Διαφημίσεις

Σε ένα σπίτι στην μικρή πόλη Μπρίστολ κοντά στο Λιντς έχει επικεντρώσει τις έρευνές της η Σκότλαντ Γιαρντ, αναζητώντας στοιχεία για τον 52χρονο δράστη της δολοφονικής επίθεσης κατά της βουλευτού των Εργατικών Τζο Κοξ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian ο δράστης ονομάζεται Thomas Mair και έμενε σε μια σχετικώς απομονωμένη περιοχή της μικρής πόλης. Το σπίτι του έχει αποκλειστεί και ερευνάται από αστυνομικούς.

Τον είδαν λίγο πριν τη δολοφονία

Γείτονες δήλωσαν στην εφημερίδα ότι ο Mair ζούσε σε αυτό το σπίτι τα τελευταία 40 χρόνια μαζί με μια γυναίκα. συγγενή του, η οποία όμως πέθανε μερικά χρόνια πριν, αφήνοντάς τον μόνο του.

Δυο γυναίκες που διαμένουν κοντά δήλωσαν ότι είχαν τον άνδρα μόλις μισή ώρα πριν την επίθεση. «Τον είδα να κρατάει μια τσάντα και να φοράει ένα καπέλο τύπο τζόκεϊ. Φαινόταν πολύ ήρεμος και κανονικός.» δηλώνει μια από τις κατοίκους και προσθέτει: «Ηταν ήσυχος άνθρωπος. Κλειστός χαρακτήρας. Τον γνωρίζαμε από τότε που περιποιείτο τους κήπους μας».

Φρόντιζε τους κήπους των γειτόνων του

Μια άλλη γειτόνισσα δήλωσε ότι δεν φαινόταν ο άνδρας να έχει κάποιο συγκεκριμένο επάγγελμα και ότι απλά ασχολείτο με το να περιποιείται τους κήπους της γειτονιάς.

Τα παιδιά της περιοχής τον περιγράφουν ως έναν ήσυχο άνθρωπο που εκνευριζόταν μόνον όταν φώναζαν πίσω από τον τοίχο της αυλής του. «Ολα αυτά που ακούμε τώρα είναι σε πλήρη αντίθεση με τον άνθρωπο που εμείς γνωρίζαμε. Εμείς ξέραμε έναν άνθρωπο που βοηθούσε τους γύρω του εθελοντικά», είπε ένας άλλος γείτονας

tribune.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Αυτός σκότωσε την Βρετανίδα βουλευτή, Τζο Κοξ”
    1. Κατι σαν την δολοφονια Φυσσα για να βρουνβδικαιολογια να μαντρωσουν την ΧΑ

  1. Βρωμάει προβοκάτσια από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.
    Πόσοι όμως ψηφοφόροι είναι αρκετά ξύπνιοι για να το καταλάβουν;
    Δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλοί, οι περισσότεροι θα το χάψουν.

    1. Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία πως το λονδρέζικο City κρύβεται πίσω από το νέο ερπετοσιωνιστικό έγκλημα

    1. Η Αγγλία θα φύγει ούτως η άλλως! Αυτό ήταν γνωστό από την αρχή, αφού ποτέ δεν συμμετείχε στην ΟΝΕ. Το ότι κράτησε την Στερλίνα και δεν υιοθέτησε μέχρι στιγμής το ευρώ δεν σας λέει τίποτα; Μην γελιέστε η Αγγλία πάντα έξω βρισκόταν και τώρα θα αποχωρήσει και με την βούλα που θα φιτιλιασει και την οικονομική καταστροφή των χωρών της κεντρικής Ευρώπης. Μετά τις 23 θα δείτε που θα πάνε τα χρηματιστήρια και πως θα πέσουν οι οικονομίες των χωρών της κεντρικής Ευρώπης ολοκληρωτικά και αμετάκλητα στα χέρια των τραπεζιτών υπομονή και θα δείτε πολλά.

  2. Κακα τα ψεματα κατι βρωμαει ,αλλα ο αγγλος νομιζω δεν ειναι ελληνας ,σιγουρα ειναι πιο μπροστα ,κλπ ,και ο λογος ειναι απλος ,εμεις ειμασταν σκλαβωμενοι 400 χρονια ,ενω αυτοι οχι . Γι’ αυτο πιστευω δεν θα φαει προλογο ,αν και ισως παιξει ρολο και η βασιλισσα ,τελευταιες μερες δηλαδη μπορει να κανει δηλωσεις για να φυγουν κλπ .Πολλες φορες τα συστηματα ,τα κατεστημενα ,ελλαδας ,αγγλιας ,αμερικης κλπ ,ερχονται σ’ αντιθεση με τον μεγαλο Ηρακλειτο ,αυτοι δηλαδη προσπαθουν να μην τα αλλαξουν τα πραγματα ,να κρατησουν δηλαδη την ευρωπη ενωμενη ,παρα τη φτωχεια κλπ ,ενω ο Ηρακλειτος τους λεει δεν γινεται ,ολα αλλαζουν ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ ,παλικαρια…..για να δουμε ποιος θα επικρατησει..εγω ειμαι τον Ηρακλειτο, εσεις;;;…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *