Διαφημίσεις

1-7

Άνοιξαν οι «ασκοί του Αιόλου» μετά το δημοσίευμα του «MAKEΛΕΙΟ» για τους δύο κάφρους που βανδάλισαν το άγαλμα του ΛΕΩΝΙΔΑ στη Λαμία! Άμεση κινητοποίηση του Δημάρχου!

ΕΡΕΥΝΑ για να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα από τον Αστυνομικό Δ/ντη της Φθιώτιδας!

to-gamato



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

23 σχόλια στο “Νέα τεράστια επικήρυξη για τα ρεμάλια που κατούρησαν τον Λεωνίδα”
  1. Γιατι δεν την κανουμε ποιο δελεαστικη την προταση αυτη να βαλουμε και εμεις απο 50 η 100 ευρω ο καθενας (εγω μεχρι 100 ευρω μπορω να δωσω) και να τα δωσουμε σε οποιον τους ξερει και μας δωσει πληροφοριες η να τους σπασει τα κοκκαλα!!!!!

  2. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ AYTH ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ; ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΤΟΠΟ. ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΑΝΔΡΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΑ ΑΝΑΝΔΡΑ ΠΟΡΝΙΔΙΑ ΤΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

  3. Διονύσης Καλαφρύγκας που αποπατεί και Γιάννης Μαρτενσίτης που ουρί… Αναγνωριστήκαν!!!

    1. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΙΣΧΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
      ΒΛΕΠΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ… [+] ΜΑΤΣ [+] ή 33 ή ΘΑΝΑΤΟΣ ή ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ ή ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ή ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ καθώς και κανα δυό (παραπάνω δεν είναι) που σιγοντάρουν κατά καιρούς!
      Δεν είναι μόνο οι… ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΕΣ λοιπόν, που στο κάτω-κάτω αν κρίνω από τον PANDAROS οι περισσότεροι δεν είναι έτσι, ενώ το άλλο το ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ και το δηλώνει (ΑΝΘΕΛΛΗΝ) και το δείχνει (βρίζει χυδαία τον αρχαίο ελληνισμό.
      Οι αριστεροί πιστεύουν στον ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ βάζοντας ΠΑΝΩ από τα ΠΑΝΤΑ τις ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ!
      ΚΟΥΪΖ: Ποιοί άλλοι είναι ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, διακρίνοντας τους ανθρώπους με βάση τα ΠΙΣΤΕΥΩ τους και όχι το ΕΘΝΟΣ, την ΙΣΤΟΡΙΑ, το ΟΜΟΑΙΜΟΝ και το ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ;
      ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟΠΑΝΤΑ!!!

  4. εγω τους σπαω τσαμπα τα κοκκαλα και τους βγαζω και τα ματια αμα λαχει και σε χιλιαδες αλλους αναρχοκομουνιστες μισελληνες

    μισος στο μισος των αναρχαριστερων!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    πολεμο στον πολεμο των αναρχοαριστερων!!!!!!!!!!

  5. Όσο αυτός ο πολιτισμός προχωρά και ανακαλύπτει οτί δεν υπάρχει ούτε Θεός, ούτε θεία δίκη, ούτε τιμωρία,Όσο η επιστήμη μας ακυρώνει το κάτι ανώτερο και Θεϊκο και μας λέει οτί είμαστε μια μάζα συμπτώσεων της φύσης και δεν υπάρχει ούτε πεπρωμένο ούτε προκαθοριμένος σκοπός της ύπαρξής μας τόσο θα ολισθαίνουμε και θα παρακμάζουμε σαν όντα, μέχρι να φτάσουμε στο ναδίρ. Την τελευταία φορά που έπιασε ναδίρ ο άνθρωπος, έγινε ένα καλό φορμάτ και restart,
    οι γραφές, οι παραδόσεις και οι θρησκείες το είπαν Κατακλυσμό
    Που κολλάνε όλα αυτά με τα ρεμάλια στο άγαλμα του Λεονίδα;
    Η κοινωνία μας βρίσκεται στο σημείο που δεν υφίσταται η ιδέα του σεβασμού στα όσια και ιερά, δεν υπαρχει η ντροπή, δεν υπάρχει η αποτροπή μιας ηλιθιότητας μέσα από το φιλτράρισμα του σεινηδειτού στον εγκέφαλό μας. το έκαναν ηθελημένα για να προκαλέσουν και με λύπη μου βλέπω οτί είναι και έλληνες…..
    δεν υπάρχει λόγος χειροδικίας και βιοπραγίας. έχουν εκπέσει της ανθρώπινης υπόστασης, είναι ζώα για λύπηση.
    και μην παρατείνετε αυτό που επεδίωκαν, ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ μεσω της πρόκλησης του κοινού αισθήματος.

    (όχι οτί θα με χάλαγε να τους δω λιανισμένους, αλλά πιο πολύ τους λυπάμαι ειλικρινά)

  6. Δειτε τα προσωπα.Δεν ειναι Ελληνες!Μοιαζει να εχουν καταγωγη εγγυς της Ελλαδος,αλλα δεν ειναι Ελληνες!Ο Ξανθος πρεπει να προερχεται απο εθνοτητα που μας μισει θανασιμα.Δε ξερω.Γυρω μας υπαρχουν γειτονες που ειτε μας μισουν σφοδρα,ειτε αδιαφορουν.Αυτοι οι δυο μαλλον εμπιπτουν στη πρωτη κατηγορια.Αλλα τι συζηταμε;Αφου φαινονται τα προσωπα,ειναι υποθεση ολιγων ωρων να συλληφθουν.Αρκει βεβαια να υπαρχει βουληση.Αλλα και βουληση να μην υπαρχει απο αυτο το υποπτο καθεστως,θα υπαρξει απο το επομενο!Κι αν τα γραπτα μενουν (scripta manent),μενουν και οι εικονες προς μελλοντικη χρηση……..

  7. Γιατί να τους σπάσουμε τα κόκκαλα αδέλφια και να είμαστε τόσο βίαιοι.
    Τους πιάνουμε, τους βάζουμε να δούνε την ταινία 300 300 φορές και άλλες τόσες και το 300 Νο 2 και μετά τους επιβάλλουμε την εκδίκηση του …”περιστεριού”.
    Δλδ τους δένουμε σε μία καρέκλα και ξαλαφρώνουμε πάνω τους κανονικά!!!!!!

    1. Τσ…τσ….τσ….τσ……δεν χρειαζεται αυτοδικια.Θα πορευτουμε δια της νομιμου οδου.Εντοπισμος,συλληψη,ανακριση,προφυλακιση,δικη,καταδικη και μουζουριασμα στο ιδιο κελι με χρυσαυγητες!καλοοο;

  8. Καλό θα είναι να ψάξουμε και μεταξύ μας για τους ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ τέτοιων καταστάσεων!
    Εδώ μέσα αφήνει τις πνευματικές κουράδες του κάποιος……..
    [+] Μ.Α.Τ.Σ.[+] ή 33 ή ΘΑΝΑΤΟΣ ή παλιότερα ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ ή ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ή ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ που είναι το ίδιο πρόσωπο και υπογράφει με πολλές άλλες μαλακίες για ονόματα!
    Αυτό το ΚΑΘΟΙΚΙ δεν έχει σταματήσε να αποκαλεί τους ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ως…. ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΩΜΑΛΩΝ, ΣΚΑΤΟΣΟΥΡΓΕΛΑ και πολλές άλλες απερίγραπτες ΥΒΡΕΙΣ!
    Βρίζει ασύστολα όλη την αρχαία ελληνική κοινωνία, εκτός όπως λέει του Πλάτωνα, του Σωκράτη και κυρίως του Πυθαγορα!
    Μέσα σε αυτούς που προσβάλει είναι σαφώς και ο Λεωνίδας!
    Σχολιάζει ΣΥΝΕΧΩΣ, σχεδόν ΠΑΝΤΟΥ, πάντα ΒΡΙΖΕΙ, κατεβάζει με copy paste ολόκληρα “ΣΕΝΤΟΝΙΑ”, γεμίζοντας με τα σκατά του όλο τον χώρο των σχολίων αφού παραληρεί διαρκώς, κάνοντας ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (υπέγραφε και έτσι εξάλλου) και με συμπεριφορά που δεν θέλει πολύ να παροδηγήσει τίποτε παραπλανημένους πιτσιρικάδες ή να υποδαυλίσει ακόμη περισσότερο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ στους αλλόφυλους!
    Αυτόν τον ΚΙΝΑΙΔΟ σχεδόν ποτέ δεν τον ΠΑΡΑΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ εδώ μέσα, παρά τον αφήνουμε και λέει τις ΑΝΘΕΛΗΝΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ του, επηρεάζοντας και φανατίζοντας τον κάθε ή μπόσικο ή αλήτη που τον βρίσκει σαν ευκιρία και δικαιολογία (αφού οι Έλληνες πιστεύουν αυτα τότε γιατί φταίνε οι ξένοι).
    Αρχίστε να ΓΙΟΥΧΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙΚΑ την ΚΥΠΡΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ και κάθε ΟΜΟΙΟ του ΥΠΟΚΙΝΗΤΗ και μετά ψάξτε να βρείτε τους ΔΡΑΣΤΕΣ!!!
    Να θυμίσω ακόμη μία φορά τις εκφράσεις του ΚΑΙ για τον ΛΕΩΝΙΔΑ;
    ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ, ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ, ΣΚΑΤΟΣΟΥΡΓΕΛΟ, ΑΡΧΑΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΙΟΥΝΣΤΙΝΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ!!!
    Έτσι για να μην ΞΕΧΝΑΜΕ τα ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ του site
    για να μην υποπέσουμε ξανά στα ίδια λάθη εδώ μέσα!
    ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΚΥΡΗΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ (έμεσους και άμεσους) ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ!

  9. Τι λες μωρέ σχιζοφρενή δαιμονισμένε μαλάκα; lol

    Ποτέ μίλησα κατά του Λεωνίδα και πότε είπα εγώ να σκοτωθείτε μεταξύ σας και σιγά να μην το έκαναν αυτό Ελληνόφωνοι που διαβάζουν τι λέω; lol

    Εσύ είσαι ο υποκινητής και αυτής της αρρώστιας ψυχωτικό δαιμονισμένο απόβρασμα και της αρρώστιας αυτών που έβαλαν βομβώ στο άγαλμα του Παλαιολόγου και αυτός που ανοικτά υπερασπίζετε αυτούς που ψάχνουν για εμφύλιο πόλεμο.

    Πάρε τα χάπια σου λέμε άρρωστε σχιζοφρενή.

  10. Ο σαλταρισμένος που υπερασπιζόταν τους Σατανιστές και χαίρονταν με την μετατροπή της άγιας Σοφίας σε τζαμί έχει κάψει φλάντζες λέμε. lol

    Σε λίγο θα μας πει ότι αυτό το έκαναν Ελληνόφωνοι Ρωμιοί για αντίποινα στην βόμβα που έβαλαν οι ψυχωτικοί μαλάκες στο άγαλμα του Παλαιολόγου η και ότι ακόμα οι αναρχικοί αν είναι αυτοί που το έκαναν αυτό πιστεύουν στον Ιησού η δεν ξέρω και εγώ τι. lol

    Συνεχίζει ο άρρωστος την προσπάθεια του να ταΐσει την τεχνίτη πόλωση που σπέρνουν οι άρρωστοι ψυχωτικοί αρχαιόβλακες που ψάχνουν για το αίμα τω Ναζωραίων και για εμφύλιο πόλεμο.

    Αν το Ελληνικό κράτος δεν μπορεί να χειριστεί αυτό το φαινόμενο με αυτούς τους άρρωστους θα πρέπει να επέμβει ο Πούτιν για την προστασία των Χριστιανών από τους μανιακούς αρχαιόπληκτους και τους Ισλαμιστές τα αδέλφια τους.

    Δεν κάθομαι φυσικά καν να διαβάσω τι λέει αυτός ο καμένος σχιζοφρενής γιατί μετά πρέπει να κάνω μπάνιο να καθαρίσω από τα σκατά που που παράγουν οι σπόροι των δαιμόνων που τον έχουν ξεσκίσει καθώς άλλωστε μιλάμε για μια συνεχόμενη επανάληψη και ένα συνεχόμενο μανιακό τρολάρισμα ενός αρρωστημένου σχιζοφρενή που δεν ξέρει τι λέει και τι του γίνεται που είναι και από μόνος του η απόδειξη ότι η κατάσταση με τους μανιακους έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

  11. Ο σχιζοφρενής είναι αυτός που:

    Χαιρότανε με το κάψιμο εκκλησιών.

    Χαιρότανε με την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

    Μίλαγε για Ελληνοχριστιανισμό και έβριζε τον Ιησού και τον Μιχαήλ κλπ και αποκαλούσε Εβραίους τους Χριστιανούς Ορθόδοξους και τους απειλούσε ότι θα τους δείρει η ακόμα και ότι θα τους σκοτώσει και δεν ξέρω και εγώ τι γιατί δεν συμφωνούσαν με την σχιζοφρένεια του.

    Υπερασπιζόταν ανοικτά τους Σατανιστές που κάνουν Σατανιστικές τελετές με ανάποδους σταυρούς κλπ και επικαλούνται τις δυνάμεις του σκότους για να βλάψουν βασικά τους Ελληνορθόδοξους.

    Υπερασπιζόταν τους μαλάκες που α) Ψάχνουν για το αίμα των Ναζωραίων και για εμφύλιο πόλεμο. β) Συμφωνούν με την δολοφονία του Καποδίστρια.

    Υπερασπιζόταν ανοικτά αυτούς που έβαλαν βόμβα στο άγαλμα του Παλαιολόγου.

    Και τώρα συνεχίζει ο μανιακός σχιζοφρενής την προσπάθεια του να προκαλέσει εμφύλιο πόλεμο ισχυριζόμενος μάλιστα ότι αυτό θα μπορούσαν να το κάνουν Ελληνόφωνοι Ρωμιοί που πιστεύουν στον Ιησού και βέβαια η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και καλό είναι να μάθουν οι υποκινητές της βίας και της σχιζοφρένειας ότι δεν ήταν όλα τέλεια στην αρχαία Ελλάδα.

    Ασφαλώς ποτέ δεν είπα κάτι εναντίον του Λεωνίδα όπως ούτε και εναντίον του Μέγα Αλεξάνδρου όπως και του Πλάτωνα του Πυθαγόρα κλπ κλπ που βασικά αυτός είναι που τους βρίζει και τους προσβάλει με αυτά που λέει και ειδικά τον Μέγα Αλέξανδρο και τον γιο του που ήταν κατά το ήμισυ Μεσανατολίτης και φυσικά δεν ευθύνομαι εγώ που η παιδεραστία ήταν θεσμός στην αρχαία Ελλάδα και που οι αρχαιόπληκτοι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ηλιθιότητας.

    Πάρε τα χάπια σου λέμε πανίβλακα σχιζοφρενή.

  12. Σε σχέση με αυτούς που κατούρησαν το άγαλμα του Λεωνίδα είναι προφανές ότι είναι άρρωστοι όπως και αυτοί που έβαλαν βόμβα στο άγαλμα του Παλαιολόγου και γενικά η κατάσταση με τους άρρωστους έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και για αυτό πρέπει να δημιουργηθεί ένα κίνημα που να επιδιώκει την ενότητα και τον διεμβολισμό της πόλωσης αλλιώς αρχίστε τις προσευχές στον άγιο Πούτιν καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα σκοτωθείτε από μόνοι σας.

  13. Ο σχιζοφρενής μανιακός, μανιακός σχιζοφρενής, αρφ-αρφ-αρφ, lol Crowley, Crowley lol lol lol lol αρφ-αρφ-αρφ-αρφ!!!
    Δαιμονισμένοι σατανιστές αρχαιόπληκτοι αρφ-αρφ-αρφ-αρφ!!!
    Η επιφάνεια, οι Ναζωραίοι, η αριστερή ατραπός και ο κοσμικός άξονας, αρφ-αρφ-αρφ-αρφ!!!!
    Βομβώ και ο πάτος του βρωμόκωλου που σε ξεπέταξε, Κυπριακή κουράδα, άρρωστε ΛΑΧΤΑΡΟΨΩΛΗ!!!
    Ρούφιάνε ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ Εφιάλτη, γαμημένη ξεσκίστρω των μεσανατολιτων!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *