Διαφημίσεις

Το ογκώδες όχημα 2,5 τόνων εγκλώβισε το σώμα του άτυχου άνδρα ανάμεσα στον προφυλακτήρα και την πύλη και το συνέθλιψεΣοκαρισμένο είναι το Χόλιγουντ από τον χαμό του 27χρονου ηθοποιού Anton Yelchin, ο οποίος έχασε εχθές τη ζωή του σε ένα τραγικό δυστύχημα στην είσοδο του σπιτιού του. 

Το άψυχο κορμί του νεαρού σταρ, γνωστού για τον ρόλο του στο Star Trek, βρέθηκε εχθές στον ιδιωτικό δρόμο που οδηγεί στην οικία του, στο Στούντιο Σίτι της Καλιφόρνια, συνθλιμμένο από το ίδιο του το τζιπ, όπως αποκάλυψαν οι αρχές.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα όταν ο Yelchin βγήκε για λίγο από το τεράστιο Grand Cherokee, αφήνοντας το στη νεκρά, προφανώς για να κλείσει την πύλη που οδηγεί στο σπίτι του.

Το ογκώδες όχημα τσούλησε προς τα πίσω, εγκλωβίζοντας τον άτυχο 27χρονο ανάμεσα στον προφυλακτήρα και τα κάγκελα της πύλης και λιώνοντας το κορμί του με το τεράστιο βάρος του των 2,5 τόνων.

Η είσοδος του σπιτιού του άτυχου ηθοποιού

Τραγικός θάνατος σταρ του Χόλιγουντ - Τον έλιωσε το αυτοκίνητό του - Εικόνα 0

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, ένας φίλος του ηθοποιού, ο οποίος είχε ανησυχήσει εξαιτίας της αργοπορίας του Yelchin σε μία προγραμματισμένη πρόβα, επισκέφθηκε το σπίτι του άτυχου άνδρα και βρήκε τη σορό του σφηνωμένη ανάμεσα στο τζιπ και το σημείο όπου τα κάγκελα ενώνονται με μια πλίνθινη κολόνα. Η μηχανή του αυτοκινήτου του ήταν ακόμα αναμμένη. 

Παρόλο που οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να ριχτεί άπλετο φως στις συνθήκες του φρικτού δυστυχήματος, πηγές του TMZ από την τοπική αστυνομία αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν υποψίες δολοφονικής ενέργειας. «Όπως φαίνεται, βγήκε για λίγο από το αμάξι του και εκείνο τσούλησε προς τα πίσω, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του», είπε ο εκπρόσωπος του ΑΤ του Λος Άντζελες στο Hollywood Reporter. 

Ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε στο Star Trek Beyond που κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο

Τραγικός θάνατος σταρ του Χόλιγουντ - Τον έλιωσε το αυτοκίνητό του - Εικόνα 1

protothema.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Τραγικός θάνατος σταρ του Χόλιγουντ – Τον έλιωσε το αυτοκίνητό του”
  1. Στις 22/6/2015, ο Τζέιμς Χόρνερ (James Horner) πέθανε σε περίεργο αεροπορικό δυστύχημα. Μεταξύ άλλων, είχε εργαστεί σε δύο Star Trek και τις ταινίες Ένας Υπέροχος Άνθρωπος και Apollo 13. Ήταν 61 χρονών.

    Ένα χρόνο μετά…

    Στις 19/6/2016, ο Άντον Γέλτσιν (Anton Yelchin) πέθανε σε περίεργο τροχαίο. Γνωστός από τη συμμετοχή του στις ταινίες Star Trek και Alpha Dog. Ήταν 27 χρονών.

    Και οι δύο θάνατοι ήταν περίεργα ατυχήματα που συνέβησαν κοντά στο Θερινό ηλιοστάσιο. Είχαν ως κοινό στοιχείο την δουλειά τους στο Star Trek.

    Ενδιαφέρον; Τα συμπεράσματα δικά σας

    1. Έχει ενδιαφέρον η υπόθεση. Κοιτάξτε! Θα υπολογίσω τους πυθμενικούς φυσικούς αριθμούς της ημερομηνίας θανάτου και της ηλικίας τους και θα δείτε το παρακάτω που συμβαίνει. Ας παίξουμε λιγάκι με αριθμολογία λοιπόν…

      Πρώτα θα πάρουμε τον Τζέιμς Χόρνερ.

      Ημερομηνία Θανάτου: 22/6/2015
      2+2+6+2+0+1+5 = 18 = 1+8 = 9
      Άρα η ημερομηνία θανάτου βγάζει αριθμό 9

      Ήταν 61 χρονών όταν πέθανε, οπότε έχουμε
      61 = 6+1 = 7
      Άρα η ηλικία του μας δίνει 7

      Πάμε τώρα στον κύριο Άντον Γέλτσιν.

      Ημερομηνία Θανάτου: 19/6/2016
      1+9+6+2+0+1+6 = 25 = 2+5 = 7
      Άρα η ημερομηνία θανάτου βγάζει αριθμό 7

      Ήταν 27 χρονών όταν πέθανε, οπότε έχουμε
      27 = 2+7 = 9
      Άρα η ηλικία του μας δίνει 9

      Συμπέρασμα: Η ημερομηνία θανάτου του ενός κάνει χιαστή αντιστοίχηση με τη ηλικία του άλλου.
      Τώρα μιας και το 7 και το 9 εμφανίζονται και στους δύο, έχουμε 7+9 = 16 = 1+6 = 7
      Άρα μένει ως κοινός αριθμός ο 7 που σχετίζεται με τον αποκρυφισμό στην αριθμολογία.

    2. Έχει ενδιαφέρον η υπόθεση. Κοιτάξτε! Θα υπολογίσω τους πυθμενικούς φυσικούς αριθμούς της ημερομηνίας θανάτου και της ηλικίας τους και θα δείτε το παρακάτω που συμβαίνει. Ας παίξουμε λιγάκι με αριθμολογία λοιπόν…

      Πρώτα θα πάρουμε τον Τζέιμς Χόρνερ.

      Ημερομηνία Θανάτου: 22/6/2015
      2+2+6+2+0+1+5 = 18 = 1+8 = 9
      Άρα η ημερομηνία θανάτου βγάζει αριθμό 9

      Ήταν 61 χρονών όταν πέθανε, οπότε έχουμε
      61 = 6+1 = 7
      Άρα η ηλικία του μας δίνει 7

      Πάμε τώρα στον κύριο Άντον Γέλτσιν.

      Ημερομηνία Θανάτου: 19/6/2016
      1+9+6+2+0+1+6 = 25 = 2+5 = 7
      Άρα η ημερομηνία θανάτου βγάζει αριθμό 7

      Ήταν 27 χρονών όταν πέθανε, οπότε έχουμε
      27 = 2+7 = 9
      Άρα η ηλικία του μας δίνει 9

      Συμπέρασμα: Η ημερομηνία θανάτου του ενός κάνει χιαστή αντιστοίχηση με τη ηλικία του άλλου.
      Τώρα μιας και το 7 και το 9 εμφανίζονται και στους δύο, έχουμε 7+9 = 16 = 1+6 = 7
      Άρα μένει ως κοινός αριθμός ο 7 που σχετίζεται με τον αποκρυφισμό στην αριθμολογία. Το γράμμα G αντιστοιχεί επίσης στον αριθμό 7. Οπότε μπορεί να είναι και δουλειά της μασονίας που εχει ως σύμβολο το G.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *