00:08 - 15/06/2016

Ο νούμερο 2 Ηθοποιός του Ορλάντο κλαίει χωρίς δάκρυα

Διαφημίσεις

Ο νούμερο 2 Ηθοποιός του Ορλάντο κλαίει χωρίς δάκρυα

Βάζουν όποιον βρουν οι προγραμματιστές της μάζας σαν και αυτόν εδώ τον αυτόπτη μάρτυρα της “σφαγής” στο Pulse… το νυχτερινό κέντρο που μαζεύονται οι ομοφυλόφιλοι του Ορλάντο. Αλλά ο μάρτυρας φαίνεται να έχει έδρα κάπου πιο μακριά απο το Ορλάντο…
Ο αυτόπτης μάρτυρας ονομάζεται Andy Moss, ο οποίος είναι ένας ηθοποιός με έδρα το Λονδίνο… και έχει και 98.6 χιλιάδες άτομα που τον ακολουθούν στο Twitter.

Ο ηθοποιός Moss εμφανίστηκε στο CNN κλαίγοντας σαν «αυτόπτης μάρτυρας», και σαν καλός ηθοποιός με αληθινά κροκοδείλια δάκρυα… όπως θα δείτε στο βίντεο.

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ 06/15/2016 @ 12:46 ΠΜ

    Να θυμάστε οτι σε σύντομο χρονικό διάστημα η ανωμαλία και η ανηθικότητα θα επιβληθεί σε όλες τις χώρες και τις κοινωνίες και οποίος δεν θα την δέχεται θα διώκεται!!!
    Δεν ειμαστε μακρυά απο όλα αυτα και ήδη την ζούμε και μας την επιβάλουν.Βγειτε να πείτε την άποψη σας που δεν συμφωνούμε με αυτές των γκει σε συστημικά ΜΜΕ και να δείτε αντιδράσεις.
    Θα σας βιάζουν θα σας χτυπάνε θα σας τρολαρουν θα σας παρενοχλουνε ως οπισθοδρομικούς δήθεν κλπ…και θα λέτε και ευχαριστώ…ΠΑΝΤΑ “δημοκρατικά”.Τι ίδιο και με τους μουσουλμάνους και τους ισλαμοπιθηκους.
    Οι Νεοταξιτες δουλεύουν κάθε μέρα προς αυτόν τον στόχο.Τα ΜΜΕ βομβαρδίζουν τα νέα παιδιά ΚΥΡΙΩΣ με δήθεν μηνύματα συμπόνιας και αντί ρατσισμού με θέατρο και στημένα παιχνίδια.Δειτε τα παιδιά σας τι διαβάζουν,τι παρακολουθούνε,τι παρέες εχουν,την συμπεριφορά τους,την αδιαφορία τους για την οικογένεια και αν κάνουν,τα πρότυπα τους του εξωτερικού,μηδέν παραδόσεις,μηδέν αξίες,ήθος του κωλου,άθρησκα που δεν εχουν κανένα πρόβλημα να τους καταργήσουν τις παρελάσεις,το μάθημα ιστορίας,την πίστη τους κ.ο.κ…ειναι έρμαια των Νεοταξιτων!!!
    Κάνω μήπως λάθος;ε θα δείτε τους καρπούς τους σε 10 χρονάκια.Γιαυτο φτιάχτηκε η ΕΕ.Για να πολτοποιησουν εσάς και τα παιδιά σας κυρίως.
    Τα παιδιά σας γνωρίζουν το 90% οτι ξενόφερτο και μοδάτο υπάρχει και το 5% για την χωρα τους.
    Ειμαστε σβησμένοι και τελειωμένοι.Αν δεν αλλάξουμε και δεν γυρίσουμε στις παραδόσεις μας,που θα αναρωτηθεί κανείς μα πως εδώ που φτάσαμε;αποχαιρετιστε την χωρα μας και το έθνος.

    • ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ.... 06/15/2016 @ 3:04 ΠΜ

      ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ “ΚΟΒΩ” ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΟ… ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΔΕΣ, ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ…

      • Εσύ να αφήσεις το “παπαδαριό” κατά μέρος και να κοιτάξεις για την σωτηρία της δικής σου ψυχής. Δεν θα σωθείς κατηγορώντας τους άλλους ακόμα και αν αυτοί είναι θρηκευτικοί ταγοί που πρέπει να είναι λαμπρά παραδείγματα προς μίμηση. Η ψυχή σου μπροστά στον Χριστό μας δεν θα σωθεί με το να κατηγοράς τους άλλους, αλλά με τις πράξεις τις δικές σου.

        Είναι ΑΚΡΩΣ αντιχριστιανικό η κατηγορία του αδύναμου συνανθρώπου. Όταν βλέπεις τον συνάνθρωπο ‘πεσμένο’ στην αμαρτία (λες και εσύ είσαι αναμάρτητος) δεν πας πάνω από το κεφάλι του να τον κατηγορείς και να τον κοροιδεύεις πολλώ δε μάλλον να δικαιολογείς για τις δικές του αμαρτίες τις δικές σου.

        Για κάθε έναν φαρισαίο της εκκλησιαστικής ηγεσίας έχει ο Χριστός μας κύριο λόγο και όλοι τους θα κριθούν δίκαια (και πιο αυστηρά από τους υπολοίπους μας) για τις κακές τους πράξεις και την σκανδαλώδη ζωή. ΟΜΩΣ οι δικές τους αδυναμίες δεν σε σώζουν ούτε σε απαλλάσουν από τις δικές σου.

        Γι’αυτό αδελφέ μου πρόσεχε. Η πόρτα της μετάνοιας και της εξομολογήσεως είναι πάντα ανοιχτή για την σωτηρία της ψυχής σου, όσο είσαι ακόμα εδώ στην γη ζωντανός.

        Υπεύθυνος της ψυχής σου και της σωτηρίας σου είσαι αποκλειστικά και μόνον ΕΣΥ.

        Καλή μετάνοια σε όλους μας και πρώτα σε μένα.

  2. ΔελφικοΕ 06/15/2016 @ 1:03 ΠΜ

    ΠΟΙΟ ΨΕΥΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!!

  3. Κατοχικος 06/15/2016 @ 10:13 ΠΜ

    Ας πουμε οτι ειναι ηθοποιος.Τι συμφερον εξυπηρετει? Αφου σκεψου οτι αν το στησανε τοτε το κανανε για να στηριξουνε την πλευρα κατα των μουσουλμανων , κατι το ποιο το θελουμε . Σωστα?Αρα δεν βγαζει νοημα το στησιμο ατυτο.Εκτος και αν εχεις επιχειρηματα να εξηγησεις.

  4. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 06/15/2016 @ 1:18 ΜΜ

    Δεν μπορούσαν να βρουν καλύτερο?Μπαμ κάνει ότι είναι στημένος.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*