον οε?,.,σκεψου ρε φιλε σκεψου

    • φαντασου οτι κατι τετοιοι εχουν παιδια !!!
      πω πω κριμα

  11. ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΛΙΟΣ... 06/21/2016 @ 3:56 ΜΜ

    ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΠΑ…
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΛΕΜΕ ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΛΙΟΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΡΡΕΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΡΥΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…Η ΓΗ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ…ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΘΑ ΕΠΕΡΧΟΝΤΑΝ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΡΧΟΝΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…
    ΓΙ’ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ…ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ…

    • Κατοχικά Νέα 06/21/2016 @ 4:26 ΜΜ

      Εχεις διαβασει σε καμια αστροφυσικη και αστρονομια την αλαθεια; οτι ειμαστε στην κοιλη πλευρα και οτι ολα οσα ακους για το απειρο συμπαν ειναι ενα τεραστιο παραμυθι του ματριξ…Πωωωω θα πεις τι γραφικοι…αλλα πες μου περαν τα βιβλια της προπαγανδας εχεις διαβασει την αντιθετη αποψη; ΟΧΙ…θα σε κλαυψω και σε αυτο συντομα…αλλα γνωριζω οτι δεν πρκειτε να ακουσεις!

      • ΑΠΑΝΤΗΣΗ.. 06/21/2016 @ 5:17 ΜΜ

        ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΑΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΝΑΣ 2ος ΗΛΙΟΣ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΖΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΖΑ = ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ 2ος ΗΛΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗΣ ΡΟΠΗΣ…ΡΩΤΑ (ΟΣΟ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ) ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ…Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΝΘΗΛΙΟ ΑΝΤΙ-ΥΛΗΣ ΑΟΡΑΤΟ…ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ 2ΟΣ ΗΛΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗΣ ΡΟΠΗΣ, ΙΔΙΑΣ ΡΟΠΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΗΛΙΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΤΑΡΑΣΟΤΑΝ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΤΑΝ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ (ΒΛ. ΝΟΜΟ ΤΙΤΙΟΥΣ-ΜΠΟΝΤΕ)…ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 2ο-ΨΕΥΤΟ-ΗΛΙΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ – ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ BLUE-BEAM ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ…
        ΑΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ… ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ SITE ΣΟΥ…ΑΛΛΩΣΤΕ….
        ΠΑΝΤΩΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ…

        • Ανώνυμος 06/21/2016 @ 10:34 ΜΜ

          Για την περίπτωση του 2ου ήλιου, έχουμε γράψει την γνώμη μας με ονοματεπώνυμο ήδη από τον Μάρτιο του 2011, στην ιστοσελίδα http://www.afipnisis.gr. η ιστοσελίδα έχει πέσει… αλλά όπως και να έχει τότε εν έτη 2011 τα γραφόμενα μου είχαν κάνει εντύπωση.

          Στα τότε γραφόμενα μου είχε συμπέσει η εκδήλωση στο Ίδρυμα Μ. Β. Βαρδινογιάννη, ενός βιβλίου… και ο τίτλος ενός βιβλίου ήταν… “Η χώρα των δυο ήλιων”…
          http://www.mvvfoundation.gr/index.php/ct-menu-item-9/photo-gallery/2013-07-08-11-12-29

          Για μένα κάποια σοβαρά φαινόμενα που υπάρχουν οφείλονται σε αυτή την φράση που υπάρχει στις μυθολογίες των πολιτισμών, ως το “ουράνιο μονοπάτι των Θεών”… κάτι που αναφέρει ο Θ. Αξιώτης στα έργα του. Πρόκειται για διαστολή – συστολή του γαλαξία μας, με αποτέλεσμα να φαίνονται που και που… τα είδωλα (καθρεπτισμός) του μεγαλύτερου ήλιου του γαλαξία μας, Σείριου (ως 2ου ήλιου) και του Σείριου β΄ ως μπλε η γαλάζιο άστρο.

          Το τι επιπτώσεις μπορεί να έχει κάτι τέτοιο… υπάρχουν οι μυθολογίες των πολιτισμών, πηγαίνεις διαβάζεις και καταλαβαίνεις, η συμπεραίνεις του τι έρχεται.

          Αυτά.

  12. Ανώνυμος 06/21/2016 @ 4:07 ΜΜ

    ΣΤΙΣ 21/06/16 ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΗΡΞΑΝ ΓΙΑ 2 ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ.ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΛΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΧΛΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝΟ ΧΛΩΜΟ ΛΙΓΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΗΛΙΟ.ΤΟ ΦΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΗΛΙΟ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΟΣΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΦΩΤΟ.ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

  13. καλά κρασιά... 06/21/2016 @ 4:11 ΜΜ

    ο ένας”ήλιος” δεξια είναι η πανσέληνος και ο άλλος αριστερά είναι η λάμπα της κολώνας. φαίνεται καθαρά η αντανάκλαση του φωτός της λάμπας στο παράθυρο που είναι ακριβώς κάτω και που είναι σαφώς φωτεινότερο από το διπλανό του.

  14. ΜαυροςΠιτ 06/21/2016 @ 4:24 ΜΜ

    λοιπον
    σε 9 λεπτα θα μιλησουν οι UFAδες
    ήδη εδω κανουν τεστ
    σε ολη τη πόλη εκους δυνατά ΕΝΑ…ΕΝΑ …ΔΥΟ….ΤΕΣΤ
    εγώ ήδη παρετήθηκα αφού εδειρα το αφεντικο μου κ χαρισα ολα τα υπαρχοντα μου στον κοσμο
    Σταματίστε τη γη να κατέβω σε άλλο γαλαξία

  15. ΡΕ Ζαχο…ή σου χακαραν το λογαριασμο σου,ή το κανεις να μας δοκιμασεις…Δεν μπορω να πιστεψω οσο αξιοπιστη κι να ειναι η φιλη σου οτι βλεπεις 2 ηλιους….Γιατι εαν στην τελικη ειναι 2 ηλιοι,τοτε ειμαστε χαμενοι απο χερι…..

  16. Ανώνυμος 06/21/2016 @ 6:49 ΜΜ

    Πως θα σας στείλω μερικές πολύ παράξενες φωτο που τράβηξα την περασμμενη Κυριακή κοντα στους Δελφούς με ενα φαινομενικα φακοειδες συνεφο που παρα.τον.ισχυρο ανεμο δενεκινητο μαζι κε τα άλλα αλλα μεσα του ξεχωζαν αδα οι γραμμές δισκοειδους “εργαλείου” οση ωρα λογω του ισχυρού ανεμου το συνεφο γινόταν ατρακτοειδες ;;;

    Παρακαλώ αν τις θελετε δωστε μου οδηγίες στο mail μου.

  17. λαμπα ειναι εαν μεγενθυνεις την ιδια την φωτο αναγνωριζεται και ο αλουμινενιος βραχιονας που την στηριζει.

  18. Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΕΊΝΑΙ ΑΠΛΉ ΕΊΣΤΕ ΗΛΊΘΙΟΙ

  19. ΛΑΒΡΕΝΤΗΣ 06/21/2016 @ 7:25 ΜΜ

    το άσπρο σπίτι τώρα φύτρωσε ή τώρα άρχισε να καταποντήζεται
    μυστήριο………………….

  20. μαλάκες είστε γκαβάδια? Καντε ένα ζούμ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΛΙΚΗ ΒΑΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΥΛΟ.. ΕΠΕΙΣΗΣ ΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΙ ΗΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΣ ΛΕΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΗΛΙΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ??
    Λοιπόν κατοχικά? Σας κάνω τζάμπα σεμινάριο φωτογραφίας εάν μου υποσχεθείτε ότι θα γράφετε τέτοιες βλακίες σαν αυτες και στα αγγλικά.. ¨Εχω πόσο κόσμο να του τις στείλω να γελάνε αλλα δεν ξέρουν ελληνικά κρίμα δεν είναι?
    Άσχετο τι πανέρμορφο σπίτι είναι αυτό πετρινο

  21. ΑΙΜΑΧΟΝ 06/21/2016 @ 9:43 ΜΜ

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΛΑΜΠΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΌΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

  22. ΑΝΩΝΥΜΟΣ 06/21/2016 @ 10:10 ΜΜ

    Είναι αυτός ο δικός μας ήλιος;Εμένα γιατί μου φαίνεται διαφορετικός;

    http://penteli.meteo.gr/stations/parga/lefkada/20.jpg

  23. η φιλη σου προφανως κ ειχε καταναλωσει 2-3 καραφακια τσιπουρο

  24. ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΠΑ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

    ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΕΣΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΣΕ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΛΩΝΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΜΑΚΡΥΑ;!;!

    ΣΤΡΕΪΤΖΕΡ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ…

    Π²

  25. λάμπα ξε λάμπα η βάση του πράσινο έχει…..

  26. Το Λυπηρό είναι ότι όλοι αυτοί που πιστεύουν/αναπαράγουν αυτές τις ανοησίες έχουν δικαίωμα ψήφου.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*