Διαφημίσεις

Βέβαια η κάθε άποψη είναι σεβαστή ακόμα και όταν δεν γνωρίζεις τους λόγους που κάποιος μπορεί να υπερασπιστεί ένα θέμα….!

Για αυτό θα θυμίσω ότι η κρίση του καθενός είναι μια προσωπική ευθύνη !

Βίντεο που δείχνει πως σε προηγούμενες δεκαετίες ηταν τα πράγματα και πως είναι τώρα …
https://www.youtube.com/watch?v=MEjDk71Tkrk
Ίσως μετά να μιλήσουμε για το ξύδι…η ξίδι … γιατί εγω το θυμάμαι ξυδι ..αλλά τώρα είναι ξίδι…και φώτο έχω που ήταν ξύδι αλλά τώρα η φώτο είναι ξίδι…θα πεις ….είναι αυτό με τα ι που θέλουν να περάσουν….θέλουν να το κάνουν….δεν έγινε ακόμα…και αν έγινε…με το ξυδι-ξιδι…σιγά σιγά θέλουν να σε προετοιμασουν;….η μήπως ο ήχος έχει σημασία…η δόνηση σε κάθε γραμμα αλλάζει και …πραγματικοτητα!!

Stranger,…

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Με το θέμα mandela effect θα έχουμε πολλούς εμετούς απο επαΐοντες στα σχόλια ..!”
  1. ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕ ΜΙΑ ΤΙΓΡΗ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ. ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΙΓΡΗ ΣΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΣΤΟ I PET GOAT ΣΤΟ 3.40 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΦΩΤΟΣ ΣΚΙΑΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ? STRANGER ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΛΑ

  2. Από εδώ και πέρα θα χρειαστείς τεράστια αποθέματα αντοχής για να το διαχειριστείς -μόνο με το να το έχεις κάνει μικρός στο σχολείο ως Ιστορία δεν σε επηρεάζει -αλλο πράγμα να είσαι πάνω στον τιτανικό την ώρα που βυθίζεται και άλλο πράγμα να το βλέπεις σε ταινία.
    Το ξύδι -μα όλα πιά ακούγονται;

  3. Δεν θυμάμαι που ηταν το ζεστό νερο γμτ
    Πειτε μου τωρα οτι ηταν δεξια..
    Ακόμη χειρότερα,πειτε μου οτι ειναι δεξια ενω το δικο μου ειναι αριστερα
    Πριν δυο δεκαετίες ,για ενα διαστημα ξεχναγα καθημερινως που ειναι το ζεστό κ το κρυο
    Βεβαια κατεβαζα κατι τσιπρα τοτε αλλα και παλι ηταν πολυ παααξενο
    Γμτ..μπηκανα τρολαρω λιγακι κ τωρα τσιτσιρομαλιασα

  4. ΣΤΑ ΟΣΑ ΤΡΕΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ…
    ΕΜΕΝΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:”ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΩΣΤΟ” Η ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΡΧΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ…”POLITICAL CORECT”.

    MAZI ME AYTA NA ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΥΨΙΛΟΝ…
    ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ: mouse-mice!!! και οχι mouse-mouses…Mιλαμε για εξελιξη τωρα…

    ΠΑΡΟΛ΄ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΕΝΑΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚAI ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ, AΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟ HENRY ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ:”ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ…” ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΣ!
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΜΥΔΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
    ΠΑΝΤΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ “ΑΣΧΕΤΟ” ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΑΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΚΕΥΤΙΚΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΗΤΑΝ ΠΩΣ “απο αυτο το αρθρο θα κριθει ο stranger σε βαθος χρονου”. ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤ΄ΑΝΑΓΚΗ ΟΜΩΣ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ…

    ΥΣ: ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟΥ STRANGER ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΓΝΩΣΤΙΚΑ ΔΕΧΘΗΚΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ “ΑΥΤΑ…” ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΟΡΓΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΟΤΙ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΑΠΟΣΙΩΠΗΤΙΚΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕ…

    1. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.Όλα στην ώρα τους κ όποιος κατάλαβε,κατάλαβε…Από τα 13 προσπαθώ κ όλο κ κάτι βγαίνει

      1. Απο τα 13 και γώκαι λόγω οικογένειας επαγγελματικά που να φανταζόμουν που θα καταλήξω…βέβαια..θύτης ΝΑΙ αλλαόποιος έχει την γνώση, έστωκαι ώς εκει που επιτρέπετε διαβαθμιστικά ανάλογα το επίπεδο διαβάθμισης σου…μπορείπλέον να ξεχωρίσει τοψέμμα απ’την ΑΛΗΘΕΙΑ, την τεχνη της προπαγάνδας και πρόσφατα ΕΤΟΙΜΑΖΩ ενα βίντεο με πλήρες υλικό και ανάλυση..ναστε ετοιμοι γτ δεν θαμεινει στο ιστό γιαπολύ..θα σας ενημερώσω!

  5. Φίλτατε Stranger το ξύδι έγινε ξίδι, τα αυγά – αβγά και ο ορθοπεδικός είναι πλέον ορθοπαιδικός. Πολλά τα παραδείγματα δυστυχώς. Προσωπικά επιλέγω να μην δίνω τα χρήματά μου σε προϊόντα που αναγράφουν στίς ετικέττες τους αυτά τα ορθογραφικά εκτρώματα, τα οποία ειναι πολλά δυστυχώς και φυσικά ποτέ δεν θα πάω σε ορθοπαιδικό. Αν όλοι το πράξουμε αυτό νομίζω μπορεί να γίνει μία πολύ ισχυρή γροθιά εναντίον τους.
    Μπορουν όμως να ασχοληθούν και οι υπόλοιποι συνΈλληνες ;;
    Μπορούν να το διακρίνουν μέσα από τη λήθη τους;;

    Μπέστ ριγκάρντς 🙂

  6. Εμένα πάντως για τις πολλαπλές πραγματικότητες μ έπεισε ο Philip dick.
    Θα μ έπειθε κ η γκομενα του fridge αν εβγαινε απο την οθόνη με λευκο βρεγμενο εφαρμοστο σορτσάκι.
    Πολυ ζέστη σήμερα..

  7. Τ παιχνίδι το θυμάστε παιδάκια με το τραγουδάκι που παίζαμε καιλέγαμε….- 5-10-15-20….100 φτου ξε-λευτερία και βγαίνω..για ξαναδιαβάστε το…

    ‘Φτου και βγαίνω’ ή φτου ‘ξε-λευτερία και βγαίνω’

    Εδώ σας θέλω..ποιός θα το θυμηθεί..και βασικά τι σήμαινε το φτου ..ξελευτεριά και βγαίνω (Καιμας παίδευαν η μας προετοίμαζαν); Ε; Θυμάστε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *