Διαφημίσεις

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το να εμπεδωθεί στους γηγενείς από το καθεστωτικό σύστημα ένα αίσθημα ενοχής έναντι στους λαθρό, ότι δηλαδή αυτοί φταίνε για την δυστυχία τους, είναι πολύ σημαντικό και για τον λόγο αυτό εφαρμόζουν πολλές μεθόδους όπως θα δούμε παρακάτω.

Έτσι στην Γερμανία σε σχολεία αναγκάζουν τα παιδιά να… προσποιούνται ότι είναι παράνομοι αλλοδαποί μουσουλμάνοι, για να νοιώσουν όπως αναφέρεται, στο πετσί τους την ζοφερή κατάσταση τους. Ο σκοπός είναι να αισθανθούν τα μικρά παιδιά ένοχα έναντι τους και να είναι έτοιμα αύριο να τους παραχωρήσουν τα πάντα, προς δόξα της νεοταξικής πολτοποίησης. 1 Στο όνομα λοιπόν της «ενσωμάτωσης», σε μια σχολική τάξη τα παιδιά αναγκάστηκαν να παίξουν τον ρόλο να είναι μουσουλμάνοι παράνομοι αλλοδαποί με την πρόθεση να αποκτήσουν «καλύτερη κατανόηση» για το μεταναστευτικό πρόβλημα, με την προσδοκία η εκπαιδευτική αυτή εμπειρία να μπορεί να αλλάξει την σχέση τους απέναντι στους λαθρο. 2 Αντι δηλαδη να αναγκάσουν τους μουσουλμάνους να κατανοήσουν καλύτερα τις χώρες όπου μετανάστευσαν, ή καλύτερα που επέλεξαν να εισέλθουν παράνομα για να ενσωματωθούν, τώρα θα… πρέπει οι ντόπιοι να ενσωματώνονται στους λαθρό. Τι ωραία! 3 Στο νησί της Kaninchenwerder ακριβώς έξω από την γερμανική πόλη του Σβερίν, τοπικοί σπουδαστές είπαν να γίνουν οι «αιτούντες άσυλο» λαθρο, με λίγα λόγια “Πρόσφυγες για μια ημέρα”. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για παιδιά του γυμνασίου και λυκείου, να ζήσουν και να πειστούν από το πρόγραμμα «Εργασίας Δικτύου για τους Πρόσφυγες» (NAF). Το πρόγραμμα, όπως αναφέρεται, προσφέρεται στο να καταλάβουν το «δράμα» των μεταναστών στη Γερμανία και αλλού, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα Die Welt.

Τα παρακάτω βίντεο δείχνουν τι εστί να έχεις μουσουλμάνους λαθρομετανάστες στη χώρα σας. Κρίμα που δεν ζήτησαν από τους μαθητές να συμπεριφέρονται σαν τους μουσουλμάνους και να… κάνουν ακριβώς τα ίδια πραγματικά. Να δούμε αυτό το πείραμα πώς θα πήγαινε.

https://youtu.be/bnvcCzjXu4Q

Αυτή είναι η έκτη φορά που η NAF έχει προχωρήσει σε τέτοιου τύπου εκδήλωσεις σε μορφή παιχνιδιού σε συνεργασία με τους πρόσφυγες από το Mecklenburg-Vorpommern. Κάθε φορά που χρησιμοποιούν το νησί για τέτοιου τύπου εκδήλωσεις, προσποιούνται και ονομάζουν την εκδήλωση «Δημοκρατία της Kaninchenwerder» που εκτελείται από περίπου 100 παιδιά στο κέντρο της λίμνης Σβερίν.

Σε όλους τους μαθητές δόθηκαν πλασματικά ονόματα και ταυτότητες κατά τη διάρκεια της προσομοίωσης, όπως τον 16-χρονο Gord που παίζει ένα αγόρι με το όνομα Javad Ahmadnejad, μια υποτιθέμενη αντίπαλος του ιρανικού ισλαμικού καθεστώτος. Αλλά ο ίδιος ο μαθητής λυκείου είπε ότι ο ίδιος θα έβρισκε περισσότερο νόημα αν μπορούσε να βοηθήσει τους μετανάστες με ένα πιο πρακτικό και ουσιαστικό τρόπο.

Ο Gord, μαζί με τους άλλους μαθητές, μεταφερθήκαν με λεωφορείο στη λίμνη, έπειτα αποβιβάστηκαν σε μια βάρκα όπου λίγο αργότερα τους χαιρέτισαν οι «συνοριοφύλακες» όταν έφτασαν στο νησί. Οι παίζοντας τους αξιωματικούς , μιλώντας στα γερμανικά και αραβικά, κατεύθυναν τους μαθητές σε μία από τις δύο γραμμές, για άσυλο, ή σε μια διαδικασία όπου θα απελαθούν.

Ένας άλλος φοιτητής που ονομάζεται Ιαν, πήρε το όνομα Χασάν, και ερωτάται αν θέλει δικηγόρο αφού τον έβαλαν σε ένα κελί. Το παιδί στη συνέχεια οδηγείται σε ένα δωμάτιο ανάκρισης όπου έχει ρωτηθεί γιατί πέταξε το διαβατήριο του, πριν από την είσοδο σε αυτή την χώρα.

Η γερμανική κυβέρνηση έχει επίσης χρηματοδοτήσει εδώ και καιρό ένα άλλο εξίσου παράξενο προγράμμα στο όνομα της ένταξης, όπως η διδασκαλία των αντρών μεταναστών πώς να… φλερτάρουν σωστά με τις Γερμανίδες στο λεγόμενο «σχολείο φλερτ».

https://youtu.be/DQrpJL4xRI0

Το επόμενο βίντεο δείτε τι γνώμη έχουν για τις γυναίκες στην Ευρώπη οι μουσουλμάνοι.

https://youtu.be/0Ky2H7dr8-g

Στο επόμενο για να προετοιμαστείτε στο πώς θα περνούν στα σχολεία τα παιδιά μαζί με μουσουλμάνους.

https://youtu.be/_LjjOJCDDWE

 

 

https://youtu.be/AcXbTg9VaME

 

https://youtu.be/JquXlQTBWOo

Μην νομίζετε ότι όλα αυτά τα «ωραία» είναι πολύ μακριά μας.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

nikosxeiladakis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “ΠΩΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΝΟΧΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟ (6 βίντεο)”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek