Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:59 - 17/06/2016

Σαρώσεις…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πριν μερικούς μήνες ολοκληρωθήκαν οι ασκήσεις jade helm στην Αμερική ( επισημά ) και η άσκηση trident στην ευρώπη . Εκείνες οι ασκήσεις μεταξύ άλλων φαίνεται να κάνανε μια κβαντική σάρωση , μια ψυχογραφία των πληθυσμών . Ήδη γνωρίζουν ποια μυαλά (όχι όλα) είναι επικινδυνά για το σύστημα τους που είναι ένα βήμα πριν την ισοπέδωση . Στο νέο σύστημα ( νέα τάξη , τάξη στο Χάος ) που θα ανορθωθεί πάνω στις στάχτες του παλαιού , θα υπάρχουν μόνο οι «μη επικίνδυνες» κοινωνικές ομάδες . Όσοι δεν συμβιβαστούν με τα νέα δεδομένα θα εξοντωθούν . Τώρα το ποιος θεωρείται και ποιος όχι επικίνδυνος για την νέα τάξη το κρίνουν υπολογιστές , υπολογιστές που σύντομα θα καθορίζουν τα πάντα .

Μεταξύ άλλων η ατζέντα περιλαμβάνει μια «πανθρησκεία» …
Ένα κοινό νόμισμα το οποίο ήδη υπάρχει και σύντομα θα περαστεί στο ανθρώπινο χέρι (ίσως αργότερα κατευθείαν στον εγκέφαλο για πλήρη ασφάλεια ) …

Μια κοινή γλώσσα η οποία ήδη υπάρχει (τα αγγλικά ) …

Μια ενιαία κυβέρνηση (δικτατορία) , έχει ήδη ξεκινήσει …

Ίσως να μην το έχεις αντιληφθεί , αλλά τι ακριβώς νομίζεις ότι είναι η ευρωπαϊκή ένωση ?

Στην ευρωπαϊκή ένωση υπάρχει ένα μεταβατικό κοινό νόμισμα το ευρώ , μια κοινή σημαία που υπάρχει διπλά από την σημαία κάθε κράτους μέλους της ευρωπαϊκής ένωσης , ένας ύμνος ( ύμνος της ευρωπαϊκής ένωσης ) , μια θρησκεία ( καθώς ο μεγαλύτερος πληθυσμός των μελών της ένωσης είναι χριστιανοί )

Αρά ένα είδος θρησκείας , ένα νόμισμα , μια γλώσσα , ένας δικτάτορας .…

Γιατί νομίζεις ότι οι αναρχικοί του συστήματος φωνάζουν συνεχώς «κάτω τα σύνορα» , κάτω τα έθνη ?

Αλήθεια που βρίσκουν τα χρήματα για αφίσες , πορείες , εκδηλώσεις , συλλαλητήρια , απαλλοτριώσεις σε συνεργασία με τις ΜΚΟ χωρίς να τους ενοχλεί κανένας ? κανένας νομός ? …

Έχουμε επίσης και τις τράπεζες στις οποίες δίνονται πολλά δις – τρις κάθε χρόνο από τα κράτη για να ανακεφαλαιοποιούνται , δηλαδή λαμβάνουν δις – τρις από τους φόρους και τα κέρδη του δημόσιου , εν ολίγοις από τους φόρους που δίνει ο νεοέλληνας και ο κάθε πολίτης ( προϊόν) ανά το παγκόσμιο .

Δικαστική εξουσία και νομοί … αποτελούνται από χιλιάδες ή εκατομμύρια απαγορεύσεις οι οποίες ισχύουν μόνο για αυτούς που δεν είναι μυημένοι στις ανώτατες βαθμίδες του ποδιτσαριού ( μασονίας ) . Όταν οι νομοί είναι κατά 99,99% χιλιάδες ή εκατομμύρια απαγορεύσεις , μη και δεν , τότε είσαι τουλάχιστον ηλίθιος αν πιστεύεις ότι είσαι Ελεύθερος .

Όταν ακόμα πιστεύεις και νοιώθεις την ανάγκη να εξουσιάζεσαι ή να εξουσιάζεις τότε καλά θα κάνεις να μην σου φαίνεται περίεργο το ότι εδώ και χιλιετίες , ένας ηλίθιος και κάτι ποδίτσες σε εξουσιάζουν ….

http://www.cnn.gr/ereynes/video/6007/mporei-ena-programma-na-provlepsei-apeili-gia-ti-dimosia-asfaleia
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΝ : ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ Ή ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ …
Μάντις………..



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Μάντις
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ : mantiskatohika@mail.com

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*