Διαφημίσεις

του Βασίλη Καπούλα
Το πλέον σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ καθώς ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα κατέρριψαν αμερικανικά UAV πάνω από τον εναέριο χώρο της Κριμαίας ενώ σε μια επίδειξη ισχύος οι ρωσικές δυνάμεις “κατέβασαν” ένα RQ-4 Global Hawk αφού κατέλαβαν το σύστημα διοίκησης και ελέγχου και το προσγείωσαν στην Συμφερούπολη!

Ο Ρώσος ΥΠΑΜ, Σεργκέι Σοιγκού, πραγματοποιεί αιφνιαδιαστική επιθεώρηση του ρωσικού Στρατού στην Κριμαία όπου έχει διατάξει μεγάλης κλίμακας ασκήσεις όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω.

Είναι η πρώτη ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στις δύο υπερδυνάμεις εγκαταλείποντας τον πόλεμο δια αντιπροσώπων. Μάλιστα το περιστατικό εξιολογείται ως ιδιαίτερα σοβαρό καθώς ορισμένα UAV ήταν οπλισμένα και έφεραν αντιαρματικούς πυραύλους.

Το περιστατικό με το RQ-4 Global Hawk προκάλεσε σοκ στις ΗΠΑ καθώς αιφνιδιάστικαν νομίζοντας ότι το ήλεγχαν μέσω ασφαλούς σύνδεσης-καναλιών.

Παρόλο το αμερικανικό κάζο, οι ΗΠΑ συνεχίζουν τις κατασκοπευτικές πτήσεις αλλά αυτή τη φορά με μεγαλύτερη προσοχή όπως αναφέρουν ρωσικές πηγές.

Μάλιστα το περιστατικό αναφέρεται σε άρθρο στην Ουάσινγκτον Post λέγοντας πως “οι ΗΠΑ μπορούν να αποτύχουν στην Κριμαία” αλλά απέκρυψαν το περιστατικό με το UAV.

Ο Αμερικανικός Στρατός έστειλε επίσημο αίτημα στο Κογκρέσο για βελτίωση των UAV επειδή αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα στον …ρωσικό εναέριο χώρο!

Όπως έγινε γνωστό ΗΠΑ και Γερμανία έχουν δημιουργήσει βάση UAV στην Ουκρανία στην περιοχή Kirovograd σε ένα παλιό σοβιετικό αεροδόμιο.

Ρωσικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν το γεγονός αυτό που έγινε στην Κριμαία και τονίζουν πως πρόκειται για πράξη πολέμου!

Οι ΗΠΑ δικαιολογούν τις πολεμικές πράξεις τους λέγοντας πως αρνούνται να σεβαστούν τη ρωσική κυριαρχία επειδή δεν αναγνωρίζουν την Κριμαία ως τμήμα της Ρωσίας.

Γι αυτό δεν αναγνωρίζουν την παραβίαση του ρωσικού εναέριου χώρου.

Αντίθετα υποστηρίζουν ότι τα αμερικανικά αεροσκάφη πετούν σε ουκρανικό έδαφος και μέσα στον εναέριο χώρο της Ουκρανίας με την άδεια της κυβέρνησης του Κιέβου της μόνης νόμιμης εξουσίας να δεχτεί ή να αρνηθεί μια τέτοια άδεια.

Οι ΗΠΑ έχουν αγνοήσει τις ρωσικές διαμαρτυρίες και πλέον τον λόγο έχουν τα όπλα τονίζουν τα ρωσικά ΜΜΕ.

https://www.youtube.com/watch?v=_taR2VcKQKY

https://www.youtube.com/watch?v=xtOcZnOJhuM

pronews



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “ΕΚΤΑΚΤΩΣ Ο ΡΩΣΟΣ ΥΠΑΜ Σ.ΣΟΙΓΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ – ΓΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΜΜΕ ΕΚΤΑΚΤΟ: Ρωσικά α/α συστήματα κατέρριψαν αμερικανικά αεροσκάφη στην Κριμαία και «κατέβασαν» ένα RQ-4 Global Hawk”
  1. Αργά ή γρήγορα θα σκάσει “κάτι”…δεν νομίζω να αργήσει έτσι που το πάνε ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΆΚΙΑ δια μέσω του ΝΑΤΟ.
    Το λέω και θα το ξαναπώ.Έξω απο το ΝΑΤΟ απο την ΕΕ και το ευρώ.Άν θέλουμε ελευθερία…
    Διαφορετικά ή θα τους ακολουθήσουμε στις προσταγές τους και τα παιχνίδια τους που θέλουν να εξοντώσουν την Ρωσία και τους Χριστιανούς Ορθοδόξους(που είναι εμπόδιο στην Νέα Τάξη Πραγμάτων) ή θα μας βομβαρδίσουν(λίγο χλωμό να το τολμήσουν άμεσα)…την Τουρκία θα κουρδίσουν.
    Αυτοί που μας κυβερνάνε και μας κυβερνήσανε ούτε για playstation δεν κάνουν.
    Πρόδότες ανθέλληνες και κω@@μασονάκια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *