Διαφημίσεις

50 διπλωμάτες από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έχουν υπογράψει ένα έγγραφο που ζητάει άμεσο πόλεμο στην Συρία

Ένα έγγραφο το οποίο υπογράφτηκε από 50 διπλωμάτες που επιμένουν στην εξάλειψη του πρόεδρου της Συρίας Άσαντ, ώστε να μπορέσουν να εξουδετερώσουν την ISIS που έχουν δημιουργηθεί από τους ίδιους, για να εξοντώσουν τον Άσαντ και να αλλάξουν το στάτους κβο στη Συρία.

Αυτή είναι η λογική πίσω από την είδηση που έσπρωξαν οι προγραμματιστές της μαζας.

Οι νεοσυντηρητικοί γύρω από την Χίλαρι Κλίντον, νομίζουν ότι επειδή κατέχουν πυρηνικά όπλα είναι ανώτεροι στην πραγματικότητα από τους άλλους λαούς και για αυτό προτιμούν από αύριο να προκαλέσουν έναν πόλεμο με τη Ρωσία, προκειμένου να την εξουδετερώσουν για πάντα σαν ένα δυνητικό ανταγωνιστή. Εκτός από τους αμερικάνους που θέλουν τον πόλεμο κατά της Συρίας είναι και οι Σαουδάραβες που πληρώνουν τον προεκλογικό αγώνα της Κλίντον και την περιμένουν πως και πως να βγει για να τελειώνει με τον Ασαντ…

Τα δολάρια που χάνουν οι αμερικανοι και οι Σαουδάραβες όσο κυβερνάει ο Ασαντ στη Συρία είναι τεράστια ποσά και δεν συμφέρει άλλο η καθυστέρυση των πέντε χρόνων πολέμου.

Παρά το γεγονός ότι η Ρωσία έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν θα δεχθεί ότι ο Πρόεδρος της Συρίας Άσαντ θα εκδιωχθεί από την Αμερική και τους ευρωπαίους δούλους τους όπως είναι η Γερμανία, Άγγλο και Γαλλία (αλλά και τόσοι άλλοι) συνεχίζουν ανενόχλητα να περικυκλώνουν την Ρωσία με πυραύλους και στρατιωτικές δυνάμεις.

Τόσα χρόνια τώρα εργάζονται πυρετωδώς επάνω στην δημιουργία του χάους στις Αραβικές χώρες και έβγαλαν την αδελφή της Αλκάιντα από το ψυγείο….. μια ακόμη νέα τρομοκρατική οργάνωση (ISIS) και εξαφάνισαν την αλκάιντα για πάντα!!!

Έτσι λειτουργεί η δημοκρατία της δύσης χέρι χέρι με την κρατική τρομοκρατία εις βάρος των δυτικών λαών σε Αμερική και Ευρώπη. Τώρα το επόμενο βήμα είναι έτοιμο.

Πόλεμος για να καταστρέψουν και σαν Τέκτονες που είναι να ξαναχτίσουν πάλι ένα νέο πολιτισμό που θα ελέγχετε ακόμη καλύτερα από την σατανική ελίτ των λεσχών και της ΕΕ.

Έρχεται η ευρωπαϊκή ανάπτυξη, η ελευθερία και η προστασία των ατομικών δικαιωμάτων στην νέα κοινωνία μετά τον μεγάλο Γ’ΠΠ που μας οδηγούν.

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

6 σχόλια στο “50 διπλωμάτες από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έχουν υπογράψει ένα έγγραφο που ζητάει άμεσο πόλεμο στην Συρία”
  1. ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ – ΙΟΥΔΑΙΩΝ – Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ …
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΜΟΣ…ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ…ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ…ΧΙΛΙΑΣΜΟΣ…ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ…ΜΑΣΟΝΙΣΜΟΣ…ΚΛΠ ΚΛΠ…
    ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ … ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΚΤΟΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ….

    ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΑ ΕΞΗΣ ΔΥΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ…ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΞΙΣΜΟ [ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ] ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΙΛΙΑΣΤΙΚΟ ΜΑΡΞΙΣΜΟ [ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ]…Ο ΔΕ ΠΡΩΤΟΣ ΦΑΝΕΡΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ…Ο ΔΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΡΑΤΤΕΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΟΜΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ [ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ]…Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΔΥΟ ΣΚΟΠΟΥΣ ….ΠΡΩΤΟΝ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ… ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ…

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΤΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΠΟΣΤΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΞΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΙΛΙΑΣΜΟ [ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ]…ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΞΥΜΩΡΟ …ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΥΠΑΡΚΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ [ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ]….

    ΥΓ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ…
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΥΟ ΧΘΕΣΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ…

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    1. ΓΙΑΝΝΗ, ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ…
      ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ MARCUS ELI RAVAGE..

      1. ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ…ΦΑΠ ΦΟΥΠ…Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.

      2. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΣΦΑΖΞΤΕ,ΣΚΩΤΟΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΝ ΓΚΑΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ?ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΡΕ 12ΘΕΙΣΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑ Κ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ Κ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ,ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΕΙΝΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΣΑΠΑΚΙΑ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΔΗ ΤΟ ΠΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Ο ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ MARCUS ELI RAVAGE.ΟΥΣΤ

  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ….

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *