Διαφημίσεις

Έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ο ΦΟΒΟΣ στην Τουρκία, καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστό, ότι για λόγους ασφαλείας επιβλήθηκε στρατιωτικός νόμος σε 11 περιοχές.

Πρόκειται για περιοχές της νοτιοανατολικής Τουρκίας, οι οποίες από αύριο 16 Ιουνίου 2016, μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου θα είναι υπό στρατιωτικό νόμο.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες, είναι πως η εν λόγω απόφαση πάρθηκε από τον κυβερνήτη της περιοχής Σιρνάκ, ωστόσο δεν δόηκαν στην δημοσιότητα περαιτέρω λεπτομέρειες.

Μεταξύ των 11 περιοχών που υπάγονται στην διαταγή 2016/8853 και τίθενται σε στρατιωτικό νόμο, είναι και η πόλη Ουλούντερε και οι επαρχίες Τσίζρε και Σιρνάκ.

Πλέον οι συγκεκριμένες περιοχές θεωρούνται ζώνες ασφαλείας και απαγορεύεται η ελεύθερη κυκλοφορία, όπως και η προσπέλαση σε αυτές…

Η νέα απόφαση έχει κινήσει υποψίες, όμως η κυβέρνηση Ερντογάν δεν έχει προχωρήσει σε περαιτέρω ανακοινώσεις ώστε να διευκρινίσει την κατάσταση

voicenews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

17 σχόλια στο “ΈΚΤΑΚΤΟ! Επιβλήθηκε στρατιωτικός νόμος…”
  1. Όμως θα ξεσπάσει πόλεμος και στην γειτονια μας. Αλβανοί, Κροάτες, Βόσνιοι μουσουλμάνοι, Αμερικανοί και λίγοι Νατοϊκοί, εναντίον Ρωσίας και Σερβίας (Ορθοδόξων). Στη Ελλάδα θα πέσει η κυβέρνηση και θα πάμε σε εκλογές. Τότε ακριβώς η χ ο ύ ν τ α που θα κυβερνά την Τουρκία θα μας επιτεθεί, όμως οι Ρώσοι θα κινηθούν ταχύτατα προς νότο, βιαζόμενοι να καταλάβουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την Τουρκία, ώστε να μην προλάβει το ΝΑΤΟ να την ενισχύσει. Η Τουρκία θα χτυπηθεί με σφοδρότητα και θα καταστραφεί ολοκληρωτικά.
    κυκλοφορεί ως προφητεία του Ιωσήφ του Βατοπεδινού

    1. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο …ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΑΡΧΗΓΕΙΑ ΤΗΣ C.I.A. ΣΤΟ ΛΑΓΚΛΕΫ ΤΗΣ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ

      1. Γιατί αν σπουδάσεις γεωστρατηγική και γεωπολιτική θα γλιτώσεις απο αυτα που έρχονται ή ειναι η πανάκεια της πρόληψης;Καλά δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω σου;Αυτα οι γέροντες τα είπαν χρονια πριν.
        Περίμενε να ολοκληρωθουνε και μετα τρέχα να σβήσεις την φωτιά που θα πάρει ο κωλος σου.
        Η ειρωνεία ειναι το όπλο των ηλιθίων.
        Δικό μου ειναι και πάντα το βλέπω μπροστά μου.

      2. Εσύ πάντως μασονακι είναι σίγουρο ότι έχεις κάνει ιδιαιτέρα αντίχριστης και ανθελληνικής προπαγάνδας όπως και εντατικά μακακιας όπου και τα αποτελέσματα σε χαρακτηρίζουν….

        Όπως ο Κολοκοτρώνης και ο Καποδίστριας (!!!!!!!!!!!!!!!!) έτσι και οι……. Γέροντες της ορθοδοξίας είναι ‘’δικοί’’ σας……. μασόνοι …… και φυσικά όποιος διαφωνεί μαζί σας είναι φασίστας…… και φυσικά όποιος δεν θέλει τους λάθρο γιατί γνωρίζει τα πονηρά σχέδια σας είναι ρατσιστής……. Το ίδιο φυσικά ισχύει για οποίον αποδοκιμάζει τις ‘’υπερήφανες’’ γελοιότητες που οργανώνετε όποτε και είναι ομοφοβικός……

        Έλα….. χαλαρώστε λίγο………. σας έχουν πάρει χαμπάρι οι περισσότεροι……. Δεν θα επιτύχει αυτό που ετοιμάζετε….

        νεοταξίτικη προπαγάνδα για ηλιθίους…..

        HASBARA ……. ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ ……..

        Χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

        Πληροφοριες εντος….. :

        http://avragioz.blogspot.gr/2009/10/blog-post_8553.html

        1. Ναι μιλατε και εσεις τωρα που μου φερατε τα πιο ανωμαλα μυαλα του ιντερνετ την ο.ε.α να κανει προπαγανδα κατα του Χριστου ασε μας ρε πανανδος

          1. Να κόψεις τα ναρκωτικά……. πειράζουν…… μάλλον για κάποιον άλλο με πέρασες…… σκοτοδίνη στο μυαλό έχεις……

          2. Ολοι αυτοι στο βιντεο ρε ηλιθιε πληρωμενα μασονακια ειναι και ψευτικοι παπαδες. Ψαξε στο youtube να δεις πως φτιαχνουν τετοιους μεσα σε μια στιγμη.
            Τι δουλεια εχουν πουστηδες μεσα στην Ορθοδοξια;Αλλο να μην γνωριζεις και αλλο να γνωριζεις και να αποσιωπεις.
            Ποσα μασονακια πληρωμενα και αρχαιοπληκτους γκει απο το εξωτερικο εχουμε εδω μεσα;Εχουμε και εσωτερικα δεν λεω…αλλα του εξωτερικου ειναι περιπτωση.

          3. oxi den se perasa gia kapion alo ksero oti eisai xristianos to thema einai oti dexeste na anevenoun apisteutes vrisies gia ton xristo kai den kanete tipota

          4. Επαναλαμβάνω…… με πέρασες για άλλον…… και δεν έχω απολύτως καμία σχέση με την Ο.Ε.Α.

            ΕΠΙΜΕΝΩ……

      3. Αυτά τα έλεγε και ο αγράμματος Άγιος Παΐσιος. Φαντάσου και οι δύο Άγιοι να είχαν σπουδάσει και να είχαν γνώσεις γεωπολιτικής τι θα έλεγαν!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *