Διαφημίσεις

Πλήρης η αποτυχία του στημένου και ανθελληνικού κινήματος «Παραιτηθείτε»!!!

ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΞΙΑ!!!

Οι «Ευρωλάγνοι» διοργανωτές ενός στημένου κινήματος, απέτυχαν! Ο Έλληνας απέδειξε ότι δεν πέφτει εύκολα θύμα στημένων από ξένες υπηρεσίες, κινημάτων!

Ο Έλληνας για να ξεσηκωθεί, χρειάζεται να του αναθερμάνεις την Εθνική και Θρησκευτική του συνείδηση!

Αυτό το οποίο πολεμούν με λύσσα οι Σύριζα-Ανέλ και με πανούργες μεθόδους προωθούν την αλλοίωση του Θρησκευτικού αισθήματος, εντός της Ελληνικής Κοινωνίας!

Αυτό μόνο ένας το κατάφερε, ο αείμνηστος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ!

Οι διοργανωτές του στημένου και αποτυχημένου «Παραιτηθείτε», στήριξαν την διαφημιστική τους καμπάνια, στην πεθαμένη και ξοφλημένη «Ευρώπη», στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, σε όλους αυτούς οι οποίοι ευθύνονται για την οδυνηρή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας και απαγόρευσαν οποιαδήποτε αναφορά στο Έθνος, στην Θρησκεία, την Ελλάδα!!!

Χαρακτηριστικό συμβάν, όταν ένα νέο παιδί πήγε να κάψει την σημαία της Ευρώπης και οι διοργανωτές του επετέθησαν! Αλήθεια, δεν έχουν καταλάβει όλοι αυτοί οι «Ευρωλάγνοι» ότι οι Έλληνες έχουν γυρίσει την πλάτη τους στο δυναστικό και καθεστωτικό σύστημα της ΕΕ;

Οι Έλληνες έχουν ανάγκη από ηγέτη, Έλληνα και Ορθόδοξο, που θα αναλάβει την μεγάλη και ιστορική ευθύνη να ελευθερώσει τον Ελληνικό Λαό από τα δεσμά της ΕΕ και της Νέας Τάξης Πραγμάτων και θα τιμωρήσει παραδειγματικά όλους όσους μας οδήγησαν σε αυτή την οδυνηρή κατάσταση.
ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΞΙΑ!!!

========
«Και είπαν οι άθρησκοι που εβάλαμεν εις τον σβέρκο μας να μη μανθάνουν τα παιδιά μας Χριστόν και Παναγίαν, διότι θα μας παρεξηγήσουν οι ισχυροί.
Και βγήκαν ακόμη να’ ποτάξουν την Εκκλησίαν, διότι έχει πολλήν δύναμη και την φοβούνται. Και είπαν λόγια άπρεπα δια τους παπάδες.

Εμείς, με σκιάν μας τον Τίμιον Σταυρόν, επολεμήσαμεν ολούθε, σε κάστρα, σε ντερβένια, σε μπογάζια και σε ταμπούργια. Και αυτός ο Σταυρός μας έσωσε. Μας έδωσε την νίκη και έχασε (οδήγησε σε ήττα) τον άπιστον Τούρκον. Τόση μικρότητα στον Σταυρό, τον σωτήρα μας!

Και βρίζουν οι πουλημένοι εις τους ξένους και τους παπάδες μας, τους ζυγίζουν άναντρους και απόλεμους.
Εμείς τους παπάδες τους είχαμε μαζί εις κάθε μετερίζι, εις κάθε πόνον και δυστυχίαν. Όχι μόνον δια να βλογάνε τα όπλα τα ιερά, αλλά και αυτοί με ντουφέκι και γιαταγάνι, πολεμώντας σαν λεοντάρια. ΝΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!»

https://youtu.be/yVdWxlJD7NE

dioptra-news.com
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Πλήρης η αποτυχία του στημένου και ανθελληνικού κινήματος «Παραιτηθείτε»!!!”
  1. για οσουσ δεν το ειδαν.
    https://www.youtube.com/watch?v=lZDSBDW09lM
    και ρωτω εγω τωρα
    Πωσ ειναι μια Ευρωπαικη χωρα?
    και απο που εωσ που ο πολιτισμοσ μασ ειναι Ευρωπαικοσ?εκτωσ αν ενωοειτε οτι τουσ μαθαμε να μιλανε και τουσ δωσαμε γραμματα τεχνεσ κ.λ.π και πρεπει να ακολουθησουν την δημοκρατια αλα με δικουσ μασ κανονεσ και νομουσ
    γιατι η δημοκρατια οποσ ολα αλλωστε εδω γεννηθηκαν.

  2. Αρε Χριστόδουλε…εσύ τα έλεγες…ποιός τα άκουγε;
    Αν υπήρχες δεν θα γινόταν ΤΙΠΟΤΕ απο όλα αυτά.Δεν μπορούμε να μαζευτούμε 6-7 εκατομμύρια και να τους στείλουμε όλους στον Αγύριστο.
    Αυτά παθαινει κανείς όταν χωρίζεται σε Δεξιό,Αριστερό,Κεντρώο,Άκροδεξιό μόρφωμα.
    ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ!!!
    Μόνο ο Χριστός μπορεί να μας ενώσει.Πόσοι όμως πραγματικά τον ακολουθούνε;Πόσοι τον πολεμάνε σήμερα για να μας διαλύσου Εθνικά και Θρησκευτικά;
    Ο Χριστός θα λάμψη για άλλη μία φορά στο τέλος της ανθρωπότητας.Δεν φοβάται κανένα Νεοταξικό Παπαγαλάκι.Την θυσία του την έδωσε για εμάς.Μας έδειξε τον δρόμο της Βασιλείας του.
    Όποιος θέλει ανεβαίνει στο καράβι του και τον ακολουθεί.Όποιος όχι…άς αναλάβει τις ευθύνες των επιλογών του.
    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΝΤΩΣ όπως είπε και ο φίλος παραπάνω ΕΛΛΑΔΑ.
    Προσευχή,μετάνοια και κοινωνία.Τα μεγαλύτερα όπλα της ανθρώπινης Αθάνατης Ψυχής.
    Άς δείξουμε στον Χριστό οτι είμαστε άξιοι να σταθούμε κοντά του.Ζητήστε την βοήθεια του και θα την λάβετε.Πιστέψτε το.

    “Ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἐὰν ἔχητε πίστιν καὶ μὴ διακριθῆτε, οὐ μόνον τὸ τῆς συκῆς ποιήσετε, ἀλλὰ κἂν τῷ ὄρει τούτῳ εἴπητε, ἂρθητι καὶ βλήθητι εἰς τὴν θάλασσαν, γενήσεται· 22 καὶ πάντα ὅσα ἐὰν αἰτήσητε ἐν τῇ προσευχῇ πιστεύοντες, λήψεσθε.”

  3. Ο Αλέξης φεύγει… ο Κυριάκος έρχεται….

    Καλά… μιλάμε στην μασωνική στοά έχουν σκάσει στα γέλια…

  4. Όλα για τα μάτια του κόσμου… Στημένα του κερατά!!!!

    Το δούλεμα που τρώει ο ελληνικός λαός δεκαετίες τωρσ, δεν το έχει φάει κανένας λαός στην ιστορία….

  5. πως και δεν έκαναν έκτροπα οι ΄΄γνωστοί άγνωστοι΄΄!!! πώς και δεν έκαψαν ελληνικές περιουσίες κλπ;;;
    για να δούμε πώς θα είναι μια ανάλογη πορεία διαμαρτυρίας πακιστανών και αφγανών όταν θα διαμαρτυρηθούν για τα μεροκάμματα κλπ
    συμβαίνει ήδη
    προχτές έγινε στην Θήβα, έλληνες πολίτες τους κάνουν ελληνική ιθαγένεια τους δίνουν, θα υποστούν και τις διαμαρτυρίες στο μέλλον
    μόνο που πρόκειται για ανθρώπους εντελώς διαφορετικής- από την ελληνική- κουλτούρας και ηθικής και οι διαμαρτυρίες τους θα είναι προς τους κυβερνώντες κι όχι προς τους πολίτες φυσικά

  6. Αγαπητή Μανιάτη Βηρσαβεε γιαυτόν ακριβώς το λόγο επισκέφθηκε και ο Ρωσος τον Κυριάκο Βράδυ,(εκτός του προγραμματός του,για να του κάνει γνωστό πως αυτός γνωρίζει και ξέρει,και έχει πλήρη γνώση επι των μελλώντων να συμβώσι..
    Του κάνει γνωστό από τωρα τις θέσεις του, ώστε να μην μπορεί να πεί αργότερα δεν ήξερα…
    και ο νοών εν-νόησε…

    Η λύση λέγει Κύριος πως απο τον ουρανό θα έλθει..
    και τούτη είναι΄΄ εγγύς΄΄

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *